مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-مشکلات زندگی مانند جدول کلمات، متقاطع هستند برای حل آنها باید ابتدا سراغ مشکلات کوچکتر رفت،گاهی مشکلات بزرگترخود به خود حل می شوند،گاهی مشکلات نقطه تلاقی دارند گاهی بهم وابسته اند

-روی هر پله ای که باشی خدا ازتو یک پله بالاتر است به به این خاطر که خداست برای اینکه دستت را بگیرد

-اگر می دانستید افکارتان چقد قدرتمند هستند حتی برای یک لحظه دیگر هم فکر منفی نمیکردید

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بسی رنج میبرم سر منطر.میخوام با جعبه لایتنر بخونم.اگه کسی پایه اس بگه تا تقسیم بندیش کنیم....................

mitra2470

عضو جدید
بسی رنج میبرم سر منطر.میخوام با جعبه لایتنر بخونم.اگه کسی پایه اس بگه تا تقسیم بندیش کنیم....................

منظر کنکاشو من بار اول که خوندم گفتم واااااااااااااای چقد نکته داره ...مسلسل وار پشت هم گفته اماااا ...مرور کلید همه مشکلاته
مثلا همون روز که خوندم فردا دوباره ی نگاش کردم...اخر هفته دوباره نگاش کردم قبل از ازمونم مرور کردم...خیلی خوب تو ذهنم مون دیگه
ی بار یکی از بچه ها نوشته بود بارنگای مختلف بخونین مثلا امروز زیر نکاتی که حفظ نمیشی یا خیلی مهمه قرمز بکش دفعه بعد اگه دیدی سرسختی میکنه سبزش کن....امتحان کردم جواب داد;)
چون خطوط کتاب مشکیه مداد جوابگو نیست من جعبه مداد رنگیم کنار دستمه با رنگ قرمز(که قشششنگ بزنه تو چشم)زیر نکات خط میکشم اگه دیگه خیلیییی مهم بشه هایلایت میکنم و شکلا اونجاییش که نکته داره رو رنگ میزنم که اون جزییاته بزنه تو چشم....مثلا باغ هشت بهشت اولین باغیه که خیابان بندی قطری واردش شد...پس من میام این خطوط موربو رنگ میزنم که یادم بمونه و همینطور بقیه درسا
حالا البته این ربطی به جعبه لایتنر پیشنهادی شما نداشتا ولی خواستم بگم که با مرور هم قضیه حل میشه و اتفاقا چه شیرین:w17:

shahmirzadi

عضو جدید
جمع بندیه آخر که روزانه تستای کنکورو میزنیم .و رفع اشکال و اینا میکنیم .چقد وقت میبره؟پیشکسوتاا :| :cry: استرسسس گرفتم نکنه تا الان خونده هامو نرسم دوره کنم. :cry::cry:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
جمع بندیه آخر که روزانه تستای کنکورو میزنیم .و رفع اشکال و اینا میکنیم .چقد وقت میبره؟پیشکسوتاا :| :cry: استرسسس گرفتم نکنه تا الان خونده هامو نرسم دوره کنم. :cry::cry:
چقدر جو گیر شدن بچه ها ، من بهت بگم که من تا 6 ساعت مونده به امتحان کنکور ،درس خوندم و هفته آخر تست زدم اونم فقط تست های دو سال قبل رو و رتبم خوب شد.
اینکه یکی می گه از الان مرور می کنم و .... اصلا مهم نیست و خودتو ناراحت نکن اتفاقا مطمئن باش اگه بخوای تا آخرین روز می تونی مطلب جدید یاد بگیری و تو کنکور اعتماد به نفست رو زیاد کنی.(بخاطر معلومات بیشتر)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

والا من تجربه اش ندارم ،ولی استرس نداره انشاله که میرسونی و بعدش این برمی گرده به تعداد منابع ات و میزان تسلط ات روی هر کدوم از منابع ،اگه خیلی استرس داری بشین اسم همه دروسی که خوندی یا باید مرور شن را بنویس و جلو هر کدوم میزان زمانی که فک می کنی وقت میبره را بنویس فک کنم حساب دستت میاد از استرس ات هم کم میکنه ،موفق باشی

shahmirzadi

عضو جدید
چقدر جو گیر شدن بچه ها ، من بهت بگم که من تا 6 ساعت مونده به امتحان کنکور ،درس خوندم و هفته آخر تست زدم اونم فقط تست های دو سال قبل رو و رتبم خوب شد.
اینکه یکی می گه از الان مرور می کنم و .... اصلا مهم نیست و خودتو ناراحت نکن اتفاقا مطمئن باش اگه بخوای تا آخرین روز می تونی مطلب جدید یاد بگیری و تو کنکور اعتماد به نفست رو زیاد کنی.(بخاطر معلومات بیشتر)

عهه اخهه چه وضه گفتنه.جو گیر شدن چیه آخه!
مرسی .اثرگذار بود:mad:بعدشم من الاان خیلی استرس دارم خاستم زمان از دست ندم یوقت تهش بدتر شه استرسمم :cry:

shahmirzadi

عضو جدید
والا من تجربه اش ندارم ،ولی استرس نداره انشاله که میرسونی و بعدش این برمی گرده به تعداد منابع ات و میزان تسلط ات روی هر کدوم از منابع ،اگه خیلی استرس داری بشین اسم همه دروسی که خوندی یا باید مرور شن را بنویس و جلو هر کدوم میزان زمانی که فک می کنی وقت میبره را بنویس فک کنم حساب دستت میاد از استرس ات هم کم میکنه ،موفق باشی

هر روز چن وعده اینکاارو میکنم.بدترمیششهه .:|:|:|

mehranisfahani

عضو جدید
سلام بچه ها ی سوال!!
من واس مرور ی سری کتاب میخوام ک خلاصش کامل باشه تستم داشته باشه... درسنامش چیزیو جا نندازه و همه چیو خلاصه بگه!
مخصوصا واس منظر، درک عمومی و تاریخ؟؟؟
ممنون میشم سریعا راهنماییم کنین
مرسی:heart:
فک کنم فقط جواب منو کسی نمیده :cry:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر روز چن وعده اینکاارو میکنم.بدترمیششهه .:|:|:|

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا من یکی خودم از همه ادم و عالم عقب ترم از جزوه هام کم میکنم یا حذف و هر وقت این کار میکنم که برنامه را چک کنم و زمان نوشتن به این سبک از استرسم کم هم میشه کلا فاز میده استرس ادم از بین میره

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلي بوسيله mehranisfahani http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png
سلام بچه ها ی سوال!!
من واس مرور ی سری کتاب میخوام ک خلاصش کامل باشه تستم داشته باشه... درسنامش چیزیو جا نندازه و همه چیو خلاصه بگه!
مخصوصا واس منظر، درک عمومی و تاریخ؟؟؟
ممنون میشم سریعا راهنماییم کنین
مرسی:heart:

ببین دوست عزیز ممکنه کسی هایی که تا الان سوالت دیدن پاسخ درستی نداشتن که چیزی نگفتن انشاله بچه ها ببینن جوابت میدن
اخه این چیزی که میخوای نمی دونم پافت بشه یا خلاصه باشه هیچی هم کم نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی من خودم برا تاریخ برا مرور از جزوه نسیم عسگری و مانا قابوسی استفاده میکنم ،واسه درک هم مشق معماری خوندم و یک مقدار زیبایی شناسی با یک سری از تست های عسگری برا مرور یک نگاه کلی شاید درحد 4یا5 ساعت به تست های عسگری میندازم در اخر و کتاب راهیان می خونم یک قسمت هایش،البته درک معماریباید زیاد تست بزنی همین که دست بیاد،واسه منظر هم میگن عصر کنکاش فک کنم خوبه که من ندیدمش و جزوهها خودم مرور میکنم،اینا نظر من برا مرورهای خودمه انشاله بقیه میان جوابت را درستت تر و کامل تر میدن

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز چه به اونایی که هنوز دانشجو هستن و چه اونایی که دارن میخونن و امسال مطمنم دانشجوی ارشد میشن انشالله تبریک میگم ..روزتون مبارک دانشجوهای آینده:w30::w23::w32::w33::w36::w14:

وااااای انشالاه .منم ب همه تبریک میگم روز دانشجو.
امروزم تولدمم هست.
من اصلا این مبانی سازه رو نمی فهمم مثلا فصل5اون گوی ها ک میگه یعنی چی؟؟

آخرین ویرایش:

*.N

عضو جدید

سلام دوست عزیز.بله واسه درک همون تستای عسگری ومنظرو کنکاش وتاریخ هم نسیم عسگری یک کتابم واسه معماری معاصر کنکاشه معماری غربو معاصر ایرانه درسنامه به علاوه تست .کتاب خوبیه من خوندمش .یه جزوه معاصر هم از علی عسگری تو باشگاهه اونم واسه مرور خوبه .من اینارو دارم میخونم.:)

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمین

جملات انرژی بخش خاله یاسمین

- تجربه به خطا نمی‌رود؛ این قضاوت شماست که با انتظار آنچه در توانش نیست مرتکب اشتباه می‌شود. – لئوناردو داوینچی

-هرگز به اين فكر نكن كه در برابر فاجعه اي كه هنوز اتفاق نيفتاده، چگونه بايد عزا بگيري.-نادر ابراهيمي

-تصور مي كنم كه اگر هر كس تنها يك ربع ساعت به فكر زندگي خويش باشد و بيانديشد كه آن را اصلاح كند، هر ماه زندگي او از ماه پيش بهتر خواهد شد.-فرانسوا ولتر

mitra2470

عضو جدید
بچه ها 1 سوال: کنکورای سالای پیشو توی همون 1 ماه آخر که واسه مروره بخونیم دیگه؟

HOTT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دست از طلب ندارم تا کام من برآید
یا تن رسد به مدرک یا جان ز تن درآید
.
.
.
به همتون تبریک میگم روز دانشجو رو.....شماهایی که دانشجوهای ارشد اینده این باشگاه هستید...:w23:

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دست از طلب ندارم تا کام من برآید
یا تن رسد به مدرک یا جان ز تن درآید
.
.
.
به همتون تبریک میگم روز دانشجو رو.....شماهایی که دانشجوهای ارشد اینده این باشگاه هستید...:w23:
چه عکس خوشگلی
برو بچز من تاریخ زارعی تا روم خوندم معماری بانی مسعود قسمت جهانش رو خوب خوندم...............دیگه نمیکشم رومانسک و گوتیک و رنسانس زارعی رو بخونم .................مشکلی نیس به نطرتون ؟؟؟؟؟به نطرم بانی مسعود منسجم تره از صدر مسیحیت به بعد.آخه باید به فن هم برسم کلی منابعم مونده

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه عکس خوشگلی
برو بچز من تاریخ زارعی تا روم خوندم معماری بانی مسعود قسمت جهانش رو خوب خوندم...............دیگه نمیکشم رومانسک و گوتیک و رنسانس زارعی رو بخونم .................مشکلی نیس به نطرتون ؟؟؟؟؟به نطرم بانی مسعود منسجم تره از صدر مسیحیت به بعد.آخه باید به فن هم برسم کلی منابعم مونده
زارعی قسمت رومانسک و گوتیک و رنسانس را خیلی خلاصه گفته.به نظرم اگه نخونی چیزی رو از دست ندادی.

mitra2470

عضو جدید
زارعی قسمت رومانسک و گوتیک و رنسانس را خیلی خلاصه گفته.به نظرم اگه نخونی چیزی رو از دست ندادی.

خلاصه گفته!!!! سبک نورماندی و لومباری و آکتین و این چیزا که مربوط به رمانسکه که فقط زارعی گفته بانی مسعود که نگفته......من که میگم بخون:whistle:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها 1 سوال: کنکورای سالای پیشو توی همون 1 ماه آخر که واسه مروره بخونیم دیگه؟

اره انشاله اونا را میزاریم که یک مقدار مرور کنیم بعدش که ادم نه بیاد بزنه یا همه را اشتباه بزنه یا اینکه با شک یا اینکه سوال میبینی اشنا ولی.....خب اینجور که ناامیدمیشه از کاری که کرده انشاله اگه از اول دی مرور کردی به نظرم از نیمه دی مناسبه برا زدنش یا اینکه من خودم چون تا اوایل دی می خونم بعدش مرور میکنم انشاله می خوام بزارم تست ها را برا اول بهمن که هر روز بزنم البته یکم ریسکه ولی من مجبوررم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من مشق معماری را خوندم ،پی دی اف تست های عسگری که بچه گذاشتن همون 1600سوال را هم دارم تموم میکنم ،140یا 150 صفحه هم از کتاب زیبا یی شناسی را خونده بودم قبلا به نظرتون بقیه اش را بخونم یا برم فن و تاریخ بخونم به جاش البته این بگم من هر شب 1ساعت برا اون پی دی اف وقت میزاشتم که داره تموم میشه وقت اون به نظرتون زیبایی شناسی بخونم یا بزارم برا تاریخ و فن یا چیز مهم دیگه برا درک لازم بگید اون بخونم جاش

aytakin69

عضو جدید
بچه ها من مشق معماری را خوندم ،پی دی اف تست های عسگری که بچه گذاشتن همون 1600سوال را هم دارم تموم میکنم ،140یا 150 صفحه هم از کتاب زیبا یی شناسی را خونده بودم قبلا به نظرتون بقیه اش را بخونم یا برم فن و تاریخ بخونم به جاش البته این بگم من هر شب 1ساعت برا اون پی دی اف وقت میزاشتم که داره تموم میشه وقت اون به نظرتون زیبایی شناسی بخونم یا بزارم برا تاریخ و فن یا چیز مهم دیگه برا درک لازم بگید اون بخونم جاش
خب جوابش واضحه کتابی مثل زیبایی شناسی وقتش الا ن نیس مگه اینکه همه منابع رو تموم کرده باشیو وقتت آزاد باشه اگه نیس برو سراغ درسای مهمتر که نخوندی...تو ارشد مهم نیست چند تا کتاب بخونی مهم اینه بدونی چی باید بخونی...:)

آخرین ویرایش:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

-تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی!
یکی دیروز و یکی فردا .

-اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد ..باور محال بودنش را عوض کن .

-اگر می‌خواهید راه پیش‌رویتان را بشناسید، از کسی بپرسید که از آن رد شده باشد. – ضرب‌المثل چینی

هورااااااااااااااااا این سیصدمین جمله ای بود که براتون گذشتم انشالله رتبه همتون زیر صد بشه:)

آخرین ویرایش:

mehrajavan

عضو جدید
بچه ها این کتاب در مورد چیه
مصالح ساختمان(سنتی و مدرن) انتشارات عصر کنکاش ؟
لازمه بخونیم ؟

از بچه ها کی کتاب کنکاش داره ؟؟؟ کیفیت این کتابها چطوره ؟؟؟کدوم کتاب هاشو تهیه کنم ؟؟؟
این کتابها

بچه هایی که این کتاب ها روتهیه کردن نظراتشون رو بگن ؟؟؟

آخرین ویرایش:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا نظرتونو درمورد درک عمومی معماری عصر کنکاش بگین...ممنون میشم

منامنا

عضو جدید
بچه ها این کتاب در مورد چیه
مصالح ساختمان(سنتی و مدرن) انتشارات عصر کنکاش ؟
لازمه بخونیم ؟

از بچه ها کی کتاب کنکاش داره ؟؟؟ کیفیت این کتابها چطوره ؟؟؟کدوم کتاب هاشو تهیه کنم ؟؟؟
این کتابها

بچه هایی که این کتاب ها روتهیه کردن نظراتشون رو بگن ؟؟؟
من اکثر کتاباشو دارم خیلیم دوسشون دارم به جز فن و زبانش.....
ولی اصلا از ایستاییش خوشم نیومد خیلی غلط غلوط داره....
اما تاریخو درکاش عالین;)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا نظرتونو درمورد درک عمومی معماری عصر کنکاش بگین...ممنون میشم

خوبه ب نظرم اما اگه واقعا میخای بخونیش بگیر من 3ماه گرفتم فقط ی فصلشو خوندم با ی تعداد از تستاش اما خوبه در کل ..

saghi23

عضو جدید
من که خیلی ازش راضیم-منابع دیگرو نخوندم ولی به نظرم میاد خلاصه مهم کل دروس رو داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.