بودجه بندیای جدید؟؟؟؟ولی من فک کنم چطور ایستایی 100بزنیم رو بری بهتره چون منابع که مشخصه تو بودجه بندیاشون که تو باشگاه هم باسه دانلود هست هر چی گفتن مطمن باش همونا رو میگن
من بودم هردوش میرفتم.....با هر سختی که داره فوق العاده می ارزه.اخه دوتاش حیاتی.سخته انتخاب یکیش!!!بچه ها ايوان خانه باز بهم زنگ زده دهن روزه هي منو اغفال ميكنه![]()
ميگه دوتا همايش داريم يكي امروز يكي هم فردا، موضوع يكيش همين ايستايي رو ١٠٠ بزنيم كه آقاي باقري صحبت ميكنه اون يكي هم تعيين منابع هست و الويت هارو ميگه چي بخونيم چي نخونيم، من نميتونم هر دوشو برم بيرون واقعا هوا گرمه![]()
شما جاي من بودين كدومو ميرفتين؟ كمكم كنين هرچي گفتن بهتون ريز به ريزشو ميگم، قول![]()
همون بودجه بندیا که برا ازموناشون میدن بگردین تو همین باشگاه هم هستبودجه بندیای جدید؟؟؟؟
اسن بودجه بندیا کجاست؟؟
ممنون
ما راجع به بازار کار رشته ها ،شانس قبولی، ظرفیت ها،منابع، روش درس خوندن پرسیدیم و جواب کامل گرفتیم یه فایل هم بهمون دادن که گفته کدوم کتاب ها و از هر کدوم کدام صفحه ها خونده بشه
راستی بچه ها 5 شنبه هم یه همایش داره ایوان خانه به اسم منابع به نظرم برین تو سایتش ثبت نام کنین تا پر نشده رایگانم هست![]()
بچه ها ايوان خانه باز بهم زنگ زده دهن روزه هي منو اغفال ميكنه![]()
ميگه دوتا همايش داريم يكي امروز يكي هم فردا، موضوع يكيش همين ايستايي رو ١٠٠ بزنيم كه آقاي باقري صحبت ميكنه اون يكي هم تعيين منابع هست و الويت هارو ميگه چي بخونيم چي نخونيم، من نميتونم هر دوشو برم بيرون واقعا هوا گرمه![]()
شما جاي من بودين كدومو ميرفتين؟ كمكم كنين هرچي گفتن بهتون ريز به ريزشو ميگم، قول![]()
دانلود نمیشه میشه یه نگاهی بهش بندازی؟؟؟؟؟ممنون
بچه ها برا معماری اسلامی شما همون جزوهه ه ک برا متدین.89 هس رو میخونید؟؟
اینو اسن پرینت بگیرمش خونده میشه اسن؟
2 خیلی بهتره.
یکش. میگم.
بچه هایی که تجربه کنکور دارند، کتابای جدید گلابچی چقدر مهمه؟؟؟؟ دو کتاب جدیدش که بعد کنکور داده یعنی فن شناسی معماری ایرانی و معماری بایونیک رو بگیریم و بخونیم؟؟؟ من تو اینترنت می گشتم فهرست کتاب فن شناسی معماری ایرانی رو پیدا کردم، به نظرتون کدوم بخشاش مهمه؟
فصل 1 ساختمایهها
سنگ
خشت
آجر
چوب
فصل 2 ملاتها و اندودها
فصل 3. پی و جرز
پیها
دیوارها
تمهیدات سازهای در دیوار
ستونها
فصل 4. پوششهای منحنی
چَفد (قوس)
تاق
انواع تاقها
گنبد
فصل 5. پوششهای غیرمنحنی
ساختمانهای تیرپوش
شیروانی
فصل 6. کاربندی و مقرنس
فصل 7. بادگیر
فصل 8. مناره
فصل9. سابات
فصل 10. آسیا
فصل 11. کبوترخانه
فصل 12. سیر تحول آجرکاری در ایران
فصل 13. تزئینات وابسته به معماری
فصل 14. رداشت و مستندسازی
فصل 15. شكل شناسی چفدها و تاقها
فصل 16. زلزله و سازههای سنتی
فصل 17. مرمت و پايدارسازي بناها
این سوال منم بود... میشه یکی جدیدشو بزاره !!!!
اینو مطمعنی ک 89 جدیدترینشه؟؟این کتاب منبع کنکور مرمت هست، نیاز نیست برای معماری خونده بشه
جدیدترینش همین متدین 89 ای هست که مال آکادمی تخصصی معماریه
دیگه چون هر ترم همینارو میگه جزوه جدید تر از اینا بیرون نیومده
منم همین جزوه رو دارم تایپ می کنم براتون بزارم ولی ماشالله 90 صفخست![]()
این کتاب منبع کنکور مرمت هست، نیاز نیست برای معماری خونده بشه
جدیدترینش همین متدین 89 ای هست که مال آکادمی تخصصی معماریه
دیگه چون هر ترم همینارو میگه جزوه جدید تر از اینا بیرون نیومده
منم همین جزوه رو دارم تایپ می کنم براتون بزارم ولی ماشالله 90 صفخست![]()
اینو مطمعنی ک 89 جدیدترینشه؟؟
واقعن؟؟؟؟
البته دوشو کاملن میتونی بخونی...فک نکنم نیاز ب تایپش باشه...البته بازم خودت میدونی.
ولی یکش خیلی ناجوره..
ولی بازم قربونه دستت.
خب متدین 1 تایپیش هست دیگه اون بخونین....در ضمن 2 مهمتره
http://www.mediafire.com/download/v46jvntjxleku0h/Motedayen1.pdf
اینو مطمعنی ک 89 جدیدترینشه؟؟
واقعن؟؟؟؟
البته دوشو کاملن میتونی بخونی...فک نکنم نیاز ب تایپش باشه...البته بازم خودت میدونی.
ولی یکش خیلی ناجوره..
ولی بازم قربونه دستت.
من یه مشکلی دارم
به جزوه نمیتونم اعتماد کنم
واس همین اصلا دستم به جزوه نمیره
به جای جزوه متدین چه کتابی رو پیشنهاد میکنین؟؟؟
از کجا میدونی فن شناسی مربوط به مرمت و معماریا نمیخواد بخونن؟منبع حرفت کیه؟؟؟
خواهش می کنم عزیزم ... جزوه های ایوان ... انتشارات ایوانخانه میفروشد !!! . یک جزوه سایه و پرسپکتیو عسگری داخل تاپیک جزوه ها هست اما ناقص است !!! ... حتما جزوه عسگری از خود ایوان تهیه کن .سلام.و ممنون ک برامون نوشتی.
جزوه های ایوان رو چطور میتونم تهیه کنم؟؟آیا باشگاه این جزوه رو داره؟؟؟
درسنامه ها هم همین.چطور باید تهیه کنم؟حتمن باید تو ازمونا شرکت کنم یا ی چیز دیگه؟؟؟
ممنون.
از کجا میدونی فن شناسی مربوط به مرمت و معماریا نمیخواد بخونن؟منبع حرفت کیه؟؟؟
عزیزم یکش که تایپ شده است میتونی از اینجا دانلود کنی :
خودم با تایپ شدش راحت ترم جون هم میشه پرینت گرفت هم چون عکس نیست توی برنامه pdf میشه اون قسمتهایی که می خوامو highlight کنم
برای خودم دارم تایپ می کنم تایپش تموم شد براتون میزارم شما هم استفاده کنید.
