من کتاب فاطمی رو دارم در حد خلاصه همه کتابای مهم گلابچیه.اگه میخوای ضرر نکنی کنارش حتما درک رفتار رو هم بخون اگه هم تونستی سازه در معماریم کنارش بزار
هر 2 جلد کتاب فاطمی بخونم؟ یعنی کافی از همه لحاظ؟
من کتاب فاطمی رو دارم در حد خلاصه همه کتابای مهم گلابچیه.اگه میخوای ضرر نکنی کنارش حتما درک رفتار رو هم بخون اگه هم تونستی سازه در معماریم کنارش بزار
منم با مرکز پیش نرفتم ، منم هستم ، یکی بگه چطور بودجه بندی کنیم ؟!![]()
خب چرا با مرکز پیش نمیرین....اون که بودجه بندی کرده و برنامه ریزی واسش راحته...و در ضمن بیشتر تشویق میشین که درس بخونین
فقط حیف بین آزمونا دو هفته بیشتر فرصت نیست...بین آزمون جامع دوم و آزمون اول بودجه بندی 3 هفته فرصت داشتیم!!!ولی جای نگرانی نیست...هرچی از اینور فشرده تر بخونیم از اون ور زودتر تموم میکنیم و فرصت برای دوره زیاد میشه....
شما با چه برنامه ی جلو میری از مرکز عقبی یا جلو؟؟؟
ممنون، عقب تر از مرکزم.....
همین باید یکم فشرده تر بخونم
Knowing is not enough we should do what we know
به نظرم یه تاپیک جداگونه بهتره....ولییی در مورد بوجه بندی مرکز هم بگم من زیاد نتونستم با برنامش پیش برم ...یعنی یه چیزایی باعث شد نتونم چند روز درس بخونم وگرنه خوب افتاده بودم رو غلطک...ولی میخوام اگه خدا بخواد دوباره همونطوری جدی شرو کنماره اینجا خیلی سریع پیش میره اگه یه روز نباشی شاید یه مطلب مهم رو جابندازی...هرچند پستای مفید کم شدن
یه تاپیک یا صفحه مخصوص باز بشه عالیه...
سلام بچه ها خوشحالم یک سری پاین که باهم بخونیم
حالا اگه بشه تو یک تاپیک دیکه یا صفحه شخصی یکی از خودمون قرار بذاریم تا اینجا شلوغ نشه.برای اولشم باید ببینیم هرکسی چی خونده وهر درسی رو کجاست تابرای ادامش برنامه ریزی کنیم .برای اطلاع دوستان من این پیش نهاد رو دادم چون خودم ازمون شرکت نمیکنم وبرای اونایی هم که تازه میخوان کتابارو بخونن یکم به نظرم پیش رفتن با برنامه ازمون سخته. این طوری هممون یک مبحث رو میخونیم ومی تونیم رفع اشکال کنیم .منتظر نظر افراد پایه هستم
![]()
بچه ها می شه بگین جزوه مانا قابوسی بهتره یا کامل نیا؟؟ می خوام یکیو پرینت بگیرم
مرسی از راهنماییتون![]()
جزوه خانم قابوسی خیلی خوبه...تو تاپیک جزوه ها میتونین تایپ شدشم گیر بیارینبچه ها یه جزوه خوب واسه تاریخ جهان و معاصر می خوام ، چرا هیچکی راهنمایی نمی کنه؟؟
شیرین جان تایپ شده؟؟؟جزوه خانم قابوسی خیلی خوبه...تو تاپیک جزوه ها میتونین تایپ شدشم گیر بیارین![]()
شیرین جان تایپ شده؟؟؟
یا همون عکسه؟
بچهها یعنی اینقدر کتاب فاطمی مهمه؟؟
من دارم از دوتا کتاب گلابچی و کنکاش و جزوه استفاده میکنم
یعنی میگید برمبخرمش؟؟؟
بچهها یعنی اینقدر کتاب فاطمی مهمه؟؟
من دارم از دوتا کتاب گلابچی و کنکاش و جزوه استفاده میکنم
یعنی میگید برمبخرمش؟؟؟
اگه از کتابای گلابچی و عصر کنکاش استفاده میکنید لزومی نداره بخریدیش.کتاب سیستم های ساختمانی عصر کنکاش همه مطالب کتاب فاطمی رو بجز بخش فولاد و بتن رو پوشش میده که بخش بتن و فولاد کتاب فاطمیهم دقیقا کپی شده فصل بتن و وفولاد جزییات ارتقا دهنده معماری هستش.هر 2 جلد کتاب فاطمی بخونم؟ یعنی کافی از همه لحاظ؟
آرهههه...سلام
آقا چی شد ؟؟ یکی از بچه ها یه تاپیک جدید ایجاد کرده بود پستش حذف شده ؟؟!
یه سوال من الان کتابای گلابچی رو تو سایت دیدم یعنی اینقد حجیمن ؟
یکی میشه بگه که کتاباش هر کدوم چند صفحه هستن ؟
آرهههه...
پس چی فک کردی مرد چینی؟؟
بگذریم
من مبانی سازه برا معماران رو گرفتم..659 صفس..
حالا نمیدونم ی بخشای آخرش مث اینکه نباید بخونی
هاااع فصل 12 رو نباید بخونیم فک کنم..چون محاسبات علکی پلکیه...با حذف اینا 500 صفس
حالا چ فرقی داره همشون عین همن...اولش ژاپنی نه چینی نکنه تادو چینیش هم زدن
من فکر میکردم بقیه کتاب های گلابچی هم مث درک و سازه در معمارین...! اینا حجیم ترن
من کتاب فاطمی رو نمیخام بگیرم برای فن اینا رو میخونم، نظرتون چیه؟
درک رفتار
سازه در معماری
مبانی سازه ای
طراحی لرزه ای
طراحی ساختمان های بلند
و ایستایی به بیان ساده کنکاش
حالا چ فرقی داره همشون عین همن...
من خودم 3 تا اولو دارم
از همونام فقط 2 تای اولو میخونم
طراحی لرزه ای و ساختمان های بلندو ک اسن ندیدم
اینا م خیلی زیادن؟؟
سلام
بچه این کتاب تاسیسات مکانیکی سلطان دوست رو کسی خونده؟
اون قسمتای انتهایی رو که نیاز نیست بخونیم؟ نیازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها پوزش ولی میشه بهم بگید برنامه برای مطالعه ازمونای مرکز رو از کجا بردارم؟![]()
چرا تاپیک حذف شد پس......اصن هیشکی دوس نداره از برنامش بگه.....باز دم بچه های پارسال گرم که گزارش لحظه به لحظه میدادن.......
![]()
تاپیک و پست رو حذف کردن...
دست هایی پشت پرده هست![]()
زود چقد حذف میکنن ! چرا میسازن چرا حذف میکنن ؟اصلا تاپیک نخواستیم
![]()
جزوه خانم قابوسی خیلی خوبه...تو تاپیک جزوه ها میتونین تایپ شدشم گیر بیارین![]()
مگه فقط یه جزوه نیست؟ کدوم تایپ شدست؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...رشد-معماری**?p=7943007&viewfull=1#post7943007بچه ها پوزش ولی میشه بهم بگید برنامه برای مطالعه ازمونای مرکز رو از کجا بردارم؟![]()