مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

faeze dey

عضو جدید
من کتاب فاطمی رو دارم در حد خلاصه همه کتابای مهم گلابچیه.اگه میخوای ضرر نکنی کنارش حتما درک رفتار رو هم بخون اگه هم تونستی سازه در معماریم کنارش بزار

هر 2 جلد کتاب فاطمی بخونم؟ یعنی کافی از همه لحاظ؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم با مرکز پیش نرفتم ، منم هستم ، یکی بگه چطور بودجه بندی کنیم ؟!:surprised:

خب چرا با مرکز پیش نمیرین....اون که بودجه بندی کرده و برنامه ریزی واسش راحته...و در ضمن بیشتر تشویق میشین که درس بخونین

فقط حیف بین آزمونا دو هفته بیشتر فرصت نیست...بین آزمون جامع دوم و آزمون اول بودجه بندی 3 هفته فرصت داشتیم!!!ولی جای نگرانی نیست...هرچی از اینور فشرده تر بخونیم از اون ور زودتر تموم میکنیم و فرصت برای دوره زیاد میشه....
شما با چه برنامه ی جلو میری از مرکز عقبی یا جلو؟؟؟

مارال 110

عضو جدید
:w32:سلام بچه ها خوشحالم یک سری پاین که باهم بخونیم ;) حالا اگه بشه تو یک تاپیک دیکه یا صفحه شخصی یکی از خودمون قرار بذاریم تا اینجا شلوغ نشه.برای اولشم باید ببینیم هرکسی چی خونده وهر درسی رو کجاست تابرای ادامش برنامه ریزی کنیم .برای اطلاع دوستان من این پیش نهاد رو دادم چون خودم ازمون شرکت نمیکنم وبرای اونایی هم که تازه میخوان کتابارو بخونن یکم به نظرم پیش رفتن با برنامه ازمون سخته. این طوری هممون یک مبحث رو میخونیم ومی تونیم رفع اشکال کنیم .منتظر نظر افراد پایه هستم:w32:

nahamya

کاربر فعال
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

خب چرا با مرکز پیش نمیرین....اون که بودجه بندی کرده و برنامه ریزی واسش راحته...و در ضمن بیشتر تشویق میشین که درس بخونین

فقط حیف بین آزمونا دو هفته بیشتر فرصت نیست...بین آزمون جامع دوم و آزمون اول بودجه بندی 3 هفته فرصت داشتیم!!!ولی جای نگرانی نیست...هرچی از اینور فشرده تر بخونیم از اون ور زودتر تموم میکنیم و فرصت برای دوره زیاد میشه....
شما با چه برنامه ی جلو میری از مرکز عقبی یا جلو؟؟؟

ممنون، عقب تر از مرکزم.....
همین باید یکم فشرده تر بخونم

Knowing is not enough we should do what we know

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون، عقب تر از مرکزم.....
همین باید یکم فشرده تر بخونم

اره اینجا خیلی سریع پیش میره اگه یه روز نباشی شاید یه مطلب مهم رو جابندازی...هرچند پستای مفید کم شدن :)
یه تاپیک یا صفحه مخصوص باز بشه عالیه...

به نظرم یه تاپیک جداگونه بهتره....ولییی در مورد بوجه بندی مرکز هم بگم من زیاد نتونستم با برنامش پیش برم ...یعنی یه چیزایی باعث شد نتونم چند روز درس بخونم وگرنه خوب افتاده بودم رو غلطک...ولی میخوام اگه خدا بخواد دوباره همونطوری جدی شرو کنم

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
:w32:سلام بچه ها خوشحالم یک سری پاین که باهم بخونیم ;) حالا اگه بشه تو یک تاپیک دیکه یا صفحه شخصی یکی از خودمون قرار بذاریم تا اینجا شلوغ نشه.برای اولشم باید ببینیم هرکسی چی خونده وهر درسی رو کجاست تابرای ادامش برنامه ریزی کنیم .برای اطلاع دوستان من این پیش نهاد رو دادم چون خودم ازمون شرکت نمیکنم وبرای اونایی هم که تازه میخوان کتابارو بخونن یکم به نظرم پیش رفتن با برنامه ازمون سخته. این طوری هممون یک مبحث رو میخونیم ومی تونیم رفع اشکال کنیم .منتظر نظر افراد پایه هستم:w32:

بودجه بندی موسسات از روی برنامه و تجربه ست اگر واقعا میخواین نتیجه بگیرین بهتره با همینا پیش برین
سال های گذشته بچه هایی نتیجه خوب توی تئوری گرفتن که خودشونو به بودجه ها میرسوندن اگرم سخته باید خودتونو به سختی عادت بدین
الان وقت ازمون و خطا نیست که تازه یه برنامه بنویسی و به دوره نرسی........
توی سیلابس هرچندتا ازمون ، یه ازمون برای دوره قسمت های قبلی هست که توی اون بازه این ازمونی که جا موندی رو بخون

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
من کتاب فاطمی رو دارم در حد خلاصه همه کتابای مهم گلابچیه.اگه میخوای ضرر نکنی کنارش حتما درک رفتار رو هم بخون اگه هم تونستی سازه در معماریم کنارش بزار

بچهها یعنی اینقدر کتاب فاطمی مهمه؟؟
من دارم از دوتا کتاب گلابچی و کنکاش و جزوه استفاده میکنم
یعنی میگید برمبخرمش؟؟؟

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

faeze dey

عضو جدید
یعنی میگید برمبخرمش؟؟؟

منم دقیقا همین سوال از دوستان دارم.واس فن وساختمان ی جزوه جامع و کامل یا ی کتاب خوب معرفی کنن.

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی میگید برمبخرمش؟؟؟

هر 2 جلد کتاب فاطمی بخونم؟ یعنی کافی از همه لحاظ؟
اگه از کتابای گلابچی و عصر کنکاش استفاده میکنید لزومی نداره بخریدیش.کتاب سیستم های ساختمانی عصر کنکاش همه مطالب کتاب فاطمی رو بجز بخش فولاد و بتن رو پوشش میده که بخش بتن و فولاد کتاب فاطمیهم دقیقا کپی شده فصل بتن و وفولاد جزییات ارتقا دهنده معماری هستش.
در ضمن من نگفتم از همه لحاظ پوشش میده!کتاب فاطمی و سیستم های ساختمانی عصر کنکاش در حد خلاصه و نکات مهمه کتابهای گلابچیه که باعث نمیشه که کتاب های اصلی رو فاکتور بگیرید.یه سری کتابا مثل در رفتار و سازه در معماری و جزییات رو به هیچ وجه فاکتور نگیرید.

nahamya

کاربر فعال
سلام
آقا چی شد ؟؟ یکی از بچه ها یه تاپیک جدید ایجاد کرده بود پستش حذف شده ؟؟!
یه سوال من الان کتابای گلابچی رو تو سایت دیدم یعنی اینقد حجیمن ؟
یکی میشه بگه که کتاباش هر کدوم چند صفحه هستن ؟

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
آقا چی شد ؟؟ یکی از بچه ها یه تاپیک جدید ایجاد کرده بود پستش حذف شده ؟؟!
یه سوال من الان کتابای گلابچی رو تو سایت دیدم یعنی اینقد حجیمن ؟
یکی میشه بگه که کتاباش هر کدوم چند صفحه هستن ؟
آرهههه...
پس چی فک کردی مرد چینی؟؟
بگذریم
من مبانی سازه برا معماران رو گرفتم..659 صفس..
حالا نمیدونم ی بخشای آخرش مث اینکه نباید بخونی
هاااع فصل 12 رو نباید بخونیم فک کنم..چون محاسبات علکی پلکیه...با حذف اینا 500 صفس

nahamya

کاربر فعال
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

آرهههه...
پس چی فک کردی مرد چینی؟؟
بگذریم
من مبانی سازه برا معماران رو گرفتم..659 صفس..
حالا نمیدونم ی بخشای آخرش مث اینکه نباید بخونی
هاااع فصل 12 رو نباید بخونیم فک کنم..چون محاسبات علکی پلکیه...با حذف اینا 500 صفس

اولش ژاپنی نه چینی نکنه تادو چینیش هم زدن :)
من فکر میکردم بقیه کتاب های گلابچی هم مث درک و سازه در معمارین...! اینا حجیم ترن
من کتاب فاطمی رو نمیخام بگیرم برای فن اینا رو میخونم، نظرتون چیه؟
درک رفتار
سازه در معماری
مبانی سازه ای
طراحی لرزه ای
طراحی ساختمان های بلند
و ایستایی به بیان ساده کنکاش

مارال 110

عضو جدید
سلام به همه منظورم از این کار این نیست که کسی که با برتامه مرکز پیش میره برنامشو الان ترک کنه . من فقط میگم چندتامون که میخوایم تو یک فضای خلوت تر باهم تلاش کنیم تا همه مطالب رو بخونیم ومرور کنیم. حالا افراد پایه تا وقتی که یک تاپیک جدید باز کنیم بیان صفحه ی شخصی من وبگن چی رو تا کجا خوندن ببینیم میتونیم با هم مچ بشیم.:book::book::book::book::book::book:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولش ژاپنی نه چینی نکنه تادو چینیش هم زدن :)
من فکر میکردم بقیه کتاب های گلابچی هم مث درک و سازه در معمارین...! اینا حجیم ترن
من کتاب فاطمی رو نمیخام بگیرم برای فن اینا رو میخونم، نظرتون چیه؟
درک رفتار
سازه در معماری
مبانی سازه ای
طراحی لرزه ای
طراحی ساختمان های بلند
و ایستایی به بیان ساده کنکاش

حالا چ فرقی داره همشون عین همن...
من خودم 3 تا اولو دارم
از همونام فقط 2 تای اولو میخونم

طراحی لرزه ای و ساختمان های بلندو ک اسن ندیدم
اینا م خیلی زیادن؟؟

nahamya

کاربر فعال
حالا چ فرقی داره همشون عین همن...
من خودم 3 تا اولو دارم
از همونام فقط 2 تای اولو میخونم

طراحی لرزه ای و ساختمان های بلندو ک اسن ندیدم
اینا م خیلی زیادن؟؟

اره این دوتا هم شنیدم خیلی مهمن حتما باید خونده بشن البته یکی می گفت کتاب های گلابچی رو خلاصش رو پیدا کنین
مثل سروش نیا و ...

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بچه این کتاب تاسیسات مکانیکی سلطان دوست رو کسی خونده؟
اون قسمتای انتهایی رو که نیاز نیست بخونیم؟ نیازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
بچه ها پوزش ولی میشه بهم بگید برنامه برای مطالعه ازمونای مرکز رو از کجا بردارم؟:sweatdrop:

آخرین ویرایش:

hasanpour70

کاربر فعال
سلام
بچه این کتاب تاسیسات مکانیکی سلطان دوست رو کسی خونده؟
اون قسمتای انتهایی رو که نیاز نیست بخونیم؟ نیازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
بچه ها پوزش ولی میشه بهم بگید برنامه برای مطالعه ازمونای مرکز رو از کجا بردارم؟:sweatdrop:

سلام، فقط گفتار اول باید بخونیم به پیشگفتار هم یه نگاهی بنداز که حدوداً دستت بیاد چه مباحثی مهمن:)

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:w00: چرا تاپیک حذف شد پس......اصن هیشکی دوس نداره از برنامش بگه.....باز دم بچه های پارسال گرم که گزارش لحظه به لحظه میدادن.......:D

تاپیک و پست رو حذف کردن...
دست هایی پشت پرده هست :w08::w43:

زود چقد حذف میکنن ! چرا میسازن چرا حذف میکنن ؟ :w00: اصلا تاپیک نخواستیم :w05:

ریللللکس ررررییییللللکس ریییلللکس تر:D
والا راستش همراهی عزیز بهم پ خ داد که دو تا تاپیک موازی رو نمیتونیم پیش ببریم وقتمون اینجا خیلی تلف میشه هرچند خودم دوس داشتم تاپیک بمونه چون بدرد میخورد ولی حرف بزرگترارو گوش کردم:w16:
راجع به حذف پستمم چون بلد نبودم تاپیکمو پاک کنم:redface: شرو کردم به پاک کردن پستام که به اولی که رسیدم دیدم ای دل غافل پاک نمیشه....بعدا دیدم خودشون زحمتشو کشیدن و پاکش کردن...همین:w05:
من باید اینجا اطلاع میدادم تاپیک حذف شد....شلمنده:w04:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مگه فقط یه جزوه نیست؟ کدوم تایپ شدست؟

دو تا لینک تو پستای قبل گذاشتم دقیق یادم نیست کدومه.....یکیشون فایل ریر با اسم bani.masood هستش که توشو باز کنی نوشته گردآوری مانا قابوسی...همون مطالبی که تو جزوه غیر تایپی(منظور تایپیی که ازش عکس گرفتن) هستش ...به نظرم تایپ شده برا پرینت بهتره...

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
نسترن جون زحمت آپلود فایل صوتی تو ی سرور دیگه رو کشید.ممنونم ازش..:gol: واسه دوستانی ک نتونستن از 4شیرد دانلود کنن:

http://s5.picofile.com/file/8147927018/Voice_1_rostami.3gpp.html

لینک هردو سرورتو تاپیک جزوات هستش

آخرین ویرایش:

مارال 110

عضو جدید
گروه مطالعه مینیمم ارشد معماری (سال 94)

گروه مطالعه مینیمم ارشد معماری (سال 94)

سلام این تاپیک فقط برای کسایی است که قرار شد اگه بشه باهم این راه رو تا کنکور ادامه بدیم وبا برنامه مرکز یا برنامه دیگه ای پیش نمیرن. ودر خواست میکنم برای تلف نشدن وقت هیچکس؛یک ساعت مشخص تعیین بشه تو روز وهدف دار صحبت بشه در مورد درس خوندن فقط درس حالا افراد پایه بیان بگن کدوم کتابا وتا کجا خوندن تا بعد.............:w32::w32::w32:

مارال 110

عضو جدید
سلام ، من تاریخ سبک شناسی پیرنیا و کتای معماری معاصر غرب قبادیان رو تموم کردم معماری جهان نزدیک 100 صفحه والان دارم عصر کنکاش معماری معاصر رو به عنوان مرور میخونم . فن : سازه در معماری تموم شدم .کتاب درک رفتار سازه با جزوه سروش نیا رو باهم تازه دارم پیش میبرم .منظر :کتاب پارادایم ها تموم وکتاب بهبهانی والان چندتا مقاله خوندم با جزوه اعتضادی . زبان504 : درس 13 درک عمومی معماری شروع نکردم چون درک ترکیبی از همست وقتی که سرم خلوت بشه شروع میکنم .حالا بقیه بگن بسمه الله:d:d:d

مارال 110

عضو جدید
http://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/thumbs/avatar374841_1.gif nahamya - 3 ساعت پيش مشاهده گفتگو گزارش تخلف به مديران
سلام
گفتین بیایم اینجا بگیم چی خوندیم
من 504 رو تموم کردم معماری جهان زارعی رو اولاشم و دیگه همین :smile::)
البته پارسال منابع اصلی رو خوب خوندم و امادگی دارم و می تونم خودم رو به سیلابس مرکز برسونم​

nahamya

کاربر فعال
سلام
الان دوباره این تاپیک رو حذف میکنن :eek::smile:
خب من رو که فهمیدین ، فقط دوستمون گفت که بودجه بندی مراکز از روی تجربه و تحقیق هستش و ما فرصت ازمون خطا نداریم
و نباید وقت رو زیاد هدر بدیم
به نظر من اول باید منابعمون رو مشخص کنیم
اگه امکانش هست جزوه هایی که از انجمن دانلود کردین رو لینک بدین بقیه هم بگیرن
من سروش نیا رو گرفتم ولی کیفیتش برای پرینت خیلی پایینه با کیفیت کسی نداره ؟
بعد اینکه من اینا رو می خونم و زحمتش باشه با یه نفر که بیاد منابع رو جمع بندی کنه و هرچه زودتر شروع کنیم
ممنون
برای تاریخ :
سبک شناسی ، جزوه دکتر متدین ، معماری ایرانی ، معماری معاصر غرب وحید قبادیان ، معماری جهان زارعی ، معماری معاصر بانی مسعود
زبان :
زبان عمومی سری عمران اصفهانی ، 504 ، تافل
ایستایی :
درک رفتار ، مبانی سازه ، سازه در معماری ، طراحی لرزه ای ، طراحی ساختمان های بلند ، ایستایی به زبان ساده کنکاش
منظر :
منظر کنکاش
بقیه رو هنوز منبع جدی تصمیم نگرفتم

همونطور که گفتم مشکلی که ممکنه باشه باید منابع رو یکی کنیم...
جزوات رو دوستان لینک بزارن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا