مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من دیروز تحویل پروژه هام بود و از امروز-قرار بودددددد رسما شرو کنم
اما نشد:|
متاسفانه ی برنامه مهمتراز کنکور پیش اومده نمیدونم کی میتونم وقتمو بذارم واسه کنکور...
مشاهده پیوست 214276

مشاهده پیوست 214277
این عکس جلد کتاب تست تاریخ مرکز معماریه ک قول داده بودم میذارم
ببخشید دیرشد...:redface:

سلام..:gol:
خداقوت...
مرسی ک گذاشتی برامون...این کتابش چ برتری احساس میکنی نسبت ب کتاب تستای دیگه تاریخ داره؟
عذر میخام مرکز معماری چ کتابای دیگه ای داره؟ک البته خوبه وازشون راضیی.
ممنون.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منابعم ب ترتیب اولویت:
فن:
سازه درمعماری-دارم
درک سازه
مبانی سازه-این دوتارو هنو ندارم...
جزوه سروش نیا-ندارم-
کتاب تاسیسات مکانیکی-خلاصشو دارم
جزوه عناصر شریفی-از باشاه دانلود کردمش
نور و صوت و تنظیم قیابکلو-از باشگاه گرفتم اما نمیدونم کامله یا نه
کتاب تاسیسات کنکاش ک واسه تاسیسات و تنظیمه تست و خلاصشون-اینو هم ندارم:|

تاریخ:
اسلام:
کتاب سبک شناسی و معماری ایرانی پیرنیا
جزوه نسیم و متدین
جهان:
معماری جهان زارعی
معماری غرب بانی مسعود-ریشه ها و مفاهیم
غرب:
همون کتاب بانی مسعود
معماری غرب قبادیان
اززمان و معماری مزینی
قرن20 اعتضادی
غرب و جهانو همزمان با جزوه مانا میخونم

درک:
راهیان ارشد و عصر کنکاش-ندارم!!

زبان:
504
تافل
1100
کتاب زیر ذره بین
زبان عمومی ارشد رستمی بخاطر لغات کنکورای سالای قبلش و گرامرش
زبان تخصصی هم عصر کنکاش
نکته ای ک میخوام تو زبان خوندن رعایت کنم اینه ک لغاتو همزمان از لانگمنم بخونم تا تو جمه هم کاربردشو خونده باشم

امیدوارم منم بتونم زودتر بهتون ملحق شم...........:w05:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
می خونم این فن شناسی همیشه به صورت جزوه بود از شخصی به نام آیدین جوانی دیزجی (انجمن مهرازی)
حالا ایشون و آقای گلابچی امسال این کتاب رو چاپ کردند و تو سایت انجمن هم به عنوان منبع مرمت معرفی شده
مطالبش جزئی و اصلا توی معماری سوال نمیاد ، از من گفتن شما دوست داری بخون صرفا خواستم راهنمایی کنم

قبلا یکی از اساتید به یکی از بچه های همینجا گفتن که فصل 12این کتاب رو حتما بخونید شاید نگرانی دوستان از این بابته
با راهنماییتون لطف میکنی دوست خوبم
امیدوارم اثر مستقیمش رو توی زندگی ببینی:gol:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

منابعم ب ترتیب اولویت:
فن:
سازه درمعماری-دارم
درک سازه
مبانی سازه-این دوتارو هنو ندارم...
جزوه سروش نیا-ندارم-
کتاب تاسیسات مکانیکی-خلاصشو دارم
جزوه عناصر شریفی-از باشاه دانلود کردمش
نور و صوت و تنظیم قیابکلو-از باشگاه گرفتم اما نمیدونم کامله یا نه
کتاب تاسیسات کنکاش ک واسه تاسیسات و تنظیمه تست و خلاصشون-اینو هم ندارم:|

تاریخ:
اسلام:
کتاب سبک شناسی و معماری ایرانی پیرنیا
جزوه نسیم و متدین
جهان:
معماری جهان زارعی
معماری غرب بانی مسعود-ریشه ها و مفاهیم
غرب:
همون کتاب بانی مسعود
معماری غرب قبادیان
اززمان و معماری مزینی
قرن20 اعتضادی
غرب و جهانو همزمان با جزوه مانا میخونم

درک:
راهیان ارشد و عصر کنکاش-ندارم!!

زبان:
504
تافل
1100
کتاب زیر ذره بین
زبان عمومی ارشد رستمی بخاطر لغات کنکورای سالای قبلش و گرامرش
زبان تخصصی هم عصر کنکاش
نکته ای ک میخوام تو زبان خوندن رعایت کنم اینه ک لغاتو همزمان از لانگمنم بخونم تا تو جمه هم کاربردشو خونده باشم

امیدوارم منم بتونم زودتر بهتون ملحق شم...........:w05:

از زمان و معمارى رو حذف كن. اصن مهم نيست. انشالا كه مى تونى، سعى كن به هرچى هم نمى رسى زبانوبخونى.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
از زمان و معمارى رو حذف كن. اصن مهم نيست. انشالا كه مى تونى، سعى كن به هرچى هم نمى رسى زبانوبخونى.

Sent from my iPhone using Tapatalk

مرسی سمانه جونم
باشه-حتما
بقیشون چطوره؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی سمانه جونم
باشه-حتما
بقیشون چطوره؟
بقيه ش عاليه به نظرم. بچسب به همينا و تست بزن، و مرورشون كن، يه رقمى رو شاخشه! مواظب باش اگه رسيدى تمومشون كنى منبع اضافه نكنى، همينارو مرور كن. آهان، كتاب ايستايى و سيستم هاى ساختمانى كنكاشم خوبن، البته اگه جزوه سروش نيات خامه، اگه خام نيس كه همون كافيه. :)

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام:w40:
ممنون ک بهم جواب دادی..واقن ممنون...احساس کردم دیگه کسی نیس ک جوابمو بده...ممنون بازم.:w27:
ولی ببین اخه بین منظر و خود معماری هم کلی فرقه دیگه تو ضرایبو اینا...مثلن برا منظر خب دیگه برا فن ضریبش 3 نیست..همینطوورم درک...
من منظورم این بود...خب اینطوری دیگه از علکی وقت نمیزارم برا فن ک 100 بزنم....ن اینکه بشینم بخووونممم میتونم 100 بزنم؟؟؟؟:w31:
میدونی براش وقته کمتری میزارم و خب استرسشم ندارم.
ی سوال دیگه...شما برا منظر چ کتاباییو مطالعه کردی؟؟و الان بعد امتحان احساس میکنی کدوم کتابارو باید مطالعه میکردیو نکردی؟؟
ببخشد دیگه.:redface:

تو حتی اگه تنها عشقت تو زندگی منظر باشه باید بازم وقتتو بزاری روی معماری.هیچ تضمینی توی منظر و داخلی نیست، خودمو که مثال زدم.من توی آزمون آزمایشی مرکز معماری منظر تک رقمی میشدمو یک بارم اول شدم. ولی توی کنکوز بدترین رتبم شد و اسکیسش هم سخت. تو باید واسه معماری بخونی و اگه رتبه معماریت خوب شد ۱۰۰٪ زتبه منظرتم خوب میشه. به هم وابستن. تو نمی تونی منظر رتبت خوب باشه ولی معماری نباشه. علاوه بر همه اینها ظرفیت هاش خیلی کمه. وقتتو بزاری روی معماری رتبه منظرتم خوب میشه.

منظر من اینارو خوندم:

پارادایمهای پردیس , دکتر آزاده شاهچراغی

باغهای ایرانی, غلامرضا نعیما

عناصر طراحی بصری معماری منظر، سیمون بل

طراحی باغ و فضای سبز ، غزاله روحانی

باغ ایرانی بازتابی از بهشت

جزوه اعتضادی

جزوه هنر در گدر زمان، هما یهیهانی

نویفرت

جزوه معماری منظر دکتر منصوری

منظر عصر کنکاش

ولی اینا همه لازم نیست من شورشو درآوردم :)))

ba.sa

عضو جدید
چرا هیچ کسی جواب من رو نمیده اینجا!با کلی امید دیروز سوالام رو نوشتم:crying2::wallbash::crying::crying2::crying2:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا هیچ کسی جواب من رو نمیده اینجا!با کلی امید دیروز سوالام رو نوشتم:crying2::wallbash::crying::crying2::crying2:

۱- دوره ۱ ماه اخر و بدون خوندن مطالب جدید
۲- نمی دونم ولی فکر کنم توی تاپیک چزوه ها باشه،اگه نبود حتما توی انتشارات اموزشگاه ها هست.
۳- بهتره بری سروشنیا رو پیدا کنی خیالت راحتتره.

arch_ro1

عضو جدید
سلام دوستان
من دیروز تحویل پروژه هام بود و از امروز-قرار بودددددد رسما شرو کنم
اما نشد:|
متاسفانه ی برنامه مهمتراز کنکور پیش اومده نمیدونم کی میتونم وقتمو بذارم واسه کنکور...
مشاهده پیوست 214276

مشاهده پیوست 214277
این عکس جلد کتاب تست تاریخ مرکز معماریه ک قول داده بودم میذارم
ببخشید دیرشد...:redface:

ممنون عزیزم که گذاشتی.فکر کردم درگیر درس و پروژه بودی یادت رفته.برا منم یه اتفاقی افتاد(فوت یکی از عزیزان خیلی نزدیک:cry::()منم به کل یه هفته نتونستم شب ساعت 12 میومدیم خونه صبح ساعت 8 میرفتیم.پس نگران نباش.ایشاله که موفق باشی:book::w10:

arch_ro1

عضو جدید
ممنون از همه بچه ها که راجع به برنامه شون توضیح دادن ولی چراا هیشکی درس نمیخونه:w00: فقط منابع رو میگه بابا حوصله ام سرررررررررررر رفت:wallbash: یکی بیاد بگه چی میخونم و چقدر میخونم

ba.sa

عضو جدید
۱- دوره ۱ ماه اخر و بدون خوندن مطالب جدید۲- نمی دونم ولی فکر کنم توی تاپیک چزوه ها باشه،اگه نبود حتما توی انتشارات اموزشگاه ها هست.۳- بهتره بری سروشنیا رو پیدا کنی خیالت راحتتره.
مرسیییییییییی!اما 1 ماه کم نیس برای دوره؟آدم کلا یادش میره تا اون موقع!

ba.sa

عضو جدید
ممنون از همه بچه ها که راجع به برنامه شون توضیح دادن ولی چراا هیشکی درس نمیخونه:w00: فقط منابع رو میگه بابا حوصله ام سرررررررررررر رفت:wallbash: یکی بیاد بگه چی میخونم و چقدر میخونم

من دارم زبان میخونم با تاریخ.تاسیساتم خیلی کم.از شنبه برنامه اصلیم شروع میشه :)

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم من دارم یه کم استراحت میکنم
ولی گهگاه دارم تافل میخونم و یه چند صفحه ای هم درک رفتار سازه میخونم.
خودت چی میخونی؟

arch_ro1

عضو جدید
من دارم زبان میخونم با تاریخ.تاسیساتم خیلی کم.از شنبه برنامه اصلیم شروع میشه :)

اتفاقا منم دارم زبان و تاریخ جهان زارعی رو میخونم و خلاصه برداری میکنم الانم فصل بین النهرین هستم.سه فصل پیش از تاریخ و صدر مسیحیت و بیزانس رو نت برداری کردم.
هر روز متوسط چقدر زبان و چقدر تاریخ میخونی؟

arch_ro1

عضو جدید
عزیزم من دارم یه کم استراحت میکنم
ولی گهگاه دارم تافل میخونم و یه چند صفحه ای هم درک رفتار سازه میخونم.
خودت چی میخونی؟

من 504 رو میخونم هر روز حدود یه درس الانم درس 13 هستم.+معماری جهان که با توجه به کتاب زارعی و جزوه مانا قابوسی خلاصه مینویسم.کتاب بانی مسعود رو فعلا ندارم جهان هم 4 فصل خوندم

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 504 رو میخونم هر روز حدود یه درس الانم درس 13 هستم.+معماری جهان که با توجه به کتاب زارعی و جزوه مانا قابوسی خلاصه مینویسم.کتاب بانی مسعود رو فعلا ندارم جهان هم 4 فصل خوندم
عزیزم هر روز که یه درس رو میخونی ؛روز بعد اول درس قبلی رو مرور میکنی یا فقط جلو میری؟
تافل که من دارم میخونم خیلی لغتاش سخته
من البته تو زبان فقط میخوام تافل و زیر ذره بین رو بخونم
درس هایی هم که مربوط به سازه هست ؛ کلا ایستایی و ... رو دارم بیشتر حالت روخوانی میکنم و بعدا نکته برداری میکنم.

arch_ro1

عضو جدید
عزیزم هر روز که یه درس رو میخونی ؛روز بعد اول درس قبلی رو مرور میکنی یا فقط جلو میری؟
درس هایی هم که مربوط به سازه هست ؛ کلا ایستایی و ... رو دارم بیشتر حالت روخوانی میکنم و بعدا نکته برداری میکنم.
چون با ممورایز میخونم همیشه مرور میکنم بعد یه هفته که لغات زیاد میشه خیلی هاش رو ایگنور میکنم.موفق باشی

ba.sa

عضو جدید
اتفاقا منم دارم زبان و تاریخ جهان زارعی رو میخونم و خلاصه برداری میکنم الانم فصل بین النهرین هستم.سه فصل پیش از تاریخ و صدر مسیحیت و بیزانس رو نت برداری کردم.
هر روز متوسط چقدر زبان و چقدر تاریخ میخونی؟

عزیزم من امسال به نوعی میشه سال دومم آخه پارسال پایان نامه من رو اسیر خودش کرد تا بهمن دقیقا!پارسال زبان و یکم زارعی خونده بودم.برا همین یکم جلوترم.من essential رو تموم کردم الان دارم 504 میخونم،اون که ت بشه زیرذربین رو میخونم.الان فقط نگران دوره ها هستم که چطور باید باشه!

ba.sa

عضو جدید

حتما باید زبان رو مرور کنی!!!

saman3230

عضو جدید
بچه ها به نظر شما برای درک منظر کجا برم خوبه ؟

خیلی ها میگن سعید عظمتی تو کارش خوبه اما من شناخت کاملی ندارم و اینکه تو برنامه ایوان خانه نوشته سعید عظمتی / کوثر محمود نژاد این یعنی چی ؟ یعنی 2 استاد باهم این درس میدن یا اینکه دانشجو قدرت انتخاب داره ؟

ممنون میشم راهنمائی کنید :smile:

sara 262

عضو جدید
سلام بچه ها خسته نباشید
میشه بپرسم شماها الان جدی که میخونین روزی چندساعه من یکم نگرانم هنوز اونقد قضیه رو جدی نگرفتم . می خوام ببینم شماها الان چند درصد هستید؟

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بجه ها معماری مدرن ار 1900 هم جز منابع اصلیه؟؟؟
انتشارات سمت

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خسته نباشید
میشه بپرسم شماها الان جدی که میخونین روزی چندساعه من یکم نگرانم هنوز اونقد قضیه رو جدی نگرفتم . می خوام ببینم شماها الان چند درصد هستید؟
من فکر میکنم الان 5 درصدم نیستم
تازه کم کم دارم یه کم زبان میخونم و یه کم ایستایی

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام و درود به تمام دوستان خوبم.... یاده پارسال و جو آن بخیر ... انشالله بچه ها به خوبی پیش بروند و رتبه های خوبی مثل دوستان پارسال کسب کنند.. فکر کنم تاپیک کنکور 93 را اکثر دوستان خوب مطالعه نکردند ... من یه مختصری از مطالبی که پارسال گفته شد را اینجا قرار می دهم که امیدوارم مورد توجه تمام دوستان قرار بگیرد...

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
منابع
فن ساختمان
1. جزوه مهندس سینا شریفی
2. جزوه دکتر سروش نیا (اگر کاملش را گیر آوردید)
2. درک رفتار سازه ها / دکتر محمود گلابچی
3. فناوری های نوین / دکتر محمود گلابچی
5. طبیعت منبع الهام/ دکتر محمود گلابچی
6. معماری آرکی تایپی/ دکتر محمود گلابچی
7. جزئیات ارتقا دهنده/ دگتر محمود گلابچی
8. معماری دیجیتال / دکتر محمود گلابچی
9. مبانی طراحی ساختمان های بلند/ دکتر محمود گلابچی، دکتر محمد رضا گلابچی
10. طراحی مفهومی ساختمان های بلند/ دکتر محمود گلابچی ...
در زیر چاپ
11. تعامل تکنولوژی و معماری (نقدی بر کار های نورمن فاستر)/ دکتر محمود گلابچی
12. فیزیک ساختمان 1 (آکوستیک) / خانم زهرا قیابطلو
13. فیزیک ساختمان 2(تنظیم شرایط محیطی) / دکتر زهرا قیابطلو
14. جزوه نور / دکتر زهرا قیابطلو
15. تاسیسات مکانیکی / مهندس سلطاندوست

تاریخ
1. کتاب معماری جهان / دکتر زارعی
2. کتاب معماری معاصر غرب /قبادیان
3. کتاب معماری غرب/ امیر بانی مسعود
4. جزوه معماری اسلامی/ نسیم عسکری یا سبک شناسی پیر نیا و معماری اسلامی پیرنیا
5. جزوه معماری جهان و معاصر / مانا قابوسی یا کتاب معماری قرن بیستم لادن اعتضادی

درک عمومی معماری
1. جزوه سایه و پرسپکتیو / مهندس علی عسکری
2. بررسی تست های کنکور چند سال اخیر

درک عمومی معماری منظر
1. جزوه تاریخ منظر / لادن اعتضادی
2. جزوه منظر/ دکتر منصوری
3. جزوه منظر/ مریم حسینی
4. جزوه منظر / مهندس سعید عظمتی

منبع تکمیلی :
1. برگ های خاکستری کتاب ایستایی کابردی و مقاومت کاربردی/ دکتر محمود گلابچی
2. سازه در معماری/ دکتر محمود گلابچی
3. فیزیک ساختمان3 (نور) /دکتر زهرا قیابطلو
4. جزوه تنظیم شرایط محیطی / دکتر شاهین حیدری
5. کتاب معماری ایرانی/ یوسف کیانی
6. قسمت معماری اسلامی / کتاب درک عمومی انتشارات عصر کنکاش
7. مقررات شهرداری

تذکر: این منابع مهم از دید من بود که به دوستان پارسال پیشنهاد دادم ....

آخرین ویرایش:

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
نحوه خوندن درس تاریخ:
در تاریخ در نخستین دور تنها باید دستتون بیاد که قضیه چیه و در هر دوره تاریخی چه بنایی ارزشمندی وجود داشته و ویژگی هر دوره چیه .... در دور دوم بیایید بگویید حالا این بنا مربوط به کیه(اگه معاصر می خونید).. اگه اسلامی می خونید در دور دوم باید به دنبال ویژگی آن بنا باشید ... (تذکر : اسلامی را بسیار ریز باید بخونید ولی در دور اول تنها به خوندن کلیات بپردازید و هر دور که می زنید جزئیات را بیشتر کنید .. لازم نیست به طور مثال دور اول بدونید بنای گنبد قابوس پشت بند منشوری داره این شاید برای دور سوم یا چهارم باشه.. پس خودتون باید سیاست به خرج بدهید و هر دور مطالب را به دور اول اضافکنید. معاصر را کلی تر از اسلامی بخونید ... در معاصر ویژگی دوره ها و نام اثر و معمار آن اثر و دوره اثر خیلی مهمه... و در جهان بسیار سطحی بخونید... در جهان کلیسا ها خیلی مهمه ... دوستان در تاریخ سوال تکراری زیاد می یاد به طور مثال کلیسای فونتانا در دوران باروک همیشه یه پای ثابت کنکوره ... یعنی شما این کلیسا را باید حفظ باشید.... در تاریخ حتما سوالات چند سال اخیر را بررسی کنید .... شما نیمی از سوالات از دل این سوالات تکراریه .. که سال به سال بالا و پایین داره ) ................. این نقد سوالات چند سال اخیر را شاید در دی ماه انجام دادم ولی اگه نشد نحوه برخوردتون رو با سوالات چند سال اخیر را در دی ماه قرار می دهم...
این کلیت خوندن در تاریخ بود .

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
درک عمومی معماری:
عرض کنم تیم طراحی سوالات درک بسیار گسترده هست که من مقداری از آن را خبر دارم ...
دکتر عیسی حجت.. دکتر ندومی، مهندس نوایی، دکتر عینی فر، دکتر مهدی حجت ، دکتر نقره کار .....و شاید چندین عزیز و استاد دیگه ... ما دو دسته سوال در درک داریم سوالات جذاب و استادانه و سوالات مریض و خراب که متاسفانه این دسته دوم قربانی زیاد گرفته .. پارسال 6 سوال مریض وجود داشت و باعث شد بالاترین درصد درک به 70 هم نرسه تا آنجا که من دیدم شاید 3 یا 4 نفر بالای 60 زدن .. از این ها بگذریم .. هر موقع سوالات درک مریض دیدید سریع رد بشید .. از این 6 سوال 2 تاشو می شد حدس زد سره جلسه ... این خوبیش اینه که حداقل منفی نمی زنید . از این ها که بگذریم خود سوالات درک را چطور می شه نگاه کرد ... فکر کنم همتون در اولین برخورد با رتبه های برتر این جمله را شنییدید که می گفتن برای زدن درک بالا باید سوالات چند سال اخیر را تحلیل کنید... حالا جنس این تحلیل چیه را مفصل تر می گم... در تحلیل سوالات درک این طور عمل کنید که از شروع مهر هفته ای نیم روز حدود 4 ساعت را به سوالات درک اختصاص بدهید در این 4 ساعت 2 کنکور درک را خوب بخونید و تحلیل کنید .. اول سوالات را جواب بدید و سپس شروع کنید از اول سوال ها باز خوندن و به جواب ها یک بار دیگه نگاه کردن .. در این مرحله کاری کنید که بتونید به یک نفر دوم اثبات کنید که جواب این گزینه هست .. پس در سوالات درک به دنبال اثبات باشید و خودتون هی جای طراح بذازید و خودتون را با جنس سوالات طراحی سوالات درک آشنا شوید ... در درک شناوری بر سوالات خیلی مهمه ... ولی قسمت سایه و پرسپکتیو و اسلامی را از کتاب استاد علی عسکری ببینید تا اون قسمت را مسلط شوید... در درک شانش بسیار دخیله ولی با این روش بالای 60 تضمینیه ... دوستان سال 91 فقط 2 تا بالای 60 من دیدم ... رتبه 1 که ایشون 82 زدن و رتبه 2 که نیما 60 زد ... پس می بینید با انرژی کم در درک شما می تونید بسیار جلو بیوفتید ... در درک شما نیاز به خوندن به شکل سنتی ندارید... چون هر استادی یه کتاب داره و شما باخوندن کتب مربوطه هم نمی توانید به جوای مطلوب برسید .. چون سوالات درک حفظی نیست .. جنس این سوالات درکی هست....
سوالات مریض چند مدله :
به طور مثال سوال معروف مکعب در سال 92 ... دو تا جواب یا با دیدی دیگه 3 تا جواب درست داشت .. در سوالات مریض معمولا جواب فقط یک گزینه نیست .. یا سوالی هست که طراحان نظر شخصی خودشو دخیل کرده ... به طور مثال باز در سال 92 پرسیده بودند مقدم ترین اقدام برای جا نمایی یک ایستگاه مترو کدوم گزینه هست .. که تنها نظر طراح می تونسته گزینه درست را انتخاب کرده باشه .. معمولا 2 یا 3 تا سوال مریض داریم ولی امسال در سخت ترین سالی که درک دادند 6 تا سوال سخت داشتیم .

شناوری در سوالات درک:
والا این شناوری یعنی با جسارت با سوالات برخورد کردن .. یعنی سوالات درک را فهمیدن .. 70 درصد به بالای سوالات درک بسیار هوشمندانه طرح شدن .. نباید ترسید باید بدون ترس با انها برخورد معمارانه کرد... بذارید از زدن درک لذت ببرید.. شما در درک جان معماریتون به محک گذاشته می شه . پس سعی کنید در درک سوالات را جانانه جواب بدهید و با همین دیدی که سوالات فن را می زنید درک را جواب ندهید.. در یک کلام سوالات درک معمولا هوشمندانه طراحی شده اند و این هوشمندی را هی تجریه کنید .. یعنی هی در سوالات درک چند سال ببین که چقدر برخوردتون درست بوده .. بعد زدن چند کنکور به این شیوه شما خودتون دستتون میاد درک را چقدر می زنید .. معمولا نهایت تفاوت درکتون می شه 20 درصد.. اگه میانگین کنکور ها رو 50 هم بزنی راحت تا 70 هم می تونی خودتو بیاری بالا //

فن و ساختمان :
یک نکته مهم در مورد کتاب های جدید دکتر گلابچی:
1. در این کتاب ها عکس روی جلد را در کتاب پیدا کنید و بخونیدد .. این نکته بسیار مهمی (در 90 درصد موارد از این مطالب در کنکور میاره)
2. در مرتبه دوم عکس های بقلی این عکس ها را بخونید ..
3. فهرست کتاب های جدید را حفظ باشید...
....................................................

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا