میشه تیتر کامل بنویسی که هر درسنامه که میزاری چی هست ؟( مثلا خلاصه کدوم کتابه)
مرسی برای فایلهایی که میزاری ولی برای اینکه بچه ها بهتر پیداش کنن بهتر نیست بزاریشون تو تاپیک آزمونا....آزمون 2 مرکز معماری سال 92-مشاهده پیوست 21408693 پاسخنامه مشاهده پیوست 214087
مرسی برای فایلهایی که میزاری ولی برای اینکه بچه ها بهتر پیداش کنن بهتر نیست بزاریشون تو تاپیک آزمونا....
بازم مرسی واقعا عالین
آزمون 2 مرکز معماری سال 92-مشاهده پیوست 21408693 پاسخنامه مشاهده پیوست 214087
اره عزیزم این یه دونه دانلود نمیشه c_meدانلود نمیشه میشه یه نگاهی بهش بندازی؟؟؟؟؟ممنون
00000بچه ها ایوان خانه 5 شنبه یه برنامه گذاشته که منابع رو توضیح میدن و برنامه ریزی رو یاد میدن
نمیشه همینجا بزارید بقیه هم استفاده کنن لطفابچه ها هر کی جزوه میخواد و قصد داره واقعا قبول بشه پیام خصوصی بده
فکر نکنم سروش نیا حرف بزنه نوشته مدرس سروشنیا اسم سخنران یه کی دیگست،اگه کسی رفت بیزحمت صدا ضبط کنه اینجام بزارهسلام بچه ها
خواستم بگم ایوان خانه یه سمینار گذاشته که ظاهرا هم سروش نیا می خواد حرف بزنه هم احسان باقری باید سمینار جالبی باشه خواستم اطلاع رسانی کنم
اینم لینک ثبت نامش
موفق باشین
فکر نکنم سروش نیا حرف بزنه نوشته مدرس سروشنیا اسم سخنران یه کی دیگست،اگه کسی رفت بیزحمت صدا ضبط کنه اینجام بزاره
مرسی
سلام
اینجوری که من پرسیدم از دوستام و هم تماس گرفتم موسسه ظاهرا هم دکتر سروش نیا و هم مهندس باقری همه روزه از صبح ایوان خانه هستند و ما می تونیم بصورت خصوصی باهاشون صحبت کنیم![]()
اره عزيزم من تماس گرفتم مركز معماري گفتن استاد فن و ايستاييشون اقاي خرسند؟ ميشناسيشون،ميشه بگي كدوم استاد بهتره عزيزم ممنون ميشم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام خوش اومدی این جوری که میگی فکر کنم پایان نامه ات رو تحویل دادی.نه بابا نگران نباش بچه ها اغلب درگیر درس و امتحان بودم ما ها هم (اونایی که پشت کنکوریم)همچین نخوندیم مثلا من خودم فقط چند فصل معماری جهان رو خوندم با چند تا درس 504.برا شروع بهتر هست که از زبان شروع کنی و فن.موفق باشیسلام بچه ها من تازه تحویلای ترمم تموم شده (ترم 8 ام)
از امروز می خوام شروع کنم واسه ارشد اومدم اینجا دیدم همه خیلی وقته شروع کردن فکر کنم من عقبم!
یه راهنمایی کلی کنین بگین از چی شروع کنم چیکار کنم خیلی گیجم
مرسیییییییییییی
من الان برنامه درسی مرکز معماری را دیدیم. اینجوری که اونجا نوشته فقط سیستمهای ساختمانی را خرسند تدریس میکنه و ایستایی را همان فاطمی. اما طباطبایی هر 2 را با هم پیش میبره. البته روال کار همه اساتید همینه. فقط مرکز امسال مدلش را عوض کرده.
یعنی اگه میخوایید مقایسه کنید باید خرسند و فاطمی را با طباطبایی مقایسه کنید.
البته من سروش نیا را ترجیح میدم. ولی شاگردای طباطبایی هم ازش راضی بودن.
سلام بچه ها من تازه تحویلای ترمم تموم شده (ترم 8 ام)
از امروز می خوام شروع کنم واسه ارشد اومدم اینجا دیدم همه خیلی وقته شروع کردن فکر کنم من عقبم!
یه راهنمایی کلی کنین بگین از چی شروع کنم چیکار کنم خیلی گیجم
مرسیییییییییییی
قاصدك جان سلام![]()
شما واسه كنكورت كلاس رفتي؟ اگه آره ميشه بگي راضي بودي يا نه؟