بچه ها من پارسال ارشد دادم الان دانشگاه رجایی دارم درس میخونم. اگه راهنمایی لازم داشتین من در خدمتم.
پست موقت
سلام به همگی....بچه ها من هنوز تکلیفم با خودم مشخص نیست نمیدونم ازاد ثبت نام بکنم یانه؟!
از یه طرف اگه بخوام ثبت نام کنم باتوجه به هزینه هایی که داره فقط شهر خودم بوشهر و میزنم و که استادای خودمون سر کلاس میگن ارزش نداره...از یه طرف دیگه هم اگه خدایی نکرده خدایی نکرده خدایی نکرده سراسری قبول نشم نمیخوام یه سالم تلف بشه...از یه طرف دیگه هم میگم اگه خدایی نکرده خدایی نکرده قبول نشدم فراگیر پیام نور شیراز که نزدیکمونه میخونم که بازم شنیدم میگن پیام نور برا ارشد اخه تخه...دارم تلاشمو میکنم و به خودم اعتماد دارم اما...
وای بچه ها چیکارکنم از وقتی که ثبت نام ازاد شروع شده تمرکزم کمتر شده وسط درس حواسم میره سمت اینکه ثبت نام نکردم نکنه پشیمون بشم...ازاد بوشهر بهتراز هیچیه... چیکارکنم؟
مشاهده پیوست 227375
آقای ایران شاهی عزیز
یه سوال دیگه هم داشتم
اونم اینه که من طبق ای شکلی که کشیدم و یاد گرفتم
سایه در سطح شیب دار طولش بیشتر از یه سطح صاف میشه
شما با تاکید توی فیلم فرموده بودین که سایه کوتاه تر میشه ...
کلا توی بقیه حجم ها هم که سایه یه میله عمودی می افتاد روی یه سطح شیب دار شما دیگه از بلند و کوتاهیش چیزی نگفتید
در صورتی که من با همین تحلیلی که عکسش رو کشیدم و تصور می کنم
توی همه حجم ها باید سایه میله عمودی روی سطح شیب دار بلند تر از سایه میله در سطح افقی باشه!!
اگه لطف کنید و راهنمایی کنید که چه اشتباهی می کنم توی تحلیلم ممنون میشم!!
بازم ممنون از فیلم های خوبتون![]()
منم همین مشکل و داشتم تو آپاراتشون همه فایلا هست خیلیم سریع دانلود میشه.من نمیتونم از گوگل درایو دانلود کنم خیلی طول میکشه روش خاصی داره؟![]()
منم همین مشکل و داشتم تو آپاراتشون همه فایلا هست خیلیم سریع دانلود میشه.
http://www.aparat.com/Hamed.ir
تو جزوه ها هست ولی فک کنم جزوه ی خام باشه...ینی تحلیل تستا رو سر کلاساشون میگن...البته مطمئن نیستمسلام بچه ها. کسی جزوه درک طباطبایی رو داره؟؟؟
ببخشید میشه لینکشو بذاری؟تو جزوه ها هست ولی فک کنم جزوه ی خام باشه...ینی تحلیل تستا رو سر کلاساشون میگن...البته مطمئن نیستم
خیلی جالب هست این بحث...
البته کمی سخت...
اگه اونو گفتم که اشتباه گفتم.. با توجه به صفحه سایه ..اگر سطح شیبدار نسبت به جسم ارتفاعش در حال کم شدن باشه بلدندتر و اگر در حال زیاد شدن باشه کوتاهتر..
آخییششش....یه هفته است درگیر این تناقضم!!
آره دقیقا سر همین حجم به کوتاه شدن سایه تاکید کرده بودین
و حتی دلیلش هم نگفتید و گفتید خودتون برین فکر کنید
دستتون درد نکنه ... سختیش توی چیه ؟! باهمین تحلیل ساده ای که کشیده بودم راحت میشه به ذهن سپرد !!![]()
شما خیلی با هوشی برات سخت نیست...
البته استادتم خوب بوده....
![]()
مگه توی پیوست سیلابس ازمون مرکز ندیدی ...همچین تقسیمی برای همه مباحث سازه داره.....تو جزوه سروش نیام ک هس.....سلام بچه ها این عکس و یکی از بچه ها گذاشته بود شما برای بقیه سیستم ها یه همچین عکس یا فایلی در این مورد دارید که مباحث هرسیستم و تو منابع مختلف مشخص کرده باشه
مشاهده پیوست 227903
از اظهار لطف همتون بی نهایت ممنونم
من با همسرم بودم که تصادف کردیم شکر خدا همسرم اسیب جدی ندید اما تا 4 دی من دستم بسته میمونه و بعدشم فیزیوتراپی و... دارم
چشم فرناز جان اواتورم رو عوض میکنم
بچه ها یه محبت میکنید اگه جزوه ای خلاصه کردید به منم میدید، دعاتون میکنم
منم همین سوالو دارم آقای مهندس بیشتر نمیگین دیگه؟به نظرم اون شکله خیلی کمک کننده است ...
می گم استاد سایه در نما رو ادامه نمی دین؟!
مفصل تر نمی گین؟
بچه ها حلاصه تعامل و تکنولوژی داریم تو باشگاه؟
فدات شم مارال جانآواتار نو مبارک!! نشناختمتا!!! :دی
بهتری؟؟
پس تا موقه کنکور خوب خوب میشی انشالا
خلاصه چ درسی؟؟!! فلش کارتای تاریخ ک بچه ها زحمتشو کشیدن خوندی؟؟
خدا نکنهفدات شم مارال جان
از روز تصادف هنوز تو شوکم و تمرکز خیلی اومده پاییندعام کنید
والا خلاصه تاریخ ها رو نتونستم ببینم چون برنامه اش رو نتونستم نصب کنمو اگه زحمتی نیست مثلا هر درسی که کنار کتابتون یا توی یه برگه خلاصه نوشتین عکسشو بذارین ... البته جسارت نمیکنم و میگم اگه زحمتی نیست
خجالت روی همتونم![]()