مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
بچه ها شما خلاصه ای از مباحث مقررات ملی دارین؟ مباحث 19 18 16 14 13 ...؟
یه سوال دیگه هم داشتم یکی گفته بود قراره گلابچی کتاب جدید چاپ کنه..... کسی اسم کتابشو میدونه؟

:gol:

بچه ها کسی جواب سوالامو نمی دونست ؟

fzgnj

عضو جدید
بچه ها به نظرتون الان كتاب منظر بهبانيو بگيرم ديره؟؟يا همون جزوه منظر جاودانيو كه اقاي ايرانشاهي گذاشته بخونم كافيه؟؟؟ميشه يكي جواب بده زود گليا😶😶😶
ميخام برم كتاب بخرم

mona nadi

عضو جدید
سلام
برا عناصر خودم میگم جزوه سینا شریفی، اما با مهندس ایرانشاهی که مشورت کردم گفت جزوه ی طباطبایی بهتره
برا مصالح چون زیاده زیادش که بخواد سوال بیاد، 3تا یا 4 تاست (پارسال فک کنم 3تا اومده بود و هرسال کمتر میشه) بهتره خودتو درگیرش نکنی چون منابعش زیاده و وقت گیر
تو این مدت کم بنظرم فقط جزوه خلاصه فناوری نانو رو بخون (تو تاپیک جزوات هست)
و بیشتر وقتتو بزار رو تسلط جزواتی که خوندی
این فقط نظر شخصیم بود :cool:[/Q
مرسی از راهنماییت;)
جزوه طباطبایی به صورت تسته یا درس؟

fzgnj

عضو جدید
بچه ها به نظرتون الان كتاب منظر بهبانيو بگيرم ديره؟؟يا همون جزوه منظر جاودانيو كه اقاي ايرانشاهي گذاشته بخونم كافيه؟؟؟ميشه يكي جواب بده زود گليا😶😶😶
ميخام برم كتاب بخرم

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
من ک جواب دادم:smile:....کتاب فن شناسی ....فصلاشم نوشتم....چنتا تاپیک بالاتره

اون کتاب که چاپ 92 هست، یک شخصی نوشته بود قراره آذر همین امسال کتاب جدید چاپ کنن، منظورم اون بود

Rozita9197

عضو جدید
ميخام برم كتاب بخرم

سلام دوست عزیز
به نظرم الان دیگه وقته شروع یه کتابه جدید اونم کتاب منبع نیس
جزوه جاودانیو بخون
من خودم جزوه جاودانی رو در کنار کتاب منظر آکادمی میخونم به نظرم خوبه

اون وقتی که میخوای بذاری بری کتاب جدید بخری بشین سر جاودانی 4 صفحه بیشتر میتونی پیش بری:w16::w10:

milad.arch

عضو جدید
پارسال یدونه از مصالح نانو سوال داشتیم دیگه....3تا نبود :surprised: حتی سال قبلشم از نانو بود یدونه یا 2 تا....................عناصرم به جز کتابای گلابچی یادمه یدونه در مورد نعل درگاه و یدونه در مورد درزها بود و سال قبلتر یعنی 92 کلا همش از کتابای گلابچی بود
دوست عزیز: منظورم تعداد کل سوالات مربوط به مصالح در آزمون ارشد بود نه فقط جزوه نانو
حرفت درسته واسه همون گفتم که جزوه نانو رو بخونه تو این مدت کم

milad.arch

عضو جدید
سلام
برا عناصر خودم میگم جزوه سینا شریفی، اما با مهندس ایرانشاهی که مشورت کردم گفت جزوه ی طباطبایی بهتره
برا مصالح چون زیاده زیادش که بخواد سوال بیاد، 3تا یا 4 تاست (پارسال فک کنم 3تا اومده بود و هرسال کمتر میشه) بهتره خودتو درگیرش نکنی چون منابعش زیاده و وقت گیر
تو این مدت کم بنظرم فقط جزوه خلاصه فناوری نانو رو بخون (تو تاپیک جزوات هست)
و بیشتر وقتتو بزار رو تسلط جزواتی که خوندی
این فقط نظر شخصیم بود :cool:[/Q
مرسی از راهنماییت;)
جزوه طباطبایی به صورت تسته یا درس؟
خودمم ندیدم و اطلاعی ندارم، قرار شده که مهندس یه جوری به دستم برسونه
بدستم برسه حتما" میزارم براتون

nasim666

عضو جدید
بدستم برسه حتما" میزارم براتون[/QUOTE]

جزوه سینا شریفی کپی جزوه طباطباییِ ، من هر دو رو دارم ، تقریبا 400 صفحه ای میشه اما خیلیی آسونِ خوندنش شاید 1 روز یا حداکثر 2 روز وقتتونو بگیره! تو آزمونهای مرکز و ایوان هم همیشه بیشتر سوالاتی که میدن تو جزوه شریفی هست ... بنظر من که کافیه برا جزییات

milad.arch

عضو جدید
بدستم برسه حتما" میزارم براتون

جزوه سینا شریفی کپی جزوه طباطباییِ ، من هر دو رو دارم ، تقریبا 400 صفحه ای میشه اما خیلیی آسونِ خوندنش شاید 1 روز یا حداکثر 2 روز وقتتونو بگیره! تو آزمونهای مرکز و ایوان هم همیشه بیشتر سوالاتی که میدن تو جزوه شریفی هست ... بنظر من که کافیه برا جزییات[/QUOTE]

من از سینا شریفیو دارم
میتونی از طباطبایی رو واسم بفرستی؟

nasim666

عضو جدید
جزوه سینا شریفی کپی جزوه طباطباییِ ، من هر دو رو دارم ، تقریبا 400 صفحه ای میشه اما خیلیی آسونِ خوندنش شاید 1 روز یا حداکثر 2 روز وقتتونو بگیره! تو آزمونهای مرکز و ایوان هم همیشه بیشتر سوالاتی که میدن تو جزوه شریفی هست ... بنظر من که کافیه برا جزییات

من از سینا شریفیو دارم
میتونی از طباطبایی رو واسم بفرستی؟[/QUOTE]

آخه اسکن شدشو ندارم ..

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز: منظورم تعداد کل سوالات مربوط به مصالح در آزمون ارشد بود نه فقط جزوه نانو حرفت درسته واسه همون گفتم که جزوه نانو رو بخونه تو این مدت کم
منم تعداد سوالای کل مصالح رو گفتم که فقط یدونه بود....:)

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به نظرتون الان كتاب منظر بهبانيو بگيرم ديره؟؟يا همون جزوه منظر جاودانيو كه اقاي ايرانشاهي گذاشته بخونم كافيه؟؟؟ميشه يكي جواب بده زود گليا������������������
ميخام برم كتاب بخرم
سلام.
دیر نیس عزیزم
ولی باید بدونی ک کتابارو تو این روزا چطور باس بخونی مهمه
فعلن بیکاار نشسن..با جاودانی شرو کن
البته نمیذدونم بقیه کتابا منظرو خوندی یا ن...
من خودم امروز یوهو متوجه شدم ک الان وقت هما نیس...ن اینکه کلن نخونما...ولی الان ن..الاتن هم دارم جاودانیو ی دور موخونم جون اسن اوایلش رو من نداشتم...فعلن میخونم ..ی کم ک مرتب شدم ایشالا ..هما رو هم ی نیگا بهش میندازم...
امیدوارم ک بتونم...
حالا باز تو خودت میدونی الان تو چ وضیتی هستی
راستی تو کتابشو داری چ.شکلیه؟خیلی قطوره؟؟؟چ مدلیه ؟درباره تاریخ منظر غرب؟؟؟بععد اگه آره با اوایل جزوه جاودانی شبیهه؟؟؟
:D

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان خوبم
اول اینکه بالاخره کتاب دکتر اومد... خیلی ها روش کار کردن... واقعا خوبه...

واسه دوره خیلی خوبه...

ارسال رایگان به همه نقاط کشورم داره....

Screen Shot 2014-12-13 at 5.01.40 PM.jpg

این برنامه ویژه هم ۳ هفته اولشو دارم اماده میکنم...فردا می زارم رو سایت... اونم خوب درومده..ساعت به ساعت برنامه دادم..

آخرین ویرایش:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز

من از سینا شریفیو دارم
میتونی از طباطبایی رو واسم بفرستی؟[/QUOTE]
طباطبایی هم چن وقتت پیش یکی از بچه ها 99 صفه از جزوشو گذاشته بود...نمیدونم الان کجاس:D
البته با امسال نبوداااا

milad.arch

عضو جدید
سلام به دوستان خوبم
اول اینکه بالاخره کتاب دکتر اومد... خیلی ها روش کار کردن... واقعا خوبه...

واسه دوره خیلی خوبه...

ارسال رایگان به همه نقاط کشورم داره....

مشاهده پیوست 228127

این برنامه ویژه هم ۳ هفته اولشو دارم اماده میکنم...فردا می زارم رو سایت... اونم خوب درومده..ساعت به ساعت برنامه دادم..
روش که نوشته مربوط به آزمون معماریه
هنرهای ساخت چی پس؟ :w05:

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
روش که نوشته مربوط به آزمون معماریه
هنرهای ساخت چی پس؟ :w05:
ما باید به همون عصر کنکاش قانع باشیم فک کنم!! :smile:

@ مهندس ایرانشاهی: در حال حاضر بهترین کتاب برا هنرهای ساخت همین عصر کنکاشه دیگه، درسته یا شما توصیه دیگه ای دارین؟!

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز

@ مهندس ایرانشاهی: در حال حاضر بهترین کتاب برا هنرهای ساخت همین عصر کنکاشه دیگه، درسته یا شما توصیه دیگه ای دارین؟!

واسه هنر های ساخت فقط همونه...

milad.arch

عضو جدید

افراد قانع همیشه برندن (خودمونو گفتم) :cool:

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . من یه مشکل خیلی بزرگ دارم توی هر کاری که می خوام بکنم . انم اینه که وقتی استرس می گیرم کلا دیگه نمی تونم انجامش بدم :razz:
شما چی کار می کنین که استرستون کم شه توی این مدت ؟!

mona nadi

عضو جدید
سلام . من یه مشکل خیلی بزرگ دارم توی هر کاری که می خوام بکنم . انم اینه که وقتی استرس می گیرم کلا دیگه نمی تونم انجامش بدم :razz:
منم مثه توام ینی خیلیا اینطورن فقط خوشبین باش و به خودت روحیه بده همین...

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منم همیشه دقیقا همین مشکلو داشتم، علتشم یه جورایی نتیجه گرایی و کمال طلبیه، می خواییم درست ترین و بهترین کارو انجام بدیم و انقدر استرس برا کامل ترین برنامه و پربازده ترین نوع درس خوندن می کشیم که دیگه رمقی برا خود کار نمی مونه، راهشم اینه که یه کم منطقی با خودمون صحبت کنیم، مثلا من به خودم گفتم با این روحیه که حالا دارم عمــــرا صد سال دیگه موفق شم، پس حالا که چیزی برا از دست دادن ندارم چه بهتر که 1 بار یه جور دیگه کار کنم شاید جواب داد، حداقل ترین نتیجه ش اینه که این روحیه و حسی رو که حالا دارم یه ضعیف تر می کنم... الانم یکی دو هفته ست دارم برا کنکور می خونم واقعا زمین تا آسمون با ایده آل هام فرق داره و یک دهم اون کیفیتی که از خودم توقع دارمو ندارم تو درس خوندنم! ولی به خودم قول دادم ادامه بدم و برنامه ای رو که برای هر روز تهیه کردم بخونم، چه یادم بمونه چه نمونه، چه بعدش صفر بزنم چه 100، چه قبول شم چه نشم ... روزای اول هم واقعا سخت بود و بعد یکی دو ساعت درست حسابی خوندن، بقیه ش دیگه رسما روخوانی محض بود -اصلا نمی فهمیدم چی دارم می خونم- ولی یواش یواش عادت کردم الان یه کم بهتر شده وضعیتم، حالا نمی گم همین امسال به هدفم می رسم ولی همین که عادت کنم به جور دیگه ای فکر کردن و با وسواس و استرس مبارزه کنم یعنی سخت ترین قدمو برداشتم برا پیشرفت تو کل عمرم! یه کم از کمال گراییت کم کن (به خودت بگو مگه تا حالا که می خواستم عالی بخونم چی یاد گرفتم!)

fzgnj

عضو جدید
سلام.
دیر نیس عزیزم
ولی باید بدونی ک کتابارو تو این روزا چطور باس بخونی مهمه
فعلن بیکاار نشسن..با جاودانی شرو کن
البته نمیذدونم بقیه کتابا منظرو خوندی یا ن...
من خودم امروز یوهو متوجه شدم ک الان وقت هما نیس...ن اینکه کلن نخونما...ولی الان ن..الاتن هم دارم جاودانیو ی دور موخونم جون اسن اوایلش رو من نداشتم...فعلن میخونم ..ی کم ک مرتب شدم ایشالا ..هما رو هم ی نیگا بهش میندازم...
امیدوارم ک بتونم...
حالا باز تو خودت میدونی الان تو چ وضیتی هستی
راستی تو کتابشو داری چ.شکلیه؟خیلی قطوره؟؟؟چ مدلیه ؟درباره تاریخ منظر غرب؟؟؟بععد اگه آره با اوایل جزوه جاودانی شبیهه؟؟؟
:D
مرسي عزيزم..من درست حسابي منظر نخوندم راستش تا الان،،نه ندارم اما ميگن زياده مث اينكه،،ممنون از راهنماييت پ مث اينكه همون جاودانيو بخونم بسسه چون ديگه وقتي نيس

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسي عزيزم..من درست حسابي منظر نخوندم راستش تا الان،،نه ندارم اما ميگن زياده مث اينكه،،ممنون از راهنماييت پ مث اينكه همون جاودانيو بخونم بسسه چون ديگه وقتي نيس
هااا...ببین پس اول ی چیز کلی درباره منظر بوخون
جزوه جاودانی بوخون
اگه اول کتابا منبعم خونده باشی ک عالیه
بعد بیا سراغ هما
بعدم تازه یادمه یکی از بچه ها میگف هما خوبه مخصوصن برا بچه های منظر

milad.arch

عضو جدید
من وقتی استرس میگیرم که زیاد فک میکنم (در مورد یه موضوع خاص) :redface:
پس به اتفاقای بعد که قراره بیافته فک نکنید :cool:
تمرین کنید که ذهنتون خالی باشه (با ذهن خالی تمرکز حواس پیدا میکنید و بهترین چیز واسه درس خوندن تمرکزه) ;)
راهی که خودم انجام دادم و جواب گرفتم ازش: هروقت چیزی وارد ذهنتون شد سریعا" یه جا یاداشتش کنید (واقعا" روشه عالی ه) :)
موفق باشید :victory:

milad.arch

عضو جدید
منم همیشه دقیقا همین مشکلو داشتم، علتشم یه جورایی نتیجه گرایی و کمال طلبیه، می خواییم درست ترین و بهترین کارو انجام بدیم و انقدر استرس برا کامل ترین برنامه و پربازده ترین نوع درس خوندن می کشیم که دیگه رمقی برا خود کار نمی مونه، راهشم اینه که یه کم منطقی با خودمون صحبت کنیم، مثلا من به خودم گفتم با این روحیه که حالا دارم عمــــرا صد سال دیگه موفق شم، پس حالا که چیزی برا از دست دادن ندارم چه بهتر که 1 بار یه جور دیگه کار کنم شاید جواب داد، حداقل ترین نتیجه ش اینه که این روحیه و حسی رو که حالا دارم یه ضعیف تر می کنم... الانم یکی دو هفته ست دارم برا کنکور می خونم واقعا زمین تا آسمون با ایده آل هام فرق داره و یک دهم اون کیفیتی که از خودم توقع دارمو ندارم تو درس خوندنم! ولی به خودم قول دادم ادامه بدم و برنامه ای رو که برای هر روز تهیه کردم بخونم، چه یادم بمونه چه نمونه، چه بعدش صفر بزنم چه 100، چه قبول شم چه نشم ... روزای اول هم واقعا سخت بود و بعد یکی دو ساعت درست حسابی خوندن، بقیه ش دیگه رسما روخوانی محض بود -اصلا نمی فهمیدم چی دارم می خونم- ولی یواش یواش عادت کردم الان یه کم بهتر شده وضعیتم، حالا نمی گم همین امسال به هدفم می رسم ولی همین که عادت کنم به جور دیگه ای فکر کردن و با وسواس و استرس مبارزه کنم یعنی سخت ترین قدمو برداشتم برا پیشرفت تو کل عمرم! یه کم از کمال گراییت کم کن (به خودت بگو مگه تا حالا که می خواستم عالی بخونم چی یاد گرفتم!)
عیب کارت اینجاست که خودتو شکست خورده میبینی
من به خودم گفتم با این روحیه که حالا دارم عمــــرا صد سال دیگه موفق شم:warn::warn::warn:
نهایت تلاشتو انجام بده که بعد افسوس نخوری که اگه بیشتر تلاش میکردم این میشد یا اون میشد;)
ما باید اول خودمونو بسازیم تا بعد اون، آیندمونو:D
موفق باشید :cool:

Ar Mina

عضو جدید
سلام بچه ها من عضو جدیدم.من پیارسال کم خوندم قبول نشدم.پارسال خوب خوندم فقط غیرانتفاعی قبول شدم.خودشم فارغ التحصیل دانشگاه آزادم.به نظرتون با این اوضاع قبول میشم؟؟؟چیکار کنم اعصابم خیلی خورده.تو این ماهای آخر چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟کمکم کنین تورو خدا .آشنا ندارم.:confused:

mona nadi

عضو جدید

جواب تستای جزوه سینا شریفی تو جزوه هس؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا