مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
داخل کتاب تافل یه قسمتی هست مهارت های سیزده گانه درک مطلب خیلی خوبه بچه ها تایپیک جزوه ها گذاشته بودن ولی الان خودم پیدا نکردم.خودت یه سرچ بزن ببین پیدا می کنی..
اینجام یه سری بزن:http://www.www.www.iran-eng.ir/show...لات-درک-مطلب-زبان-انگلیسی-را-چگونه-پاسخ-دهیم؟

ممنون صالحی جان منظورتون از کتاب تافل اسنشال هستش؟ برای درک مطلب کتاب جامع که فارسی باشه چی خوبه؟

*.N

عضو جدید
کسی کتاب ساختمانهای بلندو داره؟؟؟؟؟؟؟
میتونم ی خاهشی کنم از کسیایی ک دارن؟؟؟؟
میشه از فصل 3 عکس بگیرن بذارن مثل فصل 17ساختمانها چگونه عمل میکنن ک همراهی جون گذاشتن.
ممنون میشم این لطف بکنید!!!
فصل 17ک چیز خاصی نداشت چرا اینقد تاکید بهش میکنن ؟؟ب کجاهاش بیشتر توجه کنم؟اخه درک رفتارو توضیخ داده و مطلب جدیدی نیست میشه کسایی ک میدونن بگن کجاهاش مهمتره و ممکنه چطور سوال بیاد؟شکلاش؟متنش؟!

دوست عزیزاین جزوه فصل 3 ساختمانهای بلند که دوستان تو قسمت جزوه ها گذاشتن.جزوه ساختمان های بلند دکتر سروش نیا در دانشکده شریعتی تهران#794

*.N

عضو جدید
من تا الان وقتمو رو درک و منظر و زبان گذاشته بودم تازه می خوام دروس تاریخو شروع کنم. از جزوه های باشگاه کدومارو بخونم خوبه کدوما مهمتره؟ اگه کسی میتونه لینکاشو بگه .ممنوووووووووووون[/QUOTE

جزوه معمار ی اسلامی نسیم عسگری
(خلاصه و شامل تمام مباحث)
http://uploadkon.ir/?file=islamic_1.rar

خلاصه جزوه مانا قابوسی
بخش 1:
http://zurl.ir/93988
بخش2:
http://zurl.ir/35365
بخش3:
http://zurl.ir/29356
بخش4:
http://zurl.ir/57295
بخش5:
http://zurl.ir/36386

این جزوه ها خوبن اما کافی نیستن.سبک شناسی و بانی مسعودو هم بخونی تا وقتی که باقی مونده خیلی خوبه.موفق باشی

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان برای هر کدوم از این عناوین که زیر مجموعه دروس فنی هستند: " تنظیم شرایط محیطی - تاسیسات ساختمان - ایستایی و سیستم های ساختمانی - عناصر جزئیات و مصالح ساختمانی" به تفکیک هر کدام چند سوال در کنکور میاد؟ تا بتونیم با توجه به اهمیت وقت بیشتری بگذاریم.

*.N

عضو جدید
دوستان برای هر کدوم از این عناوین که زیر مجموعه دروس فنی هستند: " تنظیم شرایط محیطی - تاسیسات ساختمان - ایستایی و سیستم های ساختمانی - عناصر جزئیات و مصالح ساختمانی" به تفکیک هر کدام چند سوال در کنکور میاد؟ تا بتونیم با توجه به اهمیت وقت بیشتری بگذاریم.
دوست عزیز این تفکیکو دقیقا نمیدونم ماهان یا مدرسان واسه کنکور پارسال انجام داده:تنظیم شرایط 3سوال /تاسیسات 2/صوت ونور 2/عناصر6/مصالح4/ایستایی 8/سیستم های ساختمانی 5/
اما شما سعی کن تنظیم شرایطو خوب بخونی چون تو درک عمومیم میتونه کمکت کنه وایستایی و سیستم.واسه مصالح جزوه نانو رو بخون باقی رو هم با جزوه وخلاصه ها میتونی پیش ببری.:)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز این تفکیکو دقیقا نمیدونم ماهان یا مدرسان واسه کنکور پارسال انجام داده:تنظیم شرایط 3سوال /تاسیسات 2/صوت ونور 2/عناصر6/مصالح4/ایستایی 8/سیستم های ساختمانی 5/
اما شما سعی کن تنظیم شرایطو خوب بخونی چون تو درک عمومیم میتونه کمکت کنه وایستایی و سیستم.واسه مصالح جزوه نانو رو بخون باقی رو هم با جزوه وخلاصه ها میتونی پیش ببری.:)

کدوم جزوه نانو؟؟من برای سحر ک گذاشته بودنو نتونستم دانلود کنم میشه بذاریدش؟؟ضمیمه کنی اینجا ک نیاز نباشه بری از تو سایت دیگه دانلودش کنی ی تعداد پرینتم دارم در ب در نانو ام ک همشو باهم ببرم ممنون میشم ،واقعا 4سوال میاد؟؟سال پیش ک ی دونه از نانو اومده بود ب نظرم اون شکله ؟درسته ؟یا سوال دیگه ام بود

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
این دو هفته کمر همتو بسته بودم ک با تلاش جانانه آزمون خووووب بشه درصدام:rambo:
هفته ی پیش ترکوندم...این هفته خودم ترکیدم:w22:
انواع و اقسام مریضیهایی ک ممکنه تو ی هفته واسه ی نفر پیش بیاد هم سرم اومده تا آخر هفته ی چند مدل دیگه هم میاد احتمالا خخخخخخ خدا ب خیر کنه:w29:
بابا نخواستم.... منو چ ب درصد خوب:w07:
اینو گفتم ک حساااابی مراقب خودتون باشید.. هم ب خوابتون برسید و هم ب خوراکتون:w16:
نذارید بدنتون ضعیف شه دوستای گلم:w36::w38:

shematik

عضو جدید
یک مقدار کم قبلا خونده بودم ،ولی مرور نکردم ،من فقط جزوه میخونم برا منظر،یکی از بچه هایی که قبلا قبول شده می گفت برا منظر فقط جزوه بخونید کافیه

اخه اکثر بچه ها میگن کنکاش بخونین!
دوستم شما کدوم جزوه ها رو میخونی؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
این دو هفته کمر همتو بسته بودم ک با تلاش جانانه آزمون خووووب بشه درصدام:rambo:
هفته ی پیش ترکوندم...این هفته خودم ترکیدم:w22:
انواع و اقسام مریضیهایی ک ممکنه تو ی هفته واسه ی نفر پیش بیاد هم سرم اومده تا آخر هفته ی چند مدل دیگه هم میاد احتمالا خخخخخخ خدا ب خیر کنه:w29:
بابا نخواستم.... منو چ ب درصد خوب:w07:
اینو گفتم ک حساااابی مراقب خودتون باشید.. هم ب خوابتون برسید و هم ب خوراکتون:w16:
نذارید بدنتون ضعیف شه دوستای گلم:w36::w38:

انشاله همیشه سلامت باشید د.من تنها کاری ک تونستم تودرک رفتار سازه در معماری تسلط پیدا کردم با مرور معماری اسلامی پیرنیا خیلی وقتمو گرفت اگه اینطور پیش برم ب هیچی نمیرسم ناراحتمم.بچه هایی ک میگن تاریخ هر روز مرور کنید اخه چطوری مرور میکنید ک من نمیتونم ؟؟

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز

واسه منظر اکثرا کنکاش رو پیشنهاد کردن
نمی دونم یعنی به نظرتون کتاب باغ های ایران نعیما خوب نیست؟
آخه هم عکساش خوبه هم توضیحش

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه منظر اکثرا کنکاش رو پیشنهاد کردن
نمی دونم یعنی به نظرتون کتاب باغ های ایران نعیما خوب نیست؟
آخه هم عکساش خوبه هم توضیحش
اون كه خوبه، كنكاش واسه اينكه نرسى به اون خوبه! اگه مى رسى هم نعيما رو بخون هم پارادايم هارو

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

[FONT=&quot]
-اینکه ما گمان میکنیم بعضی چیز ها محال است، بیشتر برای آنست که برای خود عذری آورده باشیم[/FONT]

[FONT=&quot]
-برای کشف اقیانوس های جدیدباید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشیم[/FONT]

[FONT=&quot]
-برای کسی که آهسته و پیوسته می رود هیچ راهی دور نیست[/FONT]

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
تحلیل سوالات درس درک عمومی معماری

تحلیل سوالات درس درک عمومی معماری

اینو تو ی سایت خوندم گفتم شاید شماهم دوست داشته باشید در جریانش باشید:

در آزمون سال 92 (بهمن‌ماه 91)، مانند روال سال هاي گذشته 20 سوال براي درس درک عمومي معماري طرح شده بود. از اين 20 سوال، 9 سوال به مباني نظري، 6 سوال به معماري سنتي و اقليمي، 4 سوال به پرسپکتيو و 1 سوال به قوانين و استانداردها اختصاص داشت. نکته قابل توجه در آزمون امسال عدم طرح سوال از مباحث سازه‌اي در درس درک عمومي معماري بود. ظاهرا به دليل افزايش تعداد اين سوالات در قسمت دروس فني، از طرح آنها در درس درک خودداري شده است.به طور کلي سوالات درک عمومي معماري در سال 92 از روند سال هاي گذشته پيروي مي‌کرد. سوالات ارتباط بيشتري با مسائل متداول کار و طراحي معماري پيدا کرده بود. سوالات مربوط به معماري اقليمي و سنتي تعداد بيشتري داشت و دو سوال از اين بخش مربوط به مسائل معماري روستايي بود که در دو سال اخير سابقه نداشته است. اگرچه اين سوالات با تحليل هاي منطقي و بر اساس مسائل اقليمي قابل پاسخدهي بود اما مطرح شدن آنها مي تواند توجه داوطلبان را به منابعي در خصوص معماري روستايي جلب کند.سوالات مربوط به پرسپکتيو سال 92 اگرچه از نظر تعداد کمتر از سوالات سال 91 بود، اما به سادگي قابل پاسخگويي نبودند. در بين اين سوالات يک مورد از ترسيم اشيا انعکاس يافته در آينه مطرح شده بود.

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان

خسته نباشید همگی........این روز های سخت میگذره دوستان:) ....الان یه زمانی که خیلی ها ممکنه خسته و ناامید بشن ولی نباید کم بیاریم.....این یه مدت کوتاه و تموم میشه.....ببخشید دوستان من وقت نمیکنم زیاد بیام مطالبو بخونم ولی بیاد همتون هستم و برای تک تکتون آرزوی موفقیت میکنم:gol:

راستش این مدت داشتم یه کاری میکردم و قصد داشتم یکم کمکی کنم ولی متاسفانه نه دوربین دارم و نه گوشی درست حسابی که عکس بندازم و به خاطر همین هم تایپ میکردم و عکس ها رو هم از سایت ها سرچ میکردم ولی این برنامه wordخیلی اذیتم کرد چون هر دفعه که save میکردم و بعدش میومدم میدیدم همه چیز به هم ریخته و کلی اعصابمو به هم میریخت چون زیاد هم وقت نداشتم و روزی 15 دقیقه تایپ میکردم(تایپم هم ضعیفه:()....خلاصه تا یه جاییشو پی دی اف کردم که بعضی هاش بهم ریخته بود اون مرتب هاشو اینجا میذارم.....اگه رسیدم بقیش رو هم مینویسم(دعا کنید برسم چون خیلی درس ریخته سرم)البته هر کس پیشنهادی داره بگه که این مشکلات تایپ حل شه و بهم نریزه
این خلاصه تا صفحه تقریبا 50 کتاب:
مشاهده پیوست high rise building.rar

صفحه 2 نبود اشتباهی دو بار 3 رو زدم
اینم ص 22.jpg

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان

خسته نباشید همگی........این روز های سخت میگذره دوستان:) ....الان یه زمانی که خیلی ها ممکنه خسته و ناامید بشن ولی نباید کم بیاریم.....این یه مدت کوتاه و تموم میشه.....ببخشید دوستان من وقت نمیکنم زیاد بیام مطالبو بخونم ولی بیاد همتون هستم و برای تک تکتون آرزوی موفقیت میکنم:gol:

راستش این مدت داشتم یه کاری میکردم و قصد داشتم یکم کمکی کنم ولی متاسفانه نه دوربین دارم و نه گوشی درست حسابی که عکس بندازم و به خاطر همین هم تایپ میکردم و عکس ها رو هم از سایت ها سرچ میکردم ولی این برنامه wordخیلی اذیتم کرد چون هر دفعه که save میکردم و بعدش میومدم میدیدم همه چیز به هم ریخته و کلی اعصابمو به هم میریخت چون زیاد هم وقت نداشتم و روزی 15 دقیقه تایپ میکردم(تایپم هم ضعیفه:()....خلاصه تا یه جاییشو پی دی اف کردم که بعضی هاش بهم ریخته بود اون مرتب هاشو اینجا میذارم.....اگه رسیدم بقیش رو هم مینویسم(دعا کنید برسم چون خیلی درس ریخته سرم)البته هر کس پیشنهادی داره بگه که این مشکلات تایپ حل شه و بهم نریزه
این خلاصه تا صفحه تقریبا 50 کتاب:
مشاهده پیوست 181669

صفحه 2 نبود اشتباهی دو بار 3 رو زدم
اینم ص 2مشاهده پیوست 181670
مهندس سیو pdf بگیر ازش...........یه راه دیگه اونجایی که واسه تنظیم برگه هست کاغذ رو A4انتخاب کن

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

اره راستش من وقتم خیلی کمه خیلی عقبم به خاطر همین منظر ضریبش1 از جزوه ها میخونم ،تاریخ منظر دکتر اعتضادی ،و یک سری هم جزوه است که دوستام برام اورده بودن ،و خلاصه مال نعیما و اگه وقتم کنم یک سری هم مال دکر منصوری هستش که بتونم میخونم در کل سعی میکنم طوری بخونم که هم خلاصه باشه هم پوشش بده من کتاب برا منظر ندارم با همینا فک میکنم اگه درست بخونم حداقل50تا60 درصد میزنم البته اگه مث همیشه سوال بدن
حالا اگه شما وقت دارید کتاب بخونید که خیلی بهتره ولی یک دوستی به من میگفت برا منظر فقط جزوه بخون تازه توی تایپک جزوه ها کلی جزوه هست
موفق باشی

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره راستش من وقتم خیلی کمه خیلی عقبم به خاطر همین منظر ضریبش1 از جزوه ها میخونم ،تاریخ منظر دکتر اعتضادی ،و یک سری هم جزوه است که دوستام برام اورده بودن ،و خلاصه مال نعیما و اگه وقتم کنم یک سری هم مال دکر منصوری هستش که بتونم میخونم در کل سعی میکنم طوری بخونم که هم خلاصه باشه هم پوشش بده من کتاب برا منظر ندارم با همینا فک میکنم اگه درست بخونم حداقل50تا60 درصد میزنم البته اگه مث همیشه سوال بدن
حالا اگه شما وقت دارید کتاب بخونید که خیلی بهتره ولی یک دوستی به من میگفت برا منظر فقط جزوه بخون تازه توی تایپک جزوه ها کلی جزوه هست
موفق باشی
گیج شدم اخه پرینتشون ک بکنی همون هزینه است حالا بینشون کدوم ؟؟؟کنکاش یا پرینت جزوه ها اینجا ؟؟

*.N

عضو جدید
کدوم جزوه نانو؟؟من برای سحر ک گذاشته بودنو نتونستم دانلود کنم میشه بذاریدش؟؟ضمیمه کنی اینجا ک نیاز نباشه بری از تو سایت دیگه دانلودش کنی ی تعداد پرینتم دارم در ب در نانو ام ک همشو باهم ببرم ممنون میشم ،واقعا 4سوال میاد؟؟سال پیش ک ی دونه از نانو اومده بود ب نظرم اون شکله ؟درسته ؟یا سوال دیگه ام بود

نانو فناوری/دوره عالی تخصصی تکنولوزی معماری /احسان سروش نیا #746من این جزوه رو دانلود کردم . جزوه نانو طباطباییو کنارش میخونم .آره عزیزم پارسال یه دونه سوال بوده دفترچه رو نگاه کردم.اما بقیه تقریبا درستن.گفتم اینو یکی از موسسات گذاشته بود که براتون نوشتم.

*.N

عضو جدید
گیج شدم اخه پرینتشون ک بکنی همون هزینه است حالا بینشون کدوم ؟؟؟کنکاش یا پرینت جزوه ها اینجا ؟؟

منم جزوه بهبهانی .باغ های ایرانی پیرنیا و دو تا جزوه نعیما وپارادایمو قبلا پرینت گرفتم اما بعضیاش خیلی خلاصه اند وشکل هم ندارن یه چند صفحه ای هم از جزوه عظمتی رو خوندم که نسبت به بقیه کاملتر بود و راحت تر به سوالات تونستم پاسخ بدم اما خب تصویر نداره.به نظر من کتابو بخر که مطالبو یه جا جمع کرده با تصاویرش.

آخرین ویرایش:

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بانی مسعود رو خوندم ولی بازم زیاد تاثیری بهم نکرد و تست نمیتونم بزنم . دیگه چه کتابی در این جهت تاریخ مهمه که باید بخونم ؟:confused:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بانی مسعود رو خوندم ولی بازم زیاد تاثیری بهم نکرد و تست نمیتونم بزنم . دیگه چه کتابی در این جهت تاریخ مهمه که باید بخونم ؟:confused:
دقيق خوندى؟ مرورش كن بازم، پر از نكته س كه! چطورى كمك نكرد؟!؟!؟

نااا

عضو جدید
کسی میدونه مهمترین جزوه هایی که تو باشگاه هست و حتما باید خونده شه کدومان؟
میخوام چند تاشو انتخاب کنم و بخونم ولی اینقد زیاد شدن که سردرگم شدم. و یه جورایی استرس گرفتم.
باید همه رو خوووووووووووووووووووووووند؟:surprised:
اگه کسی میدونه بگه کدومارو انتخاب کنم واسه خوندن.

m.a24

عضو جدید
سلام دوستان من برای مبانی یه کتاب یا جزوه ای نیاز دارم که اول عکس بنا و پلانی مقطعی چیزی داشته باشه بعد توضیح بده اخه اینطوری تئوری که میخونم همش میره از دهنم کجا میره خدا عالمه:eek::biggrin:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظر منم بانی مسعود زیادی خلاصه کرده.مخصوصا جهان رو

از خلاصگی زیادش آدم مطالبشو قاطی میکنه:((

m.a24

عضو جدید
کسی میدونه مهمترین جزوه هایی که تو باشگاه هست و حتما باید خونده شه کدومان؟
میخوام چند تاشو انتخاب کنم و بخونم ولی اینقد زیاد شدن که سردرگم شدم. و یه جورایی استرس گرفتم.
باید همه رو خوووووووووووووووووووووووند؟:surprised:
اگه کسی میدونه بگه کدومارو انتخاب کنم واسه خوندن.
ازتاپیکای دیگه میشه فهمید کنکور رو بردن خوندن تمام منابع نیست بلکه گزینش درست وتسلط به همون منابعه
بعدشم اینکه کسی جزخودت نمیتونه این کارو انجام بده چون زبان هرکس فهم هرکس و تسلط هرکس برهرموضوع بادیگری فرق داره
ازتجربیات استفاده کن اما به اونها تکیه نکن که نتیجه مال توست نه اونا

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
نانو فناوری/دوره عالی تخصصی تکنولوزی معماری /احسان سروش نیا #746من این جزوه رو دانلود کردم . جزوه نانو طباطباییو کنارش میخونم .آره عزیزم پارسال یه دونه سوال بوده دفترچه رو نگاه کردم.اما بقیه تقریبا درستن.گفتم اینو یکی از موسسات گذاشته بود که براتون نوشتم.
ممنونم اما بیشتر از ی ماه نمیتونم اینو دان کنم میشه همین پی دی افی ک خودتون مطمنن دارید همینجا بذارید ؟؟دیگه نیاز نشه من برم تو اون سایت و از اونجا دانلود کنم برای هرکی این امکانش هست خاهش میکنم بذاره

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
» روشی مؤثر برای بهبود ساعت مطالعه

» روشی مؤثر برای بهبود ساعت مطالعه

یکی از مهم‌ترین عوامل پیشرفت درسی پر کردن منظم دفتر برنامه‌ریزی است. ویژگی دفتر برنامه‌ریزی افزایش ساعت مطالعه و کنترل عوامل مؤثر در مطالعه است. برای این‌که ساعات مطالعه‌تان را افزایش دهید به راهکار زیر توجه داشته باشید:
برای هر یک از قسمت‌های جدول، رنگ‌های زیر را مشخص کنید:

رنگ آبی: از کار خود خیلی راضی بوده‌اید.
رنگ سبز: از کار خود راضی بوده‌اید ولی قصد دارید آن را بهبود بخشید.
رنگ زرد: کار خود را ناقص انجام داده‌اید.
رنگ قرمز: بعضی روزها کار خود را انجام نداده‌اید.
رنگ صورتی: اصلاً از خود راضی نیستید.
رنگ سیاه: عدم پر کردن ستون
1111.PNG

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
تحلیل کنکور

تحلیل کنکور

این رو از سایت ماهان دیدم و عکسهاشو میذارم.... واسه جمع بندی کلی راجبه کنکور خوبه
اینجوری ک میگه..... سوالای سخت کم شدن و سواهای متوسط بیشتر شدن...ی جوری ک اکثرا میتونن جواب بدن
و از طرفی هم میگه سوالهای تکراری زیاد شدن (پس تستهای کنکورهای سالهای قبل فراموشمون نشه)و سوالات استاندارد تر شدن و تحلیل آخرش اینکه در کل دیگه نه سخته کنکور و نه آسون.. متوسطه
حالا امسال معلوم میشه راسته یا دروغ:biggrin:

2222222.jpg
122222.jpg

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دقيق خوندى؟ مرورش كن بازم، پر از نكته س كه! چطورى كمك نكرد؟!؟!؟
به نظر منم بانی مسعود زیادی خلاصه کرده.مخصوصا جهان رواز خلاصگی زیادش آدم مطالبشو قاطی میکنه:((
والا خوب خوندمش حالا نمیدونم چقدر خوب.واقعا برای کنکور فکر نمیکنم کافی باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.