مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آلا جان کم پیدایی ، ما شدید داریم برنامه درس خوندنو دنبال می کنیم خودم دارم می خونم ولی تازه از الان با مارال و شما می خوام گروهی سازه در معماری و درک رفتار رو شروع کنیم . بیایید طوری پیش بریم . اگه خدا نکرده بین برنامه درس خوندنمون خللی ایجاد شد از همدیگه عقب نیافتیم . یک رقابت باشه از نوع دوستانه همراه با مطالعه مفید ، آلا ممکنه الان که ترم داره ّبه آخر میر سه طوری پیش بریم که این چند صفحه ای رو که تعیین می کنیم حتما بخونیم . بعد بهانه تنبلی نیاریم . که ترم و پروژه های طرح نمی زاره درس بخونیم . این بهانه ها ممنوع .

سلام
ببخشید سلام یادم رفت
من هستم فقط چون چیزی نخونده بودم تو این مدت فقط خواننده بودم و هیج پستی ندادم، راستش خیلی اراده قوی ندارم، الانم که از همیشه سر در گم ترم واسه همین فک کردم با شما بخونم مفید تره

خیلی سخته تنبلی نکنم ولی چشم :D

منم درگیر درسم
اما دیدم اگه بخوام ب نا درس و دانشگاه و اینا نخونم نمیتونم ب هدفم برسم
واسه همین برناممو فشرده میکنم
تا امروزم ک نبودم واسه تمرین20روزه خط بود ک خب فردا آخرین روزه
من متوسط روزی3-5ساعت میتونم بدرسم
فعلن بیان و زبان و فن
فن رو با هم شرو میکنیم
برنامه زبانم متفاوت با شماس..
بیان هم ک چون دوسش دارم هرتایم آزادی ک دارم میذارم واسه اون-ی جورایی زنگ تفریحمه!!
راستش آلا جون اونقد کتاب واسه خرید تو لیستم داارم ک واقعا نوبت اینا نمیشه!!:d

منم یه باز حساب کردم با این برنامه کلاسای دانشگاه کلن تو هفته 33 ساعت وقت مفید دارم، ولی بخدا اگه تو این 3 هفته جمعا 5 ساعت هم نخوندم:cool:

پس واجب شد بیای نمایشگاه کتاب مارال جان:D

واااای دل تو دلم نیس ببینم برنامه اردشیری چه جوریه:D

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلاام
نمایشگاه کتاب چند% تخفیفه؟
نمایشگاه آنلاینم همون درصد تخفیفو داره؟؟
من 2فصل اول سازه درمعماری رو خوندم... الان کارای دانشگاهو انجام میدم+تمرین خط
بعدش میرم رو یکی از کتابای درک مثلا فرم.فضا.نطم
انشا... تاشب فصل3 سازه رو میخونم شاید4 رو هم بخونم!
ی سوال:این کتاب اصلا فرمول نداره!! مگه فن و ایستایی محاسباتی نیستن؟؟؟:surprised:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آآآآآآآآآآقا من چرا این سازه در معماریو نمیفهمم :D مشکل از نویسنده س؟ترجمه ش؟یا مغز من؟ بی گمان از ترجمه شه :D

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلاام
نمایشگاه کتاب چند% تخفیفه؟
نمایشگاه آنلاینم همون درصد تخفیفو داره؟؟
من 2فصل اول سازه درمعماری رو خوندم... الان کارای دانشگاهو انجام میدم+تمرین خط
بعدش میرم رو یکی از کتابای درک مثلا فرم.فضا.نطم
انشا... تاشب فصل3 سازه رو میخونم شاید4 رو هم بخونم!
ی سوال:این کتاب اصلا فرمول نداره!! مگه فن و ایستایی محاسباتی نیستن؟؟؟:surprised:

سلام به روی ماهت
50 درصده دیگه
من تو بخش خبرهاش خوندم همونقدره ... پست میکنن آیا؟چجوریاس؟
من درک رو از کنکور 85 به اینور شروع کردم هر شب یه 7تا سوال رو درک میکنم حس کتاب نیس هنو:D
اون فصلای جلوتر که کشش و ایناست محاسبه داره دیگه (محاسبه بای وضعیت تعادل و ...)البته من اینا رو از کلاسای دانشگاه یادمه نمیدونم تو کتاب چی هس :D
من که این فصل 2 رو اصلا نفهمیدم چی گفت کلا فقط اسم 7-5تا بار مونده تو ذهنم :biggrin:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
خو سحرجون تست بزن تا دستت بیاد!
خوبه محاسباتی هم داره! دلم واسه فرمول تنگیده بود!:D
من چون اصلا تاحالا ازین مدل درسا نداشتم اول ی تورقی میکنم
تست واسه درک پیشنهاد عالیی ای بود!! منم از امشب شرو میکنم ب تست درک!! فک کنم این روش واسه درک خیلییییی مفیده
منم از85 شرو میکنم!البته اگه تو باشگاه باشه چون کتاب تست ندارم فعلا
لابد پست میکنن دیگه!اگه50%باشه عاااالیه!! خیلی خبر خوبی بود!!ممنون:gol:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تست واسه درک پیشنهاد عالیی ای بود!! منم از امشب شرو میکنم ب تست درک!! فک کنم این روش واسه درک خیلییییی مفیده

کتاب اینا ندارم تست کنکوم میبینم حس میکنم ربطی به مبحثهای خونده شدمه من ندارن:D
دیگه محاسبه ش در حد انتگرال نیس :D
تصحیح میکنم از سال 84

(پاسخنامه ش تشریحی نیستا اما بهتر از هیچیه :D)

من اون بن دانشجوییش رو میگما 50 درصده (30 تومن میدی 60 میخری) آزاد رو نمیدونم

پیوست ها

• 1352-84.pdf
    15 کیلوبایت · بازدیدها: 0

nazi6232

عضو جدید
سلااااااااام...بچه ها....من ده روزی هست شروع کردم و تقریبا شش ساعت در روز درس میخونم.... برا زبان فعلا فقط لغت حفظ میکنم البته با کمک ممرایز......برا تاریخ هم تاریخ جهان زارعی میخونم......فقط برا درک نمیدونم چیکار کنم.... راهنمایی کنید لطفا..........مرسی :(

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

واست درک هر چی تست بزنی بازم کمه به نظر من ،پی دی اف کتاب عسگری تو باشگاه بود دانلود کنید هر شب یک مقدارش بزنید ،کلی تست درک هم بچه ها گذاشتن دانلود کنید و بزنید مال ازمون ها همه چیز خلاصه یک جورهای تست بزنید برا درک کمکتون میکنه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااام...بچه ها....من ده روزی هست شروع کردم و تقریبا شش ساعت در روز درس میخونم.... برا زبان فعلا فقط لغت حفظ میکنم البته با کمک ممرایز......برا تاریخ هم تاریخ جهان زارعی میخونم......فقط برا درک نمیدونم چیکار کنم.... راهنمایی کنید لطفا..........مرسی :(

برا زبان صرفا لغت کافی نیست سعی کن لغت تیو جمله کار کنی توصیه من بهت اینه که درک مطلب از همین الان کار کن چون میدونم با درک مطلب راحتتر می تونی درصد زبانت ببری بالا ،البته به صورت تعادل همین جوری نه
اما برا درک با تست زدن هم می تونی شروع کنی و نکات یاد بگیری کتاب بخون خوبه ولی تست هم بزن درک عسگری من پی دی اف اش داشتم ،کلا کتابش هم میگن یکسری توضیحات داره و خوبه ،بقیه کتابها را ندیدیم من خودم برا درک تست میزدم هر شب 40یا50تا تست می زدم

سلام مارال جان ،جای خنده داره به خدا هر دفعه این برنامه رو دوباره تازش می کنن . ما مردمانی از سرزمین پارس هستیم . پس حق ماست این خلیج و بی خودی زحمت های بی جا نکشن . فرزندان پارس هنوز هوشیارن که تا آخر جان پای این سرزمین که زنان و مردان غیوری که جانشان را فدا کردن باستند . و کجاست کوروش که مردانگی را دوباره به یاد مان آورد. :gol::gol:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام مارال جان ،جای خنده داره به خدا هر دفعه این برنامه رو دوباره تازش می کنن . ما مردمانی از سرزمین پارس هستیم . پس حق ماست این خلیج و بی خودی زحمت های بی جا نکشن . فرزندان پارس هنوز هوشیارن که تا آخر جان پای این سرزمین که زنان و مردان غیوری که جانشان را فدا کردن باستند . و کجاست کوروش که مردانگی را دوباره به یاد مان آورد. :gol::gol:
مهندس اینو باید ب گوش جهان برسونیم..
خیلی زوووووووووور داره کاراشون:/
ی نمونه دیگش آذربایجانه.. قرارداد ترکمنچای تموم شده باید بشن جزء خاک ما اونوقت میخوان آذربایجانمونو هم بگیرن:eek:
...
سازه رو شرو کردیمااا
2من فصلشو خوندم
تا 1 ساعت دیگه فصل 3 رو شرو میکنم
فک میکنی ی دور روزنامه وارش چندروز طول بکشه؟؟ تا اینجا ک هیچی نداشت:|

مهندس جان من کلا یک خصوصیتی که دارم برای برنامه ریزی که انجام می دم شدید وسواس دارم . برنامه درس خوندن سازه و درک رو فردا روی سایت می زارم . کلا اگه بخوای روزنامه وار بخونی بستگی به حوصله خودت داره که چقدر توان درس خوندن داری و زود خسته نمی شی از نظر من سه روز یا شاید چهار روز روزنامه وار خ.وندش طول بکشه آخه من عادتی که دارم موقعی که روزنامه وار هم درس می خونم مجبورم روی کلمات مهم هم خط بکشم تا بعد زیاد وقت بزارم براش .

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام خدمت دوستان خوب من ....
لطفا این قدر زود شروع نکنید. شما نهایت 4 یا 5 ماه باید برای کنکور تئووری باید بخونید و از الان شروع کنید روز های آخر کم میارید .
در مورد نحوه خوندن دروس به تاپیک کنکور 93 مراجع فرمایید . در آنجا به طور مفصل مطالب بیان شده است.
موفق باشید.;)

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من اون بن دانشجوییش رو میگما 50 درصده (30 تومن میدی 60 میخری) آزاد رو نمیدونم

آزاد بستگی به ناشرش داره .بعضی انتشارات 15 و بعضی ها هم تا 20 و حتی 25 درصد هم تخفیف میدن غیر از یارانه.
یعنی میشه تقریبن 60 70 درصدتخفیف .

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان گلم
گفتم بیام ی سری بهتون بزنم ... خدارو چ دیدی شاید چند روز دگ ک نتایج اومد منم مجبور شدم بیام تو جمعتون ...باز درس بخونم :| |:
دیدم انگار آشفته بازاره اینجا :|
ببینید من پیشنهاد میکنم برای جلو رفتن درسهاتون ی برنامه ی قوی رو پیش ببرید
من خودم آزمونهای مرکز رو شرکت کردم منتهی اون آزمونها از مهرماه شروع شد و ی برنامه داشت و من طبق سیلابس های اون جلو میرفتم اما خب چون اون سیلابسها سنگین بود نمیرسیدم کامل بخونم ...معمولا تاسیسات از قلم میفتاد برای مثال
الان پیشنهاد من ب شما اینه ک حالا چ بخواید ک آزمونی رو شرکت کنید و یا نخواید اما یکی از سیلابسهارو ب با روحیتون سازگار تره جلو ببرید ... مسلما هرکدوم ی سری نقص ها داره ک توی مرور های چندگانتون اونارو جبران خواهید کرد
هر دو هفته یک بار ی آزمون بود و ی سیلابس ... شما تا مهرماه میتونید کلی از درسهارو با توجه ب اینکه ممکنه اصلا بار اولتون باشه اون کتاب رو میخونید جلو ببرید و وقت کافی برای مرور هم خواهید داشت
اینم چند تا از برنامه هاست ... خودتون انتخاب کنید و یا حتی کمی تغییرش هم بدید ... اما خودتون رو مجبور ب انجامش کنید حالا شده 60درصدشون انجام بدید اما واقعا انجام بدید... ضرر نخواهید کرد..
درضمن .. وقتی هنوز درسی رو نخونید و تسلط ندارید ب هیییییییییچ عنوان تست نزنید ... روحیتون داغون میشه
ی نکته ی مهم : از الان هم زیاد ب خودتون فشار نیارید ... آخرش ک باید واسه ی مرور ها از جون مایه گذاشت خسته میشید

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با سلام خدمت دوستان خوب من ....
لطفا این قدر زود شروع نکنید. شما نهایت 4 یا 5 ماه باید برای کنکور تئووری باید بخونید و از الان شروع کنید روز های آخر کم میارید .
در مورد نحوه خوندن دروس به تاپیک کنکور 93 مراجع فرمایید . در آنجا به طور مفصل مطالب بیان شده است.
موفق باشید.;)
مرسی ابرام عزیز.بابا بیایین از تجربه هاتون بگین برامون.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم ازت الهام جون
از شما هم ممنونم مهندس ابرام
لطفا بازم سر بزنید!!!
خواهش میکنم گلم

ی نکته ی دگ اینکه ... گام اول خیلی مهمه
گام اول اراده هستش ... اراده کنید تا همونی بشه ک میخواید ......
گام دوم ک اهمیتش ب همون اندازه هست انتخاب منابع درسته ... زیاد انتخاب کردن مهم نیس درست انتخاب کردن هر کتاب یا جزوه برای هر درس مهمه
اگه کسی این انتخابش غلط باشه تا نصفه ی راه رو هم ک رفته باشه نتجیش چیزی نمیشه ک میخواد
از الان هم ب هیچ چیز فکر نکنید جز یادگیری چیزهایی ک میخونید ... سعی کنید یادشون بگیرید ... اینجوری موندگار تر میشن براتون
ی کم ک جلو برید آنچنان روی غلطک میفتید و درسا جلو میرن و خودتون لذت میبرید از مطالعه ...:)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
الهام جان واسه درسی مث درک ک منابع زیاااااده
یا حتی فن!! همه منابعو ک نمیشه خوند!پس کی شرو کنم ب تست زدن؟

samanehshah

عضو جدید
من این هفته هیچی نخوندم! خیلی عذاب وحدان دارم. :cry:
از دروس فنی هم خیییییلللییییی می ترسم. تقریبا هیچی ازشون نمی دونم. با ایستایی شروع کردم ولی احساس می کنم چیزهایی که تا الان خوندم رو خوب یاد نگرفتم. البته مشکل من اینه که هنوز منابعم رو واسه دروس فنی انتخاب نکردم. همین توی انتخاب کتاب و شروع کدوم درس گیجم می کنه. دوستانی که بیشتر تجربه دارن لطفا کمکم کنید و بگید اگر بخوام از پایه دروس فنی رو یاد بگیرم چه کتابی بخونم و از چه درسی شروع کنم.
من تقریبا توی اکثر درس ها قوی ام و می دونم اگر خوب بخونم می تونم درصدهای بالایی بزنم جز همین فن که تا اسمش میاد کل اعتماد بنفسمو ازم می گیره با اون ضریب بالاش!! :w06:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مهندس منم هیچی فن نخوندم
اما باید شرو کرد از ی جایی بالاخره دیگه
من با سازه در معماری شرو کردم
امیدوارم از پسش بربیایم

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بسم الله الرحمن الرحیم
من از بهمن ماه سال قبل قراره شروع کنم اما هنوز شروع نکردم ، انگیزه میخوام
پایان :(

دانشگاه تهران
معماری-طراحی داخلی
این انگیزه منه خانوم مهندس
هدفتو مشخص کن و یا علی بگو

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این هفته هیچی نخوندم! خیلی عذاب وحدان دارم. :cry:
از دروس فنی هم خیییییلللییییی می ترسم. تقریبا هیچی ازشون نمی دونم. با ایستایی شروع کردم ولی احساس می کنم چیزهایی که تا الان خوندم رو خوب یاد نگرفتم. البته مشکل من اینه که هنوز منابعم رو واسه دروس فنی انتخاب نکردم. همین توی انتخاب کتاب و شروع کدوم درس گیجم می کنه. دوستانی که بیشتر تجربه دارن لطفا کمکم کنید و بگید اگر بخوام از پایه دروس فنی رو یاد بگیرم چه کتابی بخونم و از چه درسی شروع کنم.
من تقریبا توی اکثر درس ها قوی ام و می دونم اگر خوب بخونم می تونم درصدهای بالایی بزنم جز همین فن که تا اسمش میاد کل اعتماد بنفسمو ازم می گیره با اون ضریب بالاش!! :w06:

بازم تاکید دارم از الان شروع به خوندن نکنید ولی نکات خواندن فن را براتون می گم....

منابع فن :
گلابچی ها
1. درک رفتار سازه ها
2. ایستایی کاربردی.....فقط نمونه موردی ها
3. مقاومت کاربردی ....فقط نمونه موردی ها
4. فناوری نوین.............جزوه سینا شریفی و عکس های مهم کتاب ها
5. طراحی لرزه ای
6. فولاد............جزوه سینا شریفی و زیر نویس عکس ها
7. بتن...............جزوه سینا شریفی و زیر نویس تمام عکس ها
8. طبیعت منبع الهام
9. معماری آرکی تایپی
10. جزئیات ارتقا دهنده
11. معماری دیجیتال
12. مشبک فضایی
13. پوسته ها و ورق تاشده
14. پارچه کششی
15.سازه در معماری
16. سه کتاب جدید دکتر گلابچی
قیابطلو:
1. فیزیک ساختمان1
2. فیزیک ساختمان 2
3. جزوه نور
4. کتاب نور هم اگه وقت کردید بخونید
سلطاندوست:
کتاب تاسیسات مکانیکی برای دانشجویان معماری
جزوه تنظیم شرایط محیطی شاهین حیدری هم خوبه سریع می شه خوندش

.................................
برای شروع از کتاب درک رفتار سازه ها شروع کنید
. خیلی از گره هاتون را این کتاب حل می کند .... فن را علاوه بر حفظ کردن درک هم باید بکنید....

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم تاکید دارم از الان شروع به خوندن نکنید ولی نکات خواندن فن را براتون می گم....

منابع فن :
گلابچی ها
1. درک رفتار سازه ها
2. ایستایی کاربردی.....فقط نمونه موردی ها
3. مقاومت کاربردی ....فقط نمونه موردی ها
4. فناوری نوین.............جزوه سینا شریفی و عکس های مهم کتاب ها
5. طراحی لرزه ای
6. فولاد............جزوه سینا شریفی و زیر نویس عکس ها
7. بتن...............جزوه سینا شریفی و زیر نویس تمام عکس ها
8. طبیعت منبع الهام
9. معماری آرکی تایپی
10. جزئیات ارتقا دهنده
11. معماری دیجیتال
12. مشبک فضایی
13. پوسته ها و ورق تاشده
14. پارچه کششی
15.سازه در معماری
16. سه کتاب جدید دکتر گلابچی
قیابطلو:
1. فیزیک ساختمان1
2. فیزیک ساختمان 2
3. جزوه نور
4. کتاب نور هم اگه وقت کردید بخونید
سلطاندوست:
کتاب تاسیسات مکانیکی برای دانشجویان معماری
جزوه تنظیم شرایط محیطی شاهین حیدری هم خوبه سریع می شه خوندش

.................................
برای شروع از کتاب درک رفتار سازه ها شروع کنید
. خیلی از گره هاتون را این کتاب حل می کند .... فن را علاوه بر حفظ کردن درک هم باید بکنید....

سلام
میشه بدونم شما کدوم دانشگاه قبول شدین؟
یه چیز دیگه هم بگو بهم:ِD
اینکه مثلان درک و رفتار و سازه در معماریو چه جوری بخونم؟ یعنی خیلی ریر بخونم یا سطحی؟
اینم بگو: من احتمالا تابستون یعنی هر وقت کلاسای ایوان خانه شرو شه میخوام کلاس فن رو برم اونجا، به نظرتون لازم هست همه این کتابارو بخرم بخونم یا همون جزوه های اونا کافی هست و الان وقتم رو یه درس دیگه بزارم؟ اینم بگم من پایم خیلی ضعیف هست تو درسای فن

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 3 سال هدفم انرژیِ دانشگاه تهرانِ ، اما فقط در حدِ هدف مونده! :(

خب این چه وضعش هست، میخوای دعوات کنم؟:mad:
به جای اینکه 3 سال بهش فک کنی یه سال زحمت میکشیدی الان فوقتو گرفته بودی عزیزم،
دیروز انقلاب بودم خیلی خیابون خلوت بود داشتم به سر در دانشگاه تهران نیگا میکردم:D دعا کردم خدا بطلبه همه با هم بریم اونجا:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا