مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nahamya

کاربر فعال
بچه ها من پست موقت گذاشته بودم، چرا خود به خود حذف شده؟!:razz:

پست موقت

بچه ها من تو حل پلان بیمارستانم مونده بودم نمی تونستم هیچی بکشم.یکی از بچه ها زحمت کشیدن راهنماییم کردن:gol: گفتن اول دسترسی ها و سیرکولاسیونتو مشخص کن.الان به نظرتون اینی که کشیدم خوبه؟...ممون میشم جواب بدین:gol::gol:مشاهده پیوست 227456

به نظر من یه تاپیک ایجاد کنین ، اینطوری اگه بحثی بشه بهتر به نتیجه میرسین
سایت مشخصه ؟ فضا ها و سرانه ها رو در آوردی ؟
برای بیمارستان چون بیشتر عملکردیه با دیاگرام پیش برو... لکه گذاری کن و ببین چه ارتباطاتی و ورودی هایی میخوای
بازم میگم یه پست بذارین که هرکس نظر میده بشه جمع بندی کرد

سلام
دوستان ممنون میشم که کمکم کنین
به زودی پایان نامه رو تحویل میدم و تمام وقتم رو میذارم واسه کنکور... ذهنم رو درگیر کرده

کمک برای ستون گذاری پلان و انتخاب سازه

مهندس ستون گذاری و انتخاب سیستم سازه ایش خیلی راحته . برای انتخاب مخروط ناقص کارت سعی کن از سیستم Dia GRID استفاده کن این سیستم سازه علاوه بر اینکه ی به عنوان نمای سازه ای است هم می تونه در برابر نیرو های جانبی از Drift سازه جلوگیری کنه و از طرفی در عملکرد فضاهای داخلی طرح شما خللی وارد نکنه . نمونه موردی پروژه سوئیس ری سر نورمن فاستر و مرکز تلویزیونی چین کار روم کولهاس . اگه خواستم من فردا ستون گذاری و سیستم سازه ای طرحتون رو انجام می دم میزارم ببینید فقط خبرشو بدید اگه خواستید .

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به سلامتی همه معمارا ...
ﻣﺎ ﺩﯾﺰﺍﯾﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺷﻬﺮ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺳﺎﺯﯾﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﻋﮑﺎﺱ ﻫﺎﯼ ﺑﯽ ﻧﻈﯿﺮﯼ ﻫﺴﺘﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺳﺮﭘﺮﺳﺘﯽ ﻭ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !...
ﻣﺎ ﻣﺠﺴﻤﻪ ﻣﯽ ﺳﺎﺯﯾﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﻣﺮﻣﺖ ﻭ ﺑﺎﺯﺳﺎﺯﯼ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﻧﻘﺎﺷﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺭﻭﺍﻧﺸﻨﺎﺱ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺑﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﻓﯿﻠﻢ ﻧﻘﺪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺩﺭ ﮔﺮﺍﻓﯿﮏ ﻭ ﭘﻮﯾﺎﻧﻤﺎﺋﯽ ﺩﺧﺎﻟﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺑﺎﺳﺘﺎﻥ ﺷﻨﺎﺳﯽ ﺭﺍ ﻋﻤﯿﻘﺎً ﺩﺭﮎ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻧﮕﺮﺩﯼ ﻭ ﺟﻬﺎﻧﮕﺮﺩﯼ ﻣﯽ ﭘﺮﺩﺍﺯﯾﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺷﻨﺎﺳﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺍﺯ ﻓﻠﺴﻔﻪ ﻭ ﻋﺮﻓﺎﻥ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺑﺎ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﺩﯾﺠﯿﺘﺎﻝ ﭘﯿﻮﻧﺪﯼ ﻧﺎﮔﺴﺴﺘﻨﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺑﺎ ﺍﻗﻠﯿﻢ ﻭ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎ ﻭ ﺯﻣﯿﻦ ﺷﻨﺎﺳﯽ ﺑﯿﮕﺎﻧﻪ ﻧﯿﺴﺘﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺩﺭ ﻋﻠﻮﻡ ﺭﻧﮓ ﺻﺎﺣﺐ ﻧﻈﺮﯾﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺍﺯ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻫﺎﯼ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﺗﺠﺪﯾﺪﭘﺬﯾﺮ ﻭ ﺯﻣﯿﻦ ﺳﺒﺰ ﺣﻤﺎﯾﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﯾﮏ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻥ ﭘﺎﯼ ﺩﻭﺭﺑﯿﻦ ﻧﻘﺸﻪ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ ﮐﻼﺱ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ...ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺁﻣﺎﺭ ﻭ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩ ﺭﺍ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺍﮐﺜﺮﯾﺖ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺍﺯ ﻣﺤﯿﻂ ﺯﯾﺴﺖ ﻣﺮﺍﻗﺒﺖ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ!
ﻣﺎ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺑَﺮ ﻫﺴﺘﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻣﺮﺩﻡ ﻭ ﺍﺟﺘﻤﺎﻉ ﻧﺴﺨﻪ ﺗﺠﻮﯾﺰ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺑﺎ ﺍﺩﺑﯿﺎﺕ ﻭ ﺯﺑﺎﻥ ﻫﺎﯼ ﺧﺎﺭﺟﻪ ﮔﺮﻩ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﯾﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ!
ﻣﺎ ﺑﺨﺶ ﻣﻬﻤﯽ ﺍﺯ ﺳﯿﺎﻻﺕ ﻭ ﺍﻟﮑﺘﺮﻭﻧﯿﮏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﺪﻣﺖ ﺧﻮﺩ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﯾﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﯼ ﺭﺍﻩ ﻭ ﺳﺎﺧﺘﻤﺎﻥ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﮔﻔﺘﮕﻮ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ!
ﻣﺎ ﻣﺘﺎﻟﻮﺭﮊﯼ ﺭﺍ ﺯﯾﺮﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﺍﯼ ﮐﻮﭼﮏ ﺩﺭ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪ ﯼ ﺑﺰﺭﮒ ﺧﻮﺩ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯿﻢ ...ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺩﺭ ﺷﻬﺮﺩﺍﺭﯼ ﻫﺎ، ﻣﺴﮑﻦ ﻭ ﺷﻬﺮﺳﺎﺯﯼ ﻫﺎ، ﺑﻨﯿﺎﺩ ﻣﺴﮑﻦ ﻫﺎ، ﺷﺮﮐﺖ ﻫﺎﯼ ﻣﺸﺎﻭﺭ ﻭ ﮐﻠﯿﻪ ﯼ ﭘﺮﻭﮊﻩ ﻫﺎ ﻭ ﻃﺮﺡ ﻫﺎﯼ ﻋﻤﺮﺍﻧﯽ، ﭘﻮﻝ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻠﻌﯿﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !
ﻣﺎ ﺁﻧﭽﻪ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻟﺤﻈﺎﺕ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﮔﺬﺭﺍﻧﯿﺪ ﺑﻨﺎ ﻧﻬﺎﺩﻩ ﺍﯾﻢ ... ﭼﻮﻥ ﻣﻌﻤﺎﺭﯾﻢ !

mona nadi

عضو جدید
مشاهده پیوست 227375

آقای ایران شاهی عزیز
یه سوال دیگه هم داشتم
اونم اینه که من طبق ای شکلی که کشیدم و یاد گرفتم
سایه در سطح شیب دار طولش بیشتر از یه سطح صاف میشه
شما با تاکید توی فیلم فرموده بودین که سایه کوتاه تر میشه ...

کلا توی بقیه حجم ها هم که سایه یه میله عمودی می افتاد روی یه سطح شیب دار شما دیگه از بلند و کوتاهیش چیزی نگفتید
در صورتی که من با همین تحلیلی که عکسش رو کشیدم و تصور می کنم
توی همه حجم ها باید سایه میله عمودی روی سطح شیب دار بلند تر از سایه میله در سطح افقی باشه!!

اگه لطف کنید و راهنمایی کنید که چه اشتباهی می کنم توی تحلیلم ممنون میشم!!

بازم ممنون از فیلم های خوبتون:smile:
فصل 4 (الگوی حرکت سایه و طراحی سایت)کتاب تنظیم شرایط محیطی قیابکلو یه نگا بنداز فک کنم بتونه کمک کنه

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان صفحات این تاپیک به 800 رسید !
تقریبا 2 ماه دیگه به آزادی مونده !
به امید آزادی.....

راستی دوستان
اونهایی که از این کورس ممورایز که مربوط به لغات کنکور کتاب اصفهانی سری عمران هست استفاده می کنند که تا درس 5 داره
http://www.memrise.com/course/182572/-2314/

برای درس 6 به بعد کورس ساختم اگه طبق اون کتاب پیش میرید بیاین با هم بخونیم و mem بسازیم.فعلا درس 6 و ساختم ....
http://www.memrise.com/course/462129/-7567/

آخرین ویرایش:

nahamya

کاربر فعال
مهندس ستون گذاری و انتخاب سیستم سازه ایش خیلی راحته . برای انتخاب مخروط ناقص کارت سعی کن از سیستم Dia GRID استفاده کن این سیستم سازه علاوه بر اینکه ی به عنوان نمای سازه ای است هم می تونه در برابر نیرو های جانبی از Drift سازه جلوگیری کنه و از طرفی در عملکرد فضاهای داخلی طرح شما خللی وارد نکنه . نمونه موردی پروژه سوئیس ری سر نورمن فاستر و مرکز تلویزیونی چین کار روم کولهاس . اگه خواستم من فردا ستون گذاری و سیستم سازه ای طرحتون رو انجام می دم میزارم ببینید فقط خبرشو بدید اگه خواستید .

واقعا ممنونم ،اگه لطف کنی و تو همون تاپیک پست بذاری خیلی خوبه چون یکم به اینجا بی ربطه و می ترسم همراهی بیاد همه پستامو پاک کنه :smile:

کمک برای ستون گذاری پلان و انتخاب سازه

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
من هنوز بایونیک هم نخوندم ! از اینا واسه کنکور معماریا سوال میاد ؟؟؟
من خلاصه ندارم از این کتابا لطفا اگر کسی میدونه خلاصه این کتب کجا پیدا میشه بگه اگر خلاصه ای پیدا نشد نگران نباشین یه اکیپ تشکیل میدیم هر کس یه فصل به عهده میگیره و فقط یه فصل کامل میخونه و خلاصه میکنه بچه ها نظرتون چیه ؟
من که اصلا واسه خوندن کتاب جدید وقت ندارم

عذرا جان فصلهای کتاب فن شناسی معماری ایران 540 صفحه اس
فصل اول: ساختمايه‎ها
• فصل دوم: ملات‎ها و اندودها
• فصل سوم: پي و جرز
• فصل چهارم: پوشش‎هاي منحني
• فصل پنجم: پوشش‎هاي غيرمنحني
• فصل ششم: کاربندي و مقرنس
• فصل هفتم: بادگير
• فصل هشتم: مناره (منار)
• فصل نهم: سابات
• فصل دهم: آسيا
• فصل یازدهم: کبوترخانه
• فصل دوازدهم: سير تحول آجرکاري در ايران
• فصل سیزدهم: تزئينات وابسته به معماري
• فصل چهاردهم: برداشت و مستندسازي
• فصل پانزدهم: شكل شناسي چفدها و تاغ‎ها
• فصل شانزدهم: زلزله و سازه‎هاي سنتي
• فصل هفددهم: مرمت و پايدارسازي بناها

من این کتاب رو دارم ، بعید میدونم برا کنکور شما سوال بیاد :redface:

She12345

عضو جدید
من خیلی تمرکزم کمه نهایتن 50 درصدتمرکز کنمو. همش خواسم میره جاهای دییگه . کسی راهی بلد نیس که کمک کنه و:cry::redface:

zeytoun313

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها:(
من دارم افسردگی می گیرم:(
هر موقع سوال پرسیدم آقای مهندس کم پیدا شدند :(
تا اون قدر صفحه سوالم عقب رفت که دیگه بعد از اومدن هم ندیدنش !!:(

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نام خدای مهربان
سلام دوستان عزیزم
شبتون بخیر
بچه ها من تا دم مرگ رفتم و برگشتم :cry:
شنبه پیش تو جاده ماشینمون چپ کرد:crying2: و ... شد انچه که شاید میتونسته نشه... من زنده موندم:cool:
الان گردنم بسته و دست راستم بخیه است و دست چپم عمل شده و از لحاظ ظاهری صورتم بهم ریخته تا دوشب پیش بیمارستان بودم و الان خونه اقوام هستم و با روحیه داغون و تنی ناقص با شما میگم :
شب قبل تصادف خیلی دلم گرفته بود و عصبی بودم از ایت دنیا و غصه ارشد و درسها رو میخوردم اما الان نمیدونم کی رو به راه میشم تا بتونم دوباره درس بخونم
بچه ها من با مرگ ثانیه ای فاصله نداشتم:crying2:
کارم شده گریه و خیلی ترسیدم
غصه دنیا رو نخورید خیلی بی ارزشه :w19:
منو ببخشید که وقتتون رو گرفتم
دعام کنید سرپا شم و کمی زندگی کنم:w09:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نام خدای مهربان
سلام دوستان عزیزم
شبتون بخیر
شنبه پیش تو جاده ماشینمون چپ کرد:crying2: و ... شد انچه که شاید میتونسته نشه... من زنده موندم:cool:
الان گردنم بسته و دست راستم بخیه است و دست چپم عمل شده و از لحاظ ظاهری صورتم بهم ریخته تا دوشب پیش بیمارستان بودم و الان خونه اقوام هستم و با روحیه داغون و تنی ناقص با شما میگم :
شب قبل تصادف خیلی دلم گرفته بود و عصبی بودم از ایت دنیا و غصه ارشد و درسها رو میخوردم اما الان نمیدونم کی رو به راه میشم تا بتونم دوباره درس بخونم

سلام دوست عزیز ............شب تو هم بخیر و خوشی ................... اخیه عزیزم ............انشاله که زود زود خوب خوب میشی ...................خوشحالم که خدا عمر دوباره بهت داده .............به نظرم این ماجرا حداقل این درس بگیر که درس و ارشد یک بخشی از زندگی هستش و هیچ نعمتی توی زندگی مهمتر از سلامتی ات نیست به نظر همین که هنوز به قولی این قدر روبه راه هستی و که تونستی بیای نت سجده شکر به جا بیار و از بقیه ثانیه ثانیه زندگی ات درست استفاده کن .................حداقل متوجه شدی که مرگ و حادثه خبر نمی کنه (البته دور از جونت انشاله که سالهای سال عمر کنی با سلامتی و تن درستی ) اصلا شاید فکرس هم نمی کردی که تصادف کنی .................گریه بزار کنار فقط شکر کن برا اینکه الان زنده و سالم.........................انشاله زود خوب میشی عزیزم ..............اره دنیا این قدر بی ارزشه که ما تصورش نمی کنیم غافل از اینکه این قدر دنبالش میریم و از اصل مطلب و اخرت غافل می مونیم ........................انشااله همه عاقبت بخیر بشیم .........................من فردا میسپارم توی مراسم دعا برات دعا کنن زودی خوب شی ..............

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من این کتاب رو دارم ، بعید میدونم برا کنکور شما سوال بیاد :redface:

احتمالا یک سوال ازش بیاد البته من که مخم نمی کشه توی این شرایط بیام این همه صفحه بخونم دپرس شدم بیخیالش شدم رفتتتتتتتتتتت

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی تمرکزم کمه نهایتن 50 درصدتمرکز کنمو. همش خواسم میره جاهای دییگه . کسی راهی بلد نیس که کمک کنه و:cry::redface:

من هم جدیدا همین جوری شدم جدیدا هر وقت ببینم الکی می خونم و حواسم پرت میشه میگم اعوذبالله من شیطان الرجیم .............بعدش میام یکهو یک سوال از اینهایی که خوندم از خودم میپرسم یا برا خودم یک تیکه اش توضیح میدم این جور حواسم میاد سر جا هر جاش هم متوجه نشده باشم معلوم میشه...............و یک چیز از همه مهم تر سعی میکنم خودم از همه چیز دور کنم که ذهنم مشغول میکنه حتی هست که و برا همین سعی میکنم هفته یکبار بیشتر خونه پدربزرگم نرم ......................و یک چیز مهم تر از همه ..............ولش کن نگم بهتر.........ذهنت ازاد کن مشغولش نکن

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دبیرستان مثل شما بودم.(تمرکز نداشتم)عالم و آدم می گفتن تیزهوشی، دختر خیلی زرنگی هستی بشین درس بخون.تو مسابقات علمی کشوری برنده میشدم.ولی تنها مشکلم این بود که تمرکز نداشتم. خودمم نمی دونستم عالم هپروتی که من توش سیر می کنم آخرش تبدیل میشه به پشت کنکور موندن...از قافله عقب موندن و اینا.همه دوستام یا پزشکی قبول شدن یا مهندسی روزانه.الان بگم یه دونه دوستم تو زندگیم ندارم کسی باورش نمیشه..همه رفتن... .همین یه نکته بزرگترین ضربه رو بم زد.انقد با اراده بودم 5 صب پا میشدم برا درس خوندن ولی همش با عدم تمرکز همراه بود....خلاصه سرتون و درد نیارم.به خودم اومدم.خیلی طول کشید اصلا کار آسونی نبود...اصلا....می دونی چیکار کردم؟ساعت و یه ربع یه ربع کوک کردم با خودم عهد بستم تو این یه ربع به هیچی فک نکنم...هیچی....به جز درس خوندن....هیچی به جز کلمه ها و سطرایی که تو کتابیه که جلو چشام بود.رفته رفته تام و زیاد کردم..الا یه چیزی حدود 2 ساعت بکوب می تونم بخونم.یه جورایی میشه گفت شروع کردم برای لحظه ها زندگی کردن....نه گذشته....نه آینده.با این کارخیلی پیشرفت کردم.منی که کاردانیم سه ساله تموم شد با معدل 14 فقط با حفظ تمرکز معدل اول دانشگاهمونم.منی که حسابان و ناپلئونی پاس کردم تو دانشگاه درس سه واحده ریاضی رو 20 شدم.الان گلم شما که میگی حواسم میره به جاهای دیگه باور کن اون جاهای دیگه برات نون و آب نمیشه.....من خودم تجربه کردم میدونم سخته...درکت می کنم....ولی باس به خودت بیای...ببخش بی تعارف گفتم.معذرت می خوام
سلام بچه ها:(
من دارم افسردگی می گیرم:(
هر موقع سوال پرسیدم آقای مهندس کم پیدا شدند :(
تا اون قدر صفحه سوالم عقب رفت که دیگه بعد از اومدن هم ندیدنش !!:(
اگه سایه آقای ایرانشاهی رو دیدی بگو با تیر بزنمش!!:w08:
به نام خدای مهربان
سلام دوستان عزیزم
شبتون بخیر
عزیزم به قول ماها!...gecmish olsun!
واقعا شوکه شدم.....ایشالا که هرچه سریعتر خوب شی:hypocrite:........در ضمن ناراحتی نداره که...باس خوشحال باشی. من جای تو بودم ملق(معلق) میزدم:w42:.این طوری فک کن خدا(خدا جون من!:w40:)زندگی دوباره بهت بخشیده...دیگه چی از این بهتر؟!:smile:
نگران ارشدم نباش.......این نیز بگذرد.....

azi sadeghi

عضو جدید
به نام خدای مهربان
سلام دوستان عزیزم
شبتون بخیر
سلام عزیزم.الهی بگردم بازم خدارو شکر که هستی
ناراحت نباش ایشالا زودتر خوب میشی
هرچند که از هم دوریم و نمیتونیم بیایم عیادت
همه این گلها تقدیم میکنم به وجود گلت:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

nahamya

کاربر فعال
به نام خدای مهربان
سلام دوستان عزیزم
شبتون بخیر

سلام
خیلی جای شکر داره که الان زنده این و بهتر شدین.... شاید این یه تلنگر خدا بوده
خدا همیشه تو زندگی از راه های مختلف آدم ها رو متوجه میکنه ، خوش بحالمون اگه که این لحظه ها رو دریابیم و دستمایه ای باشه برای آغاز یک تحول جدید...
شاید خدا خیلی دوست داشته ...
منم دوسال پیش تصادف کردم خیلی تکون خوردم به این فکر کردم که چقدر مرگ نزدیکه ! ! همیشه برای خودم مرگ رو در پیری یا سنین بالا تصور میکردم :smile:
البته مرور زمان همه چی رو از یاد میبره و اون داغی اول سرد میشه.. ولی باید از خودش بخواهیم که کمکمون کنه
.
.
.
اون دوستمون که گفت تمرکز ندارم.... باید با خودمون کنار بیاییم و اهدافمون رو مشخص کنیم و کارامون رو اولویت بندی کنیم
تو این موقعیت ارشد مهمترین کاره و کارهایی رو که اگه انجام ندیم اتفاقی نمیفته یا انجام ندیم یا بذایریم بعد از ارشد
و اینکه کارهای بیهوده رو بذاریم کنار
الذین هم عن الغو معرضون
توصیف مومنین اینه که کارای بیهوده نمیکنن ..
کارهای بی خود من :
عضویت تو گروه های لاین و واتساپ و ... ( علاوه بر اینکه تمرکز حواس رو به هم میزنه شاید روزی یه ساعت وقتمو الکی هدر میداد.. حالا که از بیشترشون خارج شدم
دیدم که هیچ اتفاقی نیفتاده و بی خود لطیفه و اراجیف می خوندم... )
بازی کلش اف کلنز ( خیلی بازی اعتیاد اوریه ، تا مراحل بالا رفته بودم.... اکانتم رو دادم به خواهر زادم و کلا بیرون اومدم .. خیلی اینکار سخت بود :D )
دنبال کردن پست های دو انجمنی که عضو بودم ( دیدم که از چیزی عقب نمیفتم و مهم نیستن )
هفته ای دو سه شب بیرون می رفتیم ( که گذاشتمش فقط جمعه ها )
.
.
خلاصه سرتون رو درد نیارم اینکه اگه شب یه نگاهی به کارهایی که انجام دادیم بندازیم میبینیم که چه کارهایی رو میشه انجام ندیم
البته باید یه هدف داشته باشیم و برنامه ریزی کنیم و گرنه هی تو راه نوسان میکنیم ، آخه من وقتی ندونم چی می خوام کار اصلی برام کم رنگ تر میشه
بعضی وقت ها که به خودم میام میبینم که چه کارها که باید انجام بدم و چه کتاب ها که نخوندم و... یکم افسرده میشم و میگم حیف که این همه وقت رو هدر دادم
البته اگه دقیقه نود هم اراده کنیم ارزشمنده ... و میشه جبران کرد
ببخیشد طولانی شد ، فقط خواستم به مثل خودم یه درد دل بکنم ، شاید کمک کنه

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به نام خدای مهربان
سلام دوستان عزیزم
شبتون بخیر
خدا رو شکر که فرصت زندگی دوباره بهتون داده شد...
تنها بودید؟
یادمون باشه همیشه باید امید وار زندگی کنیم...حتی موقع سختی ها....امید به رحمت خدا و اینکه خدا هوامون و داره...
هر وقت مصیبت و مشکلی پیش میاد این ما هستیم که اونو به زندگیمون دعوت کردیم !
زمانی که ناشکری کنیم و از دنیا گله کنیم دنیا هم با ما همینطور که باهاش برخورد می کنیم با ما برخورد می کنه ! یعنی سعی می کنه سلامتی و زندگی و که دوست نداریم ازمون بگیره ...
همیشه شکرگزار باشیم و مطمئن باشیم که بعد از هر سختی راحتی ست.اینو باید با تمام وجود درک کنیم...
خیلی دیدم که بچه هایی که از درس و کنکور گلایه می کردند چیزی پیش میومد که نتونن درس بخونن...مثلا سردرد می گرفتند و ....
یادمون باشه که برای رسیدن به اهداف باید تلاش کرد و امیدوار بود...

(راستی اگر ممکنه آواتارت و عوض کن!
راستش هر وقت آواتارتو می دیدم همش فکر می کردم که یه چیزی تو چشمت هست و داره خون میاد!)

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یه زمانی و برای خودت در نظر بگیر مثلا یک ربع و فقط به اون چیزهایی که حواست به اون سمت میره فکر کن...(البته اگر به چیزهای خوب فکر می کنی بهشون فکر کن.اگر اون مسائل مطلوب نیست باید فکرهای خوب و جایگزینش کنی)
بعد از اون شروع به درس خوندن کن و به خودت بگو مثلا من این 2 ساعت فقط درس می خونم و فقط به درسم فکر میکنم و بعد از 2 ساعت دوباره 15 دقیقه به اون چیزهایی که فکرم به اون سمت میره فکر می کنم.
بعد کم کم تایم 15 دقیقه رو کم کن.

آخرین ویرایش:

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارت های خوندنتو کوتاه کن، مثلا بگو نیم ساعت فقط میخونم بعدش 5 دقیقه استراحت میکنم، یه کاغذ هم بذار کنار دستت هر فکر مزاحمی که تو اون نیم ساعت اومد سراغت رو یادداشت کن و بگو تو تایم درس خوندنم بهش فکر میکنم، دیگه تمرکزتو ببر رو درست :smile:

DDDIQ

مدیر ارشد
درخواست دوستانه در رابطه با مشاوره و راهنمایی

درخواست دوستانه در رابطه با مشاوره و راهنمایی

با سلام خدمت تمامی دوستان پرتلاش مطالعه گروهی ارشد 94

دوستان خوبم مطمئنا تمامی سعی بنده و دیگر دوستانم در تیم مدیریت تالار معماری ایجاد بستری مناسب و همراه با آرامش و به دور از هرگونه حاشیه برای مشاوره مناسب و استفاده اعضای تالار می باشد ؛ به این منظور با روندی بیطرفانه تمامی تلاش خود را برای هدایت تاپیک های تالار در این مسیر انجام میدهیم.

در همین رابطه مکررا از تمامی اعضا و دوستان فعال در تالار همیشه درخواست کرده ایم تا از صرفا تخریب یک استاد , یک کتاب و ... اجتناب بفرمائید !!! پرداختن به حاشیه ها باعث ایجاد سوتفاهم و وارد شدن گلایه ها به این محیط و فضای دوستانه میگردد که تنها منجر به دور شدن از روند تاپیک و دور شدن از هدف مطالعه گروهی خواهد شد و این به ضرر اعضای استفاده کننده می باشد !!!

از همین رو باز هم درخواست میکنم برای راهنمایی دیگر دوستان مطمئنا بیان نکات قوت تجربیات خود در استفاده از منابع کافی است و دیگر استفاده کنندگان با مقایسه نقاط قوت تجربیات میتوانند بهترین گزینه مناسب برای خود را انتخاب کنند ؛

با آرزوی قلبی موفقیت برای تمامی دوستان پر تلاشم در تاپیک
از توجه شما سپاسگزارم

*** خواهشمندم ...
برای دور نشدن از روند تاپیک از
پست بنده نیز نقل قول نگیرید و روند طبیعی تاپیک را ادامه بدهید ! در صورت نیاز میتوانید از پیام خصوصی برای ارتباط با بنده یا دیگر دوستانم در تیم مدیریت تالار استفاده بفرمائید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا