مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی من فک کنم چطور ایستایی 100بزنیم رو بری بهتره چون منابع که مشخصه تو بودجه بندیاشون که تو باشگاه هم باسه دانلود هست هر چی گفتن مطمن باش همونا رو میگن
بودجه بندیای جدید؟؟؟؟
اسن بودجه بندیا کجاست؟؟
ممنون

memari1900

عضو جدید
بچه ها ايوان خانه باز بهم زنگ زده دهن روزه هي منو اغفال ميكنه:d
ميگه دوتا همايش داريم يكي امروز يكي هم فردا، موضوع يكيش همين ايستايي رو ١٠٠ بزنيم كه آقاي باقري صحبت ميكنه اون يكي هم تعيين منابع هست و الويت هارو ميگه چي بخونيم چي نخونيم، من نميتونم هر دوشو برم بيرون واقعا هوا گرمه:(
شما جاي من بودين كدومو ميرفتين؟ كمكم كنين هرچي گفتن بهتون ريز به ريزشو ميگم، قول:d
من بودم هردوش میرفتم.....با هر سختی که داره فوق العاده می ارزه.اخه دوتاش حیاتی.سخته انتخاب یکیش!!!

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما راجع به بازار کار رشته ها ،شانس قبولی، ظرفیت ها،منابع، روش درس خوندن پرسیدیم و جواب کامل گرفتیم یه فایل هم بهمون دادن که گفته کدوم کتاب ها و از هر کدوم کدام صفحه ها خونده بشه
راستی بچه ها 5 شنبه هم یه همایش داره ایوان خانه به اسم منابع به نظرم برین تو سایتش ثبت نام کنین تا پر نشده رایگانم هست;)

میشه لطفا اون فایلی رو که بهتون دادن اینجا بذارین ما هم استفاده کنیم؟
من خودم تهران نیستم و نمیتونم تو همایشا شرکت کنم متاسفانه

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان خواهشا هرکی این دوتا همایش ایوانخانه رو رفت لطفا بیاد بگه چیا گفتن.. ماها دسترسی نداریم.. خدا یک در دنیا صد در آخرت عوضتون بده :D:w30:

بچه ها ايوان خانه باز بهم زنگ زده دهن روزه هي منو اغفال ميكنه:d
ميگه دوتا همايش داريم يكي امروز يكي هم فردا، موضوع يكيش همين ايستايي رو ١٠٠ بزنيم كه آقاي باقري صحبت ميكنه اون يكي هم تعيين منابع هست و الويت هارو ميگه چي بخونيم چي نخونيم، من نميتونم هر دوشو برم بيرون واقعا هوا گرمه:(
شما جاي من بودين كدومو ميرفتين؟ كمكم كنين هرچي گفتن بهتون ريز به ريزشو ميگم، قول:d

آلا جون من اگه جات بودم ایستایی رو میرفتم چون میخوام انرژی شرکت کنم :دی ولی شما که معماری میخوای، شاید دومیه بهتر باشه برات چون نحوه ی شروع مطالعه رو میگه و شما هم مث خودم یکم استارتش برات سخته :))
البته اگه من بودم حتما جتما هردوتاشو میرفتم :D

ba.sa

عضو جدید
بچه ها من چند تا سوال دارم.لطفا کمکم کنید:heart:
1.دوره رو کی باد بزارم تو برنامه؟چطوری باید باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:
2.جزوه ایزدی رو کجا میتونم پیدا کنم؟:redface:
3.میدونم که سروش نیا از طباطبایی بهتره اما اگه جزوه طباطبایی رو داشته باشم کفایت میکنه؟؟

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها برا معماری اسلامی شما همون جزوهه ه ک برا متدین.89 هس رو میخونید؟؟
اینو اسن پرینت بگیرمش خونده میشه اسن؟:redface:
2 خیلی بهتره.
یکش. میگم.

SaM.J.D

عضو جدید
بچه هایی که تجربه کنکور دارند، کتابای جدید گلابچی چقدر مهمه؟؟؟؟ دو کتاب جدیدش که بعد کنکور داده یعنی فن شناسی معماری ایرانی و معماری بایونیک رو بگیریم و بخونیم؟؟؟ من تو اینترنت می گشتم فهرست کتاب فن شناسی معماری ایرانی رو پیدا کردم، به نظرتون کدوم بخشاش مهمه؟

فصل 1 ساختمایه‌ها
سنگ
خشت
آجر
چوب
فصل 2 ملات‌ها و اندودها
فصل 3. پی و جرز
پی‌ها
دیوارها
تمهیدات سازه‌ای در دیوار
ستون‌ها
فصل 4. پوشش‌های منحنی
چَفد (قوس)
تاق
انواع تاق‌ها
گنبد
فصل 5. پوشش‌های غیرمنحنی
ساختمان‌های تیرپوش
شیروانی
فصل 6. کاربندی و مقرنس
فصل 7. بادگیر
فصل 8. مناره
فصل9. سابات
فصل 10. آسیا
فصل 11. کبوترخانه
فصل 12. سیر تحول آجرکاری در ایران
فصل 13. تزئینات وابسته به معماری
فصل 14. رداشت و مستندسازی
فصل 15. شكل شناسی چفدها و تاق‌ها
فصل 16. زلزله و سازه‌های سنتی
فصل 17. مرمت و پايدارسازي بناها

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
بچه هایی که تجربه کنکور دارند، کتابای جدید گلابچی چقدر مهمه؟؟؟؟ دو کتاب جدیدش که بعد کنکور داده یعنی فن شناسی معماری ایرانی و معماری بایونیک رو بگیریم و بخونیم؟؟؟ من تو اینترنت می گشتم فهرست کتاب فن شناسی معماری ایرانی رو پیدا کردم، به نظرتون کدوم بخشاش مهمه؟

فصل 1 ساختمایه‌ها
سنگ
خشت
آجر
چوب
فصل 2 ملات‌ها و اندودها
فصل 3. پی و جرز
پی‌ها
دیوارها
تمهیدات سازه‌ای در دیوار
ستون‌ها
فصل 4. پوشش‌های منحنی
چَفد (قوس)
تاق
انواع تاق‌ها
گنبد
فصل 5. پوشش‌های غیرمنحنی
ساختمان‌های تیرپوش
شیروانی
فصل 6. کاربندی و مقرنس
فصل 7. بادگیر
فصل 8. مناره
فصل9. سابات
فصل 10. آسیا
فصل 11. کبوترخانه
فصل 12. سیر تحول آجرکاری در ایران
فصل 13. تزئینات وابسته به معماری
فصل 14. رداشت و مستندسازی
فصل 15. شكل شناسی چفدها و تاق‌ها
فصل 16. زلزله و سازه‌های سنتی
فصل 17. مرمت و پايدارسازي بناها

این کتاب منبع کنکور مرمت هست، نیاز نیست برای معماری خونده بشه :smile:

این سوال منم بود... میشه یکی جدیدشو بزاره !!!!

جدیدترینش همین متدین 89 ای هست که مال آکادمی تخصصی معماریه
دیگه چون هر ترم همینارو میگه جزوه جدید تر از اینا بیرون نیومده
منم همین جزوه رو دارم تایپ می کنم براتون بزارم ولی ماشالله 90 صفخست :surprised:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز

اینو مطمعنی ک 89 جدیدترینشه؟؟
واقعن؟؟؟؟:eek::surprised:

البته دوشو کاملن میتونی بخونی...فک نکنم نیاز ب تایپش باشه...البته بازم خودت میدونی.
ولی یکش خیلی ناجوره..:redface:
ولی بازم قربونه دستت.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه مشکلی دارم
به جزوه نمیتونم اعتماد کنم
واس همین اصلا دستم به جزوه نمیره
به جای جزوه متدین چه کتابی رو پیشنهاد میکنین؟؟؟

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز

از کجا میدونی فن شناسی مربوط به مرمت و معماریا نمیخواد بخونن؟منبع حرفت کیه؟؟؟

aytakin69

عضو جدید

البته دوشو کاملن میتونی بخونی...فک نکنم نیاز ب تایپش باشه...البته بازم خودت میدونی.
ولی بازم قربونه دستت.

خب متدین 1 تایپیش هست دیگه اون بخونین....در ضمن 2 مهمتره
http://www.mediafire.com/download/v46jvntjxleku0h/Motedayen1.pdf

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاوره شماره 3 مرکز معماری ایران:
انتخاب و تصمیم رشته و گرایش در ابتدا، بسیار ضروری و مهم مینمائید. اگر با انتخابی نامطمئن به سراغ کارشناسی ارشد و مطالعه دروس برویم در میانه راه تردید و دودلی عارضه ای خواهد شد که مانع موفقیت مان می شود. لذا توصیه اکید بر تصمیم قطعی و مشخص در ابتدا می باشد.
یکی از عواملی که در انتخاب ما تاثیرگذار است پذیرش رشته ها و گرایش های مرتبط آنها در مقطع دکتری است. دانشگاههای سراسری در رشته های معماری، مدیریت پروژه و ساخت، شهرسازی و مرمت و دانشگاه آزاد تنها در رشته های معماری و شهرسازی در مقطع دکتری پذیرش دارند.

من هنوز تصمیم نگرفتم چیکار کنم؟؟
یعنی اولش مطمعن بودم ک ی تخصص جدیدی رو تو ارشد بخونم...برا همین تصمیم این بود ک معماری منظر بخونم.
از طرفی خود معماری رو هم خیلی دوس دارم----میترسم با منظر خوندن راهم از خط معماری جدا شه خیلی...
ولی الان 2 دل ک...صد دل شدم...موندم معماری معماری-معماری منظر-مهماری داخلی..
بچه ها راهنماییم کنید لطفن؟

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب متدین 1 تایپیش هست دیگه اون بخونین....در ضمن 2 مهمتره
http://www.mediafire.com/download/v46jvntjxleku0h/Motedayen1.pdf

ای قربونه دستت ...
آره همه جا خوندم ک 2 مهمتره...
ولی احساس میکنم ک نیاز دارم 1 رو هم بخونم.
راستی یکی از بچه ها پرسیده بود ک ب جای جزوه اسلامی متدین چ کتابی بخونیم برا منابع...میدونید شما؟؟

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز

ولی بازم قربونه دستت.

عزیزم یکش که تایپ شده است میتونی از اینجا دانلود کنی :
خودم با تایپ شدش راحت ترم جون هم میشه پرینت گرفت هم چون عکس نیست توی برنامه pdf میشه اون قسمتهایی که می خوامو highlight کنم :)
برای خودم دارم تایپ می کنم تایپش تموم شد براتون میزارم شما هم استفاده کنید. :smile:

من یه مشکلی دارم

جزوه همیشه به عنوان مکمله ، توصیه میشه اول کتابای مهم معماری ایران رو بخونید مثل سبک شناسی و معماری ایران معماریان بعد جزوه
جزوه نسیم عسگری هم جزوه خیلی خوبیه ;)

دوست عزیز چرا میزنی؟ :surprised: من خودم دارم واسه مرمت می خونم این فن شناسی همیشه به صورت جزوه بود از شخصی به نام آیدین جوانی دیزجی (انجمن مهرازی)
حالا ایشون و آقای گلابچی امسال این کتاب رو چاپ کردند و تو سایت انجمن هم به عنوان منبع مرمت معرفی شده
مطالبش جزئی و اصلا توی معماری سوال نمیاد ، از من گفتن شما دوست داری بخون صرفا خواستم راهنمایی کنم

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.و ممنون ک برامون نوشتی.
جزوه های ایوان رو چطور میتونم تهیه کنم؟؟آیا باشگاه این جزوه رو داره؟؟؟
درسنامه ها هم همین.چطور باید تهیه کنم؟حتمن باید تو ازمونا شرکت کنم یا ی چیز دیگه؟؟؟
ممنون.
خواهش می کنم عزیزم ... جزوه های ایوان ... انتشارات ایوانخانه میفروشد !!! . یک جزوه سایه و پرسپکتیو عسگری داخل تاپیک جزوه ها هست اما ناقص است !!! ... حتما جزوه عسگری از خود ایوان تهیه کن .
درس نامه های مرکز در داخل باشگاه است اما می تونی ازمون مرکز شرکت کنی ... و درسنامه های اون حتما به شما می دهند !!! .
حتما ازمون مرکز یا ایوان شرکت کنید ...
ازمون ازمایشی حتی از کلاسهای کنکور هم مهم تر است ...
شما با ازمون های ازمایشی در جو کنکور باقی می مانید وو خودتون میسنجید و نکات ضعف و قوت خودتون می فهمید ...

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز

شاید این کتاب بطور تخصصی برای مرمت باشه، ولی یه نکته را نادیده میگیرید اونم این که دکتر گلابچی از هیچ کدام از کتاباش واسه کنکور نمیگذره...

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم یکش که تایپ شده است میتونی از اینجا دانلود کنی :
خودم با تایپ شدش راحت ترم جون هم میشه پرینت گرفت هم چون عکس نیست توی برنامه pdf میشه اون قسمتهایی که می خوامو highlight کنم :)
برای خودم دارم تایپ می کنم تایپش تموم شد براتون میزارم شما هم استفاده کنید. :smile:

جزوه همیشه به عنوان مکمله ، توصیه میشه اول کتابای مهم معماری ایران رو بخونید مثل سبک شناسی و معماری ایران معماریان بعد جزوه
جزوه نسیم عسگری هم جزوه خیلی خوبیه ;)

دوست عزیز چرا میزنی؟ :surprised: من خودم دارم واسه مرمت می خونم این فن شناسی همیشه به صورت جزوه بود از شخصی به نام آیدین جوانی دیزجی (انجمن مهرازی)
حالا ایشون و آقای گلابچی امسال این کتاب رو چاپ کردند و تو سایت انجمن هم به عنوان منبع مرمت معرفی شده
مطالبش جزئی و اصلا توی معماری سوال نمیاد ، از من گفتن شما دوست داری بخون صرفا خواستم راهنمایی کنم

این چه حرفیه!!!!؟من کجا زدم:eek: راستش یکم روزه بهم فشار آورده:w47: بی حوصله تایپ میکنم....شما ببخش.....یه دنیا ممنون از اطلاع رسانیت:w30:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
شاید این کتاب بطور تخصصی برای مرمت باشه، ولی یه نکته را نادیده میگیرید اونم این که دکتر گلابچی از هیچ کدام از کتاباش واسه کنکور نمیگذره...

بله خق با شماست :smile:
این چه حرفیه!!!!؟من کجا زدم:eek: راستش یکم روزه بهم فشار آورده:w47: بی حوصله تایپ میکنم....شما ببخش.....یه دنیا ممنون از اطلاع رسانیت:w30:

خواهش می کنم احساس کردم ناراحت شدی از حرفم :redface:
والا این کتاب سرفصلاش دقیقا عین سیلابس مرمت ازمونای مهرازیه
ولی صد در صد هم نمی تونم نظر بدم چون هیچ چیز توی کنکور صد در صد نیست برای همین هر تصمیمی که فکر می کنید براتون بهتره بگیرید :gol::gol:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

من یه مشکلی دارم

سبك شناسى و معمارى ايرانى رو كامل كامل كامل بخونى سارا و تست بزنى هيچ احتياجى به جزوه نخواهى داشت! تضميني!

Sent from my iPhone using Tapatalk

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
مراحل مطالعه درست

مرحله P (مرور اجمالی):
در اولین گام مطالعه، مروری اجمالی بر کل مطالب مورد مطالعه کنید تا از موضوعهای اصلی آن تصوری پیدا کنید. این کار را می‌‌توان با خواندن رئوس مطالب و سپس گفتارهای اصلی و تصاویر و عکس های آن انجام داد.
مهمترین جنبه مرحله مرور اجمالی این است که می‌‌توان خلاصه مطالب را در پایان هر فصل به دقت خواند و در مورد هر یک از نکاتی که در این خلاصه آمده است تامل کرد. خواه ناخواه به ذهنتان خطور می‌‌کند که باید پس از خواندن مطالب جواب را پیدا کرده باشید و دستاورد این مرحله، به دست آوردن دید کلی نسبت به عناوین فصل‌ها و نحوه سازماندهی آنهاست.

مرحله Q (پرسش کردن):
عناوین اصلی مطالب را به یک یا چند پرسش تبدیل کنید؛ پرسش هایی که با خواندن آن گفتارها، به پاسخ آنها دست می‌‌یابید. باید از خود بپرسید: " مطالب عمده ای که مولف می‌‌خواهد در این گفتار بیان کند، چیست؟ "

مرحله R (خواندن):
در این مرحله، گفتار مورد نظر را با دقت به معنای آن بخوانید و بکوشید جواب پرسش هایی را که در مرحله Q مطرح کرده بودید بیابید، لذا باید در مورد آنچه که در دست مطالعه دارید تامل کنید و آن را به مطالب دیگری که می‌‌دانید ارتباط دهید. پس می‌‌توان واژه‌ها یا عبارات کلیدی را در متن علامت زد. اصولا می‌‌بایست 10 الی 15 درصد متن را علامت زد زیرا در این مرحله، هدف این است که واژه‌ها یا مطالب اصلی متن مشخص شود تا بعد بتوانید آنها را مرور کنید. تا وقتی تمام گفتار و مطالب کلیدی آن را نخوانده اید یادداشت برندارید این کار کمک می‌‌کند اهمیت نسبی هر نکته را دریابید.

مرحله S (تلقین و تکرار):
پس از به پایان رساندن مطالعه مطالب بکوشید تا نکات عمده آن را به یاد آورید و اطلاعاتی را که در آن مطرح شده است از حفظ بیان کنید، درس پس دادن به خود، روش بسیار موثری برای تثبیت مطالب در حافظه است. مطالب را به زبان خودتان بیان کنید و اطلاعات مطرح شده را از حفظ بگویید. در نبود افراد بهتر است با صدای بلند این کار را انجام دهید اما اگر افراد دیگری هم حضور دارند می‌‌توانید این کار را در ذهنتان انجام دهید. مطلب را با متن مقابله کنید تا مطمئن شوید که آنها را درست و کامل به یاد آورده اید. با تکرار یا از برکردن مطالب، متوجه می‌‌شوید که چه چیزهایی را به خاطر نسپرده اید. این کار به شما کمک می‌‌کند تا اطلاعات را در ذهن خود سازماندهی کنید. پس از آنکه گفتار اولی به پایان رسید می‌‌توانید به گفتار بعدی بپردازید و باز هم مراحل S.R.Q را در مورد آن به کار بندید. همین روش را تا پایان گفتارهای یک فصل اعمال کنید.

مرحله T (آزمون):
پس از پایان مطالعه یک فصل، باید از خودتان امتحان بگیرید و کل مطالب فصل را مرور کنید. بنابراین یادداشت های خود را دوره کنید و ببینید که آیا نکات اصلی را به یاد می‌‌آورید یا نه؟ بکوشید تا دریابید که مطالب مختلف فصلها چه ارتباطی با هم دارند؟ در مرحله T ، ممکن است برای یافتن مطالب و نکات کلیدی به کل فصل مراجعه کنید و در این مرحله باید خلاصه فصل‌ها را بخوانید، همچنین به هر مدخلی جزئیات بیشتری بیفزائید. مرحله T را نباید به شب امتحان موکول کرد، بهترین زمان برای اولین مرور هر فصل، بلافاصله پس از خواندن آن است.
پژوهشهای انجام شده نشان می‌‌دهد که روش (PQRST) بسیار مفید بوده است، به گونه ای که بر روخوانی ساده مطالب فصل، از ابتدا تا انتها ارجحیت دارد، مرحله تلقین و تکرار در این روش بسیار مهم است. به جای چند بار خواندن مطالب بخش عمده زمان مطالعه را برای حفظ کردن فعالانه مطالب صرف کنید.
بر اساس پژوهشهای انجام شده، خواندن دقیق خلاصه مطالب هر فصل، پیش از خواندن آن، بهره وری مطالعه را بسیار بیشتر می‌‌کند. خواندن خلاصه هر فصل سبب می‌‌شود که کل مطالب آن در ذهن سازماندهی شود. حتی اگر نخواهید از تمام مراحل روش (PQRST) پیروی کنید خوب است به اهمیت تلقین و تکرار و خواندن خلاصه مطلب فصل برای ورود به مطلب توجه خاصی مبذول کنید.

تهیه و تنظیم : همیشه آنلاین

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

ای قربونه دستت ...
آره همه جا خوندم ک 2 مهمتره...
ولی احساس میکنم ک نیاز دارم 1 رو هم بخونم.
راستی یکی از بچه ها پرسیده بود ک ب جای جزوه اسلامی متدین چ کتابی بخونیم برا منابع...میدونید شما؟؟

يك و دو همپوشانى دارن، ولى در نهايت اگه سبك شناسى و معمارى ايرانيو دقيق بخونين و تست بزنين، اصلن لازم نيس جزوه بخونين. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من دیروز تحویل پروژه هام بود و از امروز-قرار بودددددد رسما شرو کنم
اما نشد:|
متاسفانه ی برنامه مهمتراز کنکور پیش اومده نمیدونم کی میتونم وقتمو بذارم واسه کنکور...
020720142524.jpg

020720142525.jpg
این عکس جلد کتاب تست تاریخ مرکز معماریه ک قول داده بودم میذارم
ببخشید دیرشد...:redface:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاوره شماره 3 مرکز معماری ایران:
انتخاب و تصمیم رشته و گرایش در ابتدا، بسیار ضروری و مهم مینمائید. اگر با انتخابی نامطمئن به سراغ کارشناسی ارشد و مطالعه دروس برویم در میانه راه تردید و دودلی عارضه ای خواهد شد که مانع موفقیت مان می شود. لذا توصیه اکید بر تصمیم قطعی و مشخص در ابتدا می باشد.
یکی از عواملی که در انتخاب ما تاثیرگذار است پذیرش رشته ها و گرایش های مرتبط آنها در مقطع دکتری است. دانشگاههای سراسری در رشته های معماری، مدیریت پروژه و ساخت، شهرسازی و مرمت و دانشگاه آزاد تنها در رشته های معماری و شهرسازی در مقطع دکتری پذیرش دارند.

من هنوز تصمیم نگرفتم چیکار کنم؟؟
یعنی اولش مطمعن بودم ک ی تخصص جدیدی رو تو ارشد بخونم...برا همین تصمیم این بود ک معماری منظر بخونم.
از طرفی خود معماری رو هم خیلی دوس دارم----میترسم با منظر خوندن راهم از خط معماری جدا شه خیلی...
ولی الان 2 دل ک...صد دل شدم...موندم معماری معماری-معماری منظر-مهماری داخلی..
بچه ها راهنماییم کنید لطفن؟

سلام سلام من با اجازه نظر بدم.... ببین الان تو نباید بین معماری منظر ، داخلی یکی، انتخاب کنی این اشتباس. کنکورش یکیه. فقط یکم ضریباشون فرق میکنه. منابع همه یکیه. من خودم منظر رو خیلی دوست داشتم ۷ تا کتاب براش خوندم ولی منظر امسال سخت بود ، در نتیجه بدترین رتبم منظر شد که شدم ۹۰ و داخلی که خیلی بدم میاد شد ۳۵ . الان شما برای معماری بخونید رتبه های معماری، منظر ، داخلی شبیه هم میشن موقع اسکیس یکیو انتخاب می کنی. الان شما باید بین معماری، مدیریت، تکنولوزی یکیو انتخاب کنید چون کنکورش و منابع هم فرق میکنه

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلام من با اجازه نظر بدم.... ببین الان تو نباید بین معماری منظر ، داخلی یکی، انتخاب کنی این اشتباس. کنکورش یکیه. فقط یکم ضریباشون فرق میکنه. منابع همه یکیه. من خودم منظر رو خیلی دوست داشتم ۷ تا کتاب براش خوندم ولی منظر امسال سخت بود ، در نتیجه بدترین رتبم منظر شد که شدم ۹۰ و داخلی که خیلی بدم میاد شد ۳۵ . الان شما برای معماری بخونید رتبه های معماری، منظر ، داخلی شبیه هم میشن موقع اسکیس یکیو انتخاب می کنی. الان شما باید بین معماری، مدیریت، تکنولوزی یکیو انتخاب کنید چون کنکورش و منابع هم فرق میکنه

سلام:w40:
ممنون ک بهم جواب دادی..واقن ممنون...احساس کردم دیگه کسی نیس ک جوابمو بده...ممنون بازم.:w27:
ولی ببین اخه بین منظر و خود معماری هم کلی فرقه دیگه تو ضرایبو اینا...مثلن برا منظر خب دیگه برا فن ضریبش 3 نیست..همینطوورم درک...
من منظورم این بود...خب اینطوری دیگه از علکی وقت نمیزارم برا فن ک 100 بزنم....ن اینکه بشینم بخووونممم میتونم 100 بزنم؟؟؟؟:w31:
میدونی براش وقته کمتری میزارم و خب استرسشم ندارم.
ی سوال دیگه...شما برا منظر چ کتاباییو مطالعه کردی؟؟و الان بعد امتحان احساس میکنی کدوم کتابارو باید مطالعه میکردیو نکردی؟؟
ببخشد دیگه.:redface:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا