مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
  • http://www.www.www.iran-eng.ir/images/attach/pdf.gif 20-Truss (Analysis)_2.pdf (3.30 مگابايت)
  • http://www.www.www.iran-eng.ir/images/attach/pdf.gif 10-Supports Exercises.pdf (1.45 مگابايت)

ممنون از اینکه برا تاپیک وقت میزاری.... جزوه ها و مقالات جدید منظر منصوری رو داری؟؟؟

c_me

عضو جدید

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم صوت سروش نیا.. چیزایی که خودم از سروش نیا داشتم همین بود اگه از طریق دوستان چیزی دستم رسید حتما میذارم;)
https://mega.co.nz/#!Y0oX2QbL!7rjPWNz00bO0RNbaqYDRasgQQH9N_VGF1I9JvJw6kK8

سلام.ممنونم ازت ک اومدی پیش ما.
ی سوال شما خودت برا کنکوری ک داشتی..جزوه های جدید اساتید برترو کدومشونوداشتی و میخوندی؟
ممنون.

تورو خداااا...
من انقد تو ایستایی و.. سوال دارم ک نمیدونم چ جوری سوالامو بپرسم...والللللاه ه ه ه ه ه.
ینی چ جوری ک میگید با کلی مطالب ایستایی وفن.
طبق برنامه ارشد پیش میری.منابع سازه و اینااااا
مچکرم.
سلام دوست عزیز سعی می کنیم از منابعی که رتبه های یک رقمی کنکور برای این درس وقت گذاشتن شروع کنیم . اولین شروع با کتاب ایستایی و فن ساختمان مرکز معماری شروع می شه. رتبه اول کنکور ارشد 93 جناب آقای رضایی این کتاب رو فقط برای ایستایی و فن ارشد خونده و با یک سری جزوات دیگر ، حال اینکه که شما بیایید 80 درصد کتاب های استاد گلابچی رو بخونین با هزار زحمت و مشقت و آخرش 20درصد نتیجه بگیرید . به نظرم شروع کردن با این کتاب و تایپک جدید ایستایی با زحمتی کمتر نتیجه بالای 70 درصد را تجربه می کنیم . من خودم امسال ارشد شرکت کردم هیچ نخوندم فقط جهت آزمون آزمایشی چون چند واحد دیگه دارم تا بهمن ماه امسال تموم کنم . این درس زو با معلومات خودم 50درصد زدم ولی امسال تلاش می کنیم این درس رو بالای 70 درصد با هم بزنیم .

دقیق تر میگی چه جوری و چه کتابی رو قراره با هم کار کنیم؟؟؟؟؟؟ممنون

کتاب ایستایی مرکز معماری - درک رفتار سازه گلابچی و سیستم های ساختمانی پیشرفته- و چند مورد دیگر

مرسی مهندس منم با اینکه میانی سازو و درک سازه ها و ایستاتیک رو خوندم ولی تو درک مفهومی بازم ادم گیر میکنه لطف میکنی راهنماییمون کنی:smile::w10:
به روی چشم دوست عزیز

همیشه از سازه بدم می اومد میخوندم ولی بدون علاقه ولی 1ماه مونده به کنکور نمی دونم چرا یکهو از سازه خوشم اومد شاید هم به خاطر توضیحات یکی از بچه ها بود توی سازه زیاد وارد نیستم یا بهتره بگم اصلا نیستم ولی دوست دارم یاد بگیرم
منتظر تدریس ات هستیم مهندس

حتما، من خودم عاشق سازه هستم ولی مچ شدن اصولی سازه با معماری . نه مثل این مهندسای عمران فقط فکر می کنن سازه بلدن معماری برود کنار ( با اینکه من خودم عمرانیم و جسارت نمی کنم به مهندسین عمران این مساله رو با چش خودم از نزدیک دیدم ) ، یک قوطی کبریت میره بالا و چند تا مهندس سازه هم میریزن وسط و جای مهندس معمار خوش ذوق را توی کارگاه می گیرن و بعد در کمال بی ادبی می گن مهندسای معمار برن دنبال نقاشی و کاردستی درست کردنشون . از لحاظ تدریس خیالتون راحت . من خودم تصمیم دارم برای ارشد 94روی این درس بالای 80 درصد وقت بزارم .

آخرین ویرایش:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ایوانخانه امروز همایش داره یا فردا؟؟؟
صبحی زنگ زدن خواب آلود بودم نفهمیدم چی گفت پشت خط:biggrin:
کسی میدونه امروزه یا فردا بعد آدرسش کجاست؟

arch_ro1

عضو جدید
سلام دوستان ، آخرین امتحانم17 تیرتموم می شه ، اگه عمری باشه تاپیک ایستایی و فن ساختمان رو شروع می کنیم . من خودم رشته قبلیم عمرانه ولی چون به معماری علاقه داشتم اومدم توی این رشته . از نظر محاسبات و دروس فنی مشکلی ندارم . گفتم تادوستان بدونن :w01: . دیدار من با شما بعد 17 تیر با کلی مطالب ایستایی و فن ساختمان شیرین :thumbsdown::thumbsdown: افتاد .
،

من خودم از دروس فنی هیچی نمیدونم و صفر صفرم.صفر به معنی واقعی کلمه ازش هم متنفرم چون تو کلاسای فن استادمون خوب نبود جزوه رو کپی میکرد رو تخته بدون اینکه چیزی یاد بده.امیدوارم با تدریس شما بتونم چیزایی رو یاد بگیرم.ممنون از شما

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ایوانخانه امروز همایش داره یا فردا؟؟؟
صبحی زنگ زدن خواب آلود بودم نفهمیدم چی گفت پشت خط:biggrin:
کسی میدونه امروزه یا فردا بعد آدرسش کجاست؟

به منم زنگ زد گفت همايش هست با حضور آقاي فلان و فلان من فوري گفتم همايش قبليو شركت كردم با اون همايش تفاوت داره؟ گفت محتوايي يكي هستن شايد يكم كامل تر باشه، گفتم مرسي نميخوام،
اگه مثه اون همايش قبلي باشه به نظرم ارزش نداره رفتنش چون هيچ حرف خاصي زده نشد.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز سعی می کنیم از منابعی که رتبه های یک رقمی کنکور برای این درس وقت گذاشتن شروع کنیم . اولین شروع با کتاب ایستایی و فن ساختمان مرکز معماری شروع می شه. رتبه اول کنکور ارشد 93 جناب آقای رضایی این کتاب رو فقط برای ایستایی و فن ارشد خونده و با یک سری جزوات دیگر ، حال اینکه که شما بیایید 80 درصد کتاب های استاد گلابچی رو بخونین با هزار زحمت و مشقت و آخرش 20درصد نتیجه بگیرید . به نظرم شروع کردن با این کتاب و تایپک جدید ایستایی با زحمتی کمتر نتیجه بالای 70 درصد را تجربه می کنیم . من خودم امسال ارشد شرکت کردم هیچ نخوندم فقط جهت آزمون آزمایشی چون چند واحد دیگه دارم تا بهمن ماه امسال تموم کنم . این درس زو با معلومات خودم 50درصد زدم ولی امسال تلاش می کنیم این درس رو بالای 70 درصد با هم بزنیم .

1.کتاب ایستایی مرکز معماری - درک رفتار سازه گلابچی و سیستم های ساختمانی پیشرفته- و چند مورد دیگر

به روی چشم دوست عزیز

حتما، من خودم عاشق سازه هستم ولی مچ شدن اصولی سازه با معماری . نه مثل این مهندسای عمران فقط فکر می کنن سازه بلدن معماری برود کنار ( با اینکه من خودم عمرانیم و جسارت نمی کنم به مهندسین عمران این مساله رو با چش خودم از نزدیک دیدم ) ، یک قوطی کبریت میره بالا و چند تا مهندس سازه هم میریزن وسط و جای مهندس معمار خوش ذوق را توی کارگاه می گیرن و بعد در کمال بی ادبی می گن مهندسای معمار برن دنبال نقاشی و کاردستی درست کردنشون . 2.از لحاظ تدریس خیالتون راحت . من خودم تصمیم دارم برای ارشد 94روی این درس بالای 80 درصد وقت بزارم .

1.این کتابو میشه تهیه کرد؟
2.خیلی هم عالی...فقط ای کاش درمورد درسای دیگه هم یکی میومد عین شما ی انرژی فوری ب هممون میداد.

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
این عکس هم خالی از لطف نیست . مشاهده پیوست 213866

عه مبارك مهندس، چه بهتىن مياد:D اسم جديدتونو ميگم:)

مهندس شما كتاب فن فاطمي رو داريد؟ همه خيلي تعريف ميكنن ولي من مقاومت كردم نخريدم آخه اين آقاي فاطمي استاد ايستاييم بود تو دانشگاه اصلا دوسش نداشتم:d
كسي داره كتابشو؟ خوبه؟ بده؟ سوال از توش مطرح شده تا حالا يا به قول بعضيا فقط واسه درك بهتره؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرسی من که کتابش ندارم ولی تعریفش شنیدم انشاله اگه خداست می گیریمش بعدا

کتاب ایستایی مرکز معماری - درک رفتار سازه گلابچی و سیستم های ساختمانی پیشرفته- و چند مورد دیگر

خیلی خوبه مهندس ما هم اگه چیزی بلد بودیم کمک می کنیم

به روی چشم دوست عزیز

چشمت سلامت

حتما، من خودم عاشق سازه هستم ولی مچ شدن اصولی سازه با معماری . نه مثل این مهندسای عمران فقط فکر می کنن سازه بلدن معماری برود کنار ( با اینکه من خودم عمرانیم و جسارت نمی کنم به مهندسین عمران این مساله رو با چش خودم از نزدیک دیدم ) ، یک قوطی کبریت میره بالا و چند تا مهندس سازه هم میریزن وسط و جای مهندس معمار خوش ذوق را توی کارگاه می گیرن و بعد در کمال بی ادبی می گن مهندسای معمار برن دنبال نقاشی و کاردستی درست کردنشون . از لحاظ تدریس خیالتون راحت . من خودم تصمیم دارم برای ارشد 94روی این درس بالای 80 درصد وقت بزارم .

انشاله که موفق باشی ،فقط ایمدوارم توی وسط راه تدریس ولمون نکنی بری دنبال زندگی ات من هم دوست دارم سازه را یاد بگیرم وتوی کنکور بعدی درصد بالایی را بزنم

1.این کتابو میشه تهیه کرد؟
2.خیلی هم عالی...فقط ای کاش درمورد درسای دیگه هم یکی میومد عین شما ی انرژی فوری ب هممون میداد.

عزیزم برای اینکه کسی بتونه همچین مسیولیتی را قبول کنه مستلزم این هستش که یک تسلطی داشته باشه من یکی خودم از این تسط ها ندارم

عه مبارك مهندس، چه بهتىن مياد:D اسم جديدتونو ميگم:)

مهندس شما كتاب فن فاطمي رو داريد؟ همه خيلي تعريف ميكنن ولي من مقاومت كردم نخريدم آخه اين آقاي فاطمي استاد ايستاييم بود تو دانشگاه اصلا دوسش نداشتم:d
كسي داره كتابشو؟ خوبه؟ بده؟ سوال از توش مطرح شده تا حالا يا به قول بعضيا فقط واسه درك بهتره؟

کتاب فاطمی را ندیدم ولی یک جزوه بود توی سایت من خوندمش خدایش خوب بود بود که از سوالات کنکور هم توش باشه ولی کتاب را نمی دونم اتفاقا یک جزوه خوب و تر و تمیزی هم بودش

بچه ها یک سوال دارم این جزوه سروش نیا از یان ایوان خانه باید گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟
کسی می دونه توی شیراز هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه اره از کجا میشه پیدا کرد توی شیراز جزوه خوبه را میخوام ها نه جزوه خام ،اگه کسی اطلاعی دارهممنون میشم چون می خوام یکی را بفرستم که برام بگیره

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز

بچه ها چرا دیگه کسی نمیاد بگه چیکارا کرده چیا خونده!!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها چرا دیگه کسی نمیاد بگه چیکارا کرده چیا خونده!!!!!

من تصمیم داشتم برنامه مرکزو بخونم اما خیلی زیاد بود واسه شروع . حالا هم دارم جزوه سروش نیا میخونم و نسیم عسگری . و تاریخ و تاسیسات

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تصمیم داشتم برنامه مرکزو بخونم اما خیلی زیاد بود واسه شروع . حالا هم دارم جزوه سروش نیا میخونم و نسیم عسگری . و تاریخ و تاسیسات

برنامه مركز چيه نازي؟ كجا ميشه ديدش:)

ستاره جون من كه چيزي نخوندم، هنوز شرو نكردم :redface:

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز

برا تاسیسات چی میخونی؟

منم یکم مشکل برام پیش اومده از 10تیر شروع میکنم اولم درک رفتار سازه ها و سبک شناسی رو خواهم خوند البته با روزی 1 ساعت زبان....

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
برنامه مركز چيه نازي؟ كجا ميشه ديدش:)

ستاره جون من كه چيزي نخوندم، هنوز شرو نكردم :redface:

برنامه ازموناشون . که هر ازمون چی بخونیم

برا تاسیسات چی میخونی؟

منم یکم مشکل برام پیش اومده از 10تیر شروع میکنم اولم درک رفتار سازه ها و سبک شناسی رو خواهم خوند البته با روزی 1 ساعت زبان....

تاسیسات سلطاندوست و کتابهای قیابکلو . چون جزوه خوبی از اینا ندارم . بعدشم باید مباحث مربوط به اینهارو بخونیم.البته دنبال جزوه جدید اقایی هم هستم

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
برنامه ازموناشون . که هر ازمون چی بخونیم

تاسیسات سلطاندوست و کتابهای قیابکلو . چون جزوه خوبی از اینا ندارم . بعدشم باید مباحث مربوط به اینهارو بخونیم.البته دنبال جزوه جدید اقایی هم هستم
ببخشید زحمته میشه این سیلابس آزمونها رو بزاری گشتم پیدا نکردم

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب 504 رو خوندی یا نه میخوای از تافل شروع کنی.منم دارم 504 رو میخونم.موفق باشی;)

قبلا 504 را خونده بودم این مدت نه ها قبلا ،یکم بعدا مرورش می کنم ولی تا حدودی هم یادمه اگه بشه ماه رمضونی تافل خوند خیلی از مشکلات حل میشه ........ شما هم موفق باشید

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام
خب خب
همه شرو کردید بجز منو آلا و ستارهههههههههههه
من سبک شناسی بجز اصفهانی بقیشو خوندم و تستاشو زدم
تاریخ جهان زارعیو شرو کردم
زبان هیچچچچیییییی هنو
ایستایی منتظر تاپیک مهندس اردشیرم
درک هم ب لطف سحرجونم تستای چندسالو زدمو باید شرو کنم ب خوندن مطالبی ک توش ضعف داشتم
دهم ببعد هم با برنامه مدون میام انشا...

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها منم هستم
از امشب میخونم
بچه ها کسی جزوه کامل نسیم عسگری و مانا قابوسی رو داره؟؟؟
بریم ایوانخانه بهمون میدن جزوشونو؟؟؟

azadehhh73

عضو جدید
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

بچه ها به نظرتون استاد طباطبايي خوبه برا فن و ايستايي يا استاد خرسند؟ممنون ميشم نظراتتون بگيد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها منم هستم
از امشب میخونم
بچه ها کسی جزوه کامل نسیم عسگری و مانا قابوسی رو داره؟؟؟
بریم ایوانخانه بهمون میدن جزوشونو؟؟؟

توی سایت فک کنم توی جزوه ها باشه یادمه خودم مال مانا قابوسی را پارسال دانلود کردم

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی سایت فک کنم توی جزوه ها باشه یادمه خودم مال مانا قابوسی را پارسال دانلود کردم

عذرا جان موندم چکار کنم با این همه جزوه و .. که قراره بخونم
میشه کمک کنی و بگی چطوری بخونم تا سردر گم نشم:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا