مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
چزا اینجا اینجوری شدهههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Ph34r::w45:

موافقم پویان خان .
خیلی خلوت و بدون انرژی شده این تایپیک.
من ب شخصه دلیلشو فعالیت بچه ها رو تو تایپیک تاریخ ودرک میدونم و دیگه این تایپیک نمیان ..

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
چزا اینجا اینجوری شدهههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Ph34r::w45:

موافقم پویان خان .
خیلی خلوت و بدون انرژی شده این تایپیک.
من ب شخصه دلیلشو فعالیت بچه ها رو تو تایپیک تاریخ ودرک میدونم و دیگه این تایپیک نمیان ..

چون اکثر بچه ها با مرکز پیش میرن الان واسه ازمون دوره و تکمیل 50٪ مرکز درگیرن بیشتر اون تایپیکا میرن و سخت در حال خوندنننننند:w10: موفق باشین دوستای گلم..:w16:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امریکای میانه تو سیلابس نبود.حذفیه؟ :redface: ادم چنبار باید بپرسه خب؟؟؟؟؟؟ :|
خدایی من که نمیدونم ...............ولی کلللللللللللللللللن ما رابطه مون با آمریکا خوب نمیشه سوال هم نمیدن .......تازه اون جدیدا اضافه شده یعنی از سال پیش ...............

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
امریکای میانه تو سیلابس نبود.حذفیه؟ :redface: ادم چنبار باید بپرسه خب؟؟؟؟؟؟ :|

این قسمت دو سال که اضافه شده به کتاب و تو این دو سال هم هنوز ازش سوال نیومده به خاطر همین تو سیلابس مرکز نیست خیلی هم چیز به درد بخوری نداره ولی بالاخره هرچی باشه تو کتاب هست ممکن ازش سوال بیاد به دور سرسری خوندنش بد نیست

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون اکثر بچه ها با مرکز پیش میرن الان واسه ازمون دوره و تکمیل 50٪ مرکز درگیرن بیشتر اون تایپیکا میرن و سخت در حال خوندنننننند:w10: موفق باشین دوستای گلم..:w16:

منم جز اونایی هستم ک با برنامه مرکز پیش میرم و فک کنم پویا خان هم همینطور اما خوب میشد بازم بچه ها ی سری بزنن تا بفهمیم چطور پیش رفتیم و ایجاد انگیزه بشه

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شما منظرو شورع کردین؟
چی میخونین یا خوندین براش؟
من منظر كنكاشو يه دور سريع خونده م، جزوه هاى باشگاهم گرفته م ولى هنوز نخوندم، پارادايم هارم از شكلش خوشم اومد گرفتم، يه كمشو خوندم روونه. همين ديگه. :)

زهر ا

عضو جدید

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من منظر كنكاشو يه دور سريع خونده م، جزوه هاى باشگاهم گرفته م ولى هنوز نخوندم، پارادايم هارم از شكلش خوشم اومد گرفتم، يه كمشو خوندم روونه. همين ديگه. :)
منظر کنکاش چند صفحه است؟؟منم جزوه های باشگاهو دانلود کردم اما هنوز پرینت نگرفتم میخاستم ببینم هم پوشانی میکنن همدیگه رو!؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظر کنکاش چند صفحه است؟؟منم جزوه های باشگاهو دانلود کردم اما هنوز پرینت نگرفتم میخاستم ببینم هم پوشانی میکنن همدیگه رو!؟؟
٢٤٠- هم پوشانى كه دارن به هرحال، مخصوصن كه منظر كنكاش خيلى كامل همه رو پوشش داده، پاسخ تشريحياشم خيلى خوبه، به نظرم اول كنكاشو بخون، بعد با توجه به اينكه چى ياد گرفتى، از جزوه ها انتخاب كن. چون در نهايت ضريبش ١ئه ديگه، آسون هم هست خيلياش. :)

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبلا یکی توی تاپیک زبان گفته بود اول متن های تخصصی کنکورای سالهای قبل توی سایت ویکی پدیا سرچ کنین پیدا میکنین ! من هرچی سرچ میکنم پیدا نمیکنم یه نگاهی بندازین به من بگین پیدا کردین یا نه دستتون درد نکنه

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبلا یکی توی تاپیک زبان گفته بود اول متن های تخصصی کنکورای سالهای قبل توی سایت ویکی پدیا سرچ کنین پیدا میکنین ! من هرچی سرچ میکنم پیدا نمیکنم یه نگاهی بندازین به من بگین پیدا کردین یا نه دستتون درد نکنه
خب كتابايى مثل كنكاش دارن ديگه، من متوجه نمى شم چرا تو ويكى پديا بگرديم؟؟!؟؟!؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب كتابايى مثل كنكاش دارن ديگه، من متوجه نمى شم چرا تو ويكى پديا بگرديم؟؟!؟؟!؟

مث اینکه متن ها از مقاله های که توی سایت پدیا هست میدن میگفتن اول متن سرچ کنین به منبع اصلی متنی که توی کنکور ازش سوال اومده میرسین - اگر گفتش درست باشه من هرچی متن زبان تخصصی معماری هست دانلود میکنم میدم بیرون ترجمه کنن حفظ کنم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
٢٤٠- هم پوشانى كه دارن به هرحال، مخصوصن كه منظر كنكاش خيلى كامل همه رو پوشش داده، پاسخ تشريحياشم خيلى خوبه، به نظرم اول كنكاشو بخون، بعد با توجه به اينكه چى ياد گرفتى، از جزوه ها انتخاب كن. چون در نهايت ضريبش ١ئه ديگه، آسون هم هست خيلياش. :)
خسیسم میشه پول بدم اخه چقد کتاب،!!میشه سالای پیشو ده سال کنکورو ک برای کنکاشه فقط خوند اخه اونجاهم خیلی خوب تشریح کرده ؟؟؟
ایماه جون لطف کرده بودن جزوه گذاشته بودن برا منظر دان کردم اما اگه پرینت اونا با کتاب یکی درمیاد ،بین دوتاش کدوم؟؟کتاب بگیرم یا این جزوه ها؟؟درضمن دیگه هرکدومو گرفتم اونو انتخاب میکنم ن وقت دارم ک ی چیز دیگه ام بخونم ن حوصله

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
كتابش ١٥ تومن ايناس، پرينت اونا فك كنم بيشتر دربياد، به نظر من كتاب، چون اومده راجع به مبانى نظرى هم حرف زده و استانداردا و اينا كه توى جزوه ها نيست، نقشه و عكسم بيشتر از جزوه ها داره. ولى در نهايت كه انتخاب با خودته گلم.

اوکی ی دنیا ممنون بابت راهنماییت ،میدونم پست موقت اما باید خب تشکر کنم چطوری این پست بعدا حذف کنم ک برای همراهی جون زحمت نشه

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مث اینکه متن ها از مقاله های که توی سایت پدیا هست میدن میگفتن اول متن سرچ کنین به منبع اصلی متنی که توی کنکور ازش سوال اومده میرسین - اگر گفتش درست باشه من هرچی متن زبان تخصصی معماری هست دانلود میکنم میدم بیرون ترجمه کنن حفظ کنم
ئه؟ البته بعيد نيس ازشون، من يكم سرچ مى كنم ببينم واقعن اينطوره؟ متناى سالاى پيش توش هست يا نه!
خسیسم میشه پول بدم اخه چقد کتاب،!!میشه سالای پیشو ده سال کنکورو ک برای کنکاشه فقط خوند اخه اونجاهم خیلی خوب تشریح کرده ؟؟؟
ایماه جون لطف کرده بودن جزوه گذاشته بودن برا منظر دان کردم اما اگه پرینت اونا با کتاب یکی درمیاد ،بین دوتاش کدوم؟؟کتاب بگیرم یا این جزوه ها؟؟درضمن دیگه هرکدومو گرفتم اونو انتخاب میکنم ن وقت دارم ک ی چیز دیگه ام بخونم ن حوصله
كتابش ١٥ تومن ايناس، پرينت اونا فك كنم بيشتر دربياد، به نظر من كتاب، چون اومده راجع به مبانى نظرى هم حرف زده و استانداردا و اينا كه توى جزوه ها نيست، نقشه و عكسم بيشتر از جزوه ها داره. ولى در نهايت كه انتخاب با خودته گلم.
پست موقت

بچه ها این عکسو ببینین اما به کنکور هیچ ربطی نداره ها
:biggrin:
مشاهده پیوست 181505
عااااااالى!
اوکی ی دنیا ممنون بابت راهنماییت ،میدونم پست موقت اما باید خب تشکر کنم چطوری این پست بعدا حذف کنم ک برای همراهی جون زحمت نشه
خواهش مى كنم گلم، قابلى نداشت. :)

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

درکای پارسال یکیش تو ویکی پدیا بود و 2 تای دیگه هم تو 2 تا سایت دیگه، البته این طور نبود که عینا همون متنو داده باشن یه جاهایی خلاصه کرده بودن و یه جاهایی که گرامر اونا وقعا پیچیده بود جملاتو ساده تر کرده بودن تا جایی که یادمه، چون دیدم فایده ی خاصی نداره سیوش نکردم و گرنه لینک می ذاشتم، منطقیشم همینه، اگه قرار بود دونستن منبع سوال کمکی کنه مث بقیه ی سوالات اونا رم به صورت سربسته طرح می کردن، ولی واقعا مهم نیست سوال درک مطلب از کجا طرح شه شما کل متنم که خوب بلد باشی با ترجمه ی کاملش بازم اگه فنون درک مطلبو بلد نباشی ممکنه سوالاشو غلط جواب بدی، البته خب واضحه هر چی بیشتر با متون انگلیسی سروکله بزنی (وسعی کنی بدون ترجمه کردن و سراغ دیکشنری رفتن متوجه موضوع شی) ظرفیت و قدرت درکت بالا می ره ولی خب منبع خاصی نداره، ویکی پدیا هم یه دانشنامه ی آزاده و هر جور متونی از ساده ترین تا سخت ترین می شه توش پیدا کرد پس حتی اگه رئیس سازمان سنجشم اعلام کنه کل متون درک مطلب قراره از ویکی طرح شه هیچ فایده ای به حال ما نداره :confused:
اگه دنبال درک هستین از پی دی افی که جدیدا "فرح نوش" تو تاپیک گذاشته استفاده کنین (قسمت ریدینگش) تعریفشو زیاد شنیده بودم از بچه ها (مث سارا شرافت که زبان خودشم توپه)، خودمم که دانلود کردم خوشم اومد حتی اگه برا کنکور وقت نشه کامل بخونمش بعد کنکورم ادامه می دمش :gol:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله

جملات انرژی بخش خاله

-مانند یک عقاب باشید.وقتی باران می بارد همه پرندگان به سوی پناهگاه پرواز می کنند بجز عقاب که برای دورشدن از باران در بالای ابرها به پرواز در می آید.مشکلات برای همه وجود دارند اما طرز برخورد با آنست که باعث تفاوت می گردد. بلند پرواز باشید

-وقت رایگان است اما بسیار قیمتی

نمی توانید صاحبش باشید اما می توانید از آن استفاده کنید

نمی توانید نگهش دارید اما می توانید صرفش کنید

وقتی ازدستش دادید هرگز قادر نخواهید بود آن را برگردانید

-اگه کسی احساس میکنه در زندگیش هیچ اشتباهی نکرده است به این معنی است که هیچ تلاشی انجام نداده است
.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا برای مهارت های درک مطلب منبع معرفی کنین جامع باشه ولی مث دلتا انگلیسی نباشه ممنون

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
توصیه ی کلیدی برای موفقیت در کنکور

توصیه ی کلیدی برای موفقیت در کنکور

1- توکل بر خدا : توکل یعنی اینکه تلاش و کوششت را بکن و تدبیر امور را به خدا بسپار.
2- داشتن هدف: داشتن هدف به شما انگیزه ی حرکت می دهد و مهمترین عامل برای کسب موفقیت می باشد.
3- برنامه ریزی صحیح: برای رسیدن به هدف باید برنامه ریزی صحیح داشته باشید. (شامل برنامه های بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت)
4- آشنایی با روش های صحیح مطالعه
5- آمادگی جسمی:
شرایط جسمی مطلوب در یادگیری شما تاثیر زیادی دارد
6- به آرامش روحی و روانی خود توجه داشته باشید و در صورت داشتن اضطرابِ بیش از حد معمول یا هر مشکل دیگری که موجب اختلال در یادگیریتان می شود
7- نگرش مثبت داشته باشید و در جهت آن تلاش و کوشش کنید.

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
کسی کتاب ساختمانهای بلندو داره؟؟؟؟؟؟؟
میتونم ی خاهشی کنم از کسیایی ک دارن؟؟؟؟
میشه از فصل 3 عکس بگیرن بذارن مثل فصل 17ساختمانها چگونه عمل میکنن ک همراهی جون گذاشتن.
ممنون میشم این لطف بکنید!!!
فصل 17ک چیز خاصی نداشت چرا اینقد تاکید بهش میکنن ؟؟ب کجاهاش بیشتر توجه کنم؟اخه درک رفتارو توضیخ داده و مطلب جدیدی نیست میشه کسایی ک میدونن بگن کجاهاش مهمتره و ممکنه چطور سوال بیاد؟شکلاش؟متنش؟!
من از جزوه طباطبايي عكس ميگيرم ميزارم

amoodi10

عضو جدید
لطفا برای مهارت های درک مطلب منبع معرفی کنین جامع باشه ولی مث دلتا انگلیسی نباشه ممنون

کتاب درک مطلب قاسمی نشر صیانت را اگر بتوانید پیدا کنید عالی است .
در این کتاب به شما توضیح داده می شود که همه ی متن را لازم به خواندن ندارید . و نحوه ی برخورد صحیح با متون را به شما یاد می دهد .

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها شما منظرو شورع کردین؟
چی میخونین یا خوندین براش؟

یک مقدار کم قبلا خونده بودم ،ولی مرور نکردم ،من فقط جزوه میخونم برا منظر،یکی از بچه هایی که قبلا قبول شده می گفت برا منظر فقط جزوه بخونید کافیه

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب درک مطلب قاسمی را اگر بتوانید پیدا کنید عالی است .
در این کتاب به شما توضیح داده می شود که همه ی متن را لازم به خواندن ندارید . و نحوه ی برخورد صحیح با متون را به شما یاد می دهد .
ممنووووون انتشاراتش چی هست؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها برا درک مطلب زبان کسی نمی دونه چی بخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها برا درک مطلب زبان کسی نمی دونه چی بخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داخل کتاب تافل یه قسمتی هست مهارت های سیزده گانه درک مطلب خیلی خوبه بچه ها تایپیک جزوه ها گذاشته بودن ولی الان خودم پیدا نکردم.خودت یه سرچ بزن ببین پیدا می کنی..
اینجام یه سری بزن:http://www.www.www.iran-eng.ir/show...لات-درک-مطلب-زبان-انگلیسی-را-چگونه-پاسخ-دهیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.