مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلم
سخت یا آسون بودن ب خودمون مربوط میشه
آزمون این دفه ... اگه تسلط کامل ب جهان داشتیم ... متوسط بود..... راجبه درک هیییییییچ نظری نمیدم خخخخ
و اما منظر ... کتاب نبود.. جزوه ها مد نظرشون بود... مخضوصا بهبهانی و اعتضادی
من شاهچراغیو نخوندم ک ببینم از اونم سوال بوده یا نه
اما وقتای اینجوری ک همش اسمو (مثل اسم کلیسا) یا منظر (اسم پارک ها) رو میارن ... قصدی جز بازی با دانش ما ندارن... ی جورایی خوبه و ی جورایی بد
خوبیش اینه ک من میفهمم ک ضعفم کجاس
و بدیش اینه ک هیچوقت ی کنکور نرمال سوالاش اینجوری نیس و باعث تضعیف روحیه میشه
پس نتیجش هرچی شد بهش توجه نکنید فقط سعی کنید اشکالات رو برطرف کنید

میشه سوالاتو بذارید؟؟؟؟

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله

جملات انرژی بخش خاله

سلام عزیزانم ببخشید چند روز نبودم
قراربود دیگه نیام به خاطر مشکلات ولی هرجوربودتا کنکور میام یک ماه و نیم بیشتر نمونده

سوآمی ویوکاناندن
در یک روز، اگر شما با هیچ مشکلی مواجه نمی‌شوید، می توانید مطمئن باشید که در مسیر اشتباه حرکت می‌کنید.

ویلیام شکسپیر

سه جمله برای کسب موفقیت:
الف) بیشتر از دیگران بدانید.
ب) بیشتر از دیگران کار کنید.
ج) کمتر انتظار داشته باشید.

بونی بلر

برنده شدن همیشه به معنی اولین بودن نیست. برنده شدن به معنی انجام کار، بهتر از دفعات قبل است.

*.N

عضو جدید
bacheha ba dorose tarikh chikar ,mikoniin? man hanoz ke hanoze daram matalaebe jaded mikhonam ghabliha ham be hich vajh yadam nist jorate moror ham nadarm:(

عزیزم فارسی تایپ کنی بهتره.منم تازه این هفته که بیاد جهانو قبادیان تموم میشه نسیم عسگریو سبکو هم خوندم ا ما هنوز بانی تموم نشده باید همش مرور شه میتونی واسه مرو رت با جزوه پیش بری.واسه مطالب قبلی .ولی مطالبی که جدید داری میخونیو دقیق بخون قبل از شروع درس جدیدت دوباره مرورشون کن که اینا یادت نره .نگران نباش تاریخو باید مثل داستان بخونی که بتونی واسه خودت حداقل تعریفش کنی.سخت نگیر موفق میشی.:)

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
در پاسخ به کسانی که می خواستند بپرسن کتاب های عصر کنکاش خوبن یا نه؟
کتاب درک عمومی بصورت درس و کنکوره.;)
سیستم های ساختمانی در معماری هم مساوی است با جمع جزوه های سینا شریفی و احسان سزوش نیا.;)
تنظیم شریط و تاسیسات هم خیلی خوبه.از اون کتاب های زیاد و مزخرف قیابکلو خیلی بهتره.;)
کتاب ایستایی بزبان ساده هم کم و هم مفیده.
زبان تخصصی شو مزخرف ارزیابی کردم!:D
تحلیل فضاهای شهری هم مزخرف بود.:D
مصالح ساختمانی هم زیاد بود و هم غیر مفید.:surprised:
درک منظزش هم خوبه.;)
در کل ارشد کنکاش تو کتاب ها بی رقیبه ، من همه کتاب های دو سه ناشر مطرح کشور رو دیدم و از همه بهتر همین عصر کنکاشه.:redface:

mehrajavan

عضو جدید
در پاسخ به کسانی که می خواستند بپرسن کتاب های عصر کنکاش خوبن یا نه؟
کتاب درک عمومی بصورت درس و کنکوره.;)
سیستم های ساختمانی در معماری هم مساوی است با جمع جزوه های سینا شریفی و احسان سزوش نیا.;)
تنظیم شریط و تاسیسات هم خیلی خوبه.از اون کتاب های زیاد و مزخرف قیابکلو خیلی بهتره.;)
کتاب ایستایی بزبان ساده هم کم و هم مفیده.
زبان تخصصی شو مزخرف ارزیابی کردم!:D
تحلیل فضاهای شهری هم مزخرف بود.:D
مصالح ساختمانی هم زیاد بود و هم غیر مفید.:surprised:
درک منظزش هم خوبه.;)
در کل ارشد کنکاش تو کتاب ها بی رقیبه ، من همه کتاب های دو سه ناشر مطرح کشور رو دیدم و از همه بهتر همین عصر کنکاشه.:redface:

