مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با این کارها هیچ وقت در زندگی ناامید نشوید

زندگی همیشه بالا و پایین دارد. وقتی یک نفر با قلب شکسته به رختخواب می رود فرد دیگری تازه عشق واقعی خود را یافته است. هیچ گاه این چرخه امید و ناامیدی پایان نمی پذیرد. گاهی بودن در شرایطی که هیچ کنترلی روی آن ندارید و باید تصمیمی ناعادلانه اتخاذ کنید، واقعا دشوار است. صرف نظر از مشکلاتی که با آنها روبه رو هستید، این حرکت به جلو و تحمل است که هنگام مقابله با سختی ها بسیار اهمیت پیدا می کند.
در این مطلب 5 موردی را یادآوری کرده ایم که به شما کمک می کند تا در سخت ترین شرایط زندگی نیز امید داشته باشید و بتوانید آن را پشت سر بگذارید.

5 راه برای مقابله با درد و ناراحتی در زندگی

1. فکر کردن به زمان های بد زندگی خود

شاید به هیچ عنوان ایده خوبی به نظر نرسد اما این کار هدفی در خود دارد: شاید با فکر کردن به گذشته های ناراحت کننده غمگین شوید اما منظور از فکر کردن به آنها، ناراحتی و افسردگی شما نیست. به این منظور است که به شما یادآوری کند شما آنها را با موفقیت پشت سر گذاشته اید. گاهی در هراس این هستیم که شاید مشکلات زندگی ما را از پای در آورد اما با فکر کردن به سختی هایی که در گذشته پشت سر گذاشته ایم، متوجه می شویم بسیار قوی تر از این حرف ها هستیم و با انرژی بیشتری به مقابله با آن سختی ها خواهیم رفت. اجازه دهید موفقیت های گذشته مجالی باشند برای موقعیت های آینده خود را ببینید.

2.
در مورد احساسات خود حرف بزنید یا آنها را یادداشت کنید

نگهداشتن احساسات خود در دل باعث می شود تا از دیگران فاصله بگیریم. بهتر است فرد مورد اعتماد و دلسوزی را پیدا و در مورد احساسات و افکار خود با او صحبت کنیم. این کار کمک می کند تا با فکر بازتر با مشکلات روبه رو شویم. نه تنها صحبت کردن با فرد مطمئن بلکه نوشتن احساسات نیز می تواند کمک کننده باشد. شاید به نظرتان دیوانگی باشد که آدم مشکلات خود را در وبلاگ شخصی بنویسد و غریبه ها آن را بخوانند، اما این کار بسیار هم مفید است.

در واقع، این روشی است که مشاوره ها نیز آن را توصیه می کنند. بی طرف بودن و نداشتن ارتباط نزدیک با کسی کمک می کند تا آنها راحت تر به شما کمک کنند. مهم نیست به چه روشی می خواهید دردها و مشکلات خود را بیان کنید، فقط آنها در سینه خود نگه ندارید و بار این مسایل را از دوش خود سبک کنید.

3. دور شدن از شرایط دشوار

وقتی در میان یک بحث نفرت انگیز یا سیاست های غلط اداری قرار دارید، نمی توانید به آسانی تصمیمات درست و منطقی اتخاذ کنید. همیشه گفته شده است فرار کردن از مشکلات به حل آنها کمک نمی کند و این تا حدی درست است، اما به این معنی هم نیست که به قدری در این شرایط و مشکلات غرق شوید که هیچ هوایی برای تنفس نداشته باشید و نتوانید مزایا و معایب تصمیمات خود را بسنجید.

این اتفاق شاید به وفور در زندگی رخ دهد، به همین دلیل بهتر است تا حد امکان خود را از شرایط سخت دور نگه دارید تا بتوانید به درستی فکر و تصمیم گیری کنید. این مساله کمک می کند تا فاصله ای برای بهتر فکر کردن پیدا کنید.

4.
به خود یادآوری کنید که تنها نیستید

غرق شدن در مشکلات و تصور اینکه در دنیا یکه و تنها هستید بسیار ساده و در این شرایط به یاد آوردن اینکه کسی هست که ما را دوست دارد و نگران ماست، بسیار دشوار است. یکی از بهترین راه های مقابله با سختی ها در زندگی این است که همیشه به یاد داشته باشید در زندگی تنها نیستید.

شما افرادی در زندگی خود دارید که همیشه نگران شما هستند و ناراحتی های شما برایشان مهم است. حتی اگر فقط یک نفر را در زندگی دارید باز هم کافیست تا یادآوری کند که تنها نیستید. حتی در دنیای مجازی هم می توان دوستان غریبه ای داشت که احساسات مشابه شما دارند و می توانند به شما کمک کنند. به این ترتیب، به یاد داشته باشید تقریبا هیچ کس در زندگی تنها نیست.

5.
نتیجه را قبول و با قوای بیشتر آن را حمایت کنید

در آخر، زمان آن رسیده تا با مشکلات رو در رو شوید. صرف نظر از اینکه مشکل شما چیست و آیا انتخاب شما سازنده هست یا خیر، زمان آن است که آنها را قبول و از آنها حمایت کنید. وقتی یکبار با مشکلی روبه رو می شوید در واقع آن را تجربه می کنید و همین تجربه به شما کمک می کند تا دفعه بعد که دوباره در شرایط مشابه قرار گرفتید، به آسانی زیر بار مشکلات کمر خم نکنید.
زندگی همیشه جریان دارد و زمان از حرکت نمی ایستد و این شما هستید که باید تصمیمات درست اتخاذ و همیشه رو به جلو حرکت کنید. هرگز در زندگی روی «چه می شد اگر» یا «ایکاش» دوئل نکنید. این مشکلات شاید زخمی روی دل شما بگذارند اما می توانید به واسطه آن تجربه و شخصیتی جدید کسب کنید.
منبع:برترین ها

آخرین ویرایش:

mm.ai

عضو جدید
بچه ها کتاب سوالات مجموعه معماری راهیان ارشد خوبه برای خوندنه این 2 ماه-تاثیری داره ؟!!!!!

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-خوشبختی یعنی خداوندآنقدرعزیزت کندکه وجودت آرام بخش دیگران باشد.
پس خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است.
از زندگی لذت ببرید حتی اگر چیز با ارزشی را از دست داده اید...

-مشكلات زندگي چون حيوان درنده است،اگر فرار كني ميدانند كه ترسيدي ودنبالت ميكنند،
واگر جلوش بايستي ومبارزه كني از تو دست بر مي دارند وميروند،
اين جمله را هميشه به ياد داشته باش:
مشكلات زندگي مبارزه ما را مي طلبد نه خشم ما وفرار ما را

-يادمان باشد كه:
برخی آدمــــها به یک دلیل از مسیر زندگی ما مـیگذرند و میروند
تـا به مـا درسهایی بیاموزند
که اگـــــر می ماندند
هرگز یـــــاد نمی گرفتیــــم !!
زنده یاد خسرو شکیبایی

این گلهای خوشبو تقدیم به شما :

مهديه مقدم

عضو جدید
کسی میدونه جزوه ی تنظیم شرایط محیطی دکتر مفیدی رو از کجا می شه پیدا کرد؟؟؟:question:و کتاب مجموعه سوالات ارشد معاری کنکاش پاسخ تشریحی داره یا نه؟؟

آخرین ویرایش:

mehrajavan

عضو جدید
کسی میدونه جزوه ی تنظیم شرایط محیطی دکتر مفیدی رو از کجا می شه پیدا کرد؟؟؟:question:و کتاب مجموعه سوالات ارشد معاری کنکاش پاسخ تشریحی داره یا نه؟؟

آره من کتاب مجموعه سوالات ارشد معاری کنکاش رو دارم پاسخ تشریحی داره . کامل کامله
تو سایتش توضیح داده . اینم سایت http://www.asrekankash.com/

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
سلام بچه ها ...من فردا صبح ساعت 8:30 کنکور ارشد پیام نور دارم.دلم میخواد تهران قبول شم.خیلی زحمت کشیدم.
ازتون میخوام واسه داداشتون دعا کنین موفق باشه سرجلسه.محتاجم به دعا.ممنونم از همتون

﴿ بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴾ اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ﴿255﴾ لاَ إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿256﴾ اللّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُواْ يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُرِ وَالَّذِينَ كَفَرُواْ أَوْلِيَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

انشاله کنکورتون به خوبی بدید و با دل خوش از سر جلسه بلند بشید...

-تنها راه کشف ممکن ها ، رفتن به ورای غیر ممکن ها است . . .
(آرتور کلارک)

-
زندگی قانون باور ها و لیاقتهاست ، همیشه باور داشته باش
لایق بهترین هایی . . .

-
پیروزی یعنی :
توانایی رفتن از یک شکست ، به شکستی دیگر
بدون از دست دادن اشتیاق . . .

آخرین ویرایش:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بندهای زیر جملات مثبتی هستند که اگر روزانه تکرار شود و یا بر روی صفحه ای نوشته شده و ان نوشته در معرض دید قرار گیرد و شما هر روز این تابلو ی زیبا را مشاهده کنید
به خود ببالید و بگوئید که:

1- در وجود من عظمت و بزرگی نهفته است
2-من یک نابغه هستم و از نبوغ خود استفاده میکنم
3-من ایده های بزرگی در سر دارم و انها را به واقعیت تبدیل میکنم

4- من هر روز سلامت تر و تندرست تر هستم
5- من یک پرنده ی بزرگ هستم
6-من واقعا انسانی بزرگ هستم
7- چقدر دنیای من قشنگ و زیبا شده است

8- چقدر من هر روز خوشبخت تر و سعادتمند تر میشوم
9-من همواره در هر کاری موفق و پیروز میشوم
10- خدای رحمان مرا بسیار دوست دارد و در همه ی امور زندگیم مرا
کمک میکند

11-ثروت و معنویت بسوی من همواره است و من هر چه بخواهم برای
خودم خلق میکنم
12-سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی ست
13-من همواره منتظر اتفاقات خوب در زندگیم هستم
14- من به خود افتخار میکنم

15-همواره از وجود و چهره ی من شادی , انرژی و عشق ساطع میشود
16-هرچه بیشتر می بخشم بیشتر می ستانم و احساس شادمانی میکنم
17-من با اقتدار زندگیم را آن گونه که می خواهم طراحی میکنم

18- من انسان مقتدر , خلاق و دوست داشتنی هستم
19-من سزاوار بهترین ها هستم
20-در هر لحظه به خاطر همه ی نعمت ها و موهبت هایی که خداوندبه من داده او را شکر میگویم

21من در کمال ارامش بسر میبرم و همواره رو حیه ای شاد و چهره ای خندان دارم
22 - من با اقتداری خداگونه بر روحیه و عواطف و احساسات خود کنترل دارم و انها را مدیریت میکنم
22-خداوند مرا ازاد افریده و من محکوم به هیچ سرنوشتی از پیش تعیین شده نیستم

تمام این عبارات تاثیر خاص و مثبتی بر روی ضمیر نا خود اگاه دارد و میتواند عین واقعیت را در زندگی انسان پدید اورد
منبع ::کتاب تکنولوژی فکر (اثر دکتر ازمندیان)

معمار امین

عضو جدید
ماه آخر کنکور رو چه باید کرد ؟

ماه آخر کنکور رو چه باید کرد ؟

سلام به بچه های معماری عزیز که مثل من درگیر کنکور هستند / توصیه دوستان واسه ماه آخر کنکور چیه ؟ :que: کمکم کنین لطفا :(

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی از کتاب 10 سال کنکور مدیریت پروژه راداره از پاسخ نامه اش عکس بگیره بزاره والا مال چند سال اخر اش بزارید هم خیلی معرکه است در حد کنکور انرژِی یعنی زبان و فن ساختمان با تنظیم شرایط اش والا مال سه سال اخر هم باشه باز هم خوبه و دمتون گرم ،خواهشا هر کی داره یک لطف کنه از پاسخ نامه اش عکس بگیره سوالاتش هست توی نت ولی پاسخ نامه اش نیست

shahmirzadi

عضو جدید
بچه ها کسی از کتاب 10 سال کنکور مدیریت پروژه راداره از پاسخ نامه اش عکس بگیره بزاره والا مال چند سال اخر اش بزارید هم خیلی معرکه است در حد کنکور انرژِی یعنی زبان و فن ساختمان با تنظیم شرایط اش والا مال سه سال اخر هم باشه باز هم خوبه و دمتون گرم ،خواهشا هر کی داره یک لطف کنه از پاسخ نامه اش عکس بگیره سوالاتش هست توی نت ولی پاسخ نامه اش نیست
مدیریتا تاپیکه فعال ندارن اونجا بحایم ازشون؟ منم باهات مووافقم .کاش عکس بذارن . :)) من میخاستم برم بخرمش :| گران بود

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدیریتا تاپیکه فعال ندارن اونجا بحایم ازشون؟ منم باهات مووافقم .کاش عکس بذارن . :)) من میخاستم برم بخرمش :| گران بود

بابا من که اینجا نیست وگرنه میگرفتم یک خاله دارم که یک بار گفتم برام بگیره الان هم بدجور پایان نامه و اینهاست که سرش شلوغه ،خواستم بهش بگم مامانم گفت نمی خواد بگی از زندگی میفته بره دنبال کتاب برا تو خلاصه نزاشت بگم کاش یکی بود که عکس میگرفت برامون

mehrajavan

عضو جدید
بابا من که اینجا نیست وگرنه میگرفتم یک خاله دارم که یک بار گفتم برام بگیره الان هم بدجور پایان نامه و اینهاست که سرش شلوغه ،خواستم بهش بگم مامانم گفت نمی خواد بگی از زندگی میفته بره دنبال کتاب برا تو خلاصه نزاشت بگم کاش یکی بود که عکس میگرفت برامون

من خیلی تو اینترنت چک کردم پاسخنامه تشریحی نبود . کتابشم کنکاش داره قیمتش 32000

البته اینترنتی میشه خرید کنی

lg_d30a4_مدیریت_پروژه.jpg

آخرین ویرایش:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزيز من واسه زبان مشكل دارم حس ميكنم هيچي بلد نيستم فقط ٥٠٤ خوندم به نظرتون توي اين فرصت باقيمانده ميتونم چكار كنم كه حداقل بتونم ٢٠- ٣٠٪ بزنم

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی تو اینترنت یرچکردم پاسخنامه تشریحی نبود . قیمت کتابشم کنکاش داره 32000

مشاهده پیوست 185933

خب عزيزم يه سر به كتابفروشي هايي كه كتابهاي دست دوم دارن بزن شايد بتوني دست دومش رو گير بياري اونوقت با نصف قيمت ميتوني اون رو بخري

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزيز من واسه زبان مشكل دارم حس ميكنم هيچي بلد نيستم فقط ٥٠٤ خوندم به نظرتون توي اين فرصت باقيمانده ميتونم چكار كنم كه حداقل بتونم ٢٠- ٣٠٪ بزنم

کار روی درک مطلب + سوالات لغت دو سه سال گذشته ،پارسال 2 تا سوال لغت تکراری اومده بود از سال 90 :smile:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به بچه های معماری عزیز که مثل من درگیر کنکور هستند / توصیه دوستان واسه ماه آخر کنکور چیه ؟ :que: کمکم کنین لطفا :(
1. دور کردن هرگونه استرس از خودتون که از هرچی مهم تره
2. خودتون رو باور کنید حتی اگه کم خوندین درسی رو ولی مواظب باشیند اعتماد به نفس کاذب نگیریند منفی بزنید درسی رو
3. مرور کردن وپرهیز از هرگونه خوندن کتاب جدیدی حالا میتونید جزوات کوتاه وسبک رو بخونید برای بار اول اونها مشکلی نیست
4. کلمات زبان رو هر روز بخشیش رو بخونید وهی تمرین کنید چون فراره واز ذهنتون میره
5. ازمون های ازمایشی رو شده حتی تو خونتون هر جمعه یه بار با شرایط ازمون برای خودتون برگزار کنید تا راه بیفته ذهنتون واسه کنکور
6. سعی کنید 2 هفته مونده به کنکور خوابتون رو تنظیم کنید یعنی زود بخوابید وگرنه شب کنکور به مشکل خواب دچار میشیند
7. تغذیه و ورزش خیلی مهمه شده حتی هفته ای یه ساعت ورزش کنید یا بریند بیرون گشتی بزنید براتون خیلی مفیده تا ذهنتون خسته نشه
امیدوارم مفید باشه اطلاعاتم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

من هم تقریبا مث تو هستم خیلی هم زبان را می خونم ولی باز ده ام کمه به نظر من لغات سالهای قبل را بخونه و سوالات کنکورهای قبل به اضافه درک مطلب من خودم زدم توی این ریتم شاید یک معجزه شه بتونم 20تایی را بزنیم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی تو اینترنت چک کردم پاسخنامه تشریحی نبود . کتابشم کنکاش داره قیمتش 32000

مشاهده پیوست 185933

مرسی دوست عزیز از راهنمایت ،من قبلا پیش دوستام دیدم که پاسخ نامه تشریحی داشتن این کتاب را ،من به خرید اینترتی اعتماد ندارم

معمار امین

عضو جدید
1. دور کردن هرگونه استرس از خودتون که از هرچی مهم تره
2. خودتون رو باور کنید حتی اگه کم خوندین درسی رو ولی مواظب باشیند اعتماد به نفس کاذب نگیریند منفی بزنید درسی رو
3. مرور کردن وپرهیز از هرگونه خوندن کتاب جدیدی حالا میتونید جزوات کوتاه وسبک رو بخونید برای بار اول اونها مشکلی نیست
4. کلمات زبان رو هر روز بخشیش رو بخونید وهی تمرین کنید چون فراره واز ذهنتون میره
5. ازمون های ازمایشی رو شده حتی تو خونتون هر جمعه یه بار با شرایط ازمون برای خودتون برگزار کنید تا راه بیفته ذهنتون واسه کنکور
6. سعی کنید 2 هفته مونده به کنکور خوابتون رو تنظیم کنید یعنی زود بخوابید وگرنه شب کنکور به مشکل خواب دچار میشیند
7. تغذیه و ورزش خیلی مهمه شده حتی هفته ای یه ساعت ورزش کنید یا بریند بیرون گشتی بزنید براتون خیلی مفیده تا ذهنتون خسته نشه
امیدوارم مفید باشه اطلاعاتم

ممنون بابت راهنماییت دوست عزیز . استفاده میکنم از حرفاتون :smile:

mehrajavan

عضو جدید
مرسی دوست عزیز از راهنمایت ،من قبلا پیش دوستام دیدم که پاسخ نامه تشریحی داشتن این کتاب را ،من به خرید اینترتی اعتماد ندارم

خواهش .
تو سایت خود انتشارات کنکاش خرید اینترنتی داره . من خودم قبلا خرید کردم
این آدرس سایتشه
www.asrekankash.ir

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
کار روی درک مطلب + سوالات لغت دو سه سال گذشته ،پارسال 2 تا سوال لغت تکراری اومده بود از سال 90 :smile:

منم دقیقا همین مشکل باران طلایی دارم اخه چطوری کار روی درک مطلب ؟؟؟؟؟چ شکلی؟؟

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
- مثبت و صبور باشید و بروی خواسته تان پافشاری کنید

- نگذار زخمهایت تو را به کسی که نیستی تبدیل کند..پائلو کوییلو

- هروز صبح به خود بگویید:من قدرت بیکرانی دارم و هرکاری را اراده کنم انجام میدهم

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز

من این کتابو دارم ولی پر از غلطه پولتونو هدر ندید!!!!!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم دقیقا همین مشکل باران طلایی دارم اخه چطوری کار روی درک مطلب ؟؟؟؟؟چ شکلی؟؟

خب ببین من هم همین مشکل دارم ، اما دارم سعی میکنم با استفاده از مهارت ها که برا درک مطلب هست این کار کنم ،اصلا نیازی نیست که درک مطلب را ترجمه کنی بخونش و سوال ها را داخلش پیدا کن جواب بده یک سری سوالات هستش که دقیقا عین جمله متن را باید بگردی و چک کنی نیازی به ترجمه هم نداره ،یک جزوه بود توی تایپک اموزش زبان بچه ها گذاشته بودن اون مهارت ها را گفته بود خوب توضیح داده بود فک کنم به عنوان مهارت های 13 گانه درک مطلب بود یک همچین چیزی ،ولی در کل باید تمرین کنی متن را بخون و شروع کن به حل کردن ، اصلا هم سعی نکن که ترجمه کنی

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام و دو صد بدرود بر معماران این مرز و بوم!:cool:
سوالات جدید جهت محک خودتون و بچالش کشیدن مطالب!:confused:
پاسخ این سوالات در ساعت 21:30 یکشنبه داده خواهد شد،پس لطفا پیام خصوصی و راهنمایی و .... نخوایین!!!:mad:
1.کدام دوره در معماری ایران به باروک معروف است؟بهمراه یک بنا معروف
2.بار باد مهم است یا زلزله؟
3.میزان اورلپ میلگرد ها چقدر می باشد؟
4.سه اصل ویتروویوس را بنویسید.
5.طبق آیین نامه ملی و مقررات ساختمان مبحث 6،بار باد چگونه به ساختمان وارد می شود؟
6.چه راهکارهایی در جهت کاهش تنش های ناشی از تغییرات حرارت می تواند انجام شود؟
7.بهترین پروفیل جهت مقابله با پیچش ......... می باشد و بهترین پروفیل برای مقابله با خمش ......... می باشد.
8.در پوسته های گنبدی تحت بار یکنواخت ، مدارهای بالای زاویه 45 درجه تحت ........ هستند و مدارهای زیر 45 درجه تحت ........ هستند.
9.زاویه تابش نور خورشید در ایران در زمستان ........ و در بهار و پاییز ........... و در تابستان ........... می باشد.

(اینم واسه کسایی که تست می خواستند!)
10.کدام جمله درست است؟
الف)خورشید در زمستان به زمین نزدیک است.
ب)در جنوب شرقی ایران ، خورشید بطور عمود بر زمین می تابد.
ج)در مکه در هیچ روزی از سال خورشید عمود بر کعبه نمی تابد.
د)در تابش مایل ،گرمای بیشتری به زمین می رسد.

11.منبع الهام سالن کنسرت تنریف ............... می باشد.
12.تراز پایه طبق آیین نامه 2800 چیست؟
13.عمق یخبندان چیست؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.