مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام و دو صد بدرود بر معماران این مرز و بوم!:cool:
سوالات جدید جهت محک خودتون و بچالش کشیدن مطالب!:confused:
پاسخ این سوالات در ساعت 21:30 داده خواهد شد،پس لطفا پیام خصوصی و راهنمایی و .... نخوایین!!!:mad:
1.کدام دوره در معماری ایران به باروک معروف است؟بهمراه یک بنا معروف نمیدونم
2.بار باد مهم است یا زلزله؟
بستگی به سازه داره اگه سازه سبک باشه مث سازه چادری و.. باد مهم تره در غیر اینصورت زلزله
3.میزان اورلپ میلگرد ها چقدر می باشد؟ -
4.سه اصل ویتروویوس را بنویسید.
زیبایی عملکرد ایستایی
5.طبق آیین نامه ملی و مقررات ساختمان مبحث 6،بار باد چگونه به ساختمان وارد می شود؟
فک کنم پله ای
6.چه راهکارهایی در جهت کاهش تنش های ناشی از تغییرات حرارت می تواند انجام شود؟
درز انبساط
7.بهترین پروفیل جهت مقابله با پیچش
(ممان اینرسی بالا -بسته - متقارن- فاقد گوشه مثل مقاطع دایره ای توپر و تو خالی) می باشد و بهترین پروفیل برای مقابله با خمش (قدبلند و ممان اینرسی بالا مثل مقاطع قوطی مستطیلی و آی شکل) می باشد.
8.در پوسته های گنبدی تحت بار یکنواخت ، مدارهای بالای زاویه 45 درجه تحت
فشار هستند و مدارهای زیر 45 درجه تحت کشش هستند.
9.زاویه تابش نور خورشید در ایران در زمستان ........ و در بهار و پاییز ........... و در تابستان ........... می باشد.

(اینم واسه کسایی که تست می خواستند!)
10.کدام جمله درست است؟
الف)خورشید در زمستان به زمین نزدیک است.
ب)در جنوب شرقی ایران ، خورشید بطور عمود بر زمین می تابد.
ج)در مکه در هیچ روزی از سال خورشید عمود بر کعبه نمی تابد.
د)در تابش مایل ،گرمای بیشتری به زمین می رسد.

11.منبع الهام سالن کنسرت تنریف ............... می باشد.
12.تراز پایه طبق آیین نامه 2800 چیست؟
13.عمق یخبندان چیست؟
عمق روی پی تا سطح زمین،یعنی عمقی که پی یخ نزنه

ممنون از سوالات ;)

آخرین ویرایش:

mahboooobeh

عضو جدید
پاسخ این سوالات در ساعت 21:30 داده خواهد شد،پس لطفا پیام خصوصی و راهنمایی و .... نخوایین!!!:mad:
1.کدام دوره در معماری ایران به باروک معروف است؟بهمراه یک بنا معروف
3.میزان اورلپ میلگرد ها چقدر می باشد؟
5.طبق آیین نامه ملی و مقررات ساختمان مبحث 6،بار باد چگونه به ساختمان وارد می شود؟
7.بهترین پروفیل جهت مقابله با پیچش ......... می باشد و بهترین پروفیل برای مقابله با خمش ......... می باشد.
8.در پوسته های گنبدی تحت بار یکنواخت ، مدارهای بالای زاویه 45 درجه تحت ........ هستند و مدارهای زیر 45 درجه تحت ........ هستند.
9.زاویه تابش نور خورشید در ایران در زمستان ........ و در بهار و پاییز ........... و در تابستان ........... می باشد.

10.کدام جمله درست است؟

13.عمق یخبندان چیست؟
اونایی که دوستمون جواب نداده
دوره ایلخانی........مسجد جامع یزد
به طور نسبی 40برابر قطر میلگرد(40Q)

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منم دقیقا همین مشکل باران طلایی دارم اخه چطوری کار روی درک مطلب ؟؟؟؟؟چ شکلی؟؟

تقریبا همینایی که دوست مون گفتن، یه سری مهارت های پایه هست (شناسایی اینکه سوال از چه نوعی هست و دقیقا منظورش چیه و از کجای متن باید جوابشو پیدا کرد) که برا شروع کار می تونین از جزوه ای که تو تاپیک زبان گذاشتن استفاده کنین، این فقط برا شروع خوبه و به مرور که با سوالا درگیر می شین می بینین این جزوه ها فقط در حد آشنایی اولیه کمک می کنن و به هیچ وجه کامل نیستن و شما فقط با تمرین می تونین مهارت های خاص خودتونو به دست بیارین! روند خاصی هم نداره فقط هر شب 1 سری درک مطلب برمی داری جواب می دی بعد تصحیح می کنی و علت اشتباهاتو مشخص می کنی همین اشتباها برات تجربه می شن و یواش یواش می بینی از تعداد اشتباهات داره کم می شه....
*** همون طور که دوستان بارها گفتن کل متن لازم نیست ترجمه شه ولی به نظر من جاهایی که غلط زدی و نتونستی دلیل اشتباهتو متوجه شی بهتره ترجمه کنی، چون بعضی از سوالا کاملا بر مبنای لغت هستن و می بینی یه لغت ظاهرا بی اهمیت که معنی شو بلد نبودی باعث شده یه تستو اشتباه جواب بدی، مثلا یه سوالی بود سال 91 جوابش می شد rain اما من چون این لغتو تو متن ندیده بودم فک کردم نمی تونه گزینه ی درست باشه در حالیکه داخل متن نوشته بود precipitation -به معنی بارش/ باران و برف- که من معنی شو نمی دونستم و به نظرم زیادم مهم نبود همینم باعث شد غلط بزنم!... از این موارد کم پیش میاد ولی به هر حال من اگه ترجمه ی اون قسمت از متنو نداشتم عمرا خودم می تونستم تشخیص بدم علت اشتباهم چی بوده! همین خودش یه تجربه ای شد با لغتای ناآشنا محتاطانه تر برخورد کنم (روند شکل گرفتن تجربه ها!;)) ...
***راستی تعداد درک مطلبای خود معماری خیلی کمه (چون تا یکی دو سال پیش فقط 1 دونه درک مطلب می دادن) برا همین برا تمرین کافی نیستن، در کنارش از درک مطلبای هنرهای ساخت، مرمت و طراحی شهری هم می شه استفاده کرد... سوالاشونو اگه ندارین از اینجا می تونین دانلود کنین : pdfhost.ir

خب ببین من هم همین مشکل دارم ، اما دارم سعی میکنم با استفاده از مهارت ها که برا درک مطلب هست این کار کنم ،اصلا نیازی نیست که درک مطلب را ترجمه کنی بخونش و سوال ها را داخلش پیدا کن جواب بده یک سری سوالات هستش که دقیقا عین جمله متن را باید بگردی و چک کنی نیازی به ترجمه هم نداره ،یک جزوه بود توی تایپک اموزش زبان بچه ها گذاشته بودن اون مهارت ها را گفته بود خوب توضیح داده بود فک کنم به عنوان مهارت های 13 گانه درک مطلب بود یک همچین چیزی ،ولی در کل باید تمرین کنی متن را بخون و شروع کن به حل کردن ، اصلا هم سعی نکن که ترجمه کنی

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثل اینکه بچه خوابن!!

خانم عارفه...پویان خان...سجی.....هانی معمار.....atrali.....خانم imah......samaneh.mhsnخانم .......حتی خانم همراهی هم نیستن!بازم بگم؟:surprised:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
تقریبا همینایی که دوست مون گفتن، یه سری مهارت های پایه هست (شناسایی اینکه سوال از چه نوعی هست و دقیقا منظورش چیه و از کجای متن باید جوابشو پیدا کرد) که برا شروع کار می تونین از جزوه ای که تو تاپیک زبان گذاشتن استفاده کنین، این فقط برا شروع خوبه و به مرور که با سوالا درگیر می شین می بینین این جزوه ها فقط در حد آشنایی اولیه کمک می کنن و به هیچ وجه کامل نیستن و شما فقط با تمرین می تونین مهارت های خاص خودتونو به دست بیارین! روند خاصی هم نداره فقط هر شب 1 سری درک مطلب برمی داری جواب می دی بعد تصحیح می کنی و علت اشتباهاتو مشخص می کنی همین اشتباها برات تجربه می شن و یواش یواش می بینی از تعداد اشتباهات داره کم می شه....
*** همون طور که دوستان بارها گفتن کل متن لازم نیست ترجمه شه ولی به نظر من جاهایی که غلط زدی و نتونستی دلیل اشتباهتو متوجه شی بهتره ترجمه کنی، چون بعضی از سوالا کاملا بر مبنای لغت هستن و می بینی یه لغت ظاهرا بی اهمیت که معنی شو بلد نبودی باعث شده یه تستو اشتباه جواب بدی، مثلا یه سوالی بود سال 91 جوابش می شد rain اما من چون این لغتو تو متن ندیده بودم فک کردم نمی تونه گزینه ی درست باشه در حالیکه داخل متن نوشته بود precipitation -به معنی بارش/ باران و برف- که من معنی شو نمی دونستم و به نظرم زیادم مهم نبود همینم باعث شد غلط بزنم!... از این موارد کم پیش میاد ولی به هر حال من اگه ترجمه ی اون قسمت از متنو نداشتم عمرا خودم می تونستم تشخیص بدم علت اشتباهم چی بوده! همین خودش یه تجربه ای شد با لغتای ناآشنا محتاطانه تر برخورد کنم (روند شکل گرفتن تجربه ها!;)) ...
***راستی تعداد درک مطلبای خود معماری خیلی کمه (چون تا یکی دو سال پیش فقط 1 دونه درک مطلب می دادن) برا همین برا تمرین کافی نیستن، در کنارش از درک مطلبای هنرهای ساخت، مرمت و طراحی شهری هم می شه استفاده کرد... سوالاشونو اگه ندارین از اینجا می تونین دانلود کنین : pdfhost.ir

ممنون فرزانه جان فعلا ک وقت نکردم بخدا وقت کم میارم اما باید از امشب ی درک بزنم .مرورم وقت میگیره امروز 3فصل از درک رفتارو مرور کردم با تنظیم سرایط بخش نورش ،،انقد میترسم نرسم ..نمیتونم تمرکز کنم شبم تاسیاتو میخام مرور کنم اگه خدا بخاد.تازه باید جزوه ارتقا با عناصر ساختمان های بلندم بخونم ک اولیتو گذاشتم با عناصر،راستی ممنون بابت عناصر

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
مثل اینکه بچه خوابن!!

خانم عارفه...پویان خان...سجی.....هانی معمار.....atrali.....خانم imah......samaneh.mhsnخانم .......حتی خانم همراهی هم نیستن!بازم بگم؟:surprised:

من بیدارم داداشی.........لعنت به این زبان بیاد که حسابی منو درگیر کرده:w00:..........خدایی دمت گرم بابت سوالات:gol:.......

mahboooobeh

عضو جدید
اونایی که دوستمون جواب نداده
دوره ایلخانی........مسجد جامع یزد
به طور نسبی 40برابر قطر میلگرد(40Q)

دوستان عذر میخوام.........ایلخانی به گوتیک در ایران معروفه........باروک هم به قاجار:دی

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
7.بهترین پروفیل جهت مقابله با پیچش ......... می باشد و بهترین پروفیل برای مقابله با خمش ......... می باشد.
8.در پوسته های گنبدی تحت بار یکنواخت ، مدارهای بالای زاویه 45 درجه تحت ........ هستند و مدارهای زیر 45 درجه تحت ........ هستند.

10.کدام جمله درست است؟

13.عمق یخبندان چیست؟

من بیشتر اینا که مربوطه به تاریخ و تنظیم میشه رو جواب نمیدم چون مطمئن نیستم و نخوندمشون ولی بقیه رو چون زحمت کشیدی و خیلی کارت با ارزشه ج.واب میدم

2-بار زلزله مهمتر از باز باد است
3-فکر کنم 40 برابر قطر میلگرده..................:razz:
5- نمیدونم..............فقط میدونم بار باد به نمای روبرو وارد میشه و در پشت ساختمان مکش ایجاد میکنه و تابع فرم ساختمان هم هست
6-میتوان از اتصالات مفصلی بهره جست
7-قوطی دایره ایchs_مقطع I که در آن جان تیر به صفر رسیده(مقطع بهینه)
8-فشار_کشش....................و یه نکته رو هم اینجا بگم بار های نزدیک به خط عمود هم بصورت فشاری هستند
11-موج اقیانوس
12-جایی که ساختمان از زمین جدا میشود
13-حداقل عمقی که در آن آب در سردترین روز سال یخ نمیزند.....................مطمئن نیستم:razz:

آخرین ویرایش:

ms.shahzad

عضو جدید
خب ببین من هم همین مشکل دارم ، اما دارم سعی میکنم با استفاده از مهارت ها که برا درک مطلب هست این کار کنم ،اصلا نیازی نیست که درک مطلب را ترجمه کنی بخونش و سوال ها را داخلش پیدا کن جواب بده یک سری سوالات هستش که دقیقا عین جمله متن را باید بگردی و چک کنی نیازی به ترجمه هم نداره ،یک جزوه بود توی تایپک اموزش زبان بچه ها گذاشته بودن اون مهارت ها را گفته بود خوب توضیح داده بود فک کنم به عنوان مهارت های 13 گانه درک مطلب بود یک همچین چیزی ،ولی در کل باید تمرین کنی متن را بخون و شروع کن به حل کردن ، اصلا هم سعی نکن که ترجمه کنی

سلام
دوست عزیز من هر چی گشتم این 13 مهارت که گفتی رو پیدا نکردم!
کاشکی آدرس دقیق رو بزاری یا چکیده این 13 مهارت رو برای ما هم بنویسی!
البته خواهشا.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
DSC_0109.jpgبچه ها تو سوال آزمون دوم مرکز سوال47شکلی ک نشون داه تو کتاب،نوشته اتصالات بوسیله نبشی اما مرکز،گفته 3پری فولادی سرغت نت پایین بود نتونستم بذارم مننون میشم کدومش صحیحه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پاسخ این سوالات در ساعت 21:30 یکشنبه داده خواهد شد،پس لطفا پیام خصوصی و راهنمایی و .... نخوایین!!!:mad:

10.کدام جمله درست است؟

13.عمق یخبندان چیست؟
۱-نمیدونم .....من معماری باروک معماری اسلامی -معماری ایران -مرحوم پیرنیا -نسیم عسگری حتی مانا قابوسی و متدین :eek:
۲-بار باد چون دائمیه
۳-به نظر من ۱.۲ هست اکثرا اوقات ولی توی پی زیاده
۴- اسحکام زیبایی کارایی
۵-بستگی به فرم ساختمان داره - به صورت پله ای و گسترده
۶-درز انبساط و انقباض-در جداره ها استفاده از مصالح مقاوم در برابر انبساط انقباض
۷جفتشم قوطی -دایره جلوگیری از کمانش توی ستون
۸-فشار - کشش
۹-بستگی به عرض جغرافیایی داره ولی تقریبا ۷۱ تو زمستان -۲۹ توی تابستان این واسه شهرهای مختلف متفاوته
۱۰-الف
۱۱-نمیدونم
عمق از روی پی تا عمق زیر بتن مکر کفسازی - در اقلیم های مختلف متفاوته تقریبا ۱ تا ۱.۵ متر -
-

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
از کسایی که تو پاسخ دادن به سوالات همت گماشتند ، تشکر ویژه می کنم!:gol::gol::gol::gol::gol::gol:

قاجار(بنای معروف مثله :تکیه دولت)!قاجار ،باروک ایرانه و صفوی، رنسانس ایران و ایلخانی ،هم گوتیک ایران!
بستگی به منطقه داره!شاید یه جا زلزله مهم بود شایدم یه جا باد!شاید یه جا هر دو مهم بود.به مبحث شماره6 مقررات ملی وآیین نامه 2800 و جزوه بارگزاری سروش نیا مراجعه شود.
35d فشاری , 40d up to 50d کششی(d : ضخامت میلگرد)
زیبایی،استحکام،فایده
بصورت پله ای رفته رفته به طبقات بالا ، بیشتر وارد می شود.
تکیه گاه غلتکی و درز انبساط ! ای افرادی که می گید صورت سوال مبهمه،تو کنکور با چهره سوال بازی می کنن و نباید با یه بار روخونی بگی غلطه یا بلد نیستم،سخت ترین سوال ها جواب های آسانی دارند!
7.بهترین پروفیل جهت مقابله با پیچش لوله می باشد و بهترین پروفیل برای مقابله با خمش بال پهن (تقویت شده با ممان ایینرسی بالا در دو جهت) می باشد.
8.در پوسته های گنبدی تحت بار یکنواخت ، مدارهای بالای زاویه 45 درجه تحت فشار هستند و مدارهای زیر 45 درجه تحت کشش هستند.
9.زاویه تابش نور خورشید در ایران در زمستان 31.5 و در بهار و پاییز 55 و در تابستان 78.5 می باشد.

10.کدام جمله درست است؟الف
برخلاف تصور همه ،خورشید در تابستان از زمین دور است،دلیل گرمای خورشید زاویه تابش است!
ب)در جنوب شرقی ایران ، خورشید بطور عمود بر زمین می تابد. در هیچ جای ایران خورشید عمود نمی تابد!

ج)در مکه در هیچ روزی از سال خورشید عمود بر کعبه نمی تابد. در دو روز خاص در کعبه ،خورشید عمود بر آن می تابد.

د)در تابش مایل ،گرمای بیشتری به زمین می رسد. در تابش عمود و نزدیک به عمود ، گرمای بیشتری به زمین می رسد.

11.منبع الهام سالن کنسرت تنریف
موج سر بر آورده از اقیانوس می باشد.
خودتون برین بخونین،مبحث 6 تیتر 6-7-2-2-3-2
13.عمق یخبندان چیست؟
عمقی که خاک تو اون عمق یخ می زنه!یعنی سطح روی پی باید پایین تر از این سطح باشه،تو هر جا فرق میکنه،تو مشهد 70 سانتمیتره و تو تبریز فک می کنم 110 سانته.اگه کسی ماله تهران و اصفهان و .... رو می دونه بگه.

آخرین ویرایش:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
از کسایی که تو پاسخ دادن به سوالات همت گماشتند ، تشکر ویژه می کنم!:gol::gol::gol::gol::gol::gol:

قاجار(بنای معروف مثله :تکیه دولت)!قاجار ،باروک ایرانه و صفوی، رنسانس ایران و ایلخانی ،هم گوتیک ایران!
بستگی به منطقه داره!شاید یه جا زلزله مهم بود شایدم یه جا باد!شاید یه جا هر دو مهم بود.به مبحث شماره6 مقررات ملی وآیین نامه 2800 و جزوه بارگزاری سروش نیا مراجعه شود.
30d فشاری , 40d up to 50d کششی(d : ضخامت میلگرد)
زیبایی،استحکام،فایده
بصورت پله ای رفته رفته به طبقات بالا ، بیشتر وارد می شود.
تکیه گاه غلتکی و درز انبساط ! ای افرادی که می گید صورت سوال مبهمه،تو کنکور با چهره سوال بازی می کنن و نباید با یه بار روخونی بگی غلطه یا بلد نیستم،سخت ترین سوال ها جواب های آسانی دارند!
7.بهترین پروفیل جهت مقابله با پیچش لوله می باشد و بهترین پروفیل برای مقابله با خمش بال پهن (تقویت شده با ممان ایینرسی بالا در دو جهت) می باشد.
8.در پوسته های گنبدی تحت بار یکنواخت ، مدارهای بالای زاویه 45 درجه تحت فشار هستند و مدارهای زیر 45 درجه تحت کشش هستند.
9.زاویه تابش نور خورشید در ایران در زمستان 31.5 و در بهار و پاییز 55 و در تابستان 78.5 می باشد.

10.کدام جمله درست است؟الف
برخلاف تصور همه ،خورشید در تابستان از زمین دور است،دلیل گرمای خورشید زاویه تابش است!
ب)در جنوب شرقی ایران ، خورشید بطور عمود بر زمین می تابد. در هیچ جای ایران خورشید عمود نمی تابد!

ج)در مکه در هیچ روزی از سال خورشید عمود بر کعبه نمی تابد. در دو روز خاص در کعبه ،خورشید عمود بر آن می تابد.

د)در تابش مایل ،گرمای بیشتری به زمین می رسد. در تابش عمود و نزدیک به عمود ، گرمای بیشتری به زمین می رسد.

11.منبع الهام سالن کنسرت تنریف
موج سر بر آورده از اقیانوس می باشد.
خودتون برین بخونین،مبحث 6 تیتر 6-7-2-2-3-2
13.عمق یخبندان چیست؟
عمقی که خاک تو اون عمق یخ می زنه!یعنی سطح روی پی باید پایین تر از این سطح باشه،تو هر جا فرق میکنه،تو مشهد 70 سانتمیتره و تو تبریز فک می کنم 110 سانته.اگه کسی ماله تهران و اصفهان و .... رو می دونه بگه.

ممنون بابت سوالا وجوابا... بسیار عالی بودن
اما در مورد سوال 10 باید بگم مورد الف فقط تو نیمکره شمالی صدق میکنه...موقعی که تو نیمکره شمالی زمستونه تو نیمکره جنوبی تابستونه . در نتیجه خورشید در تابستان نیمکره جنوبی به زمین نزدیکتره

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون بابت سوالا وجوابا... بسیار عالی بودن
اما در مورد سوال 10 باید بگم مورد الف فقط تو نیمکره شمالی صدق میکنه...موقعی که تو نیمکره شمالی زمستونه تو نیمکره جنوبی تابستونه . در نتیجه خورشید در تابستان نیمکره جنوبی به زمین نزدیکتره
خب ما داریم در مورد ایران حرف می زنیم!البته که حرف شما درسته!:w40:

moeinz

کاربر بیش فعال
ب دادم برسین
زبان رو مخمه
لغتاش ب ذهنم نمیمونه

نرم افزار نارسیس...ماکزیمم برای تافل و 504 و کتاب فرهنگ رهیافت رو خریدم هنوز نرسیدن ب نظرتون بدرد بخورن؟؟؟؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ب دادم برسین
زبان رو مخمه
لغتاش ب ذهنم نمیمونه

نرم افزار نارسیس...ماکزیمم برای تافل و 504 و کتاب فرهنگ رهیافت رو خریدم هنوز نرسیدن ب نظرتون بدرد بخورن؟؟؟؟

نرم افزار نارسیس خیلی خوبه من 504 رو با نارسیس میخونم راضی هم هستم . اما من 2 ماه پیش شروع کردم به خوندن... حالا شما هم شروع کن هر روز بخون تنظیماتشم بذار روی بیشترین نکات در روز که فک کنم 90 تاست، البته تافل مهمتر از 504 ، اگه هم میتونی 2 تاشو با هم بخون که البته یکم سنگین میشه،ایشالا که نتیجه میگیری

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دوست عزیز من هر چی گشتم این 13 مهارت که گفتی رو پیدا نکردم!
کاشکی آدرس دقیق رو بزاری یا چکیده این 13 مهارت رو برای ما هم بنویسی!
البته خواهشا.

بیا عزیزم این هم همون صفحه ای که میخوای
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ان-عمومـی-و-تخصصی-کارشناسی-ارشد-معماری/page25

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 186202بچه ها تو سوال آزمون دوم مرکز سوال47شکلی ک نشون داه تو کتاب،نوشته اتصالات بوسیله نبشی اما مرکز،گفته 3پری فولادی سرغت نت پایین بود نتونستم بذارم مننون میشم کدومش صحیحه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی نبود جواب بدهه؟؟؟؟؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی نبود جواب بدهه؟؟؟؟؟؟؟
به ترتیب 2-1-4.جواب سوال ها،سپری حتما هر کی نبشی گفته شاید اینطور بوده باشه!:w07:
سوال آخر هم حتما نبشیه شک نکنین.کششی چون نبشی مقاومت کافی واسه فشار رو نداره.

آخرین ویرایش:

silent star1

عضو جدید
ب دادم برسین
زبان رو مخمه
لغتاش ب ذهنم نمیمونه

من پارسال 504 رو با نارسیس خوندم وتا الان همه کلماتش یادم مونده.. به نظرم خیلی خوبه اگه وقت بذارید..

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
به ترتیب 2-1-4.جواب سوال ها،سپری حتما هر کی نبشی گفته شاید اینطور بوده باشه!:w07:
سوال آخر هم حتما نبشیه شک نکنین.کششی چون نبشی مقاومت کافی واسه فشار رو نداره.

اخه تو خود سازه در معماری نوشته اتصال نبشی پس اون چی میشه؟؟؟یعنی کتاب غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی از سایت عصر کنکاش خرید کرده؟
میخواستم سوالای پارسالو بخرم اما دانلودی بود. ترسیدم بگیرم ولی نشه پرینتش کرد!

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
-انسان مجموعه ای از آنچه که دارد نیست؛
بلکه انسان مجموعه ای است از آنچه که هنوز ندارد، اما می تواند داشته باشد .

-
من در رقابت با هیچکس جز خودم نمیباشم
هدف من مغلوب نمودن آخرین کاری است که انجام داده ام .
«
بیل گیتس»

-
امام على (علیه السلام)
إذا هبت أمراً فقع فیه، فإنّ شدّة توقّیه أعظم ممّا تخاف منه
هرگاه از كاری ترسیدی، خود را بـه كام آن بینداز، زیرا ترس شدید از آن كار، دشوارتر و زیان‌بارتر از اقدام به آن كار است.

1470018_333221416821094_1295917239_n.jpg

mehrajavan

عضو جدید

آره من خرید کردم ولی کتاب بوده سوالات نبوده

امکان پرینت هم اگه نداشته باشن میشه با برنامه هر صفحه رو تبدیل به عکس کرد بعد پرینت گرفت

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خریدم اگه دانلودی نزنی یعنی خود کتابو میخای که پوله پستشو میگیرن 3 روزه هم میفرستن میاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.