سلام دوست عزیز خیلی خیلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ممنون:gol::gol::gol:
پس یعنی زبان تخصصی شو به درد نمیخوره مگه به چه صورته ؟
مصالح ساختمانی در مورد چی توضیح داده ؟؟ لازمه بخونیم ؟؟؟
به نظرتون میشه کتاب سیستم های ساختمانی در معماری و کتاب ایستایی رو جایگزین منابع اصلی کرد .یعنی خوب پوشش داده منابع رو ؟
سایر کتاب ها رو نگاه نکردین ؟( طراحی فنی و اجزا ساختمان(عناصر و جزئیات)-معماری معاصر-معماری جهان -معماری اسلامی)

بازم ممنون از اطلاع رسانی:gol:

Pedram-viva

کاربر بیش فعال
من کتاب معماری اسلامی عصر کنکاش رو خریدم
درسنامه ی خیلی مختصری داره و در مورد مطالعات موردی برای هر بنا توضیحی نداره
به نظر من اگه نخری چیزی از دست ندادی

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز خیلی خیلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ممنون:gol::gol::gol:
به نظرتون میشه کتاب سیستم های ساختمانی در معماری و کتاب ایستایی رو جایگزین منابع اصلی کرد .یعنی خوب پوشش داده منابع رو ؟
سایر کتاب ها رو نگاه نکردین ؟( طراحی فنی و اجزا ساختمان(عناصر و جزئیات)-معماری معاصر-معماری جهان -معماری اسلامی)

راستش،تاریخ رو از جزوه بخونی بهتره!این کتاب ها فقط فضا پرکن بودند و به نظر من حزوه pdf کنکاش و کتاب ابرهیم زارعی و مانا قابوسی و... بخونی ،از اینا بهترن.
مصالح ساختمانی 10 یا 15 فصل بود و هر فصل یکی از مصالح رو درس می داد مثلا،سیمان-گچ-آهک-.......
زبان تخصصی بر پایه عقیده اون طرف در مورد زبان شکل گرفته و ریدینگ هایی که خودش خواسته رو گذاشته!
سیستم های ساختمانی که صدرد صد جایگزین می شه،یعنی کامل تر از اون کتاب ، جزوه های شریفی و سروش نیاست، کتاب های اصلی پر از توضیح و مطالب اضافیه ، ولی هر صفحه کتاب سیستم ساختمانی کنکاش پر از نکته است.

*.N

عضو جدید

دوست عزیز من کتاب طراحی فنی واجزا ساختمانو دارم البته مجموع سوالاته همش تسته ولی پاسخ تستاش تشریحیه و کامل توضیح داده .قسمت اول و دومش تکراریه مطالبش . قسمت سوم کتاب بهتره تستای مباحث نوین در فن ساختمانه.
معماری معاصرشم قسمت اول همون کتاب قبادیانه که بهتر توضیح داده.قسمت دومش معاصر ایرانه. همراه با تست..اینو کامل خوندم.:)

mehrajavan

عضو جدید
دوست عزیز من کتاب طراحی فنی واجزا ساختمانو دارم البته مجموع سوالاته همش تسته ولی پاسخ تستاش تشریحیه و کامل توضیح داده .قسمت اول و دومش تکراریه مطالبش . قسمت سوم کتاب بهتره تستای مباحث نوین در فن ساختمانه.
معماری معاصرشم قسمت اول همون کتاب قبادیانه که بهتر توضیح داده.قسمت دومش معاصر ایرانه. همراه با تست..اینو کامل خوندم.:)

اوکی ممنون ازشما .
یعنی معماری معاصرش خوبه ؟ تونسته منابع اصلی رو پوشش بده ؟

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
-این همه خود را تحقیر نکنید، خداوند پس از ساختن شما به خود تبریک گفت.

-
آدم های موفق به اندیشه هایشان عمل می کنند اما سایرین تنها به سختی انجام آن می اندیشند.

-
جاده ی زندگی نباید صاف و مستقیم باشد و گرنه خوابمان می گیرد دست اندازها نعمتند

-
خدایا
به داده و نداده و گرفته ات شکر
که داده ات نعمت است
و نداده ات حکمت
گرفته ات امتحان

*.N

عضو جدید
اوکی ممنون ازشما .
یعنی معماری معاصرش خوبه ؟ تونسته منابع اصلی رو پوشش بده ؟
خواهش میکنم :gol:
معاصرش خوبه. همون کتابه قبادیانه اما بهتر توضیح داده.نه کاملا نمیتونه پوشش بده اما اینو بخونی مطالب کتاب بانی مسعودو بهتر متوجه میشی.من از کتابش راضی بودم;)

معمار امین

عضو جدید
سلام به بچه های معماری عزیز که مثل من درگیر کنکور هستند / توصیه دوستان واسه ماه آخر کنکور چیه ؟ :que:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر دوستان کنکوری

بچه ها واسه سفارش کتابهای کنکاش مرکز فروش خاصی داره یعنی به جز کتابفروشی پرهام میدان انقلاب تهران جایی هست که بشه تخفیف بهتری گرفت اخه پرهام اصلا تخفیف نمیده

بچه ها بهترین گزینه واسه خرید کتابهای معماری و کتابهای عصر کنکاش کجاست با تخفیف;)

mehrajavan

عضو جدید
درود بر دوستان کنکوری

بچه ها واسه سفارش کتابهای کنکاش مرکز فروش خاصی داره یعنی به جز کتابفروشی پرهام میدان انقلاب تهران جایی هست که بشه تخفیف بهتری گرفت اخه پرهام اصلا تخفیف نمیده

بچه ها بهترین گزینه واسه خرید کتابهای معماری و کتابهای عصر کنکاش کجاست با تخفیف;)

سلام تو خود سایت کنکاش میتونی بخری خودشم 10تا18 درصد تخفیف میده

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
: : بررسی کنکور 92 کارشناسی ارشد معماری

درک عمومی معماری منظر
در آزمون سال 92 علاوه بر سوالات متداول تاريخ منظر، برخي سوالات از محوطه هاي باستاني که به نحوي با طراحي منظر در ارتباط‌اند، طرح شده بود. البته تعداد اين نوع سوالات نسبت به سال 91 کمتر بود. اما يکي از سوالات سال 92 از اجزاي تزئيني يکي از باغ هاي ايران مطرح شده بود که پيش از اين سابقه نداشته و انتظار آن نمي رفت.
برخي از سوالات منظر امسال بيشتر به سوالات طراحي شهري شباهت داشتند. در اين سوالات از اولويت هاي طراحي در شهر و مسائل قانوني طراحي شهر تهران سوال مطرح شده بود. همچنين يک سوال از آيين نامه قانون حفاظت و محيط زيست طرح شده بود. طرح چنين سوالاتي را مي توان مربوط به روند قانون محور و فن محورتر شدن سوالات دانست که در سال هاي اخير شاهد آن هستيم.

درک عمومی معماری
به طور کلي سوالات درک عمومي معماري در سال 92 از روند سال هاي گذشته پيروي مي‌کرد. سوالات ارتباط بيشتري با مسائل متداول کار و طراحي معماري پيدا کرده بود. سوالات مربوط به معماري اقليمي و سنتي تعداد بيشتري داشت و دو سوال از اين بخش مربوط به مسائل معماري روستايي بود که در دو سال اخير سابقه نداشته است. اگرچه اين سوالات با تحليل هاي منطقي و بر اساس مسائل اقليمي قابل پاسخدهي بود اما مطرح شدن آنها مي تواند توجه داوطلبان را به منابعي در خصوص معماري روستايي جلب کند.
سوالات مربوط به پرسپکتيو سال 92 اگرچه از نظر تعداد کمتر از سوالات سال 91 بود، اما به سادگي قابل پاسخگويي نبودند. در بين اين سوالات يک مورد از ترسي ماشيا انعکاس يافته در آينه مطرح شده بود.

دروس تاریخ و مبانی نظری
دروس تاریخ و مبانی نظری مانند سال‌های گذشته دارای 30 سوال بود و بودجه بندی آن نیز با پیروی از روند سال‌های گذشته که تقریبا به طور مساوی بین مباحث تقسیم می ‌شد به مباحث مختلف اختصاص یافته بود. در واقع امسال از هریک از مباحث معماری جهان، معماری اسلامی و معماری معاصر دقیقا 10 سوال طرح شده بود. سوال 71 آزمون امسال مانند دو سوال درس ایستایی مبهم به نظر می‌رسید. همچنین در مباحث معماری اسلامی و جهان سوالاتی از هنرهای وابسته به معماری (نقاشی، خطاطی، نقوش اسلیمی) سوالاتي طرح شده بود که در سال‌های گذشته سابقه نداشت. در سوالات معماری جهان نسبت به سال 91 شاهد تعداد شکل‌های بیشتری بودیم. سوالات مبحث معماری اسلامی ریزبینانه‌تر طرح شده بود و مانند سال‌های گذشته سوالات مقایسه‌ای و جمع‌بندی در آن‌ها وجود داشت و در بخش معماری معاصر امسال نیز مانند سال گذشته سوالاتی معدود از معماری معاصر ایران طرح شده بود. تعداد این سوالات 2 مورد در سال 92 و 1 مورد در سال 91 بود.

دروس فنی ساختمان
از بين 19 سوال ايستايي 6 سوال از مفاهيم، 6 سوال از مسائل و 7 سوال از مصاديق و کاربردها مطرح شده بود. برخي از سوالات بخش مفاهيم، به خوبي طرح شده و نياز به انجام تحليل هايي براي رسيدن به جواب بود اما پاسخ ساير اين سوالات را مي شد عيناً در کتب مرجع يافت. 3 سوال از 6 سوال بخش مسائل از پايداري و معين بودن سازه ها طرح شده بود و از بين اين 6 سوال، دو مورد قابل بحث و احتمالا داراي ايراد بود. مواجهه با چنين سوالاتي در اوايل آزمون مي تواند آرامش برخي شرکت کنندگان را به سادگي بر هم بزند. سوالات بخش مصاديق عمدتاً از سيستم هاي ساختماني پرسيده شده بود.
11 سوال باقي مانده تقريبا به طور مساوي بين ساير مباحث تقسيم شده بود. سوالات بخش مصالح، از مصالح جديدتر طرح شده بود؛ يکي از دو سوال تنظيم شرايط محيطي مسئله بود و ديگري نيز به نوعي درگير اعداد بود؛ سوالات عناصر و جزئيات همراه با شکل بود و اغلب سوالات تاسيسات (مکانيکي و الکتريکي) از مقررات ملي ساختمان طرح شده بودند. در میان سوالات دروس فنی در 5 سال اخیر همیشه تعداد سوالات مبحث تاسیسات بین 5 تا 7 تست بوده است.

زبان تخصصی
به طور کلی زبان كارشناسي ارشد در این رشته از 30 سوال عمومی و تخصصی تشکیل شده است. این سوالات از 15 سوال عمومی که شامل 10 سوال واژگان که مانند چند سال اخیر از کتاب essential words for TOEFl طراحی شده است و 5 سوال مربوط به بخش Cloze Test است که بیشتر از دانش گرامری دانشجو براي پاسخگويي استفاده كرده است. اما 15 سوال تخصصی از 3 متن تخصصی طراحی شده بود که در مقايسه با سال گذشته تقريباً در يك سطح قرار داشتند، با توجه به اين موضوع كه متون زبان تخصصي ممكن است هر سال از منابع متفاوت و نامشخص طرح شود، مطالعه بيشتر متون مرتبط و آشنايي با لغات و اصطلاحات تخصصي به داوطلبان توصيه مي‌شود.

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-جملۀ « نگران نباش ، درست‌اش می‌کنیم . » ، از مقدس‌ترین عباراتِ دنیاست .

فکر می‌کنم کسانی که روزی این جمله را از کسی می‌شنوند ، جزء آدم‌های خوش‌شانس دنیا به حساب می‌آیند . « نگران نباش ، درست‌اش می‌کنیم . »

-براي خود زندگي كنيم نه براي نمايش دادن آن به ديگران.

-آن كه امروز را از دست مي دهد ! فردا را نخواهد يافت.

-لبت را کنترل کن.

ولو به تو سخت می گذرد، گله و شکوه نکن و از خدا خوبی بگو.
حتّی به دروغ از خدا تعریف کن و این کار را ادامه بده تا کم کم بر تو معلوم شود که به راست ی خدا خوب خدایی است و آن وقت هم که به خیال خودت به دروغ از خدا تعریف می کردی، فی الواقع راست می گفتی و خدا خوب خدایی بود.

( میرزا اسماعیل دولابی)

mm.ai

عضو جدید
بچه ها اگه بخوام تو این تایمه کم شروع کنم به خوندن وقت میشه که برسم؟چه کتابهای تستی میتونه کمکم کنه-لطف میکنید راهنماییم کنید :cry:

shahmirzadi

عضو جدید
بچه ها شما عصر کنکاش منظرو میخونین؟ کافییه واقعنن؟ من دارم عصز کنکاشو میخونم ولی بنظرم کافی نیس انگاار .:|

mehrajavan

عضو جدید
بچه ها اگه بخوام تو این تایمه کم شروع کنم به خوندن وقت میشه که برسم؟چه کتابهای تستی میتونه کمکم کنه-لطف میکنید راهنماییم کنید :cry:

اگه خودتو باور داشته باشی حتما میشه . خیلی بودن تو این مدت کم تونستن موفق بشن .
منم خودم تازه شروع کردم .
اول بشین بهترین منابع رو برای این فرصت باقی مونده در بیار بعد یه برنامه ریزی مناسب بعد شروع ;)

mrabie

عضو جدید
تست زبان

تست زبان

سلام
بچه ها کسی کتاب تست زبان عمومی و تخصصی مرکز معماری داره؟؟ خوبه کتابش؟
کتابی هست که خوب باشه. فقط تست می خوام

mehrajavan

عضو جدید
سلام
بچه ها کسی کتاب تست زبان عمومی و تخصصی مرکز معماری داره؟؟ خوبه کتابش؟
کتابی هست که خوب باشه. فقط تست می خوام

آره کلا کتابهای تست مرکز خیلی خوبه . من کتاب تست ایستاییش رو دارم عالیه .تمام تستهای چند سال اخیر معماری معماری ، هنرهای ساخت رو توش داره به همراه تست های تالیفی که تو آزمونهای مرکز معماری هست . یه کتاب تست جامع و کامل
ولی زبانش رو ندیدم ولی حدس میزنم خوب باشه

Pedram-viva

کاربر بیش فعال
من دارم کتاب تست زبانش رو
بخش لغت و گرامرش خیلی خوبه. درک مطلیش کنکور های قدیمی و جدید رو باهم داره. کنکورهای قدیمی رو نیاز نیست بخونی
درکل کتاب خوبیه من راضیم

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامی دوباره

دوستان خوبم کسی سوالات کنکور 92 با جواب تشریحی عصر کنکاشو داره؟

وکتابهای مرکز معماری رو بهتره از خود مرکز سفارش بدیم یا فروشگاه پرهام ؟

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

-همه افرادبالقوه برنده هستند.افرادی که احساس خوبی در مورد خود دارند نتایج خوبی می آفرینند.

-آنگاه که تصمیم بگیریدشرنوشتتان را به دست شرایط محیط نسپارید خودتان آن را رقم بزنید همان لحظه زندگیتان را برای همیشه دگرگون خواهد شد

- انسان ، هر زمان از پیشامد آینده درباره ی خود اندیشید و از آن ، بیم هراس در خاطرش نشاند،آن خطر ،زودتر او را تعقیب می کند. ابن سینا

امروز من ازتون میخوام بم انرژی بدین انرژیم ته کشیده واقعا..

بعضی وقتا حس میکنم اینجا اومدنم بی فایده اس و بیشتر افسرده تون میکنم..حلال کنید

آخرین ویرایش:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دلم نیومد این نذارم ببخشید میخواستم تک تک واسه همتون بذارم ولی وقت نمیکنم برای همین اینجا میذارم همه بخونن ..
شبا وقتی که بیداری .. خدا هم با تو بیداره
تا وقتی که نخوابی تو .. ازت چش ور نمیداره
خدا می‌بینه حالت رو .. خدا میدونه حست رو
از اون بالا میاد پایین .. خدا می‌گیره دسِت رو
خدا میدونه تو قلبت .. چه اندازه تو غم داری
خدا میدونه تو دنیا .. چه چیزی رو تو کم داری
خدا نزدیک قلب توست .. با یک آغوش وا کرده
نذار پلک‌هاتو روی هم .. اگه قلبت پره درده
خدا رو میشه حسش کرد .. توی هر حالی که باشی
فقط باید تو با یادش .. توی هر لحظه همراشی

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

-فقط یک راه برای رسیدن به آرامش روح و خوشبختی وجود دارد اینکه حضور خداوند را در خود از یاد نبری

-به یاد داشته باش بزرگترین کارها با کوچکترین گام ها شروع شده و سخترین گام اولین گام است

-موفقیت حاصل تصمیم گیری درست است و تصمیم گیری درستحاصل تجربه و جالب اینکه تجربه اغلب حاصل تصمیم گیری نادرست..انتونی رابینز

وضعیت
موضوع بسته شده است.