مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

memari1900

عضو جدید
سلام .خداقوت به همه بچه ها ارشد 94.من هی میام اینجا میگم درس میخونم برا ارشد باز درسا دانشگاه فرصت نمیده .نمیدونم بچه ها چطوری اینجا فعالن!!!مخصوصا دانشجوها!!!!!! فعلا از درسا دانشگاه خلاص شدم تا بعد تابستون که ترم اخرم میشه. اگر خدا بخواد میخوام برا هزارمین بار شروع کنم .کتابم هنوز نخریدم .اول باید برم خرید بعد هم استارت. به راهنمایی تون شدیدا نیازمندم!

saman3230

عضو جدید
بچه ها من رفتم ایوان خانه عجب جو باحالی بود همه بودن خیلی خوب بود من واقعا راضی بودم;)

دکتر سروش نیا، مهندس باقری، مهندس آقایی ، مهندس علی مدد و ... هم به صورت خصوصی و هم به صورت دسته جمعی می تونیم باهاشون مشاوره کنیم

فقط اگر می خواین برین یادتون نره که وقت بگیرین چون خیلی شلوغه

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من رفتم ایوان خانه عجب جو باحالی بود همه بودن خیلی خوب بود من واقعا راضی بودم;)

دکتر سروش نیا، مهندس باقری، مهندس آقایی ، مهندس علی مدد و ... هم به صورت خصوصی و هم به صورت دسته جمعی می تونیم باهاشون مشاوره کنیم

فقط اگر می خواین برین یادتون نره که وقت بگیرین چون خیلی شلوغه

جیا گفتن میشه بگی؟؟؟
مرسی

saman3230

عضو جدید
جیا گفتن میشه بگی؟؟؟
مرسی

فرد به فرد هر کدومشون 15 تا 20 دقیقه وقت میزارن، هرچی سئوال داری راجع به رشته درس منبع و کتاب ازشون میپرسی و کامل جوابت رو میدن:)

باورم نمیشه خود سروش نیا با این عظمتش همه سئوال هامون رو جواب داد:smile:

ولی چقدر جوونه باورم نمیشد !!!:eek:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرد به فرد هر کدومشون 15 تا 20 دقیقه وقت میزارن، هرچی سئوال داری راجع به رشته درس منبع و کتاب ازشون میپرسی و کامل جوابت رو میدن:)

باورم نمیشه خود سروش نیا با این عظمتش همه سئوال هامون رو جواب داد:smile:

ولی چقدر جوونه باورم نمیشد !!!:eek:

خب به جایی اینکه توی دلمون اب کنی کاشی می گفتی چی پرسیدی چی جواب داد وخلاصه حرف بقیه که بدرد بخور باشه چی بودش
جلو جلو از جوابت ممنون

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
مهندس احسان باقری......در معرفی ایشون میتونم بگم ایستایی کنکور هنرهای ساخت 91 رو 100 درصد زده
و از شاگردهای دکتر سروش نیاست(رشته مدیریت پروژه.....مدیریتی ها ترکوندن;)....تو پرانتز بگم که دکتر سروش نیا هم دکترای مدیریت پروژه داره:D)

saman3230

عضو جدید
خب به جایی اینکه توی دلمون اب کنی کاشی می گفتی چی پرسیدی چی جواب داد وخلاصه حرف بقیه که بدرد بخور باشه چی بودش
جلو جلو از جوابت ممنون

ما راجع به بازار کار رشته ها ،شانس قبولی، ظرفیت ها،منابع، روش درس خوندن پرسیدیم و جواب کامل گرفتیم یه فایل هم بهمون دادن که گفته کدوم کتاب ها و از هر کدوم کدام صفحه ها خونده بشه
راستی بچه ها 5 شنبه هم یه همایش داره ایوان خانه به اسم منابع به نظرم برین تو سایتش ثبت نام کنین تا پر نشده رایگانم هست;)

آخرین ویرایش:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما راجع به بازار کار رشته ها ،شانس قبولی، ظرفیت ها،منابع، روش درس خوندن پرسیدیم و جواب کامل گرفتیم یه فایل هم بهمون دادن که گفته کدوم کتاب ها و از هر کدوم کدام صفحه ها خونده بشه
راستی بچه ها 5 شنبه هم یه همایش داره ایوان خانه به اسم منابع به نظرم برین تو سایتش ثبت نام کنین تا پر نشده رایگانم هست;)

به خاطر روزه که نمیتونیم بریم
تا میری بیرون بر میگردی از تشنگی رسما رو به قبله میشی
میشه اونایی که میرن بیان به ما بگن جیا گفتن؟؟؟؟:cry:

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس احسان باقری......در معرفی ایشون میتونم بگم ایستایی کنکور هنرهای ساخت 91 رو 100 درصد زده
و از شاگردهای دکتر سروش نیاست(رشته مدیریت پروژه.....مدیریتی ها ترکوندن;)....تو پرانتز بگم که دکتر سروش نیا هم دکترای مدیریت پروژه داره:D)

یعنی تو هم این وسط از آب گل آلود ماهی بگیر آقای مدیر پروژه

saman3230

عضو جدید
به خاطر روزه که نمیتونیم بریم
تا میری بیرون بر میگردی از تشنگی رسما رو به قبله میشی
میشه اونایی که میرن بیان به ما بگن جیا گفتن؟؟؟؟:cry:

من توصیه میکنم که حتما برین چون اون سی دی که به آدم می دن خیلی خوبه یه جورایی به آدم اعتماد به نفس درس خوندن میده :D

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
یعنی تو هم این وسط از آب گل آلود ماهی بگیر آقای مدیر پروژه

دیگه دیگه خانم مهندس......بچه ها از خانم مهندس استفاده کنید ایشون رتبهتک رقمی تکنو امسال هستند و واقعا ایستاییشون عالیه و میدونم که چقدر دلسوز هستند و همینطور که پارسال ما رو راهنمایی میکردن امسال هم اگه درس و کلاس اجازه بدن کنار شما هستن و پیشاپیش از زحماتشون تشکر میکنم
:gol:

بابا تو که ترکوندی کنکورو دیگه کجا میخوای قبول شی؟امضاتو میگم:Dعوضش کن......نکنه از الان استارت دکترا رو زدی پاکش نمیکنی؟

آخرین ویرایش:

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه دیگه خانم مهندس......بچه ها از خانم مهندس استفاده کنید و واقعا ایستاییشون عالیه و میدونم که چقدر دلسوز هستند و همینطور که پارسال ما رو راهنمایی میکردن امسال هم اگه درس و کلاس اجازه بدن کنار شما هستن و پیشاپیش از زحماتشون تشکر میکنم
:gol:

شرمنده میفرمایید جناب.شما که خودت استادیhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

عزیزم خیلی کلی گفتی ولی عیب نداره انشاله که سر فرصت وقت شد یک ایمیل به مهندس سروش نیا میزنم انشاله که جواب بدن من اگه می تونستم برم همایش که سوال نم یپرسیدم اینجا که من هستم نه همایشی هست نه چیز دیگه فقط خودتی و خدای خودت ...........
بزار ممنون برا جوابت

4lii

عضو جدید
شرمنده میفرمایید جناب.شما که خودت استادی:gol:

خانم مهندس دروود بر شما. اول اینکه تبریک میگم. من تا حالا ایستایی رو نخوندم فقط کنکورها رو بررسی کردم و تصمیم دارم شروع کنم و اعتقادی به کلاس رفتن ندارم . ممنون میشم اگه لطف کنید بفرمایید چجوری شروع کنم

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانم مهندس دروود بر شما. اول اینکه تبریک میگم. من تا حالا ایستایی رو نخوندم فقط کنکورها رو بررسی کردم و تصمیم دارم شروع کنم و اعتقادی به کلاس رفتن ندارم . ممنون میشم اگه لطف کنید بفرمایید چجوری شروع کنم

سلام
بچه ها در این مورد زیاد صحبت کردند. تو تاپیک 93 و رفع اشکال ایستایی پستهای خیلی خوبی در این مورد هست.
ولی اول از همه با 3 کتاب سازه در معماری
درک رفتار سازه ها
و مبانی سازه برای معماری شروع کنید.
به نظر من این 3 کتاب را همه گرایشها باید بخونن.
اولین بار که شروع به خوندن این کتابها میکنید ممکنه خیلی از مطالبش را متوجه نشید ولی نگران نشید. و بهش گیر ندید. با خوندن کتابای دیگه و مطالعه مجدد کتاب یواش یواش متوجه میشید.
تو خوندن مطالب به عکسها و زیر نویس اونها خیلی توجه کنید. چون اکثر سوالات مصور هستند.
قبل از هر چیز یه دور سوالات کنکور را بخونید تا دستتون بیاد چه جوری باید کتابها را مطالعه کنید.
موفق باشید

4lii

عضو جدید
سلام
بچه ها در این مورد زیاد صحبت کردند. تو تاپیک 93 و رفع اشکال ایستایی پستهای خیلی خوبی در این مورد هست.
ولی اول از همه با 3 کتاب سازه در معماری
درک رفتار سازه ها
و مبانی سازه برای معماری شروع کنید.
به نظر من این 3 کتاب را همه گرایشها باید بخونن.
اولین بار که شروع به خوندن این کتابها میکنید ممکنه خیلی از مطالبش را متوجه نشید ولی نگران نشید. و بهش گیر ندید. با خوندن کتابای دیگه و مطالعه مجدد کتاب یواش یواش متوجه میشید.
تو خوندن مطالب به عکسها و زیر نویس اونها خیلی توجه کنید. چون اکثر سوالات مصور هستند.
قبل از هر چیز یه دور سوالات کنکور را بخونید تا دستتون بیاد چه جوری باید کتابها را مطالعه کنید.
موفق باشید

ممنون من این 3 کتاب رو خوندم. منظور من فقط بخش محاسباتی ایستایی هست که معمولا به صورت نمودارهای گشتاور خمشی و نیروی برشی و... سوال میاد.

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون من این 3 کتاب رو خوندم. منظور من فقط بخش محاسباتی ایستایی هست که معمولا به صورت نمودارهای گشتاور خمشی و نیروی برشی و... سوال میاد.

به نظر من رسم نمودارو از مبانی ایستایی عصر کنکاش بخون .....

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ......همه خوبن؟
خوب بچه ها منم اومدم با یه برنامه مدون و تمیز که از فردا شروع میشه.....امروز از صبح درگیر الویت بندی منابع و چاپ و نشر برنامه بودم:redface: مخم داغ کرده....میرم تا افطار لالا کنم.....
به امید روزای بهتر......

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز

من مباحث ایستایی را کلاس رفتم. ولی خوب کلاس هم در واقع چکیده همون کتاباست. اگه به متن کتابا دقت کنید روشها ی تحلیل خرپا و نمودارها را توضیح دادن.
کتاب کنکاش را هم بچه ها میگن بد نیست ولی من ندیدمش

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز

4lii

عضو جدید
من مباحث ایستایی را کلاس رفتم. ولی خوب کلاس هم در واقع چکیده همون کتاباست. اگه به متن کتابا دقت کنید روشها ی تحلیل خرپا و نمودارها را توضیح دادن.
کتاب کنکاش را هم بچه ها میگن بد نیست ولی من ندیدمش

بازم ممنون. منم ندیدم شروع میکنم کنکاش رو امیدوارم جواب بگیرم. اگه میشه نظرتون رو برای درک عمومی معماری هم بگید بعد از بررسی 10سال کنکور

ba.sa

عضو جدید
سلام بچه ها!منم اومدم اما مشکلم اینه که نمیدونم چطوری برنامه ریزی کنم :(

azadehhh73

عضو جدید
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

سلام ......همه خوبن؟
خوب بچه ها منم اومدم با یه برنامه مدون و تمیز که از فردا شروع میشه.....امروز از صبح درگیر الویت بندی منابع و چاپ و نشر برنامه بودم:redface: مخم داغ کرده....میرم تا افطار لالا کنم.....
به امید روزای بهتر......
ستاره جان اگه امكانش هست اولويت بندي منابعت رو اينجا قرار بدي ممنون ميشم😊

Sent from my iPhone using Tapatalk

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم ممنون. منم ندیدم شروع میکنم کنکاش رو امیدوارم جواب بگیرم. اگه میشه نظرتون رو برای درک عمومی معماری هم بگید بعد از بررسی 10سال کنکور

دوست عزیز من تکنولوژی بودم در مورد درک نظری ندارم

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون. پس حتما کتاب نانو گلابچی رو خوندید به نظرتون چجوری باید این کتاب با حجمش و سوالاتی که تا حالا ازش اومده میشه خوند که جواب بگیریم؟

بله خوندم. کتاب شیرینیه خوندنش سخت نیست ولی یه کم حفظیه و فرار که در اون حد حفظی به جز سال اول ندیدم ازش سوال بدن.

برای معماری به نظرم میتونید به خوندن خلاصه ای که خود استاد سروش نیا دادن اکتفا کنید. باید تو سایت باشه. بچه ها پارسال گذاشته بودن.

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
ستاره جان اگه امكانش هست اولويت بندي منابعت رو اينجا قرار بدي ممنون ميشم??????

Sent from my iPhone using Tapatalk

باشه گلم برات میزارم ......البته این الویت بندی رو نسبت به معلومات خودم نوشتم چون بیشتر کتابارو من چند بار خوندم.....الویت برا من کتابایی بوده که تا حالا نخوندم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا