مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میشه یکم راهنمایی کنین . ..

آزمون های جامع آکادمی و مرکز معماری شرکت کنم . .. یا ... این کتاب دکتر سعیدی پور که توش نکته های مهم داره . ..؟؟

البته می دونم که آزمون یه چیز دیگست . ...!!؟؟؟
اصلا دوتا مقوله ی جداست به نظرم...ازمون آکادمی و یه کتاب تست که پاسخ تشریحی داره..یا کتاب دکتر سعیدی پور یا عصرکنکاش..

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها میشه یکم راهنمایی کنین . ..

آزمون های جامع آکادمی و مرکز معماری شرکت کنم . .. یا ... این کتاب دکتر سعیدی پور که توش نکته های مهم داره . ..؟؟

البته می دونم که آزمون یه چیز دیگست . ...!!؟؟؟

ازمون و بچه ها تو سایت میزازن اگه دوس داری کتاب بخر .

alionel92

عضو جدید
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

بچه ها آزمون 25 درصد چهارم ایوان خانه رو کسی نذاشتا؟!؟!؟!

Ar Mina

عضو جدید
بابا یکی هم به داد من برسه این برنامه دکتر چرا دانلود نمیشه؟میرک سایت آکادمی هم باز پیداش نمی کنم.:cry:

Ar Mina

عضو جدید
راستی من همه منابع رو خوندم دارم تموم می کنم ولی بازم وقتی نگا به سوالا میندازم میبینم یا بلد نیستم یا ج.اب تست رو از بین 2 گزینه که مد نظرم بودن اشتباه انتخاب کردم.کیا اینطورین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یه قوت قلبی هم به ما بدین

milad.arch

عضو جدید
راستی من همه منابع رو خوندم دارم تموم می کنم ولی بازم وقتی نگا به سوالا میندازم میبینم یا بلد نیستم یا ج.اب تست رو از بین 2 گزینه که مد نظرم بودن اشتباه انتخاب کردم.کیا اینطورین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یه قوت قلبی هم به ما بدین
این مشکل فقط با تسلط (تکرار مطالب) حل میشه ;)
اکثرا این مشکلو دارن (یکیش خودم) :D
ریلکس باش وقتی میخوای تست بزنی (تمرین کن) :cool:

azi sadeghi

عضو جدید
بچه ها سلام
کسانی که جزوه صوت و نور ایزدی رو دارن میشه بگن با این جزوه تو باشگاه چقدر تفاوت داره؟

sara 262

عضو جدید
تمامی سوالات آزمونهای کارشناسی ارشد معماری سراسری (1385-1393) به همراه پاسخ های کاملا تشریحی و نکات برگزیده دروس

سلام شما این کتاب و گرفتید؟ آخه من همیشه کتابو یه ورقی میزنم قبله خرید ولی به این دسترسی ندارم. نثرش چطوره؟ چند صفحه است؟

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام شما این کتاب و گرفتید؟ آخه من همیشه کتابو یه ورقی میزنم قبله خرید ولی به این دسترسی ندارم. نثرش چطوره؟ چند صفحه است؟

نه من نخریدم
این اطلاعات رو هم از رو سایت گذاشتم
680 صفحه هم داره

sara 262

عضو جدید
دوستان از کتاب های سوالات کنکور به نظر شما کتاب کدوم موسسه بهتره؟ من راهیان اشد و دارم ولی کنکورای سال های اخیر و نداره .یکم سردرگمم برای خرید. میشه کمکم کنید؟ممنون میشم

mehmari

عضو جدید
سلام بر دوستای قدیمی و اونایی که تازه ملحق شدن...
یه سوال اذیتم می کنه...
به نظرتون مایی که اینقدر دنبال نانو و دیجیتال و ارتقا دهنده و ... کتابای جدیدیم نیان مثل 90 91 از مصالح سنتی سوال بدن؟؟؟ حتی 92 هم زیاد جدید نبودن!!

artemiss68

عضو جدید
سلام بچه ها کمک لازمم ببخشید اینجا میپرسم
اگه آزاد ثبت نام کردین ممنون میشم جواب بدین، من اصلا نمیدونم ثبت نامش چجوریه، تو دفترچه نوشته صدتا رشته میتونیم انتخاب کنیم، ینی میشه هم معماری و هم مثلا شهرسازی انتخاب کرد؟
یه سوال دیگه هم دارم انتخاب بر اساس علاقه س یا اینکه طبق تراز هر دانشگاه باید انتخاب کنیم؟ به ترتیب اینا خوبه؟ مرکز، علوم تحقیقات، شمال، جنوب

آزاد هیچکس نبود؟ :(

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
به تک تک دوستانی خدا قوت میگم ، امیدوارم امسال کنکور خوبی رو پشت سر بذارید.
درمورد کتب جدید امسال در قسمت فن موردی رو میخوام در این پست به اطلاعتون برسونم .
در جزوه جدید استاد سروش نیا ابتدای جزوه اولش منابع جدید به این ترتیب نوشته شده:

فن شناسی معماری ایران / مولف : پروفسور محمود گلابچی - آیدین جوانی دیزجی
معماری بایونیک / مولف : پروفسور محمود گلابچی – مرتضی خرسند نیکو
نقد ومعرفی معماری دیکانستراکشن / مولف : دکتر کتابون تقی زاده
مبانی طراحی معماری، تحلیل و اجرای سازه های فضاکار / مولف : پروفسور محمود گلابچی

از این چهار کتاب تنها سه مورد رو استاد سروش نیا فرمودند که مهم هستند، فن شناسی _ معماری بایونیک _ و مورد آخر کتاب آخر گلابچی که استاد گفتند : هنوز کتاب جدید ایشون بیرون نیومده.

معمولا اگر بخوان تفاوت سوالات معماری و هنرهای ساخت رو بگن ، میپرسند: سوالتون مربوط به معماری هست یا هنرهای ساخت ، که ایندفعه سوالی نپرسیدند پس این مورد احتمال زیاد درمورد هنرهای ساخت هم صدق میکنه .

بچه ها توجه کنید که از فن شناسی و معماری بایونیک تنها یک سوال از هرکدام خواهد آمد، حالا تصمیم با شماست ، من کتاب فن شناسی و بایونیک رو خریده بودم،اما به شدت برام سوال بود که در این زمان آیا ارزش داره که وقت بذارم و چندتا سوال از هرکدوم این کتاب ها میاد. مسلما اگر وقت داشته باشید و بیشتر منابعتون رو خوندید برای یک سوال هم به نظر من می ارزه، اما به هرحال حجم مطالب بالاست و از طرفی شما باید مطالب قبل رو هم در حافظه به خاطر داشته باشید که نیاز به دوره هستش. بازهم شرایط هرکس متفاوته.

این مطلب رو بخاطر پرسش های مکرر یکی از دوستان در مورد اسم کتاب جدید مهندس گلابچی قرار دادم، امیدوارم بچه های دیگه هم که کمی در مورد منابع جدید سردرگم بودند ، با آرامش بیشتری با توجه به این اطلاعات برنامه ریزی کنن.
.................

از آقای حامد ایرانشاهی هم به خاطر راهنمایی ها وفایل هاشون بی نهایت ممنونم .

:gol::gol:

آخرین ویرایش:

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
آزاد هیچکس نبود؟ :(

سلام بچه ها کمک لازمم ببخشید اینجا میپرسم
اگه آزاد ثبت نام کردین ممنون میشم جواب بدین، من اصلا نمیدونم ثبت نامش چجوریه، تو دفترچه نوشته صدتا رشته میتونیم انتخاب کنیم، ینی میشه هم معماری و هم مثلا شهرسازی انتخاب کرد؟

در این مورد اطلاعاتی ندارم.
معمولا یه رشته شناور میشه شرکت کرد، اینکه دوتا رشته متفاوت باشه فکر نمیکنم، به هرحال هر رشته ای به صورت مجزا هزینه خواهد داشت، مخصوصا آزاد..یعنی برای هرکدوم یه شناسه باید داشته باشین.

یه سوال دیگه هم دارم انتخاب بر اساس علاقه س یا اینکه طبق تراز هر دانشگاه باید انتخاب کنیم؟ به ترتیب اینا خوبه؟ مرکز، علوم تحقیقات، شمال، جنوب

علاقه شما مهمه ، اما تراز بیشتر حرف اول رو میزنه ، خب مسلما دانشگاه بهتر تراز بیشتری داره . ولی اینکه مثلا من تهران مرکز رو انتخاب نکنم، هرچه قدر هم ترازم خوب باشه چون انتخابم نبوده در اونجا قبول نمیشم.

در مورد دانشگاه آزاد بهتره به تایپک نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت مراجعه کنید.

برای سوال آخرتون و ترتیب اولویت ها هم به این دو پست در همون تاپیک مراجعه کنید:#1725 و #1733

آخرین ویرایش:

dreaamlaand

عضو جدید
در این مورد اطلاعاتی ندارم.
معمولا یه رشته شناور میشه شرکت کرد، اینکه دوتا رشته متفاوت باشه فکر نمیکنم، به هرحال هر رشته ای به صورت مجزا هزینه خواهد داشت، مخصوصا آزاد..یعنی برای هرکدوم یه شناسه باید داشته باشین.

علاقه شما مهمه ، اما تراز بیشتر حرف اول رو میزنه ، خب مسلما دانشگاه بهتر تراز بیشتری داره . ولی اینکه مثلا من تهران مرکز رو انتخاب نکنم، هرچه قدر هم ترازم خوب باشه چون انتخابم نبوده در اونجا قبول نمیشم.

در مورد دانشگاه آزاد بهتره به تایپک نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت مراجعه کنید.

برای سوال آخرتون و ترتیب اولویت ها هم به این دو پست در همون تاپیک مراجعه کنید:#1725 و #1733

بچه ها یعنی منی که هم معماری هم طراحی شهری در کنکور سراسری شرکت کردم اشتباه ثبت نام کردم؟وای میدونم دیره اضطراب پیدا کردم

و اینکه میگن اسکیس و کنکور توی یه روز هست واقعا درسته؟

آخرین ویرایش:

nasim666

عضو جدید
سلام
کسی از دوستان در تبریز آزمونهای آزمایشی حضوری ایوان یا مرکز معماری شرکت کرده؟
چند نفر میان؟ وضیعت برگزاری چه طوریه؟میشه شبیه سازی کنکور کرد؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

ایوان خانه حدود حدود 20 یا 15 نفری میشن و مرکز معماریم 20 و 25 نفر
نه نمیشه زیاد شبیه سازی کرد ، یعنی اصلا نمیشه ! ولی لاقل میشه آزمون داد و رتبه تو بین رقبا فهمید !
سوالای ایوان ام برا معماری خیلی بهتر از مرکزه!

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان خوبم..
در مورد نکته و تست ها خیلی ها سوال میپرسن از من گفتم یه کوچولو توضیح بدم...
به نظر من تو این روزها دوره درس های مهم خیلی مهمتره... یعنی نکته و تست هارو با این هدف ها انتخاب کنید.. تکمیل کننده ی حرف یکی از بچه ها که الان گفت نظر منم این هست که کتاب های نانو. دیجیتال.ارکی تایپی.فناوری.لرزهای.بایونیک و این طور کتاب ها یا مثلا مقررات ملی یا کلا این طور کارگاه ها زیاد اولویت نداره...چون سهم تست کمی دارن... به نظرم اولویت با درس های مهم هست... یعنی خود درس نه قسمتی از اون..

و در ضمن همونطور که گفته بودم دیگه ازمونارو تو اپارات نمیزارم...
ولی خوب شما میتونید هر قسمت رو که خواستید دانلود کنید.
یکی ایمیل بده.

آخرین ویرایش:

artemiss68

عضو جدید
بچه ها یعنی منی که هم معماری هم طراحی شهری در کنکور سراسری شرکت کردم اشتباه ثبت نام کردم؟وای میدونم دیره اضطراب پیدا کردم

و اینکه میگن اسکیس و کنکور توی یه روز هست واقعا درسته؟
من امروژ ثبت نام کردم دیدم چجوریه، فکر نکنم بشه هم معماری هم رشته دیگه ای انتخاب کرد، فقط زیرمجموعه های معماری رو میشه انتخاب کرد شامل منظر و معمادی داخلی و دو سه تا گرایش دیگه هست، شما ثبت نام کردی بهت اخطار نداد؟؟
اسکیس و کنکور هم بله یه روزه صبح آزمونه بعد از ظهر اسکیس

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان خوبم..
در مورد نکته و تست ها خیلی ها سوال میپرسن از من گفتم یه کوچولو توضیح بدم...
به نظر من تو این روزها دوره درس های مهم خیلی مهمتره... یعنی نکته و تست هارو با این هدف ها انتخاب کنید.. تکمیل کننده ی حرف یکی از بچه ها که الان گفت نظر منم این هست که کتاب های نانو. دیجیتال.ارکی تایپی.فناوری.لرزهای.بایونیک و این طور کتاب ها یا مثلا مقررات ملی یا کلا این طور کارگاه ها زیاد اولویت نداره...چون سهم تست کمی دارن... به نظرم اولویت با درس های مهم هست... یعنی خود درس نه قسمتی از اون..

و در ضمن همونطور که گفته بودم دیگه ازمونارو تو اپارات نمیزارم...
ولی خوب شما میتونید هر قسمت رو که خواستید دانلود کنید.
یکی ایمیل بده.

میشه ازمون 50 درصد هنرهای ساختنم تو گوگل درایو بزارین :gol::gol:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه هایی که ایوان میرین کلاس.:gol:

کلاس نکته و تست ایوان خانه نمیدونین زمانش کیه؟؟ نسیم عسگری و سروش نیا

dreaamlaand

عضو جدید
من امروژ ثبت نام کردم دیدم چجوریه، فکر نکنم بشه هم معماری هم رشته دیگه ای انتخاب کرد، فقط زیرمجموعه های معماری رو میشه انتخاب کرد شامل منظر و معمادی داخلی و دو سه تا گرایش دیگه هست، شما ثبت نام کردی بهت اخطار نداد؟؟
اسکیس و کنکور هم بله یه روزه صبح آزمونه بعد از ظهر اسکیس
l
من توی کنکور سراسری 2 رشته:1 معماری2 طراحی شهری شرکت کردم ازاد فقط معماری شرکت کردم.اخه میگن نمیشه توی دو رشته کاملا متفاوت همزمان شرکت کرد.اره؟
و اینکه توی سراسری هم اسکیس مثل ازاد توی یک روز هست یا فقط ازاد اینجوریه؟

sr.sh

عضو جدید
بچه ها فقط بخش اول برنامه ی مطالعه 2ماه آخر تو باشگاه هست؟بقیه شو هنوز نذاشتن آقای ایرانشاهی؟

sara 262

عضو جدید
دوستان از کتاب های سوالات کنکور به نظر شما کتاب کدوم موسسه بهتره؟ من راهیان اشد و دارم ولی کنکورای سال های اخیر و نداره .یکم سردرگمم برای خرید. میشه کمکم کنید؟ممنون میشم

یعنی کسی نبود به من کمک کنه؟:crying2::crying::crying2::question::wallbash:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا