مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

milad.arch

عضو جدید
خوب چیه تستش تاببینیم ذهن ما چه جوریه
مراحلش اینطوریه که شما یه کلمه رو 10 بار تکرار میکنی و بعدش به سوال جواب میدی (بدون فک کردن)، اولین جوابت مد نظره
شما 10 بار پشت سر هم و سریع بگو (آروم) : پنگال pangal
پنگال

پنگال

پنگال

پنگال

پنگال

پنگال

پنگال

پنگال

پنگال

پنگال

آش رو با چی میخورن؟

آخرین ویرایش:

cna12

عضو جدید
خب به ضرس قاطع همین طوره و گرنه واسه چی niky که تو آزمونا 100 می زد تو کنکور 80 زد؟! هم درک مطلباش گاهی مبهمن و هم لغتاش 100% از یه منبع خاص نیستن، حتی کسایی که زبان شون از پایه خوبه فقط اون 5 تاکلوزا رو با اطمینان کامل می زنن -حتی همونا هم گاهی مشکل دارن- ...

به هر حال منم همین مشکلو دارم -ثابت شدن درصد رو 50 و 60- و فک می کردم بعد 1100 خوندن بهتر می شه اما دیدم دارم بدتر می شم از آقای جهانشاهی تو سایت شون پرسیدم این جوابو دادن :

به خاطر اون مقدار از 1100 که خوندم و انباشت کلی لغت بی ربط تو مغزم تسلطمو رو 504 و تافلم تا حدی از دست دادم و به ازای هر یه تستی که با لغتای جدید 1100 به دست میاوردم دست کم 2-3 تا تست ساده ترو از دست می دادم که بعدا جوابو دیدنی تعجب می کردم از اینکه چرا نتونستم جواب بدم !! الانم کلی اشکم درومده به خاطر اون همه وقتی که برا 1100 گذاشتم و یه جورایی دارم عقب برمی گردم برا مرور 504 و تافل!

کلا به این نتیجه رسیدم تستای لغتو تا یه حدی می شه زد و بیش از حد وقت گذاشتن فایده ی زیادی نداره، و از یه جایی به بعد همه فیکس می شن، بعدش دیگه فرق 60 یا 80 بیشتر با درک و کلوز مشخص می شه...
ممنون که توضیح دادی اما این شرایط واقعا ناعادلانست...خوب اگه منبعی هست باید بگن شاید یکی بخواد بخونه...ادم کنکورای قبل 85 میبینه خندش میگیره... دیگه نه به اون نه به این
فک کنم حدوسط ندارن

cna12

عضو جدید
فک کنم این پاسخ اقای رستمی جواب دندانشکنی واسم باشه هرچن مطمئن نیستم:

با سلام به شما...

لغات تافل فقط بخشی از نیاز شما هستند. بسیاری از واژگان کنکور تا به امروز هیچ ارتباطی به کتاب تافل نداشته اند. بهترین منبع شما، خود واژگان و تستهای کنکورهای کذشته هستند که من برایتان در انتهای کتاب زبان عمومی ارشد از سال 1379 تا 1393 را جمع آوری کرده ام.

mona nadi

عضو جدید
بچه ها جواب تستای جزوه سینا شریفی(عناصر و جزییات) و کسی داره؟؟کمک فوری:(

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ممنون که توضیح دادی اما این شرایط واقعا ناعادلانست...خوب اگه منبعی هست باید بگن شاید یکی بخواد بخونه...ادم کنکورای قبل 85 میبینه خندش میگیره... دیگه نه به اون نه به این
فک کنم حدوسط ندارن
نه اتفاقا کاملا عادلانه ست، ما یه استاد زبان داشتیم از ترم 1 کارشناسیش تدریس می کرده، خودش می گفت سرجلسه ی ارشد هر کلمه ای رو بلد نبودم انقد تفکیکش می کردم به اجزاش -ریشه، پسوند، پیشوند و ...- تا معنی شو پیدا کنم (درصد دقیقش یادم نیست ولی 90 به بالا زده بود، یا 91 یا 96!) بالاخره باید یه فرقی باشه بین یه همچین شخصی با منی که لغتا رو فقط حفظ کردم! البته برا ارشد از نظر زمانی اصلا درست نیست آدم در این حد زمان صرف کنه فقط برا 10-20 درصد بهتر شدن -در حالیکه با همون وقت می شه درسایی با ضریب بیشترو تقویت کرد- ولی بعضیا دیگه جدا از حساب و کتاب، کلا زندگی شون یه درسه خاصه و واقعا در حد خیلی بالایی می خوننش که خب عادلانه ست که فقط همونا بتونن درصد بالای اون درسو به دست بیارن... البته برای بقیه هم هیچ جای نگرانی نداره و تعداد این آدما هر سال شاید به 10 تا هم نرسه، کنکور رقابتیه نه حد نصابی، اکثریت هم وضعیت مشابه دارن، اگه منابع کاملا مشخص باشه هم، باز همه می رن می خوننش و میانگین درصدا -مخصوصا بین رتبه های خوب- می ره بالاتر پس کلا تاثیر خاصی نداره...

در ضمن اینم اضافه کنم که اوضاع به اون تیرگی ها هم که می گین نیست، من خودم با اینکه تازگیا خیلی کم می زنم (بعضی وقتا زیر 5 تا از 10 تا :() ولی وقتی جوابا رو می خونم فوری یادم میاد که لغته رو کجا خونده بودم (مثلا ambiguous رو تو تافل خوندیم هفته ی گذشته 2 تا تست معنی های ambivalence و ambiguity رو که انقد واضحن اصلا تشخیص ندادم و بلافاصله بعد خوندن جواب یادم افتاد، به خاطر همینه که می گم تسلطم کم شده) منظورم اینه که با خوندن 504 و تافل و لغتای سالای قبل حداقل 7 تا رو باید بشه جواب داد و اگه نمی تونین حتما مث من تمرکز ندارین، من که دیگه فعلا تستو تعطیل کردم، دارم لغتای مشابه _از نظر معنایی و ظاهری_ رو دسته بندی می کنم فک کنم این طوری بهتر باشه...

nasim666

عضو جدید
یعنی باید کتاب رستمی و بخریم؟؟من مهدوی نژاد و خوندم و الان جز تلف کردن وقت هیچی عایدم نشد!! دیگه میخوام آزمونای سال قبل و بزنم و بخونم برا زبان و بقیه درسا! کدوم کتابارو امتحان کردین و خوبه؟ یه کمکی بهم بکنین برم بخرم کتابارو برا شروع تست کنکورهای قبل!!

azi sadeghi

عضو جدید
یعنی باید کتاب رستمی و بخریم؟؟من مهدوی نژاد و خوندم و الان جز تلف کردن وقت هیچی عایدم نشد!! دیگه میخوام آزمونای سال قبل و بزنم و بخونم برا زبان و بقیه درسا! کدوم کتابارو امتحان کردین و خوبه؟ یه کمکی بهم بکنین برم بخرم کتابارو برا شروع تست کنکورهای قبل!!
کتاب دکترسعیدی پور
سایت آکادمی برین یه سربزنین

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبید؟
من 504 و 60 درس تافل رو کاملا فول شدم ولی وقتی میخوام تستهای سالای قبل رو بزنم بازم تقریبا همه کلمات ناآشنان!من کتاب زیرزربین رو گرفتم به سوالای کنکور ها که نگاه میکنم تقریبا هیچکدوم از تافل یا 504 مطرح نشدن تقریبا یه دوتا سوال از هر آزمونی از کتاب sat words میاد.اینجوری فکر نکنید که با حتا تسلط رو تافل و 504 میتونید تستارو بزندید!
کتاب زیر زربین یه حسنی داره که لغتای همه کنکورارو اخرش نوشته به نظر من اگه کسی میخواد زبان رو خوب بزنه دلش رو خوش نکنه به تافل و 504.کتاب زیر زربین مناسبتر ازهمشونه البته اگه هنوز وقت داریدها!

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

سلام بچه ها خوبید؟
من 504 و 60 درس تافل رو کاملا فول شدم ولی وقتی میخوام تستهای سالای قبل رو بزنم بازم تقریبا همه کلمات ناآشنان!من کتاب زیرزربین رو گرفتم به سوالای کنکور ها که نگاه میکنم تقریبا هیچکدوم از تافل یا 504 مطرح نشدن تقریبا یه دوتا سوال از هر آزمونی از کتاب sat words میاد.اینجوری فکر نکنید که با حتا تسلط رو تافل و 504 میتونید تستارو بزندید!
کتاب زیر زربین یه حسنی داره که لغتای همه کنکورارو اخرش نوشته به نظر من اگه کسی میخواد زبان رو خوب بزنه دلش رو خوش نکنه به تافل و 504.کتاب زیر زربین مناسبتر ازهمشونه البته اگه هنوز وقت داریدها!
60درس تافل!!!تافل که کلا 30درسه!

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
60درس تافل!!!تافل که کلا 30درسه!
کتاب تافل معمولی 30 درسه.واسه انتشارات جنگلی که من دارم 157 درسه.30 درس اولش که همون تافل معمولیه.بقیشم کل لغتای همه کتابای تافل رو توش جمع کرده.نزدیکه 67 ایناشو خوندم.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب تافل معمولی 30 درسه.واسه انتشارات جنگلی که من دارم 157 درسه.30 درس اولش که همون تافل معمولیه.بقیشم کل لغتای همه کتابای تافل رو توش جمع کرده.نزدیکه 67 ایناشو خوندم.
منم همون کتاب 30 درس دارم میشه لطفا از قسمت لغاتش عکس بگیرن برامون بزارین ؟؟

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبید؟

متاسفانه نه فقط تو زبان که تو درسای دیگه هم وضع همینه. تاسیسات ، منظر ، درک معماری ، حتی تاریخم همینه. هیچ کدومو نمیشه با خوندن یه سری منابع محدود خوب زد. سال به سالم منابع جدید اضافه میشه. کلاً اطلاعات عمومی کمک میکنه به آدم. هم تو زبان هم درک، هم خوندن مقاله منظر یا کتابای تاریخ معماری که جز منابع مهم نیستن. یه کم این گستردگی منابع آدمو اذیت میکنه. کاریشم نمیشه کرد. عاقلانه ترین راه به نظرم اینه که همه رو در حد متوسط بخونیم. 50 (که درصد بالایی هم هست.)
زبانو فقط لغت نخونین. خیلی اشتباس. متن بیشتر جواب میده. لغت فقط لغات کنکور. و زدن تستای کنکور.

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنم این پاسخ اقای رستمی جواب دندانشکنی واسم باشه هرچن مطمئن نیستم:

با سلام به شما...

لغات تافل فقط بخشی از نیاز شما هستند. بسیاری از واژگان کنکور تا به امروز هیچ ارتباطی به کتاب تافل نداشته اند. بهترین منبع شما، خود واژگان و تستهای کنکورهای کذشته هستند که من برایتان در انتهای کتاب زبان عمومی ارشد از سال 1379 تا 1393 را جمع آوری کرده ام.

سلام به دوستان...همونطور که قبلا گفتم تست های کنکور از مثال های اول تا سوم دیکشنری های معروف انتخاب میشن... حالا ما چیکار کنیم با این وضع؟

۱- کتاب ۵۰۴ و تافل: چون این ها لغات ضروری هستند و اگر اینارو ندونیم سراغ سطح بالاتر نمیتونیم بریم... در ضمن حتما هم معنی هاشم یاد بگیرید..و سود بعدیش این هست که میتونید بهتر با متن ها برخورد کنید با خوندن این لغات ضروری..

۲-لغات کنکورها قبل: چون یک محدوده تقریبی از نظر سختی مورد نظر طراحان هست پس اگر کل لغات سال ها گذشته رو یاد بگیریم شانسش وجود داره که از همونا دوباره سوال بیاد..

۴- ۱۱۰۰ واژه... اگر دو منبع بالا رو بخونید تقریبا ۴۰ تا ۵۰ درصد این کتاب رو بلدید..

کلا نمیشه گفت از کتابی سوال می اد یا نمی اد...

بعدم اینکه بچه ها اصل داستان نمره بیار متن هستش... از منبع ۲ بع بعد یا باید پایت قوی باشه یا از تابستون شروع کرده باشی...

راستی یه خبر خوب این که خانم عسگری یک کتاب چاپ کردن که به نظرم خوبه...
امروز لطف کردن یک نسخه امضا شدش رو واسه من فرستادن.. خیلی کتاب پر و پیمونیه هست...
8e369e38ae3ef53ba4e877311626bf56fd027041ea85b3001f306c9a99b9179f.jpg

cna12

عضو جدید
سلام به دوستان...همونطور که قبلا گفتم تست های کنکور از مثال های اول تا سوم دیکشنری های معروف انتخاب میشن... حالا ما چیکار کنیم با این وضع؟

۱- کتاب ۵۰۴ و تافل: چون این ها لغات ضروری هستند و اگر اینارو ندونیم سراغ سطح بالاتر نمیتونیم بریم... در ضمن حتما هم معنی هاشم یاد بگیرید..و سود بعدیش این هست که میتونید بهتر با متن ها برخورد کنید با خوندن این لغات ضروری..

۲-لغات کنکورها قبل: چون یک محدوده تقریبی از نظر سختی مورد نظر طراحان هست پس اگر کل لغات سال ها گذشته رو یاد بگیریم شانسش وجود داره که از همونا دوباره سوال بیاد..

۴- ۱۱۰۰ واژه... اگر دو منبع بالا رو بخونید تقریبا ۴۰ تا ۵۰ درصد این کتاب رو بلدید..

کلا نمیشه گفت از کتابی سوال می اد یا نمی اد...

بعدم اینکه بچه ها اصل داستان نمره بیار متن هستش... از منبع ۲ بع بعد یا باید پایت قوی باشه یا از تابستون شروع کرده باشی...

راستی یه خبر خوب این که خانم عسگری یک کتاب چاپ کردن که به نظرم خوبه...
امروز لطف کردن یک نسخه امضا شدش رو واسه من فرستادن.. خیلی کتاب پر و پیمونیه هست...
مشاهده پیوست 228297

ممنون بابت این توضیحات
این کتاب ایا همون جزوه ی ایشونه؟؟؟
خوندنش تو این مدت لازمه یا جزوشون کفایت میکنه؟؟

mas6969

عضو جدید
سلام
کسی از دوستان در تبریز آزمونهای آزمایشی حضوری ایوان یا مرکز معماری شرکت کرده؟
چند نفر میان؟ وضیعت برگزاری چه طوریه؟میشه شبیه سازی کنکور کرد؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
ممنون بابت این توضیحات
این کتاب ایا همون جزوه ی ایشونه؟؟؟
خوندنش تو این مدت لازمه یا جزوشون کفایت میکنه؟؟

کتابشون کاملا شبیه جزوشونه ولی یکمی کاملتر. اونایی که جزوه رو ندارن حتما کتابو بگیرن.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب نسیم عسکری چند صفحه است؟(من بچه تنبلم :Dنخند:confused:)

چرا هیشکی به فکر جیب ما پشت کنکوریا نیس؟:cry:

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه کسی کتاب نسیمو داره میشه از توضیحاتش راجب یکی دو تا بنا عکس بگیره اینجا بزاره.....میخام با جزوش مقایسه کنم ببینم تو این وقت کم بخرمش یا نه:)......

saharnaz73

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان لطفا به دادم برسید:cry:
کسی کتاب گونه شناسی دکتر معماریان رو داره؟

rezazilla

عضو جدید
سلام دوستان دوتا سوال داشتم لطفا کمک کنید.
1- واسه این یه ماه مونده یه منبا خوب واسه تنظیم شرایط و تاسیسات که بشه چهارتا تستشو زد چه پیشنهادی دارین ?
2- جزوه خوبی از خانوم اعتضادی ندارین معماری معاصر ? کتابش خیلی سخته نثرش

Rozita9197

عضو جدید
بچه ها کسی میدونه تاریخ شهر در ایران از مجموعه کتابای بسته ارشد آکادمیو لازم هست بخونی یا نه؟

artemiss68

عضو جدید
سلام بچه ها کمک لازمم ببخشید اینجا میپرسم
اگه آزاد ثبت نام کردین ممنون میشم جواب بدین، من اصلا نمیدونم ثبت نامش چجوریه، تو دفترچه نوشته صدتا رشته میتونیم انتخاب کنیم، ینی میشه هم معماری و هم مثلا شهرسازی انتخاب کرد؟
یه سوال دیگه هم دارم انتخاب بر اساس علاقه س یا اینکه طبق تراز هر دانشگاه باید انتخاب کنیم؟ به ترتیب اینا خوبه؟ مرکز، علوم تحقیقات، شمال، جنوب

Hamid.026

عضو جدید
بچه ها میشه یکم راهنمایی کنین . ..

آزمون های جامع آکادمی و مرکز معماری شرکت کنم . .. یا ... این کتاب دکتر سعیدی پور که توش نکته های مهم داره . ..؟؟

البته می دونم که آزمون یه چیز دیگست . ...!!؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا