اردشیر آرشیتکت
عضو جدید
توی تاپیک جزوات هست
خانم مهندس گشتم نبود جزوات خانم بهبهانی و شاهچراغی بود این جزوه نیست . اگه احیانا شما و دوستان اگه توی لیست پیدا کردید آدرس دانلودش رو بزارین ممنون می شم . پیروز باشید .
توی تاپیک جزوات هست
بچه ها من پست موقت گذاشته بودم، چرا خود به خود حذف شده؟!
پست موقت
بچه ها من تو حل پلان بیمارستانم مونده بودم نمی تونستم هیچی بکشم.یکی از بچه ها زحمت کشیدن راهنماییم کردنگفتن اول دسترسی ها و سیرکولاسیونتو مشخص کن.الان به نظرتون اینی که کشیدم خوبه؟...ممون میشم جواب بدین
مشاهده پیوست 227456
سلام
دوستان ممنون میشم که کمکم کنین
به زودی پایان نامه رو تحویل میدم و تمام وقتم رو میذارم واسه کنکور... ذهنم رو درگیر کرده
کمک برای ستون گذاری پلان و انتخاب سازه
فصل 4 (الگوی حرکت سایه و طراحی سایت)کتاب تنظیم شرایط محیطی قیابکلو یه نگا بنداز فک کنم بتونه کمک کنهمشاهده پیوست 227375
آقای ایران شاهی عزیز
یه سوال دیگه هم داشتم
اونم اینه که من طبق ای شکلی که کشیدم و یاد گرفتم
سایه در سطح شیب دار طولش بیشتر از یه سطح صاف میشه
شما با تاکید توی فیلم فرموده بودین که سایه کوتاه تر میشه ...
کلا توی بقیه حجم ها هم که سایه یه میله عمودی می افتاد روی یه سطح شیب دار شما دیگه از بلند و کوتاهیش چیزی نگفتید
در صورتی که من با همین تحلیلی که عکسش رو کشیدم و تصور می کنم
توی همه حجم ها باید سایه میله عمودی روی سطح شیب دار بلند تر از سایه میله در سطح افقی باشه!!
اگه لطف کنید و راهنمایی کنید که چه اشتباهی می کنم توی تحلیلم ممنون میشم!!
بازم ممنون از فیلم های خوبتون![]()
مهندس ستون گذاری و انتخاب سیستم سازه ایش خیلی راحته . برای انتخاب مخروط ناقص کارت سعی کن از سیستم Dia GRID استفاده کن این سیستم سازه علاوه بر اینکه ی به عنوان نمای سازه ای است هم می تونه در برابر نیرو های جانبی از Drift سازه جلوگیری کنه و از طرفی در عملکرد فضاهای داخلی طرح شما خللی وارد نکنه . نمونه موردی پروژه سوئیس ری سر نورمن فاستر و مرکز تلویزیونی چین کار روم کولهاس . اگه خواستم من فردا ستون گذاری و سیستم سازه ای طرحتون رو انجام می دم میزارم ببینید فقط خبرشو بدید اگه خواستید .
من هنوز بایونیک هم نخوندم ! از اینا واسه کنکور معماریا سوال میاد ؟؟؟
من خلاصه ندارم از این کتابا لطفا اگر کسی میدونه خلاصه این کتب کجا پیدا میشه بگه اگر خلاصه ای پیدا نشد نگران نباشین یه اکیپ تشکیل میدیم هر کس یه فصل به عهده میگیره و فقط یه فصل کامل میخونه و خلاصه میکنه بچه ها نظرتون چیه ؟
من که اصلا واسه خوندن کتاب جدید وقت ندارم![]()
عذرا جان فصلهای کتاب فن شناسی معماری ایران 540 صفحه اس
فصل اول: ساختمايهها
• فصل دوم: ملاتها و اندودها
• فصل سوم: پي و جرز
• فصل چهارم: پوششهاي منحني
• فصل پنجم: پوششهاي غيرمنحني
• فصل ششم: کاربندي و مقرنس
• فصل هفتم: بادگير
• فصل هشتم: مناره (منار)
• فصل نهم: سابات
• فصل دهم: آسيا
• فصل یازدهم: کبوترخانه
• فصل دوازدهم: سير تحول آجرکاري در ايران
• فصل سیزدهم: تزئينات وابسته به معماري
• فصل چهاردهم: برداشت و مستندسازي
• فصل پانزدهم: شكل شناسي چفدها و تاغها
• فصل شانزدهم: زلزله و سازههاي سنتي
• فصل هفددهم: مرمت و پايدارسازي بناها
به نام خدای مهربان
سلام دوستان عزیزم
شبتون بخیر
بچه ها من تا دم مرگ رفتم و برگشتم
شنبه پیش تو جاده ماشینمون چپ کردو ... شد انچه که شاید میتونسته نشه... من زنده موندم
الان گردنم بسته و دست راستم بخیه است و دست چپم عمل شده و از لحاظ ظاهری صورتم بهم ریخته تا دوشب پیش بیمارستان بودم و الان خونه اقوام هستم و با روحیه داغون و تنی ناقص با شما میگم :
شب قبل تصادف خیلی دلم گرفته بود و عصبی بودم از ایت دنیا و غصه ارشد و درسها رو میخوردم اما الان نمیدونم کی رو به راه میشم تا بتونم دوباره درس بخونم
بچه ها من با مرگ ثانیه ای فاصله نداشتم
کارم شده گریه و خیلی ترسیدم
غصه دنیا رو نخورید خیلی بی ارزشه
منو ببخشید که وقتتون رو گرفتم
دعام کنید سرپا شم و کمی زندگی کنم![]()
من این کتاب رو دارم ، بعید میدونم برا کنکور شما سوال بیاد![]()
من خیلی تمرکزم کمه نهایتن 50 درصدتمرکز کنمو. همش خواسم میره جاهای دییگه . کسی راهی بلد نیس که کمک کنه و![]()
من دبیرستان مثل شما بودم.(تمرکز نداشتم)عالم و آدم می گفتن تیزهوشی، دختر خیلی زرنگی هستی بشین درس بخون.تو مسابقات علمی کشوری برنده میشدم.ولی تنها مشکلم این بود که تمرکز نداشتم. خودمم نمی دونستم عالم هپروتی که من توش سیر می کنم آخرش تبدیل میشه به پشت کنکور موندن...از قافله عقب موندن و اینا.همه دوستام یا پزشکی قبول شدن یا مهندسی روزانه.الان بگم یه دونه دوستم تو زندگیم ندارم کسی باورش نمیشه..همه رفتن... .همین یه نکته بزرگترین ضربه رو بم زد.انقد با اراده بودم 5 صب پا میشدم برا درس خوندن ولی همش با عدم تمرکز همراه بود....خلاصه سرتون و درد نیارم.به خودم اومدم.خیلی طول کشید اصلا کار آسونی نبود...اصلا....می دونی چیکار کردم؟ساعت و یه ربع یه ربع کوک کردم با خودم عهد بستم تو این یه ربع به هیچی فک نکنم...هیچی....به جز درس خوندن....هیچی به جز کلمه ها و سطرایی که تو کتابیه که جلو چشام بود.رفته رفته تام و زیاد کردم..الا یه چیزی حدود 2 ساعت بکوب می تونم بخونم.یه جورایی میشه گفت شروع کردم برای لحظه ها زندگی کردن....نه گذشته....نه آینده.با این کارخیلی پیشرفت کردم.منی که کاردانیم سه ساله تموم شد با معدل 14 فقط با حفظ تمرکز معدل اول دانشگاهمونم.منی که حسابان و ناپلئونی پاس کردم تو دانشگاه درس سه واحده ریاضی رو 20 شدم.الان گلم شما که میگی حواسم میره به جاهای دیگه باور کن اون جاهای دیگه برات نون و آب نمیشه.....من خودم تجربه کردم میدونم سخته...درکت می کنم....ولی باس به خودت بیای...ببخش بی تعارف گفتم.معذرت می خواممن خیلی تمرکزم کمه نهایتن 50 درصدتمرکز کنمو. همش خواسم میره جاهای دییگه . کسی راهی بلد نیس که کمک کنه و![]()
اگه سایه آقای ایرانشاهی رو دیدی بگو با تیر بزنمش!!سلام بچه ها
من دارم افسردگی می گیرم
هر موقع سوال پرسیدم آقای مهندس کم پیدا شدند
تا اون قدر صفحه سوالم عقب رفت که دیگه بعد از اومدن هم ندیدنش !!![]()
عزیزم به قول ماها!...gecmish olsun!به نام خدای مهربان
سلام دوستان عزیزم
شبتون بخیر
شنبه پیش تو جاده ماشینمون چپ کردو ... شد انچه که شاید میتونسته نشه... من زنده موندم
الان گردنم بسته و دست راستم بخیه است و دست چپم عمل شده و از لحاظ ظاهری صورتم بهم ریخته تا دوشب پیش بیمارستان بودم و الان خونه اقوام هستم و با روحیه داغون و تنی ناقص با شما میگم :
شب قبل تصادف خیلی دلم گرفته بود و عصبی بودم از ایت دنیا و غصه ارشد و درسها رو میخوردم اما الان نمیدونم کی رو به راه میشم تا بتونم دوباره درس بخونم
سلام عزیزم.الهی بگردم بازم خدارو شکر که هستیبه نام خدای مهربان
سلام دوستان عزیزم
شبتون بخیر
سلام دوستان ارشد دانشگاه ازاد ثبت نامش تموم شده؟![]()
به نام خدای مهربان
سلام دوستان عزیزم
شبتون بخیر
خدا رو شکر که فرصت زندگی دوباره بهتون داده شد...به نام خدای مهربان
سلام دوستان عزیزم
شبتون بخیر
یه زمانی و برای خودت در نظر بگیر مثلا یک ربع و فقط به اون چیزهایی که حواست به اون سمت میره فکر کن...(البته اگر به چیزهای خوب فکر می کنی بهشون فکر کن.اگر اون مسائل مطلوب نیست باید فکرهای خوب و جایگزینش کنی)من خیلی تمرکزم کمه نهایتن 50 درصدتمرکز کنمو. همش خواسم میره جاهای دییگه . کسی راهی بلد نیس که کمک کنه و![]()
من این کتاب رو دارم ، بعید میدونم برا کنکور شما سوال بیاد![]()
پارت های خوندنتو کوتاه کن، مثلا بگو نیم ساعت فقط میخونم بعدش 5 دقیقه استراحت میکنم، یه کاغذ هم بذار کنار دستت هر فکر مزاحمی که تو اون نیم ساعت اومد سراغت رو یادداشت کن و بگو تو تایم درس خوندنم بهش فکر میکنم، دیگه تمرکزتو ببر رو درستمن خیلی تمرکزم کمه نهایتن 50 درصدتمرکز کنمو. همش خواسم میره جاهای دییگه . کسی راهی بلد نیس که کمک کنه و![]()