بچه های آقای ایرانشاهی عزیز جزوه تست های تالیفیشون رو فرستادن؟!
تو باشگاه گذاشتند بچه ها؟
من پیدا نمی کنم![]()
سلام دوستان کسی میدونه سوالات ازمون های ایوان خانه تو کدوم صفحات گذاشته شدن؟؟
جلل الخالق...
بچه ها من تو ممرایز خب؟برا 504 خب؟ی کورسی ه ک 49 درسه...از همون اولم میدونستمااا گفتم خب طبقه بندیش ختمن فرق داره...الان متووجه شدم ک تا درس 34 کورس .میشه درس 42 از 504.
ینی منه دیوونه داشتم برا خودم همینطور خوش میگذروندم
الان این کورس از 34 ب بعدش اسن چی هس؟؟
از 34 تا 49...
اهههههه...فک کن.
البته خل لغت یاد گرفتن ک عیب نیس.
دوستانی ک ممرایزنو
بگن از کدوم کورس میخونن.
نکنه کتابم قدیمیه...42 درس داره.
برا خاهرم بوده.
الان ک ب کورسا بچه ها نیگا کردم اونا م 49 هست.
پس کتابم قدیمیه و درس کم داره؟؟
ببخشید میشه لینک 49 درسیشو بذارین؟نمیدونم کجاست504 علاوه بر 42 درس اصلیش، 125 لغت داره تحت عنوان لغات سخت که تو بعضی کورسا این لغاتو نذاشتن، 100 تا لغت با املای سخت هم داره که چون همه رو تو یه صفحه خیلی خلاصه نوشته دیگهخیلی مظلوم و ناشناخته ترن، من خودم همیشه همین کورس 49 درسی رو معرفی کردم تو تاپیکا چون کامله و همه ی این لغاتو داره، مخصوصا کسایی که 1100 رو نمی رسن بخونن بهتره اون 100+125 تا لغت اضافی 504 رو بخونن، چون پارسال راحت 2-3 تا سوال رو می شد باهاشون جواب داد که تو تافلم نبودن ...
من اینو مشغولم چون رقابت توش بیشتره...اون نسخه ای استفاده میکنی 125 لغات سختر توشه که بهتره تو یه کورس دیگه بخونی چون504 واجبتره...سلام
جلل الخالق...
بچه ها من تو ممرایز خب؟برا 504 خب؟ی کورسی ه ک 49 درسه...از همون اولم میدونستمااا گفتم خب طبقه بندیش ختمن فرق داره...الان متووجه شدم ک تا درس 34 کورس .میشه درس 42 از 504.
از 34 تا 49...
اهههههه...فک کن.
دوستانی ک ممرایزنو
بگن از کدوم کورس میخونن.
برا خاهرم بوده.
ببخشید میشه لینک 49 درسیشو بذارین؟نمیدونم کجاست
سلام عزیزمسلام
جلل الخالق...
از 34 تا 49...
اهههههه...فک کن.
دوستانی ک ممرایزنو
بگن از کدوم کورس میخونن.
برا خاهرم بوده.
سلام.سلام عزیزم
یه سوال کورس تافل هم هست؟
مرسی خیلی خوبهسلام.
این مترادف ها در تافلhttp://www.memrise.com/course/291917/synonyms-in-essential-words-for-the-toefl/
این هم خود تافلhttp://www.memrise.com/course/156968/essential-words-for-the-toefl-5/
من ازین کورس ها استفاده میکنم.
حالا بچه ها هم بیان ببینیم چی میگن.
فرزانه دستم ب دامنت...بیا ی نیگا بنداز ما اشتبا نریم راهووو![]()
سلام.
این مترادف ها در تافلhttp://www.memrise.com/course/291917/synonyms-in-essential-words-for-the-toefl/
این هم خود تافلhttp://www.memrise.com/course/156968/essential-words-for-the-toefl-5/
من ازین کورس ها استفاده میکنم.
حالا بچه ها هم بیان ببینیم چی میگن.
فرزانه دستم ب دامنت...بیا ی نیگا بنداز ما اشتبا نریم راهووو![]()
وای خدای مناناالله و انا الیه راجعون
کتاب جدید دکتر گلابچی و دکتر مجتبی امیری
این هفته روونه ی بازار میشه
![]()
![]()
![]()
وای خدای من
چی هست؟
احساسی که این لحضه دارم :انقد سرم سنگین شد یادم رفت بپرسم ازش اطلاعات جدیدترو میزارم
![]()
![]()
![]()
احساسی که این لحضه دارم :![]()
گلابچی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من هنوز فن شناسی نخوندم![]()
خونسرد آروم آروم آروم![]()
میگن توی بهشت کنکوزیا میگن آقای دکتر نزدیک کنکور وقت کمه ما خسته شدیم کتاباتون تکراری شد لطفا کتاب جدید چاپ کنین ، آقای دکتر میگن نه بچه ها من دلم نمیاد شمارو تحت فشار بزارم اصلا ازم نخواین اینکار کنم !![]()
نفیسه موضوع این کتاب فن شناسی و اون ایران گلاب چیه ؟؟؟؟؟؟؟هر کدوم چند صفحه است ...............میگم مهندس سراغ نداری ایا خلاصه چیزی ازش اومده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هنوز بایونیک هم نخوندم ! از اینا واسه کنکور معماریا سوال میاد ؟؟؟
من خلاصه ندارم از این کتابا لطفا اگر کسی میدونه خلاصه این کتب کجا پیدا میشه بگه اگر خلاصه ای پیدا نشد نگران نباشین یه اکیپ تشکیل میدیم هر کس یه فصل به عهده میگیره و فقط یه فصل کامل میخونه و خلاصه میکنه بچه ها نظرتون چیه ؟
من که اصلا واسه خوندن کتاب جدید وقت ندارم![]()
عذرا جان فصلهای کتاب فن شناسی معماری ایران 540 صفحه اس
فصل اول: ساختمايهها
• فصل دوم: ملاتها و اندودها
• فصل سوم: پي و جرز
• فصل چهارم: پوششهاي منحني
• فصل پنجم: پوششهاي غيرمنحني
• فصل ششم: کاربندي و مقرنس
• فصل هفتم: بادگير
• فصل هشتم: مناره (منار)
• فصل نهم: سابات
• فصل دهم: آسيا
• فصل یازدهم: کبوترخانه
• فصل دوازدهم: سير تحول آجرکاري در ايران
• فصل سیزدهم: تزئينات وابسته به معماري
• فصل چهاردهم: برداشت و مستندسازي
• فصل پانزدهم: شكل شناسي چفدها و تاغها
• فصل شانزدهم: زلزله و سازههاي سنتي
• فصل هفددهم: مرمت و پايدارسازي بناها
من یادمه گفتن درک رو باید با درسای دیگه جبران کردیک سوال هم از اقای ایرانشاهی عزیز...............شما می گید که درک عسگری را نخونیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب من تقریبا سوالات کنکور خوندم تحلیل کردم ......از سوالات کنکور نتیجه بدی را نمی گیرم موقع حل کردن ولی الان واقعا نمی دونم چیکار کنم برای اینکه درک بشه زد چون توی زدن سوالات مثلا ازمون ها یا چیزا می بینید واقعا می مونم .............خوب هم تحلیل می کنم نه اینکه مثلا بگید شانسی ولی می بینید نظر من و طراح یکی نیست ..............جزوه هایی که گفتید را ندارم دسترسی به کلاس و انیها هم ندارم بهنظرتون بهترین کار برا انیکه درک بشه یک کاریش کرد و به قولی منفی هم نزد چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم برای درک یک پیشنهاد بدید....................
یا صاحب الزمان چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایش گلاب فک کردم ما کامپیوتریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟والا من یکی کتاب که ندارم گمونم نکنم یکی همین جوری بهم بده بتونم بخونم ..........از بس درس خونم و نابغه همه کتابها و جزوه هام روی هم مونده اصلا یک وضعیه اساسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی نفیسه جون ...................بخون عزیزم بخون برا اخر و عاقبتت خوبه .................اقا من برم همونا که خوندم و درست جواب بدم این یک دو فقره پیش کش ام
سلام دوستان عزیز کسی جزوه منظر خانم غزاله روحانی رو به صورت Pdf داره هر چه هزینش بشه . حاضرم ازتون بخرم . فقط لطف کنید سریع خبرشو بدید . خیلی واسم مهمه . موفق باشید .