آره به نظرم واجبه اونارو که گفتی بخری زیتونراستش همراهی عزیز از من اجازه گرفتن و تاپیک رو پاک کردن....چون گفت تو این تاپیکم اسپم میشه و زودی صفحات بالا میره....پس یه قانونی که میذاریم اینه که اسپم ممنوع
و اما برای آخرین بار اینم منابع من:
تاریخ معماری جهان زارعی....عصرکنکاش....جزوه مانا قابوسی
سبک شناسی پیرنیا...معماری ایرانی....عصر کنکاش....جزوه های نسیم عسگری و متدین 1 و 2
معاصر غرب قبادیان....عصر کنکاش
504....تافل....رستگارپور
سازه در معماری گلابچی....(درک رفتار سازه رو نگرفتم هنوز)...جزوه سروش نیا...ایستایی به زبان ساده کنکاش
فیزیک 1 و 2 و 4......اگه شد چنتا جزوه مکمل....
عناصر جزییات کزازی
درک عمومی عصر کنکاش....
کم کسری دارم بگین.....مثلا واجبه حتتتما درک رفتار و مبانی سازه برای معماران و معماری معاصر غرب ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود حتتما لازمه بخرم و بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برنامه مرکز خیلی خوبه به نظرم....روزی چند ساعت و از چه درسایی شرو کنیم؟؟؟
منابع مهم از نظر من ایناس:
زبان عمومی: رستمی یا زیر ذره بین ، 504 ، تافل زبان تخصصی:کتاب جدیده رستمی واسه انتشارات ایوان
تاریخ: جزوات مانا قابوسی و نسیم عسکری و معماری اسلامی متدین و کتاب: ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود ، جهان زارعی ، غرب قبادیان، (اولویت دوم از زمان و معماری و معماری و شهرسازی قرن 20 اعتضادی)
منظر: کتاب عصر کنکاش یا جزوه عظمتی که تو باشگاه هست، جزوه منصوری و اعتضادی (همه اینا تو باشگاه هست)
درک: عصر کنکاش که واسه عسکریه و تست های درک عسکری که تو باشگاه هست
تاسیات مکانیکی و نور و صوت و تنظیم: جزوات ایزدی
عناصر: جزوه سینا شریفی که تو باشگاه هست. مصالح هم وقت نذارید واسش.
ایستایی: کتاب فاطمی که واسه انتشارات مرکز معماری و دو جلدیه.
به نظر من اینا رو فول شید رتبه ی خیلی خوبی میارین. اصلاً هم اضافه ترش نکنین تا همه اینا رو خوب نخوندین و دوره نکردین.
من پایه امسلام به همه خوشحالم که یک تعدا پاینولی بازم میگم اونایی که با برنامه مرکز پیش میرن یا ازمون میدن چون باید طبق سیلابس ازمون پیش برن وقتشون شاید تلف شه . بچه ها ساعت 4 خوبه همه اون ساعت بیان وon باشن ؟چون به این صورت وقتمون تلف نمیشه یکی بیاد بعد بقیه بیان جواب بدن. این جوری هرکی یک قسمته باید چندتا کتاب مشخص بشه لااقل اگه از نظر منبع هماهنگ نشیم تعداد صفحات خونده شده از هر درسی رو هماهنگ کنیم که هر روز چند صفحه بخونیم. وتو دوره کردن به هم برسیم .پس به نظرم ابان فقط بیشتر تلاش کنیم برای اتمام منابع موافقین
![]()
دوست عزیز نگران نباشمنم امسال میخوام کنکور بدم ولی امیدی ندارم......نمیدونم چجوری با کارای طرح به درس خوندن برسم.......شما چطوری کارایتونو با درس خوندنتون جلو میبرین......؟؟؟؟؟؟؟؟
من آزمون نمیدم......خیلیم جسته گریخته خوندم.....مثلا زیبایی شناسی رو خوندم......سبک روتقرین تموم کردم......اسلامی دو فصل.....زارعی به جز هند و ژاپن خوندم......یه کم مبانی نظری......یه کم سازه در معماری.....کلن ایستایی و تنظیم و مصالح و تاسیسات و زبان هیچ......
هر کس یه جزوه و کتابی رو به عنوان منبع میگه.....یکی میگه جهان این از اون مهمتره......یکی میگه فلان جزوه فلان انتشارات بهتر از فلان کتابه......کلی منبع دارم که واقعن نمیدونم کدوم به کدوم ارجحیت داره......کدومو اول بخونم و خیالم راحت باشه و دلم شور نزنه که نکنه اون مهمتر باشه و......فعلن پریشون و سردرگمم........
چرا من سه چهار روز مونده به آزمون مرکز فقط خوب میخونم
بچه ها اگه روزی یه ساعت کلاس مکس برم مشکلی پیش میاد به نظرتون؟؟؟؟
جزوه سروش نیا کامل امسالو کسی داره؟؟؟؟؟؟
بچه ها جونم یادتونه یه روز گفتم همه فایلام پاک شده؟!................الان که کنکور امسال و بیخیال شدم
فایلام پیدا شده
..................
کسی نمیدونه!دوستان یه سوالی
تا چه رتبه ای دانشگاه سراسری معماری معماری میشه قبول شد
و تا چه رتبه ای غیر انتفاعی میشه قبول شد?
پکیج طلایی جزوات کنکور کارشناسی ارشد معماری
تمام جزوات کارشناسی ارشد
معماری
به صورت طبقه بندی شده
به دنبال در.........ت در یک DVD
به سایت کمک معمار مراجعه کنید
www.komakmemar.ir
مرسی عزیزمسلام دوستان
نسترن جون زحمت آپلود فایل صوتی تو ی سرور دیگه رو کشید.ممنونم ازش..واسه دوستانی ک نتونستن از 4شیرد دانلود کنن:
http://s5.picofile.com/file/8147927018/Voice_1_rostami.3gpp.html
لینک هردو سرورتو تاپیک جزوات هستش
فکر کنم لوکوربوزیه توی ویلا ساووکدام معمار اولین بار پله را به عنوان یکی از عوامل معماری در آثارش به کار برد؟
کسی جوابشو بلده؟
بودن بچه هایی که تا 2000 رتبشون بوده وبا اسکیس خوب سراسری تهران قبول شدن.دوستان یه سوالی
تا چه رتبه ای دانشگاه سراسری معماری معماری میشه قبول شد
و تا چه رتبه ای غیر انتفاعی میشه قبول شد?
نهههههههههههههههههههههههه...زیتون جونم وسوسم نکن لطفاشاید یه نشونه است برای شروع دوباره!!![]()
گلم روزی یه ساعت مکس کار کنی اتفاقا هم درک می کنی که معماری بعد دیگه ای هم داره و هم اینکه تنوع ایجاد میشه تو برنامه ریزیت.....چرا من سه چهار روز مونده به آزمون مرکز فقط خوب میخونم
بچه ها اگه روزی یه ساعت کلاس مکس برم مشکلی پیش میاد به نظرتون؟؟؟؟
جزوه سروش نیا کامل امسالو کسی داره؟؟؟؟؟؟
پله عنصر باستانی نبوده؟!!!مثلا تو معماری اتروسک خیلی عنصر مهمی بوده یا بین النهرینکدام معمار اولین بار پله را به عنوان یکی از عوامل معماری در آثارش به کار برد؟
کسی جوابشو بلده؟
خب میخوام بدونم.با رتبه نهایی (تئوری و اسکیس با هم)نهایتا تا چه رتبه ای سراسری قبول میشن و نهایتا تا.چه رتبه ای غیر انتفاعیبودن بچه هایی که تا 2000 رتبشون بوده وبا اسکیس خوب سراسری تهران قبول شدن.
نهههههههههههههههههههههههه...زیتون جونم وسوسم نکن لطفا
گلم روزی یه ساعت مکس کار کنی اتفاقا هم درک می کنی که معماری بعد دیگه ای هم داره و هم اینکه تنوع ایجاد میشه تو برنامه ریزیت.....
پله عنصر باستانی نبوده؟!!!مثلا تو معماری اتروسک خیلی عنصر مهمی بوده یا بین النهرین
مرسی عزیزم
دوستان سخنرانی ... بود، واقعا کلافه ام کرد
نکات تو حرفاش این بود که میگفت یه اقایی کارشناسی ناپیوسته بوعلی خونده!!! اصلا بوعلی ناپیوسته نداره واسه معماری
فقط میخوان تبلیغ کنن
یه جوری حرف میزد انگار از پشت کوه اومدیم و اصلا نمیدونم کنکور چیه!!!!!!!!!!!!!!![]()