مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها همونطور که دوستان هم گفتند دنبال جزوه نباشید......البته تا دی ماه(بعد این مدت خوبه واسه مرور).....جزوه دکتر سروش نیا خیلی خوبه;) ولی ایشون خیلی مطالب رو سر کلاس باز میکنند و توضیح میدن و جزوشون خامه و البته همه مطالب رو شامل نمیشه و باید سعی کنید کتابها رو بخونید.......باور کنید من ارادت خاصی به آقای سروش نیا دارم و خیلی دوستشون دارم ولی حتی از خودشون هم بپرسید ایشون میگن کتاب....کتاب.....کتاب;)

حالا خودتون میدونید ....ما تجربمون رو گفتیم شما خواه پند گیر خواه ملال:smile:

3تا کتاب درک رفتار سازه،سازه در معماری و مبانی سازه برای معماران+جزوه سروش نیا واسه مرور
اینا واسه مبحث ایستایی گرایش معماری و داخلی کافیه؟؟؟بشرط تسلط کامل البته
چون من معتقد ب کم اما خوب و کامل خوندنم..

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
سلام مهندس
من اتفاقی اومدم تاپیک مطالعه مدیریت
وسوسه شدم واسه این گرایش ب چندتا دلیل!!!
شما مدیریت میخونید؟؟ کدوم دانشگاه؟با چه درصدایی قبول شدید؟؟؟
تاجایی ک من توضیحات مهندس صدیقو خوندم باید کار نظارتی باشه آره؟؟؟
واسه خانوما خوبه؟؟؟راستش هیچ ذهنیتی از کاری ک درآینده انجام میدن ندارم!محیطش نوع کارشو ...
بازار کارش چطوره؟؟؟ همه فارغ التحصیلاش میتونن جذب بازار کار شن؟؟؟

سلام
راستش مدیریت یه رشته جذابه (البته شاید واسه من اینطوره)
من متاسفانه پارسال روزانه قبول نشدم و امسالم به خاطر استرس و زبان رتبه ام خوب نبود ولی در کل عاشق این رشته ام و اگه هم اکادمیک نتونم دنبالش کنم خودم واسه خودم میخونمش:D
متاسفاه ظرفیت پذیرش این رشته خیلی کمه امسال اگه سهمیه ها کم بشه 36 نفر روزانه شبانه قبول میشن....طوری که من با 59 درصد میانگین شدم 55(عمق فاجعه فکر کنم مشخصه:biggrin:)
به نظر خیلی از صاحب نظرهای این رشته ،این رشته رشته مناسبی واسه خانم ها نیست.....چون در کشور ما متاسفاه عوامل اجرایی از مدیر خانم علارغم تموم شایستگی هایی که میتونن داشته باشند حرف شنوی ندارن و همینطور کار بسیار سنگین و پر استرسی هست واسه یه خانم و البته اگه تو صنایع نفت و پتروشیمی هم باشه سختتر میشه
من الان در پروژه ای که مشغولم به طور کامل درک میکنم که مدیر پروژمون چقدر استرس داره و کار سختیه و چقدر مهارت نیاز داره از روابط عمومی گرفته تا اخلاق مدیریت تا مسلط بودن از لحاظ فنی و.....
ولی همه چیز سر آخر بر میگرده به علاقه;)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام
راستش مدیریت یه رشته جذابه (البته شاید واسه من اینطوره)
من متاسفانه پارسال روزانه قبول نشدم و امسالم به خاطر استرس و زبان رتبه ام خوب نبود ولی در کل عاشق این رشته ام و اگه هم اکادمیک نتونم دنبالش کنم خودم واسه خودم میخونمش:D
متاسفاه ظرفیت پذیرش این رشته خیلی کمه امسال اگه سهمیه ها کم بشه 36 نفر روزانه شبانه قبول میشن....طوری که من با 59 درصد میانگین شدم 55(عمق فاجعه فکر کنم مشخصه:biggrin:)
به نظر خیلی از صاحب نظرهای این رشته ،این رشته رشته مناسبی واسه خانم ها نیست.....چون در کشور ما متاسفاه عوامل اجرایی از مدیر خانم علارغم تموم شایستگی هایی که میتونن داشته باشند حرف شنوی ندارن و همینطور کار بسیار سنگین و پر استرسی هست واسه یه خانم و البته اگه تو صنایع نفت و پتروشیمی هم باشه سختتر میشه
من الان در پروژه ای که مشغولم به طور کامل درک میکنم که مدیر پروژمون چقدر استرس داره و کار سختیه و چقدر مهارت نیاز داره از روابط عمومی گرفته تا اخلاق مدیریت تا مسلط بودن از لحاظ فنی و.....
ولی همه چیز سر آخر بر میگرده به علاقه;)

راستش من قبلا MBA شرکت کردمو پیام نور قبول شدم اما نرفتم
دقیقا بخاطر همین ک گفتید ک واسه خانوما مدیریت تو جامعه تعریف نشدس هنوز
چه بد شد... اینم دو مرحله ایه؟؟؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
راستش من قبلا MBA شرکت کردمو پیام نور قبول شدم اما نرفتم
دقیقا بخاطر همین ک گفتید ک واسه خانوما مدیریت تو جامعه تعریف نشدس هنوز
چه بد شد... اینم دو مرحله ایه؟؟؟

خانم مهندس عزیز یه توصیه برادرانه از من بشنو چیزی رو که بهش علاقه داری با تموم وجودت دنبال کن و واسه بدست آوردنش کم نذار حتی اگه کوه روبروته .....چون کوه هم نمیتونه جلو اراده آدم واسه
من بعد 2 سال ناامید نیستم و واسه هدفم حتی 10 سال هم پشت کنکور بمونم میجنگم و مطمئنم آخر پیروز میشم

یعنی جزوه و کلاس سروش نیا برای فن کافی نیست و باید همه کتابارو خوند؟؟؟

به نظر من ریسک نکنید چون اگه سوالهای پارسال رو ببینید کاملا به حرفای من پی میبرید.....من نگفتم همه کتابها رو بخونید
کتابهای مهم.....ببینید خیلی از این کتابها رو 1 روزه میشه خوند و خیلی هاش رو هم واسه معماری نمیخواد.....ولی همون اصلی ها رو کامل و ریز به ریز بخونید.....مطمئن باشید میرسید

قانون پارتو میگه:80 درصد سوالات از 20 درصد منابع میان(اینم 1 قانون مدیریتی:D )

آخرین ویرایش:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم مهندس عزیز یه توصیه برادرانه از من بشنو چیزی رو که بهش علاقه داری با تموم وجودت دنبال کن و واسه بدست آوردنش کم نذار حتی اگه کوه روبروته .....چون کوه هم نمیتونه جلو اراده آدم واسه
من بعد 2 سال ناامید نیستم و واسه هدفم حتی 10 سال هم پشت کنکور بمونم میجنگم و مطمئنم آخر پیروز میشم

بسیار عالی...
من خیلی انرژی گرفم.
آفرین.

مچکرم

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
3تا کتاب درک رفتار سازه،سازه در معماری و مبانی سازه برای معماران+جزوه سروش نیا واسه مرور
اینا واسه مبحث ایستایی گرایش معماری و داخلی کافیه؟؟؟بشرط تسلط کامل البته
چون من معتقد ب کم اما خوب و کامل خوندنم..
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نظر من ریسک نکنید چون اگه سوالهای پارسال رو ببینید کاملا به حرفای من پی میبرید.....من نگفتم همه کتابها رو بخونید
کتابهای مهم.....ببینید خیلی از این کتابها رو 1 روزه میشه خوند و خیلی هاش رو هم واسه معماری نمیخواد.....ولی همون اصلی ها رو کامل و ریز به ریز بخونید.....مطمئن باشید میرسید

دقیقا منم ب همین دلیل ب این رشته علاقه دارم!!!!!!!!!
راستش واسه ی پروژه هم رفتم تا با محیط کاری آشنا شم ک اتفاقا مدیر پروژه خانوم بود اما ب دلایلی فقط همون چندساعت روز اول بود و دیگه نتونستم برم...
امیدوارم همین امسال قبول شید و ب سال دیگه نیفته
کمک هاتونو تو تاپیک بچه های مدیریتی دیدم... انشا... جواب کمک ها و محبتاتون قبولیتونه

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز

من خودم با استاد سروش نیا صحبت کردم گفت : جزوه من برای کنکور معماری کفایت میکنه ...
پیشنهاد داد کتب درک رفتار سازه ها / مبانی سازه برای معماران / سازه در معماری بخونید ...
کلا سروش نیا صفحات مهم کتب ها را به بچه ها می گوید ...
من فقط جزوه سروشنیا ایستایی و مقاومت مصالح و کابل و چادری خوندم و فن 50 درصد زدم ...

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
از قدیم گفتند تاپیک که رسید به 200 باید به حالش گریست :D:D
بچه هایی که کلاس میرند به ویژه استاد سروش نیا رو ... ما به شدت چشم به راه جزوات کامل و فایل صوتی کلاس ها هستیم :redface: مطمئن باشید بابت این خوبیتون خدا 1000 تا بهترش رو براتون میاره :gol:واقعا خوشحالم میبینم بچه های زیادی با حسن نیت میخوان جزواتی که بابتش مسلما متحمل هزینه شدند رو قرار بدند:gol:
گفتم بیام اعلام حضوری کنم
504 تموم شده
سبک شناسی پیرنیا (به جز 2بخش پارتی و پارسی:Dکلا باهاش مشکل دارم!)
یه زمانی 6 درس تافل که براثر نخوندن به باد رفت
در زمانهای دور 2 فصل سازه در معماری که همون موقع هم نفهمیدم چی گفت :biggrin:
بررسی 10 سال کنکور معماری در بخش درک عمومی معماری
چند فقره مقاله منظر (که این یکی رو یادمه استثنائا :دی)

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هایی که کلاس میرند به ویژه استاد سروش نیا رو ... ما به شدت چشم به راه جزوات کامل و فایل صوتی کلاس ها هستیم :redface: مطمئن باشید بابت این خوبیتون خدا 1000 تا بهترش رو براتون میاره :gol:واقعا خوشحالم میبینم بچه های زیادی با حسن نیت میخوان جزواتی که بابتش مسلما متحمل هزینه شدند رو قرار بدند:gol:
504 تموم شده

چه باحال منم فقط سبک شناسی فصل پارسی پارتی رو خوندم

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
چه باحال منم فقط سبک شناسی فصل پارسی پارتی رو خوندم

خوبه
من همشو خوندم بجز اصفهانی
کسی هس فقط اصفهانی خونده باشه؟؟؟:ی
سحری:)ی) حالا ک مقاله منظر یادته:D واسه خوندن فن بگو چجوری میخونی؟؟ با تست پیش میری؟نمونه سوال؟یا فقط میخونی؟؟؟

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
504 تموم شده

میشه مقاله های منظری که خوندی معرفی کنی؟

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه
من همشو خوندم بجز اصفهانی
کسی هس فقط اصفهانی خونده باشه؟؟؟:ی
سحری:)ی) حالا ک مقاله منظر یادته:D واسه خوندن فن بگو چجوری میخونی؟؟ با تست پیش میری؟نمونه سوال؟یا فقط میخونی؟؟؟

من که اول کتابای فن رو کامل میخونم بعد میرم با تست مرور میکنم.....

SaM.J.D

عضو جدید
شاید این کتاب بطور تخصصی برای مرمت باشه، ولی یه نکته را نادیده میگیرید اونم این که دکتر گلابچی از هیچ کدام از کتاباش واسه کنکور نمیگذره...
من به توصيه يكي از دوستام كتابو گرفتم، شايد تو كليات چيزي ديده نميشه ولي بعضي از بخشاش پر نكته است، مثلا بخشاي مربوط به كاشي و آجرش تو تزينات معماري رو وقتي ميخوني انگار داري كنكوراي سالاي قبلو مرور ميكني. در ضمن من دوستي دارم تو دانشگاه تهران كه ميگفت دكتر گلابچي اين كتابو خيلي تبليغ ميكنه و ميگفت كه دانشجوي معماري بايد اول اين كتابو بخونه بعد بره سراغ سبك شناسي و... هر چند به نظر من برا كنكور همه كتاب مهم نيست. اميدوارم امسال نريم تو فاز اين مباحث.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها چقدر درس خون شدید ها من هم الان کتابهام در اوردم اونایی که دارم حالا انشاله سعی می کنم سحر و فردا یکم بخونم و استارت کم کم بزنیم بره
برام دعا کنید حوصله خوندنش پیدا کنم

موج سرخ

عضو جدید
سلام من ترم 3 کارشناسی ناپیوسته ام ، میخوام ارشد منظر شرکت کنم ولی اطلاعات زیادی ندارم ... کسی میتونه من و راهنمایی کنه؟
با تشکر

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی از ازمونای مرکز معماری خبر داره که رایگاناش کی شروع میشه?

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

http://www.4shared.com/rar/X_nU4yZeba/__-__.html?

[h=1]معرفی منابع - همایش ایوانخانه[/h]
خیلییی ممنون
برای انرژی معماری وکلا هنرهای ساخت چیز خاصی نگفتن?
همین منابع تنظیم تاسیساتی که نوشتین رو برای تنظیم انرژی گفتن یا اضافه تر هم بود

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز

اين همايش ٥ شنبه برگزار شد ... من اونجا نبودم ... من همايش جمعه رفتم ... از نت هاي يكي از بچه ها عكس گرفتم و براي شما هم گذاشتم ... كلا اون همه منبع تنظيم و تاسيسات براي بچه هاي انرژي مطئنا است نه معماري ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز

بعد اين همه منبع دچار استرس شدم ... هيچكدوم از مشاورهاي مركز و ايوان به دل من ننشست ... با اين حال ايوان خيلي بهتر از مركز بود ...
رقم هاي مركز همه نجومي ... تازه خيلي هم استاد هاي خاصي ندارد ...
اصفهاني و شريفي استاد خوبي هستند
ايزدي هم استاد خوبي اما هزينه ٢ كلاس با هم بالاي ٧٠٠ تومان است ...
مرتهب استاد معاصر خوبي اما من حاضر نيستم بخاطر مرتهب و مهر علي كه بچه ها ازش تعريف نمي كنند ٤٠٠ خورده اي بدهم ... 😑

درك فراهاني هم نزديك ٦٠٠ هزار تومان ...
تازه مركز گفته ... كلاس هاي دوره مهر گرانتر است ...

كلا دكون باز كردند ... فن مركز ٧٩٠ و فن ايوانخانه ٦٩٠ تومان است !
من زبان رستمي رفتم ... كتابش خوبه ...
بقيه خودم ميخونم ...
كلاس نسيم و علي مدد و سروش هم رفتم ...

منظر هم از مهر ميروم ...

ازمون ها هم شركت مي كنم ...
خيلي استرس دارم ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
وضعیت
موضوع بسته شده است.