جزوه همیشه به عنوان مکمله ، توصیه میشه اول کتابای مهم معماری ایران رو بخونید مثل سبک شناسی و معماری ایران معماریان بعد جزوه
جزوه نسیم عسگری هم جزوه خیلی خوبیه
دوست عزیز چرا میزنی؟من خودم دارم واسه مرمت می خونم این فن شناسی همیشه به صورت جزوه بود از شخصی به نام آیدین جوانی دیزجی (انجمن مهرازی)
حالا ایشون و آقای گلابچی امسال این کتاب رو چاپ کردند و تو سایت انجمن هم به عنوان منبع مرمت معرفی شده
مطالبش جزئی و اصلا توی معماری سوال نمیاد ، از من گفتن شما دوست داری بخون صرفا خواستم راهنمایی کنم
شاید این کتاب بطور تخصصی برای مرمت باشه، ولی یه نکته را نادیده میگیرید اونم این که دکتر گلابچی از هیچ کدام از کتاباش واسه کنکور نمیگذره...
این چه حرفیه!!!!؟من کجا زدمراستش یکم روزه بهم فشار آورده
بی حوصله تایپ میکنم....شما ببخش.....یه دنیا ممنون از اطلاع رسانیت
![]()
من یه مشکلی دارم
به جزوه نمیتونم اعتماد کنم
واس همین اصلا دستم به جزوه نمیره
به جای جزوه متدین چه کتابی رو پیشنهاد میکنین؟؟؟
ای قربونه دستت ...
آره همه جا خوندم ک 2 مهمتره...
ولی احساس میکنم ک نیاز دارم 1 رو هم بخونم.
راستی یکی از بچه ها پرسیده بود ک ب جای جزوه اسلامی متدین چ کتابی بخونیم برا منابع...میدونید شما؟؟
مشاوره شماره 3 مرکز معماری ایران:
انتخاب و تصمیم رشته و گرایش در ابتدا، بسیار ضروری و مهم مینمائید. اگر با انتخابی نامطمئن به سراغ کارشناسی ارشد و مطالعه دروس برویم در میانه راه تردید و دودلی عارضه ای خواهد شد که مانع موفقیت مان می شود. لذا توصیه اکید بر تصمیم قطعی و مشخص در ابتدا می باشد. یکی از عواملی که در انتخاب ما تاثیرگذار است پذیرش رشته ها و گرایش های مرتبط آنها در مقطع دکتری است. دانشگاههای سراسری در رشته های معماری، مدیریت پروژه و ساخت، شهرسازی و مرمت و دانشگاه آزاد تنها در رشته های معماری و شهرسازی در مقطع دکتری پذیرش دارند.
من هنوز تصمیم نگرفتم چیکار کنم؟؟
یعنی اولش مطمعن بودم ک ی تخصص جدیدی رو تو ارشد بخونم...برا همین تصمیم این بود ک معماری منظر بخونم.
از طرفی خود معماری رو هم خیلی دوس دارم----میترسم با منظر خوندن راهم از خط معماری جدا شه خیلی...
ولی الان 2 دل ک...صد دل شدم...موندم معماری معماری-معماری منظر-مهماری داخلی..
بچه ها راهنماییم کنید لطفن؟
سلام سلام من با اجازه نظر بدم.... ببین الان تو نباید بین معماری منظر ، داخلی یکی، انتخاب کنی این اشتباس. کنکورش یکیه. فقط یکم ضریباشون فرق میکنه. منابع همه یکیه. من خودم منظر رو خیلی دوست داشتم ۷ تا کتاب براش خوندم ولی منظر امسال سخت بود ، در نتیجه بدترین رتبم منظر شد که شدم ۹۰ و داخلی که خیلی بدم میاد شد ۳۵ . الان شما برای معماری بخونید رتبه های معماری، منظر ، داخلی شبیه هم میشن موقع اسکیس یکیو انتخاب می کنی. الان شما باید بین معماری، مدیریت، تکنولوزی یکیو انتخاب کنید چون کنکورش و منابع هم فرق میکنه