مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جونم یادتونه یه روز گفتم همه فایلام پاک شده؟!:wallbash:................الان که کنکور امسال و بیخیال شدم:w04: فایلام پیدا شده:w22:..................

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستش همراهی عزیز از من اجازه گرفتن و تاپیک رو پاک کردن....چون گفت تو این تاپیکم اسپم میشه و زودی صفحات بالا میره....پس یه قانونی که میذاریم اینه که اسپم ممنوع
و اما برای آخرین بار اینم منابع من:
تاریخ معماری جهان زارعی....عصرکنکاش....جزوه مانا قابوسی
سبک شناسی پیرنیا...معماری ایرانی....عصر کنکاش....جزوه های نسیم عسگری و متدین 1 و 2
معاصر غرب قبادیان....عصر کنکاش
504....تافل....رستگارپور
سازه در معماری گلابچی....(درک رفتار سازه رو نگرفتم هنوز)...جزوه سروش نیا...ایستایی به زبان ساده کنکاش
فیزیک 1 و 2 و 4......اگه شد چنتا جزوه مکمل....
عناصر جزییات کزازی
درک عمومی عصر کنکاش....

کم کسری دارم بگین.....مثلا واجبه حتتتما درک رفتار و مبانی سازه برای معماران و معماری معاصر غرب ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود حتتما لازمه بخرم و بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برنامه مرکز خیلی خوبه به نظرم....روزی چند ساعت و از چه درسایی شرو کنیم؟؟؟

linoo

عضو جدید
به نظر من اینطوری دو گروه مختلف بوجود میاد .اینجا میتونس یجا واسه بیان کردن ساعت مطالعه ویا چیزایی که خوندین باشه. وگرنه منابع و جزوه و .... تو اون تاپیک بارها سوال میشه و گذاشته میشه. منم با نظر دوستمون که میگفت وقتتون تلف میشه موافقم. حالا هر طور که خودتون راحتین. گفتم منم نظرمو بگم. موفق باشین.

saba_ar70

عضو جدید
سلام دوستان اگه منم بازی بدین منم هستم
:whistle: با اعتماد به نفس کاذب و خیلی خوشحال و خجسته تازه میخوام شروع کنم
چون من تغییر رشته ای هستم.خیلی روامسال حساب نمیکنم اما دوس دارم با شما پیش برم اگه میشه
حالا قراره چیکار کنیم؟
من تا الان فقط زبان 504 و تافل رو از ممرایز خوندم.تقریبا نصف از هردو
زیبایی شناسیم خوندم.
بقیه رو دلم میخواد از رو یه برنامه پیش برم.
:w27::book:اجازه هس منم بهتون ملحق شم؟؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w14: تاپیک جدید مبارک
منم تاریخ جهان زارعی (بجز فصل روم و یونان ) و سبک شناسی( فقط سبک اصفهانی مونده ) و درک رفتار سازه ها تا صفحه 74 :sweatdrop:
من تقریبا یه هفته اس که شروع کردم و روزی 5-6 ساعت میخونم

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیزم من یه دور روزنامه وار تو تابستون نگاهی انداختم به بیشتر کتابها و جزوات اما از اول ابان شروع کردم
3 درس از 504 و 1 درس essential و تاریخ جهان زارعی تا اول فصل 4 ؛ برنامه دارم خدا بخواد تا 25 ابان طبق برنامه اکادمی برم جلو
اگه میبینید کمه تعجب نکنید من همش تو جاده ام:redface:
الانم میرم که بخونم:w16:

fzgnj

عضو جدید
منم تاریخ زارعی رو به جز آمریکا تا یونان خوندم؟راستی آمریکا مهمه؟؟؟:surprised:
پیرنیارم به جز اصفهانی خوندم
معماریانم براساس سیلابس مرکز خوندم
تاحالا از اول مهر درک رفتار سازه با سازه در معماریو هی به صورت کلی یه قسمتاییشو خوندم
عناصر هیچی نخوندم (دنبال جزوه سینا شریفیم)یکی واسم میشه لینکشو خصوصی بده آخه هرچی اونور گفتم کسی محل نداد:(
زبان 504 ،تافل رو تموم کردم
معاصر قبادیان رو تموم کردم اما واسه آ زمون یه نگاهی بهش میندازم و با بانی مسعود تطبیق میدم ،بانی مسعود هنوز یک سومشو خوندم
منظرم فقط عصر کنکاش خوندم بر اساس مرکز تا الان
درک عمومیم عصر کنکاش حدود 1/3
تنظیم شرایط،تاسیسات،الکتریکی،صوت همخ بر اساس مرکز فقط از رو کتابای قیابکلو و تاسیسات مکانیکی سلطاندوست

fzgnj

عضو جدید
راستش همراهی عزیز از من اجازه گرفتن و تاپیک رو پاک کردن....چون گفت تو این تاپیکم اسپم میشه و زودی صفحات بالا میره....پس یه قانونی که میذاریم اینه که اسپم ممنوع
و اما برای آخرین بار اینم منابع من:
تاریخ معماری جهان زارعی....عصرکنکاش....جزوه مانا قابوسی
سبک شناسی پیرنیا...معماری ایرانی....عصر کنکاش....جزوه های نسیم عسگری و متدین 1 و 2
معاصر غرب قبادیان....عصر کنکاش
504....تافل....رستگارپور
سازه در معماری گلابچی....(درک رفتار سازه رو نگرفتم هنوز)...جزوه سروش نیا...ایستایی به زبان ساده کنکاش
فیزیک 1 و 2 و 4......اگه شد چنتا جزوه مکمل....
عناصر جزییات کزازی
درک عمومی عصر کنکاش....

کم کسری دارم بگین.....مثلا واجبه حتتتما درک رفتار و مبانی سازه برای معماران و معماری معاصر غرب ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود حتتما لازمه بخرم و بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برنامه مرکز خیلی خوبه به نظرم....روزی چند ساعت و از چه درسایی شرو کنیم؟؟؟
آره به نظرم واجبه اونارو که گفتی بخری زیتون
و اینکه تو عناصر کزازیو کتابشو میخونی؟
آخه من کتابشو بر اساس سیلابی اول مرکز خوندم اما اصن ربطی نداش:(
راستی من از اول مهر تا الان روزی 5-6ساعت میخونم هی دارم سعی میکنم زیاد شه اما هردفعه یه چیز پیش میا. زود برمیگردم خونه،کتابخونه میرم،ولی سرعت خوندنم خداییش بالاس به نظرم ،سال اولمم هس دیگهههههه همین:)

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامممممممممم:w38:
منم بازی؟؟؟:cry:
من هنوز با برنامه ای خاص جلو نرفتم و تابستان یه چیزایی خوندم و 3 روزه به طور جدی مشغول خوندن شدم البته من درگیر دانشگاه هستم:(((
چیزایی که خوندم تا اینجا
معاصر غرب: تا اول بخش پست مدرن خوندم /معاصر ایران رو فقط روخوانی داشتم!

جهان : اولای کتاب زارعی هستم

اسلامی : سبک خراسانی و سبک رازی رو خونم

فن :کتاب سازه در معماری رو تموم کردم/ کتاب درک رفتار رو تازه شروع کردم/ امروز قراره جزییات ارتقا دهنده رو هم شروع کنم

زبان هم یه چیزایی خوندم لغتای سال گذشته و ی سری لغات دیگه
دیگه همین:)میدونم خیلی عقبم

تازه شدیدا به مرور احتیاج دارم

asbahar785

عضو جدید
منابع مهم از نظر من ایناس:
زبان عمومی: رستمی یا زیر ذره بین ، 504 ، تافل زبان تخصصی:کتاب جدیده رستمی واسه انتشارات ایوان
تاریخ: جزوات مانا قابوسی و نسیم عسکری و معماری اسلامی متدین و کتاب: ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود ، جهان زارعی ، غرب قبادیان، (اولویت دوم از زمان و معماری و معماری و شهرسازی قرن 20 اعتضادی)
منظر: کتاب عصر کنکاش یا جزوه عظمتی که تو باشگاه هست، جزوه منصوری و اعتضادی (همه اینا تو باشگاه هست)
درک: عصر کنکاش که واسه عسکریه و تست های درک عسکری که تو باشگاه هست
تاسیات مکانیکی و نور و صوت و تنظیم: جزوات ایزدی
عناصر: جزوه سینا شریفی که تو باشگاه هست. مصالح هم وقت نذارید واسش.
ایستایی: کتاب فاطمی که واسه انتشارات مرکز معماری و دو جلدیه.
به نظر من اینا رو فول شید رتبه ی خیلی خوبی میارین. اصلاً هم اضافه ترش نکنین تا همه اینا رو خوب نخوندین و دوره نکردین.

میشه لطف کنی لینک دانلودشون رو بزاری

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام منم درک رفتار سازه ها-مبانی سازه-سازه در معماری - طراحی لرزه ای- فناوری نوین و 4 فصل جزئیات ارتقا دهنده رو خوندم
تاریخ معاصر قبادیان و بانی تاموم شد....جهان تا روم خوندم و سبک شناسی تا رازی
تنظیم شرایط قیابکلو رو هم تموم کردم.......

البته اینم بگم من با سرعت و بی کیفیت درس میخونم باید چند دور مرور شه.....:)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه سوالی
تا چه رتبه ای دانشگاه سراسری معماری معماری میشه قبول شد
و تا چه رتبه ای غیر انتفاعی میشه قبول شد?

مارال 110

عضو جدید
سلام به همه خوشحالم که یک تعدا پاین;) ولی بازم میگم اونایی که با برنامه مرکز پیش میرن یا ازمون میدن چون باید طبق سیلابس ازمون پیش برن وقتشون شاید تلف شه . بچه ها ساعت 4 خوبه همه اون ساعت بیان وon باشن ؟چون به این صورت وقتمون تلف نمیشه یکی بیاد بعد بقیه بیان جواب بدن. این جوری هرکی یک قسمته باید چندتا کتاب مشخص بشه لااقل اگه از نظر منبع هماهنگ نشیم تعداد صفحات خونده شده از هر درسی رو هماهنگ کنیم که هر روز چند صفحه بخونیم. وتو دوره کردن به هم برسیم .پس به نظرم ابان فقط بیشتر تلاش کنیم برای اتمام منابع موافقین :book::book::book:

dorsa.t2020

عضو جدید
منم امسال میخوام کنکور بدم ولی امیدی ندارم......نمیدونم چجوری با کارای طرح به درس خوندن برسم.......شما چطوری کارایتونو با درس خوندنتون جلو میبرین......؟؟؟؟؟؟؟؟
من آزمون نمیدم......خیلیم جسته گریخته خوندم.....مثلا زیبایی شناسی رو خوندم......سبک روتقرین تموم کردم......اسلامی دو فصل.....زارعی به جز هند و ژاپن خوندم......یه کم مبانی نظری......یه کم سازه در معماری.....کلن ایستایی و تنظیم و مصالح و تاسیسات و زبان هیچ......
هر کس یه جزوه و کتابی رو به عنوان منبع میگه.....یکی میگه جهان این از اون مهمتره......یکی میگه فلان جزوه فلان انتشارات بهتر از فلان کتابه......کلی منبع دارم که واقعن نمیدونم کدوم به کدوم ارجحیت داره......کدومو اول بخونم و خیالم راحت باشه و دلم شور نزنه که نکنه اون مهمتر باشه و......فعلن پریشون و سردرگمم........

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه خوشحالم که یک تعدا پاین;) ولی بازم میگم اونایی که با برنامه مرکز پیش میرن یا ازمون میدن چون باید طبق سیلابس ازمون پیش برن وقتشون شاید تلف شه . بچه ها ساعت 4 خوبه همه اون ساعت بیان وon باشن ؟چون به این صورت وقتمون تلف نمیشه یکی بیاد بعد بقیه بیان جواب بدن. این جوری هرکی یک قسمته باید چندتا کتاب مشخص بشه لااقل اگه از نظر منبع هماهنگ نشیم تعداد صفحات خونده شده از هر درسی رو هماهنگ کنیم که هر روز چند صفحه بخونیم. وتو دوره کردن به هم برسیم .پس به نظرم ابان فقط بیشتر تلاش کنیم برای اتمام منابع موافقین :book::book::book:
من پایه ام
فقط مارال جان به نظرت تا اخر ابان یه دور تمئم میشه کل منابع؟
ساعت 4 میام:)

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا من سه چهار روز مونده به آزمون مرکز فقط خوب میخونم :(
بچه ها اگه روزی یه ساعت کلاس مکس برم مشکلی پیش میاد به نظرتون؟؟؟؟
جزوه سروش نیا کامل امسالو کسی داره؟؟؟؟؟؟

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم امسال میخوام کنکور بدم ولی امیدی ندارم......نمیدونم چجوری با کارای طرح به درس خوندن برسم.......شما چطوری کارایتونو با درس خوندنتون جلو میبرین......؟؟؟؟؟؟؟؟
من آزمون نمیدم......خیلیم جسته گریخته خوندم.....مثلا زیبایی شناسی رو خوندم......سبک روتقرین تموم کردم......اسلامی دو فصل.....زارعی به جز هند و ژاپن خوندم......یه کم مبانی نظری......یه کم سازه در معماری.....کلن ایستایی و تنظیم و مصالح و تاسیسات و زبان هیچ......
هر کس یه جزوه و کتابی رو به عنوان منبع میگه.....یکی میگه جهان این از اون مهمتره......یکی میگه فلان جزوه فلان انتشارات بهتر از فلان کتابه......کلی منبع دارم که واقعن نمیدونم کدوم به کدوم ارجحیت داره......کدومو اول بخونم و خیالم راحت باشه و دلم شور نزنه که نکنه اون مهمتر باشه و......فعلن پریشون و سردرگمم........
دوست عزیز نگران نباش
حال و روز ما از تو بهتر نیست
ازمونی هم ننوشتیم و اومدیم اینجا تا با کمک هم و به امید خدا پیش ببریم درسها
ساعت 4 بیا تا با هم تبادل فکر و اطلاعات کنیم و منابعمون رو یکی کنیم و پیش بریم
یا علی

faezeh fazi

عضو جدید

کلاس مکس براتنوع تودرس خوندنتون خوبه .
این خاصیت بچه ها معمارین دقیقه ۹۰ ان

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدام معمار اولین بار پله را به عنوان یکی از عوامل معماری در آثارش به کار برد؟
کسی جوابشو بلده؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

احساس نمیکنین از باشگاه سوء استفاده کردن ؟ اینا که دانلوداشون توی باشگاه هست!

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
نسترن جون زحمت آپلود فایل صوتی تو ی سرور دیگه رو کشید.ممنونم ازش..:gol: واسه دوستانی ک نتونستن از 4شیرد دانلود کنن:

http://s5.picofile.com/file/8147927018/Voice_1_rostami.3gpp.html

لینک هردو سرورتو تاپیک جزوات هستش
مرسی عزیزم
دوستان سخنرانی ... بود، واقعا کلافه ام کرد
نکات تو حرفاش این بود که میگفت یه اقایی کارشناسی ناپیوسته بوعلی خونده!!! اصلا بوعلی ناپیوسته نداره واسه معماری:surprised:
فقط میخوان تبلیغ کنن
یه جوری حرف میزد انگار از پشت کوه اومدیم و اصلا نمیدونم کنکور چیه!!!!!!!!!!!!!!:razz:

mm.ai

عضو جدید
سلام مهندسهای عزیز -یه سوال -بچه ها آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد واسه امسال تاریخ ثبت نامش کی هست و سایتش چیه ؟؟؟؟پیشاپیش ممنون

sh.enayati

عضو جدید
سلام بچه ها من تو سایت ایوانخانه برای سفارش اینترنتی کتاب زبان تخصصی که میرم اول که اصلا پرداختش اینترنتی نیست بعدشم اصلا شماره حساب نداده،کسی تا حالا سفارش داده؟...مابنده خداها که تو شهرستانیم چجوری این کتاب و گیر بیاریم؟:(

بچه ها اگه میتونید نظرتونو در مورد سخنرانی بدید؟برام مهمه.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه سوالی
تا چه رتبه ای دانشگاه سراسری معماری معماری میشه قبول شد
و تا چه رتبه ای غیر انتفاعی میشه قبول شد?
بودن بچه هایی که تا 2000 رتبشون بوده وبا اسکیس خوب سراسری تهران قبول شدن.
شاید یه نشونه است برای شروع دوباره!!;)
نهههههههههههههههههههههههه...زیتون جونم وسوسم نکن لطفا:sweatdrop:
گلم روزی یه ساعت مکس کار کنی اتفاقا هم درک می کنی که معماری بعد دیگه ای هم داره و هم اینکه تنوع ایجاد میشه تو برنامه ریزیت.....
کدام معمار اولین بار پله را به عنوان یکی از عوامل معماری در آثارش به کار برد؟
کسی جوابشو بلده؟
پله عنصر باستانی نبوده؟!!!مثلا تو معماری اتروسک خیلی عنصر مهمی بوده یا بین النهرین

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

بودن بچه هایی که تا 2000 رتبشون بوده وبا اسکیس خوب سراسری تهران قبول شدن.

نهههههههههههههههههههههههه...زیتون جونم وسوسم نکن لطفا:sweatdrop:

گلم روزی یه ساعت مکس کار کنی اتفاقا هم درک می کنی که معماری بعد دیگه ای هم داره و هم اینکه تنوع ایجاد میشه تو برنامه ریزیت.....

پله عنصر باستانی نبوده؟!!!مثلا تو معماری اتروسک خیلی عنصر مهمی بوده یا بین النهرین
خب میخوام بدونم.با رتبه نهایی (تئوری و اسکیس با هم)نهایتا تا چه رتبه ای سراسری قبول میشن و نهایتا تا.چه رتبه ای غیر انتفاعی

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مرسی عزیزم
دوستان سخنرانی ... بود، واقعا کلافه ام کرد
نکات تو حرفاش این بود که میگفت یه اقایی کارشناسی ناپیوسته بوعلی خونده!!! اصلا بوعلی ناپیوسته نداره واسه معماری:surprised:
فقط میخوان تبلیغ کنن
یه جوری حرف میزد انگار از پشت کوه اومدیم و اصلا نمیدونم کنکور چیه!!!!!!!!!!!!!!:razz:

این همه نکته ی مثبت تو حرفاش بود. به نظر من که بیشتر حرفاش درست بود. تبلیغاتشو که بذاریم کنار، جداً به نظر منم کنکور خودش یه علمه. و باید بلد باشیم چجوری بخونیم. من که به شخصه نمیدونم چجوری باید بخونم. و زیاد دیدم کسایی که هیچی بلد نبودن و با کلاس رفتن خودشونو بالا کشیدن. یا جزوه ی خوب خوندن. خلاصه یه آدم بلد میخواد.

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
کسی خانوم سلطانی که فن مرکز معماری تدریس میکنه ، میشناسه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا