مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن از زبون من

ذکر امروز :
2شنبه : یا قاضی الحاجات

-انسان های بی هدف مجبورند یک عمر برای انسان های با هدف کار کنند
-هیچگاه اجازه ندهید احساس نامیدی باعث شود در نهایت به آنچه کمتر از لیاقتتان است رضایت دهید .
-وقتی سخترین و درناکترین گزینه را برمی گزینید ولی در عین حال در قلبتان احساس ارامش می کنید یعنی تصمیم درست را گرفته اید

aytakin69

عضو جدید
سلام به همگی...
یه سوال؟من منظر نخوندم میخوام کتاب یکی از موسساتو بخرم به نظرتون مال کدوم موسسه بهتره؟
و یه سوال دیگه...به نظرتون واسه مرور همه درسا کنار هم مرور شن مثل بودجه بندی ازومونا؟ یا اینکه یه کتاب تموم شه بعد برم سراغ کتاب بعدی؟ فک میکنم همه چی از یادم رفته ...:cry:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام به همگی...
یه سوال؟من منظر نخوندم میخوام کتاب یکی از موسساتو بخرم به نظرتون مال کدوم موسسه بهتره؟
و یه سوال دیگه...به نظرتون واسه مرور همه درسا کنار هم مرور شن مثل بودجه بندی ازومونا؟ یا اینکه یه کتاب تموم شه بعد برم سراغ کتاب بعدی؟ فک میکنم همه چی از یادم رفته ...:cry:

منظر عصر کنکاش.
مرورو هرجور راحتی انجام بده.

shahmirzadi

عضو جدید
بچه ها شما واسه انسجامه بانی و زارعی چی کار میکنین؟ ینی پخشو پلا نشن مطالب .

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کتاب های سه گانه عصر کنکاش ایا می تونی کتب بانی مسعود و زارعی و پیرنیاها پوشش بدهد ؟! :D

ترنج

عضو جدید
واسه این که تو کنکور رتبه خوبی بیاریم تراز کنکورای آزمایشیمون باید تو چه مایه هایی باشه؟؟
و این که تو کنکور آزمایشی یه تراز با تاثیر معدله یکیم بدون تاثیر معدل،رو کدومش باید حساب کنیم؟

میشه لطفا جواب بدین!!!

ترنج

عضو جدید
بچه ها شما واسه انسجامه بانی و زارعی چی کار میکنین؟ ینی پخشو پلا نشن مطالب .

من واسه هر بخش اولا می شینم جزوه قابوسیو می خونم که خلاصه دوتاشونه.این جوری مطلبای مهمش تو ذهنت دسته بندی میشه و منسجم میشه:smile:

بعد میام همون بخشو از رو کتاب زارعی که روون تره میخونم بعد از رو بانی مسعود;)

شاید اولش فک کنی این طوری خیلی وقتتو می گیره ولی اگه اول نکته های مهمشو بخونی خوندنه اون دو تا کتاب مثه روزنامه خوندن واست میشه قاطیم نمی کنی:D

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه هااا...حالتون خوبه همه گی؟؟امیدوارم همتون به برنامه هاتون تا الان رسیده باشینو با انرِژی بیشتر برای بقیه زمان باقی مونده پیش برین و بهترین نتایج رو بگیرین..
من یه مدت یه مشکلی داشتم و نتوستم اون طور که باید با برنامم پیش برم ..ازتون یه راهنمایی می خواستم:من هنوز طبیعت منبع الهام-فناوری نوین-ارکی تایپی رو نخوندم و الان می خوام شروع کنم.به نظرتون کدوم مهم تر هستند و ایا اگه حذف بشن خیلی مطالب مهم و کنکوری دارن؟ممنون از راهنماییتون.

واسه این که تو کنکور رتبه خوبی بیاریم تراز کنکورای آزمایشیمون باید تو چه مایه هایی باشه؟؟
و این که تو کنکور آزمایشی یه تراز با تاثیر معدله یکیم بدون تاثیر معدل،رو کدومش باید حساب کنیم؟

میشه لطفا جواب بدین!!!
ببین ترنج جان نمیشه جامعه اماری الان ازمون هارو با کنکور مقایسه کرد.ازمون ها واسه سنجش خودت و میزان تسلطت روی مطالب هستند و با درصد هایی که میاری نسبت به میزان مطالعت خودت رو بسنج.مثلا اگه منظر مسلط نیستی و اون مبحث رو نرسیدی دلیل نمیشه از خودت انتظار درصد بالا داشته باشی ..مهم اینه که درصد هاتو به یه حد متوسط رو به بالایی برسونی .

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه هااا...حالتون خوبه همه گی؟؟امیدوارم همتون به برنامه هاتون تا الان رسیده باشینو با انرِژی بیشتر برای بقیه زمان باقی مونده پیش برین و بهترین نتایج رو بگیرین..
من یه مدت یه مشکلی داشتم و نتوستم اون طور که باید با برنامم پیش برم ..ازتون یه راهنمایی می خواستم:من هنوز طبیعت منبع الهام-فناوری نوین-ارکی تایپی رو نخوندم و الان می خوام شروع کنم.به نظرتون کدوم مهم تر هستند و ایا اگه حذف بشن خیلی مطالب مهم و کنکوری دارن؟ممنون از راهنماییتون.

ببین ترنج جان نمیشه جامعه اماری الان ازمون هارو با کنکور مقایسه کرد.ازمون ها واسه سنجش خودت و میزان تسلطت روی مطالب هستند و با درصد هایی که میاری نسبت به میزان مطالعت خودت رو بسنج.مثلا اگه منظر مسلط نیستی و اون مبحث رو نرسیدی دلیل نمیشه از خودت انتظار درصد بالا داشته باشی ..مهم اینه که درصد هاتو به یه حد متوسط رو به بالایی برسونی .

ببین این کتابهایی که گفتی خیلی ازشون سوال بیاد 2 تا ولی خیلی احتمالش کم
پارسال یه سوال برای کنکور هنر ساخت اومد که بدون خوندن کتاب هم می شد زد
حالا اینش با خودت

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
این جزوه نانو سروش نیا 30صفحه است؟؟؟اخه پس چرا بنظرم خامه ؟؟؟؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین این کتابهایی که گفتی خیلی ازشون سوال بیاد 2 تا ولی خیلی احتمالش کم
پارسال یه سوال برای کنکور هنر ساخت اومد که بدون خوندن کتاب هم می شد زد
حالا اینش با خودت
جزوه هاشو نگا کنبم فک کنم بسنده کنه؟؟
کیمیا جان من برای فن درک رفتار وسازه درمعماری فصل17ساختمان با جزوه تاسیات حیدری خوندم و الانم نانو رو میخونم.ب نظرت دیگه چیا بخونم البته امروز میخام مبانی سازه برا معماران بگیرم
برای تنطیم هم کنکاشو دوماه پیش خوندم ک مرور نکردم ک انگار نخوندم

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه هاشو نگا کنبم فک کنم بسنده کنه؟؟
کیمیا جان من برای فن درک رفتار وسازه درمعماری فصل17ساختمان با جزوه تاسیات حیدری خوندم و الانم نانو رو میخونم.ب نظرت دیگه چیا بخونم البته امروز میخام مبانی سازه برا معماران بگیرم
برای تنطیم هم کنکاشو دوماه پیش خوندم ک مرور نکردم ک انگار نخوندم

نانو را اگر شروع نکردی نخون خلاصش تو باشگاه هست اونا بخون
به نظر من جز مبانی اگه وقت داری سازه در معماری و تنطیم قیابکلو را هم بخون چون طراح سوال تنظیم قیابکلو هست

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
نانو را اگر شروع نکردی نخون خلاصش تو باشگاه هست اونا بخون
به نظر من جز مبانی اگه وقت داری سازه در معماری و تنطیم قیابکلو را هم بخون چون طراح سوال تنظیم قیابکلو هست

همون جزوه نانو ک تو باسگاه پرینت گرفتم30صفحه است؟؟اونو میخونم،
متوجه نشدم جزوه چی بخونم؟مبانی سازه رو؟یا سازه در معماری؟سازه در معماری ک کتابشو خوندم

نااا

عضو جدید
دوستان برای دروس فن از جزوه های باشگاه اعم از تنظیم شرایط و تاسیسات و عناصر جزییات و ایستایی . سیستم های ساختماتی...
کدوم جزوه بهتر و روونتر توضیح داده ؟؟؟
اگه کسی خونده بگه که من اونارو پیرینت بگیرم.

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
همون جزوه نانو ک تو باسگاه پرینت گرفتم30صفحه است؟؟اونو میخونم،
متوجه نشدم جزوه چی بخونم؟مبانی سازه رو؟یا سازه در معماری؟سازه در معماری ک کتابشو خوندم

سازه هم خوندی تقریبا کلیات خوندی اگه وقت داری تنظیم قیابکلو و معمار مهندس ساختار را بخون اگه نه هم که برو سراغ مرور

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

ذکر امروز :
3شنبه : یاارحم الراحمین

-بهترین روزهای زندگیتان هنوز نیامده اند منتظرشان باشید اما از امروز هم لذت ببرید
-برای آنچه باور دارید ایستادگی کنید حتی اگر به معنای تنها ایستادن باشد
-شاید همه آنچه را میخواهم در زندگی نداشته باشم اما آنقدر مورد لطف خدا هستم که همه آنچه را نیاز دارم فراهم است خدایا ممنونم
شادبودن تنها انتقامی است که انسان میتواند از زندگی بگیرد.(چگوارا)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها سوالای ایوانخانه رو کسی نداره.میخرم ازش برام ایمیل کنه
اگه نه که به نظرتون آزمون ایوانخانه رو اینترنتی شرکت کنم یا آزمون مرکز معماری رو حضوری؟؟؟؟؟

zhila89

عضو جدید
سلام به همگی.....بچه ها به نظر شما اگه کسی بخواد الان تازه شروع به خوندن برای کنکور کنه با توجه به اینکه پارسال سازه در معماری، درک رفتار، ابنیه سنتی و زارعی رو خونده ( و الان گرچه چیزی یادش نیست! ولی یه کلیتی یادش هست) باید توی این مدت باقی مونده چه کتاب ها یا جزوه هایی رو بخونه که بتونه جایی قبول بشه؟ فکر می کنین برسم؟ :cry:

aytakin69

عضو جدید
اگه نه که به نظرتون آزمون ایوانخانه رو اینترنتی شرکت کنم یا آزمون مرکز معماری رو حضوری؟؟؟؟؟

خب سایت ایوانخانه ازمونای امسال گذاشته واسه دانلود....http://www.arch-house.com/#

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

جزوه معمار مهندس لطف میکنید آدرسشو بذارید؟؟؟؟؟
دانلود کرده بودم اما انگار پاک شده از گوشیم.
بچه ها از سارا کسی خبر نداره
من امروز ی چیزایی شنیدم خیلی ناراحتم کرده ممنون میشم برای سلامتی عزیزترین کسی زندگیم دعاکنید و سارا ...

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

ذکر امروز :
4شنبه : یا حی یاقیوم

-بجای حرف زدن عمل کنید بجای گفتن نشان دهید یه جای وعده دادن ثابت کنید
-همه مردم دوست دارند در اوج و قله کوه زندگی کنند..بی آنکه متوجه باشند خوشبختی واقعی جایی است که سراشیبی به سمت بالای کوه را می پیماییم
-علم خویش را به جهل و یقین را به شک مبدل نکنید.آنگاه که به علم رسیدید عمل کنید و آنگاه که به یقین دست یافتید اقدام نمایید.(امام علی(ع))

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ذکر امروز :
4شنبه : یا حی یاقیوم

-بجای حرف زدن عمل کنید بجای گفتن نشان دهید یه جای وعده دادن ثابت کنید
-همه مردم دوست دارند در اوج و قله کوه زندگی کنند..بی آنکه متوجه باشند خوشبختی واقعی جایی است که سراشیبی به سمت بالای کوه را می پیماییم
-علم خویش را به جهل و یقین را به شک مبدل نکنید.آنگاه که به علم رسیدید عمل کنید و آنگاه که به یقین دست یافتید اقدام نمایید.(امام علی(ع))

بچه ها .... لطفا برا مامانم دعا کنید
حالش خوب شه زود....:cry:
من دعا میکنم دیروزم من خاستم بابامو دعاکنن دریغ از همدردکسی.انتظارم نداشتم همه مشغول درسن.
من واقعا دیگه نمیکشم درس بخونم هرروزم هدرمیشه با ناراحتی ........خدا انشالاه ب مادرت طول عمر بده

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دعا میکنم دیروزم من خاستم بابامو دعاکنن دریغ از همدردکسی.انتظارم نداشتم همه مشغول درسن.
من واقعا دیگه نمیکشم درس بخونم هرروزم هدرمیشه با ناراحتی ........خدا انشالاه ب مادرت طول عمر بده
باور کن من برای همه کسایی که شرایطمون مث همه هرروز دعا میکنم که خدایی نکرده اتفاقی نیفته.من متوجه نشدم ولی امیدوارم خدا به همه سلامتی بده و تو هم به روزای خوب برگزدی و همچنین مامان الهام خانومی

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها من زمانم شدیدا کمه..خواستم یه جمع بندی بکنم ببینید منطقیه و یا اینکه چیزی رو از قلم ننداخته باشم...لطفا
ایستایی و فن
اونهایی ک خوندم و باید مرور بشه:
ساختمانها چگونه عمل میکنند/ساختا+مهندش=معمار/ساختمانهای بتنی/فولادی/
اونهایی ک خوندم اما نصفه مونده و باید تموم بشه +مروز=
طراحی لرزه ای/سازه در معماری/درک رفتار/
اونهایی ک باید بخونم و جز مهمهاست:
فناوری نوین/جزئیات ارتقا دهنده/مبانی سازه (اگه بشه کتابهاشو بخونم فکر کنم بهتره نه؟)
اونهایی ک بیخیال کتاب میشمو تو جزوه جمعش میکنم:
فناوری نوین/کل جزوات سروش نیا ک تو تاپیک بود به همراه سینا شریفی
تنظیم شرایط
خوندم و میخوام مرور کنم:
فیزیک 1
دارم میخونم
فیزیک 2/3
نخوندم و باید وقت بزارم
فیزیک 4(مهمه به نظرتون ک بخونم؟با این زمان کم تا 10 دی؟)
ابنیه سنتی قبادیان (240 صفحه اش رو خوندم)
تاسیسات مکانیکی و الکتریکی
جزوه ایزدی(پارسال خونده بود...خوب بود...حجمش کمه فکر کنم بشه خوندش)
کتاب تاسیسات (نصفه خوندمش وقت بشه میخونم در غیر اینصورت همون ایزدی رو اکتفا میکنم)
زبان
دارم میخونم هر روز
504/تافل
خیلی دوست دارم 1100 رو بخونم...واسه 2 هفته اش رو هم خوندم
گرامر (میزارم از دی به بعد ک خیلی وقتم سرمرور نره)
تاریخ جهان
زارعی (دارم میخونم ساده میشه جمعش کرد)
بانی مسعود(بخش معاصرش داغونم میکنه:cry:/راه حل کمک.....)
تاریخ اسلامی
سبک شناسی/جزوه نسیم/متدین(/فکر کنم کفایت کنه؟؟؟؟)
منظر
کتاب کنکاش /و خلاصه های پارسالم
درک
هنوز متاسفانه نخوندم ولی میشه تست و کتاب عسگری و مشق معماری
حالا دوستان کمکم کنم...اگه چیزی خذف باید بشه و اضافه بشه رو بگن حتما...
آزمون17 بهمنم ک باشه 1 ماه برا مرور فکر کنم کافی باشه...آخه الانم تقریبا داره مرور میشه
حالا نظرتون میگید لطفا؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.