مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه خبر خوب!
خوشبختانه با صحبتی که بین من ومهندس عسگری عزیز صورت گرفت همه سوتفاهم ها حل شد... تازه لطف کردن قول دادن صدای کلاس های خودشونم اگه تونست و بتونه پیدا کنه از تو هاردش واسه شما بزاره...
image-ffe53b2c951fc672ef45f78e6c4d172341bfed910b dda6e913d3351ad4c7131e-V.jpg

بازم ممنون میشم نقل قول نگیرید..

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها من پارسال ارشد دادم الان دانشگاه رجایی دارم درس میخونم. اگه راهنمایی لازم داشتین من در خدمتم.

برای تنظیم شرایط محیطی چی بخونیم که منبع عوض شده؟ این درسته که امسال کامل نیا و مهدوی نژاد طراح سوال تاریخن؟

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
پست موقت
سلام به همگی....بچه ها من هنوز تکلیفم با خودم مشخص نیست نمیدونم ازاد ثبت نام بکنم یانه؟!
از یه طرف اگه بخوام ثبت نام کنم باتوجه به هزینه هایی که داره فقط شهر خودم بوشهر و میزنم و که استادای خودمون سر کلاس میگن ارزش نداره...از یه طرف دیگه هم اگه خدایی نکرده خدایی نکرده خدایی نکرده سراسری قبول نشم نمیخوام یه سالم تلف بشه...از یه طرف دیگه هم میگم اگه خدایی نکرده خدایی نکرده قبول نشدم فراگیر پیام نور شیراز که نزدیکمونه میخونم که بازم شنیدم میگن پیام نور برا ارشد اخه تخه...دارم تلاشمو میکنم و به خودم اعتماد دارم اما...
:cry:وای بچه ها چیکارکنم از وقتی که ثبت نام ازاد شروع شده تمرکزم کمتر شده وسط درس حواسم میره سمت اینکه ثبت نام نکردم نکنه پشیمون بشم...ازاد بوشهر بهتراز هیچیه... چیکارکنم؟

به نظرم این چیزیه که فقط خودت میدونی با توجه به شرایطت...اگه قصد فقط رفتن به ارشد و دانشگاست خب شرکت کن اگه نه سراسری مد نظرته (منظورم بابت هزینه هست که خب من نه آزاد شرکت میکنم نه میرم..پارسالم به زور رفتم سر جلسه و قبول شدم ولی نرفتم چون به نظرم تو این مملکت که شب میخوابی صب بیدار میشی قانون عوض شده ارزش نداره هزینه کنی برا آزاد وقتی مطمینی که اون اندازه یی که هزینه میکنی ازش در نمیاد و کاری پیدا نمیشه) که پس شرکت نکن..بازم خودت شرایطت رو میدونی و خودت باید تصمیم بگیری..چقد حرف داخل پرانتزم زیاد بود..موفق باشی ;)

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 227375

آقای ایران شاهی عزیز
یه سوال دیگه هم داشتم
اونم اینه که من طبق ای شکلی که کشیدم و یاد گرفتم
سایه در سطح شیب دار طولش بیشتر از یه سطح صاف میشه
شما با تاکید توی فیلم فرموده بودین که سایه کوتاه تر میشه ...

کلا توی بقیه حجم ها هم که سایه یه میله عمودی می افتاد روی یه سطح شیب دار شما دیگه از بلند و کوتاهیش چیزی نگفتید
در صورتی که من با همین تحلیلی که عکسش رو کشیدم و تصور می کنم
توی همه حجم ها باید سایه میله عمودی روی سطح شیب دار بلند تر از سایه میله در سطح افقی باشه!!

اگه لطف کنید و راهنمایی کنید که چه اشتباهی می کنم توی تحلیلم ممنون میشم!!

بازم ممنون از فیلم های خوبتون:smile:

خیلی جالب هست این بحث...
البته کمی سخت...
اگه اونو گفتم که اشتباه گفتم.. با توجه به صفحه سایه ..اگر سطح شیبدار نسبت به جسم ارتفاعش در حال کم شدن باشه بلدندتر و اگر در حال زیاد شدن باشه کوتاهتر..

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم همین مشکل و داشتم تو آپاراتشون همه فایلا هست خیلیم سریع دانلود میشه.
http://www.aparat.com/Hamed.ir

من مشکلم حل شد یه اکانت گوگل درست کردم و از اینترنت اکسپرورر استفاده کردم . چون اکسپرور با idm راحتر تر دانلود میکنه.

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها. کسی جزوه درک طباطبایی رو داره؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها مشکل من همچنان با گوگل درایو هستش چه کنمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان یه مشورتی می خواستم از با تجربه ها

راستش من الان موندم که مرور کنم یعنی طبق مثلا یه سیلابس یا اینکه خوندن مطالب جدید و ادامه بدم.
مثلا کتاب جهان زارعی تا نصف خوندم و بانی مسعود هم شاید یک سومش و خونده باشم و سبک شناسی آخرش هستم.
منظر کنکاش هم 90 صفحه ش مونده.
زبان هم درس 4 کتاب سری عمران هستم.
از فن و ایستایی هم ایستایی مونده .
فکر کنم این چند تا کتاب و تموم کنم بهتره بعد برم سراغ مرور.
البته هنوز فرصت نکردم تست بزنم !
نظرتون چیه؟

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی جالب هست این بحث...
البته کمی سخت...
اگه اونو گفتم که اشتباه گفتم.. با توجه به صفحه سایه ..اگر سطح شیبدار نسبت به جسم ارتفاعش در حال کم شدن باشه بلدندتر و اگر در حال زیاد شدن باشه کوتاهتر..

آخییششش:w12: ....یه هفته است درگیر این تناقضم!! :wallbash:
آره دقیقا سر همین حجم به کوتاه شدن سایه تاکید کرده بودین
و حتی دلیلش هم نگفتید و گفتید خودتون برین فکر کنید:D
دستتون درد نکنه ... سختیش توی چیه ؟! باهمین تحلیل ساده ای که کشیده بودم راحت میشه به ذهن سپرد !!;)

sh.enayati

عضو جدید
سلام بچه ها این عکس و یکی از بچه ها گذاشته بود شما برای بقیه سیستم ها یه همچین عکس یا فایلی در این مورد دارید که مباحث هرسیستم و تو منابع مختلف مشخص کرده باشه
پوسته های نازک.jpg

حامد ایرانشاهی

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخییششش:w12: ....یه هفته است درگیر این تناقضم!! :wallbash:
آره دقیقا سر همین حجم به کوتاه شدن سایه تاکید کرده بودین
و حتی دلیلش هم نگفتید و گفتید خودتون برین فکر کنید:D
دستتون درد نکنه ... سختیش توی چیه ؟! باهمین تحلیل ساده ای که کشیده بودم راحت میشه به ذهن سپرد !!;)

شما خیلی با هوشی برات سخت نیست...
البته استادتم خوب بوده....
;)

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
از اظهار لطف همتون بی نهایت ممنونم:gol:
من با همسرم بودم که تصادف کردیم شکر خدا همسرم اسیب جدی ندید اما تا 4 دی من دستم بسته میمونه و بعدشم فیزیوتراپی و... دارم:cry:
چشم فرناز جان اواتورم رو عوض میکنم
بچه ها یه محبت میکنید اگه جزوه ای خلاصه کردید به منم میدید :cry:، دعاتون میکنم

aozita

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها این عکس و یکی از بچه ها گذاشته بود شما برای بقیه سیستم ها یه همچین عکس یا فایلی در این مورد دارید که مباحث هرسیستم و تو منابع مختلف مشخص کرده باشه
مشاهده پیوست 227903
مگه توی پیوست سیلابس ازمون مرکز ندیدی ...همچین تقسیمی برای همه مباحث سازه داره.....تو جزوه سروش نیام ک هس.....

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
از اظهار لطف همتون بی نهایت ممنونم:gol:
من با همسرم بودم که تصادف کردیم شکر خدا همسرم اسیب جدی ندید اما تا 4 دی من دستم بسته میمونه و بعدشم فیزیوتراپی و... دارم:cry:
چشم فرناز جان اواتورم رو عوض میکنم
بچه ها یه محبت میکنید اگه جزوه ای خلاصه کردید به منم میدید :cry:، دعاتون میکنم

آواتار نو مبارک!! نشناختمتا!!! :دی
بهتری؟؟
پس تا موقه کنکور خوب خوب میشی انشالا
خلاصه چ درسی؟؟!! فلش کارتای تاریخ ک بچه ها زحمتشو کشیدن خوندی؟؟

astronomygirl66

عضو جدید
سلام دوستان یه سوال داشتم از خدمتتون.
من ساکن تهران نیستم اما میخوام انتخابای اول آزادو تهران بزنم و بعد شهر خودم.
باید تهران امتحان بدم ؟ یا میتونم شهر خودم امتحان بدم و فقط انتخاب رشتم تهران باشه :confused:

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
آواتار نو مبارک!! نشناختمتا!!! :دی
بهتری؟؟
پس تا موقه کنکور خوب خوب میشی انشالا
خلاصه چ درسی؟؟!! فلش کارتای تاریخ ک بچه ها زحمتشو کشیدن خوندی؟؟
فدات شم مارال جان
از روز تصادف هنوز تو شوکم و تمرکز خیلی اومده پایین :crying2:دعام کنید
والا خلاصه تاریخ ها رو نتونستم ببینم چون برنامه اش رو نتونستم نصب کنم:cry: و اگه زحمتی نیست مثلا هر درسی که کنار کتابتون یا توی یه برگه خلاصه نوشتین عکسشو بذارین ... البته جسارت نمیکنم و میگم اگه زحمتی نیست
خجالت روی همتونم:(

flower m

عضو جدید
آقایی ایرانشاهی لطفا برای دی ماه که ماه مرور مطالب می باشد مشاوره بدید . و اگه نکات مهمی هست که باید توی این ماه انجام بدیم ممنون میشم اگه بیان کنید .

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
فدات شم مارال جان
از روز تصادف هنوز تو شوکم و تمرکز خیلی اومده پایین :crying2:دعام کنید
والا خلاصه تاریخ ها رو نتونستم ببینم چون برنامه اش رو نتونستم نصب کنم:cry: و اگه زحمتی نیست مثلا هر درسی که کنار کتابتون یا توی یه برگه خلاصه نوشتین عکسشو بذارین ... البته جسارت نمیکنم و میگم اگه زحمتی نیست
خجالت روی همتونم:(
خدا نکنه
بهت حق میدم... فردا میرم خونمون.واست دعا میکنم ب مامانمم میگم واست دعا کنه: )

من خلاصه های تاریخو دان نکردم-نمیدونستم نرم افزار لازم داره..فقطم کتاب درک رفتارو فصلای اولشو(بیشتر فصلاشو) خلاصه کردم اما راستش بیشتر کپی پیست از کتابه تا خلاصه:دی
بازم اگه بدردت میخوره بگو عکسشونو بذارم-فقط زیاده ها:D
این چ حرفیه گل دحتر:*

Hamid.026

عضو جدید
بچه ها خسته نباشید / میشه راهنمایی کنیین کدوم فصل کتاب های زیر خیلی مهمه : ؟؟؟؟

1.درک عمومی معماری (کنکاش) . ...؟؟؟؟
2.معماری غرب (بانی مسعود) . ...؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا