http://iacenter.ir.servercms4.com/uploads/azmoon-arshad.pdfسلام . کسی پاسخ نامه کنکور 92 داره ؟ از کجا پیدا کنم ؟ کتاب من مال پارسال هست .
http://iacenter.ir.servercms4.com/uploads/azmoon-arshad.pdfسلام . کسی پاسخ نامه کنکور 92 داره ؟ از کجا پیدا کنم ؟ کتاب من مال پارسال هست .
سلام دوستای گلم
سخت یا آسون بودن ب خودمون مربوط میشه
آزمون این دفه ... اگه تسلط کامل ب جهان داشتیم ... متوسط بود..... راجبه درک هیییییییچ نظری نمیدم خخخخ
و اما منظر ... کتاب نبود.. جزوه ها مد نظرشون بود... مخضوصا بهبهانی و اعتضادی
من شاهچراغیو نخوندم ک ببینم از اونم سوال بوده یا نه
اما وقتای اینجوری ک همش اسمو (مثل اسم کلیسا) یا منظر (اسم پارک ها) رو میارن ... قصدی جز بازی با دانش ما ندارن... ی جورایی خوبه و ی جورایی بد
خوبیش اینه ک من میفهمم ک ضعفم کجاس
و بدیش اینه ک هیچوقت ی کنکور نرمال سوالاش اینجوری نیس و باعث تضعیف روحیه میشه
پس نتیجش هرچی شد بهش توجه نکنید فقط سعی کنید اشکالات رو برطرف کنید
bacheha ba dorose tarikh chikar ,mikoniin? man hanoz ke hanoze daram matalaebe jaded mikhonam ghabliha ham be hich vajh yadam nist jorate moror ham nadarm![]()
در پاسخ به کسانی که می خواستند بپرسن کتاب های عصر کنکاش خوبن یا نه؟
کتاب درک عمومی بصورت درس و کنکوره.
سیستم های ساختمانی در معماری هم مساوی است با جمع جزوه های سینا شریفی و احسان سزوش نیا.
تنظیم شریط و تاسیسات هم خیلی خوبه.از اون کتاب های زیاد و مزخرف قیابکلو خیلی بهتره.
کتاب ایستایی بزبان ساده هم کم و هم مفیده.
زبان تخصصی شو مزخرف ارزیابی کردم!
تحلیل فضاهای شهری هم مزخرف بود.
مصالح ساختمانی هم زیاد بود و هم غیر مفید.
درک منظزش هم خوبه.
در کل ارشد کنکاش تو کتاب ها بی رقیبه ، من همه کتاب های دو سه ناشر مطرح کشور رو دیدم و از همه بهتر همین عصر کنکاشه.![]()
راستش،تاریخ رو از جزوه بخونی بهتره!این کتاب ها فقط فضا پرکن بودند و به نظر من حزوه pdf کنکاش و کتاب ابرهیم زارعی و مانا قابوسی و... بخونی ،از اینا بهترن.سلام دوست عزیز خیلی خیلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ممنون
پس یعنی زبان تخصصی شو به درد نمیخوره مگه به چه صورته ؟
مصالح ساختمانی در مورد چی توضیح داده ؟؟ لازمه بخونیم ؟؟؟
به نظرتون میشه کتاب سیستم های ساختمانی در معماری و کتاب ایستایی رو جایگزین منابع اصلی کرد .یعنی خوب پوشش داده منابع رو ؟
سایر کتاب ها رو نگاه نکردین ؟( طراحی فنی و اجزا ساختمان(عناصر و جزئیات)-معماری معاصر-معماری جهان -معماری اسلامی)
بازم ممنون از اطلاع رسانی![]()
سلام دوست عزیز خیلی خیلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی ممنون
پس یعنی زبان تخصصی شو به درد نمیخوره مگه به چه صورته ؟
مصالح ساختمانی در مورد چی توضیح داده ؟؟ لازمه بخونیم ؟؟؟
به نظرتون میشه کتاب سیستم های ساختمانی در معماری و کتاب ایستایی رو جایگزین منابع اصلی کرد .یعنی خوب پوشش داده منابع رو ؟
سایر کتاب ها رو نگاه نکردین ؟( طراحی فنی و اجزا ساختمان(عناصر و جزئیات)-معماری معاصر-معماری جهان -معماری اسلامی)
بازم ممنون از اطلاع رسانی![]()
دوست عزیز من کتاب طراحی فنی واجزا ساختمانو دارم البته مجموع سوالاته همش تسته ولی پاسخ تستاش تشریحیه و کامل توضیح داده .قسمت اول و دومش تکراریه مطالبش . قسمت سوم کتاب بهتره تستای مباحث نوین در فن ساختمانه.
معماری معاصرشم قسمت اول همون کتاب قبادیانه که بهتر توضیح داده.قسمت دومش معاصر ایرانه. همراه با تست..اینو کامل خوندم.![]()
خواهش میکنماوکی ممنون ازشما .
یعنی معماری معاصرش خوبه ؟ تونسته منابع اصلی رو پوشش بده ؟
درود بر دوستان کنکوری
بچه ها واسه سفارش کتابهای کنکاش مرکز فروش خاصی داره یعنی به جز کتابفروشی پرهام میدان انقلاب تهران جایی هست که بشه تخفیف بهتری گرفت اخه پرهام اصلا تخفیف نمیده
بچه ها بهترین گزینه واسه خرید کتابهای معماری و کتابهای عصر کنکاش کجاست با تخفیف![]()
بچه ها اگه بخوام تو این تایمه کم شروع کنم به خوندن وقت میشه که برسم؟چه کتابهای تستی میتونه کمکم کنه-لطف میکنید راهنماییم کنید![]()
سلام
بچه ها کسی کتاب تست زبان عمومی و تخصصی مرکز معماری داره؟؟ خوبه کتابش؟
کتابی هست که خوب باشه. فقط تست می خوام
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |