مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

منابع
فن ساختمان
1. جزوه مهندس سینا شریفی
2. جزوه دکتر سروش نیا (اگر کاملش را گیر آوردید)
2. درک رفتار سازه ها / دکتر محمود گلابچی
3. فناوری های نوین / دکتر محمود گلابچی
5. طبیعت منبع الهام/ دکتر محمود گلابچی
6. معماری آرکی تایپی/ دکتر محمود گلابچی
7. جزئیات ارتقا دهنده/ دگتر محمود گلابچی
8. معماری دیجیتال / دکتر محمود گلابچی
9. مبانی طراحی ساختمان های بلند/ دکتر محمود گلابچی، دکتر محمد رضا گلابچی
10. طراحی مفهومی ساختمان های بلند/ دکتر محمود گلابچی ...
در زیر چاپ
11. تعامل تکنولوژی و معماری (نقدی بر کار های نورمن فاستر)/ دکتر محمود گلابچی
12. فیزیک ساختمان 1 (آکوستیک) / خانم زهرا قیابطلو
13. فیزیک ساختمان 2(تنظیم شرایط محیطی) / دکتر زهرا قیابطلو
14. جزوه نور / دکتر زهرا قیابطلو
15. تاسیسات مکانیکی / مهندس سلطاندوست

تاریخ
1. کتاب معماری جهان / دکتر زارعی
2. کتاب معماری معاصر غرب /قبادیان
3. کتاب معماری غرب/ امیر بانی مسعود
4. جزوه معماری اسلامی/ نسیم عسکری یا سبک شناسی پیر نیا و معماری اسلامی پیرنیا
5. جزوه معماری جهان و معاصر / مانا قابوسی یا کتاب معماری قرن بیستم لادن اعتضادی

درک عمومی معماری
1. جزوه سایه و پرسپکتیو / مهندس علی عسکری
2. بررسی تست های کنکور چند سال اخیر

درک عمومی معماری منظر
1. جزوه تاریخ منظر / لادن اعتضادی
2. جزوه منظر/ دکتر منصوری
3. جزوه منظر/ مریم حسینی
4. جزوه منظر / مهندس سعید عظمتی

منبع تکمیلی :
1. برگ های خاکستری کتاب ایستایی کابردی و مقاومت کاربردی/ دکتر محمود گلابچی
2. سازه در معماری/ دکتر محمود گلابچی
3. فیزیک ساختمان3 (نور) /دکتر زهرا قیابطلو
4. جزوه تنظیم شرایط محیطی / دکتر شاهین حیدری
5. کتاب معماری ایرانی/ یوسف کیانی
6. قسمت معماری اسلامی / کتاب درک عمومی انتشارات عصر کنکاش
7. مقررات شهرداری

تذکر: این منابع مهم از دید من بود که به دوستان پارسال پیشنهاد دادم ....
ممنون اما این جزوه شاهین حیدری چیه?میشه صفحه اولشو یه عکس ازش بگیرین?از کجا باید گرفت

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
درک عمومی معماری:
عرض کنم تیم طراحی سوالات درک بسیار گسترده هست که من مقداری از آن را خبر دارم ...
دکتر عیسی حجت.. دکتر ندومی، مهندس نوایی، دکتر عینی فر، دکتر مهدی حجت ، دکتر نقره کار .....و شاید چندین عزیز و استاد دیگه ... ما دو دسته سوال در درک داریم سوالات جذاب و استادانه و سوالات مریض و خراب که متاسفانه این دسته دوم قربانی زیاد گرفته .. پارسال 6 سوال مریض وجود داشت و باعث شد بالاترین درصد درک به 70 هم نرسه تا آنجا که من دیدم شاید 3 یا 4 نفر بالای 60 زدن .. از این ها بگذریم .. هر موقع سوالات درک مریض دیدید سریع رد بشید .. از این 6 سوال 2 تاشو می شد حدس زد سره جلسه ... این خوبیش اینه که حداقل منفی نمی زنید . از این ها که بگذریم خود سوالات درک را چطور می شه نگاه کرد ... فکر کنم همتون در اولین برخورد با رتبه های برتر این جمله را شنییدید که می گفتن برای زدن درک بالا باید سوالات چند سال اخیر را تحلیل کنید... حالا جنس این تحلیل چیه را مفصل تر می گم... در تحلیل سوالات درک این طور عمل کنید که از شروع مهر هفته ای نیم روز حدود 4 ساعت را به سوالات درک اختصاص بدهید در این 4 ساعت 2 کنکور درک را خوب بخونید و تحلیل کنید .. اول سوالات را جواب بدید و سپس شروع کنید از اول سوال ها باز خوندن و به جواب ها یک بار دیگه نگاه کردن .. در این مرحله کاری کنید که بتونید به یک نفر دوم اثبات کنید که جواب این گزینه هست .. پس در سوالات درک به دنبال اثبات باشید و خودتون هی جای طراح بذازید و خودتون را با جنس سوالات طراحی سوالات درک آشنا شوید ... در درک شناوری بر سوالات خیلی مهمه ... ولی قسمت سایه و پرسپکتیو و اسلامی را از کتاب استاد علی عسکری ببینید تا اون قسمت را مسلط شوید... در درک شانش بسیار دخیله ولی با این روش بالای 60 تضمینیه ... دوستان سال 91 فقط 2 تا بالای 60 من دیدم ... رتبه 1 که ایشون 82 زدن و رتبه 2 که نیما 60 زد ... پس می بینید با انرژی کم در درک شما می تونید بسیار جلو بیوفتید ... در درک شما نیاز به خوندن به شکل سنتی ندارید... چون هر استادی یه کتاب داره و شما باخوندن کتب مربوطه هم نمی توانید به جوای مطلوب برسید .. چون سوالات درک حفظی نیست .. جنس این سوالات درکی هست....
سوالات مریض چند مدله :
به طور مثال سوال معروف مکعب در سال 92 ... دو تا جواب یا با دیدی دیگه 3 تا جواب درست داشت .. در سوالات مریض معمولا جواب فقط یک گزینه نیست .. یا سوالی هست که طراحان نظر شخصی خودشو دخیل کرده ... به طور مثال باز در سال 92 پرسیده بودند مقدم ترین اقدام برای جا نمایی یک ایستگاه مترو کدوم گزینه هست .. که تنها نظر طراح می تونسته گزینه درست را انتخاب کرده باشه .. معمولا 2 یا 3 تا سوال مریض داریم ولی امسال در سخت ترین سالی که درک دادند 6 تا سوال سخت داشتیم .

شناوری در سوالات درک:
والا این شناوری یعنی با جسارت با سوالات برخورد کردن .. یعنی سوالات درک را فهمیدن .. 70 درصد به بالای سوالات درک بسیار هوشمندانه طرح شدن .. نباید ترسید باید بدون ترس با انها برخورد معمارانه کرد... بذارید از زدن درک لذت ببرید.. شما در درک جان معماریتون به محک گذاشته می شه . پس سعی کنید در درک سوالات را جانانه جواب بدهید و با همین دیدی که سوالات فن را می زنید درک را جواب ندهید.. در یک کلام سوالات درک معمولا هوشمندانه طراحی شده اند و این هوشمندی را هی تجریه کنید .. یعنی هی در سوالات درک چند سال ببین که چقدر برخوردتون درست بوده .. بعد زدن چند کنکور به این شیوه شما خودتون دستتون میاد درک را چقدر می زنید .. معمولا نهایت تفاوت درکتون می شه 20 درصد.. اگه میانگین کنکور ها رو 50 هم بزنی راحت تا 70 هم می تونی خودتو بیاری بالا //

فن و ساختمان :
یک نکته مهم در مورد کتاب های جدید دکتر گلابچی:
1. در این کتاب ها عکس روی جلد را در کتاب پیدا کنید و بخونیدد .. این نکته بسیار مهمی (در 90 درصد موارد از این مطالب در کنکور میاره)
2. در مرتبه دوم عکس های بقلی این عکس ها را بخونید ..
3. فهرست کتاب های جدید را حفظ باشید...
....................................................

سلام.
ممنون بابت راهنماییت...
خیلی با نمک بودن.خوشم اومد.
فقط اون کتابه شامل همه اون درساسس ک میگی هس یا جدا جداس؟؟

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
ممنون بابت راهنماییت...
خیلی با نمک بودن.خوشم اومد.
فقط اون کتابه شامل همه اون درساسس ک میگی هس یا جدا جداس؟؟
نه به صورت جدا جدا هست....
;)
ممنون اما این جزوه شاهین حیدری چیه?میشه صفحه اولشو یه عکس ازش بگیرین?از کجا باید گرفت
این یه جزوه دست نویسه ... از انتشارات پردیس هنر های زیبا دانشگاه تهران می توانید گیر بیارید .... ;)

aytakin69

عضو جدید
بچه ها شرمنده اینجا جاش نیست این سوال ولی خیلی ضروریه جواب گرفتم پاک میکنم.....یه مشکلی دارم اونم اینکه تو مکس وقتی با موس درگ میکنم یا مثلا یه باکس میکشم یه دوربین ظاهر میشه :( تو قسمت شرتکاتا ریستم کرد حل نشد...:(

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسیییییییییی!اما 1 ماه کم نیس برای دوره؟آدم کلا یادش میره تا اون موقع!

برای من کافی بود، ۱ ماه کامل روزی ۱۰-۱۲ ساعت فقط دوره بدون مطالب جدید، ولی این برای ماه آخره. شما باید هر شب خونده هاتونو دوره سریع کنید در حد نیم ساعت، آخر هفته دوره سریع از خونده هفته، و دوره سریع ماهیانه. ولی دوره اصلی ۱ ماه آخره

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلااام دوستان
امروز 13.4.1393
و من تصمیم گرفتم از همین امروز ک جمعه س و سیزدهمه(!!!!!!!!!!!) شروکنم ب خوندن و نذارم واسه شنبه!!!-
آخه هرجوری ک ب ارشد نگاه کردم دیدم داخلی هنرهای زیبای دانشگاه تهران حق مسلم منه:)
خب خب خب
امروز دارم برنامه میریزم و نکاتی ک واسه خوندن هرکدوم از مباحث هستو یادداشت میکنم تا ببینم با هرکدوم چطوری برخورد کنم
نقایص کتب و جزوه هامم نوشتم ک انشا... تا آخر هفته کاملشون کنم
امروزو با زبان شرو میکنم
فقط ی سوال از آقای اردشیر: کی شرو میکنیم واسه فن؟؟؟ ب تاپیکت میشه امیدوار بود یا خودم تنهایی شرو کنم؟:)
راستی من فقط صبحا میام و برنامه اون روزو میگم و شب میام بگم ک چیا رو خوندم
امیدوارم هممون موفق باشیم و ب بهترین ها برسیم

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام..:gol:
خداقوت...
مرسی ک گذاشتی برامون...این کتابش چ برتری احساس میکنی نسبت ب کتاب تستای دیگه تاریخ داره؟
عذر میخام مرکز معماری چ کتابای دیگه ای داره؟ک البته خوبه وازشون راضیی.
ممنون.

سلام عزیزم الان پستتو دیدم
ممنونم
من کتاب دیگه ای واسه تست ندیدم ک بخوام مقایسه کنم
این کتابو هم ب توصیه دوستامون تو همین باشگاه خریدم
این کتاب هم تستای کنکورو بصورت فصل بندی داره-از همه گرایشا
هم تست تالیفی
البته جوابای اشتباهم داره یا مثلا بعضی تستاش عکس نداره ک فک کنم این مشکل همه کتابای تسته...

arch_ro1

عضو جدید
بچه ها یه سوال تو تاپیک جزوه ها برا هر کدوم از اساتید ده بیست جزوه معرفی شده :surprised::confused:کسی اطلاعی داره دقیقا کدوم ها رو ما باید دانلود کنیم؟؟:question: اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی مون کنیم عاجزانه تقاضا میشود

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزم الان پستتو دیدم
ممنونم
من کتاب دیگه ای واسه تست ندیدم ک بخوام مقایسه کنم
این کتابو هم ب توصیه دوستامون تو همین باشگاه خریدم
این کتاب هم تستای کنکورو بصورت فصل بندی داره-از همه گرایشا
هم تست تالیفی
البته جوابای اشتباهم داره یا مثلا بعضی تستاش عکس نداره ک فک کنم این مشکل همه کتابای تسته...

سلام.
و خوشحالم ب خاطره قطعیتت تو برنامه ریزی و شرو کردن.:smoke:
افرین باریکلا 1000 تا:w17:
اخه من کتابه تاریخ راهیانه ارشدو دارم...ولی خیلی بهش نگاهم نمیکنم...ولی احساس کردم کتابه تو خیلی خوووووبه...:w07::w07::w07::w07:
دقیقن قضیه ی مرغ همسایه غازست برااااا منه...:w25:
من تو قضیه کتابو جزوه و اینا احساس میکنم حریص شدم و همشونوووو میخام...:cool:میخام فقط رو طاقچه جمشون کنم تا فقط دلم آرووووم بگیره...:w15::w15::w15:
برید کنار ....من حریصونم..:w43::w43::w43:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال تو تاپیک جزوه ها برا هر کدوم از اساتید ده بیست جزوه معرفی شده :surprised::confused:کسی اطلاعی داره دقیقا کدوم ها رو ما باید دانلود کنیم؟؟:question: اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی مون کنیم عاجزانه تقاضا میشود

سلام...
والا منم عین تو...
کم کم دستت میاد چطو برخورد کنی
ب نظرم بشین الان عین من کتاب جم کن فقط...
شوخی بودا...
ببین الان ب نظرم بشین پای کتب منابع اصلیو تکونم نخور...(تکون نخوره شوخی بود..)آخه الان وقت داری و میتونی خوب بخونی...
بعد ک ب ی جایی رسیدیو قوت گرفتی برو ی نگاهی ب جزوه ها بنداز ببین چ خبره تا ببینی ب چ چیزایی دقت نکردی...وگرنه برا مرور هیچ خلاصه ای بهتر از جم بندیای خودت نی.
ما فقط ب دونسته ها و خوندنا و خلاصه برداریای خودمون ایمان نداریم...هی میریم دنبال این جزوه و ان جزوه...من خودمو میگم...ولی میخام ک کنترل کنم خودمو...و فعلن اصلیا فقط مد نظره...ب خدا هیچ چی ب غیره اینا نی.
اوووف چقد حرف زدم..مردم.خدافظ

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام.
و خوشحالم ب خاطره قطعیتت تو برنامه ریزی و شرو کردن.:smoke:
افرین باریکلا 1000 تا:w17:
اخه من کتابه تاریخ راهیانه ارشدو دارم...ولی خیلی بهش نگاهم نمیکنم...ولی احساس کردم کتابه تو خیلی خوووووبه...:w07::w07::w07::w07:
دقیقن قضیه ی مرغ همسایه غازست برااااا منه...:w25:
من تو قضیه کتابو جزوه و اینا احساس میکنم حریص شدم و همشونوووو میخام...:cool:میخام فقط رو طاقچه جمشون کنم تا فقط دلم آرووووم بگیره...:w15::w15::w15:
برید کنار ....من حریصونم..:w43::w43::w43:

خخخخخخ
ممنونم
خب ببین من اون کتابو ب توصیه دوستان اینجا خریدم
اما استادم گفت راهیان ارشد بهترینه
بنظرم همون مرغ خودتو بچسب:دی
حالا اگه پول و تایمت زیاد اومد-کمعمولا نمیاد!!- اینو هم بخر

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خخخخخخ
ممنونم
خب ببین من اون کتابو ب توصیه دوستان اینجا خریدم
اما استادم گفت راهیان ارشد بهترینه
بنظرم همون مرغ خودتو بچسب:دی
حالا اگه پول و تایمت زیاد اومد-کمعمولا نمیاد!!- اینو هم بخر

جدییییی میگی...؟؟؟:w42:
پس میچسبم ب مرغه چاقالوی خودم...:w11::book::book::book::w04:
عمرن من بتونم با این آرامش ورق بزنمو بخونم...:w15::w15::w15::w15:
پول و تایمو....جورش میکنم...هر طور شده...با من..نترس رفیق:w02:
حریصون برا خاسته هاش میجنگه...مخصوصن برا کتاب...:w08::w18:
ولی جدای شوخی این قضیه همیشه هس..انقد جیزا هس ک دلم میخادشوووون...ولی تا فکرشون میاد تو سرم باید فورن حبابشونو بترکونم...:w20:چون باید خرجه ی جای دیگه بشن..مث کتاب..اونم کتابای گلابچی...اخه حیفه این پول نی واقعن؟؟؟:w05::w09:
آه ه ه ه ....:w47:

kavehsafari66

عضو جدید
سلام،بجه ها كسي ميدونه جواب سوال 62 كنكور دكتري معماري 93 از كدوم كتابه?ممنون ميشم بكين

• paydar

عضو جدید
يه تجربه شخصي رو دوستانه ميكم.به هيج عنوان رو به أين جزوه ها استادها نياريد فقط كتاب و منابع اصلي رو بخونيد
منم تجربه شخصیم به همتون اینه که با خوندن جزوه های سروشنیا نیاز به خوندن این همه منابع دروس فنی نیست...جزوه باقیه اساتید هم واسه ماه های اخر کنکور ...خیلی عالیه ....مثل مانا قابوسی.. نسیم عسگری....

سلااام دوستان
امروز 13.4.1393
و من تصمیم گرفتم از همین امروز ک جمعه س و سیزدهمه(!!!!!!!!!!!) شروکنم ب خوندن و نذارم واسه شنبه!!!-
آخه هرجوری ک ب ارشد نگاه کردم دیدم داخلی هنرهای زیبای دانشگاه تهران حق مسلم منه:)
خب خب خب
امروز دارم برنامه میریزم و نکاتی ک واسه خوندن هرکدوم از مباحث هستو یادداشت میکنم تا ببینم با هرکدوم چطوری برخورد کنم
نقایص کتب و جزوه هامم نوشتم ک انشا... تا آخر هفته کاملشون کنم
امروزو با زبان شرو میکنم
فقط ی سوال از آقای اردشیر: کی شرو میکنیم واسه فن؟؟؟ ب تاپیکت میشه امیدوار بود یا خودم تنهایی شرو کنم؟:)
راستی من فقط صبحا میام و برنامه اون روزو میگم و شب میام بگم ک چیا رو خوندم
امیدوارم هممون موفق باشیم و ب بهترین ها برسیم

سلام مارال جان، مگه نگفتم از 17 تیر تایپیک رو شروع می کنیم . بعد آخه این ترم واقعا به فکر معدلم ، با این تفاوت به قول همکلاسی و دوست خوبم ایلات جان طرح و مبانی نظری این ترم ما به اندازه 15 واحد دانشگاهی از ما کار کشیدن با این اساتید سخت گیر این دو درس ، به هرحال با این تفاوت فکر کنم معدلم بالای 18 رقم بخوره ، باشه قول دادم سر قول خودم هستم منتظر تایپیک من باشید .

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مارال جان، مگه نگفتم از 17 تیر تایپیک رو شروع می کنیم . بعد آخه این ترم واقعا به فکر معدلم ، با این تفاوت به قول همکلاسی و دوست خوبم ایلات جان طرح و مبانی نظری این ترم ما به اندازه 15 واحد دانشگاهی از ما کار کشیدن با این اساتید سخت گیر این دو درس ، به هرحال با این تفاوت فکر کنم معدلم بالای 18 رقم بخوره ، باشه قول دادم سر قول خودم هستم منتظر تایپیک من باشید .

مهندس خسته نباشيد، اونم تو اين ظله آفتاب همش رو پا وايسادي:D
ايشالا معدلتون خوب ميشه :)من كه دوتا درس فارسي عمومي و زبان عمومي رو كه ٦ واحد ميشه رو گند زدم:D ولي حيف شد:(

حالا اينو بيخيال بچه ها، من يكم تنبليم ميشه واسه زبان ميدونين تا درس ٢٤، ٥٠٤ رو قبلا خونده بودم ولي يه ماهي ميشه اصلا نيگاشون نكردم حالا نميدونم دوباره ريز و دقيق بخونمشون يا فقط مرور كنم از روشون رد شم، آخه قبلا كه ميخوندم لغت رو با ٣تا مثالش ميخوندم بعد با سايت ممرايز كامل ياد ميگرفتم ميرفتم درس بعدي الان حوصله ندارم اينقد وقت بزارم از طرفي همرو تقريبا يادم رفته:(((( ميخوام گريه كنما، واقعا مرور لغت خيلي بچه ها يه ثانيه هم غافل نشين، باشد كه رستگار شويد:)

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هایی که دنبال تاپیک فن و ایستایی هستند وقتتون را تلف نکنید.اگه زمان دارید شروع کنید. هر جا هم به مشکل خوردید یه نگاه به تاپیک رفع اشکال دروس فنی پارسال بندازید.
بچه ها جواب خیلی از سوالاشون را اونجا گرفتن. شاید سوال شما هم جزو اونا باشه.

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی سی دی منابع از ایوانخانه معمار گرفته است ...
سی دی که به من داده اند !!! خالیه ؟

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز

soroush89

متخصص Photoshop
کاربر ممتاز
برای همه دوستان گل بهترین ها رو آرزو میکنم. از منه پیرمرد این نصیحت رو بپذیرید و آویزه گوش کنید. گرایشی رو انتخاب کنید که بازار کار خوبی داشته باشه اگر غیر از این باشه وقت و عمر و سرمایتون به باد میره. یه جورائی مثل ازدواج میمونه :smile:نگید اینم گرایشه؟ من که دوسش ندارم. علاقه کم کم بوجود میاد. مهم اینه انتخابتون هوشمندانه و با دید باز به آینده باشه. یادتون نره تمام گرایش های معماری کم و بیش ته رنگی از معماری داره، :smile: مقالات گلابچی رو هم دریابید فقط به کتابهاش بسنده نکنید جناب پرفسور گلابچی هفت هشت سالی میشه کنکور ارشد رو قرق کردن علی الخصوص در گرایش مدیریت پروژه و ساخت. تاکید میکنم از بولتن ها و مجلات غافل نشید.

آخرین ویرایش:

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
من دو فصل از کتاب سازه به مثابه معماری گلابچی رو خوندم، یه مقدار سخت هست:surprised:
راستی چهارشنبه سمینار ایوان خانه هست، من از قزوین احتمال زیاد میام که برم، شماها هم اگه میایین بگین شاید اونجا همو دیدیم:smile:
هر کی میاد ، دستش بالا:w17:

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
من دو فصل از کتاب سازه به مثابه معماری گلابچی رو خوندم، یه مقدار سخت هست:surprised:
راستی چهارشنبه سمینار ایوان خانه هست، من از قزوین احتمال زیاد میام که برم، شماها هم اگه میایین بگین شاید اونجا همو دیدیم:smile:
چهارشنبه چه همایشی است ؟!

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

سلام
خسته نباشي مهندس:)
چهارشنبه همايش چي هست؟ منم ميام:دي

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام دوستان
خدا قوت
من درس 26 از504م
کتاب درک رفتار سازه هارو گرفتم فردا اونو شرو میکنم
ی سوال: من الان دوتا کتاب درک رفتار سازه در معماریو دارم
اینا رو چجوری بخونم؟؟ باهم یا نه ب ترتیب؟؟؟ اگه آره کدومشو اول؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا