چزا اینجا اینجوری شدهههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
موافقم پویان خان .
خیلی خلوت و بدون انرژی شده این تایپیک.
من ب شخصه دلیلشو فعالیت بچه ها رو تو تایپیک تاریخ ودرک میدونم و دیگه این تایپیک نمیان ..
چزا اینجا اینجوری شدهههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
موافقم پویان خان .
خیلی خلوت و بدون انرژی شده این تایپیک.
من ب شخصه دلیلشو فعالیت بچه ها رو تو تایپیک تاریخ ودرک میدونم و دیگه این تایپیک نمیان ..
خدایی من که نمیدونم ...............ولی کلللللللللللللللللن ما رابطه مون با آمریکا خوب نمیشه سوال هم نمیدن .......تازه اون جدیدا اضافه شده یعنی از سال پیش ...............امریکای میانه تو سیلابس نبود.حذفیه؟ادم چنبار باید بپرسه خب؟؟؟؟؟؟ :|
امریکای میانه تو سیلابس نبود.حذفیه؟ادم چنبار باید بپرسه خب؟؟؟؟؟؟ :|
چون اکثر بچه ها با مرکز پیش میرن الان واسه ازمون دوره و تکمیل 50٪ مرکز درگیرن بیشتر اون تایپیکا میرن و سخت در حال خوندنننننندموفق باشین دوستای گلم..
![]()
من منظر كنكاشو يه دور سريع خونده م، جزوه هاى باشگاهم گرفته م ولى هنوز نخوندم، پارادايم هارم از شكلش خوشم اومد گرفتم، يه كمشو خوندم روونه. همين ديگه.بچه ها شما منظرو شورع کردین؟
چی میخونین یا خوندین براش؟
چرا دارن اینو بچه ها چند وقت پیش تو باشگاه گذاشتن
مشاهده پیوست 181407مشاهده پیوست 181406سازه در معماری هم فصل اول و صفحات 219 تا 221 و فصل 15 حذف
منظر کنکاش چند صفحه است؟؟منم جزوه های باشگاهو دانلود کردم اما هنوز پرینت نگرفتم میخاستم ببینم هم پوشانی میکنن همدیگه رو!؟؟من منظر كنكاشو يه دور سريع خونده م، جزوه هاى باشگاهم گرفته م ولى هنوز نخوندم، پارادايم هارم از شكلش خوشم اومد گرفتم، يه كمشو خوندم روونه. همين ديگه.![]()
من باچند تا مقاله شروع کردم ................بچه ها شما منظرو شورع کردین؟
انگار كسى نداره! منم هزاربار خواهش كردم و خبرى نشد!![]()
٢٤٠- هم پوشانى كه دارن به هرحال، مخصوصن كه منظر كنكاش خيلى كامل همه رو پوشش داده، پاسخ تشريحياشم خيلى خوبه، به نظرم اول كنكاشو بخون، بعد با توجه به اينكه چى ياد گرفتى، از جزوه ها انتخاب كن. چون در نهايت ضريبش ١ئه ديگه، آسون هم هست خيلياش.منظر کنکاش چند صفحه است؟؟منم جزوه های باشگاهو دانلود کردم اما هنوز پرینت نگرفتم میخاستم ببینم هم پوشانی میکنن همدیگه رو!؟؟
خب كتابايى مثل كنكاش دارن ديگه، من متوجه نمى شم چرا تو ويكى پديا بگرديم؟؟!؟؟!؟قبلا یکی توی تاپیک زبان گفته بود اول متن های تخصصی کنکورای سالهای قبل توی سایت ویکی پدیا سرچ کنین پیدا میکنین ! من هرچی سرچ میکنم پیدا نمیکنم یه نگاهی بندازین به من بگین پیدا کردین یا نه دستتون درد نکنه
خب كتابايى مثل كنكاش دارن ديگه، من متوجه نمى شم چرا تو ويكى پديا بگرديم؟؟!؟؟!؟
خسیسم میشه پول بدم اخه چقد کتاب،!!میشه سالای پیشو ده سال کنکورو ک برای کنکاشه فقط خوند اخه اونجاهم خیلی خوب تشریح کرده ؟؟؟٢٤٠- هم پوشانى كه دارن به هرحال، مخصوصن كه منظر كنكاش خيلى كامل همه رو پوشش داده، پاسخ تشريحياشم خيلى خوبه، به نظرم اول كنكاشو بخون، بعد با توجه به اينكه چى ياد گرفتى، از جزوه ها انتخاب كن. چون در نهايت ضريبش ١ئه ديگه، آسون هم هست خيلياش.![]()
كتابش ١٥ تومن ايناس، پرينت اونا فك كنم بيشتر دربياد، به نظر من كتاب، چون اومده راجع به مبانى نظرى هم حرف زده و استانداردا و اينا كه توى جزوه ها نيست، نقشه و عكسم بيشتر از جزوه ها داره. ولى در نهايت كه انتخاب با خودته گلم.
ئه؟ البته بعيد نيس ازشون، من يكم سرچ مى كنم ببينم واقعن اينطوره؟ متناى سالاى پيش توش هست يا نه!مث اینکه متن ها از مقاله های که توی سایت پدیا هست میدن میگفتن اول متن سرچ کنین به منبع اصلی متنی که توی کنکور ازش سوال اومده میرسین - اگر گفتش درست باشه من هرچی متن زبان تخصصی معماری هست دانلود میکنم میدم بیرون ترجمه کنن حفظ کنم
كتابش ١٥ تومن ايناس، پرينت اونا فك كنم بيشتر دربياد، به نظر من كتاب، چون اومده راجع به مبانى نظرى هم حرف زده و استانداردا و اينا كه توى جزوه ها نيست، نقشه و عكسم بيشتر از جزوه ها داره. ولى در نهايت كه انتخاب با خودته گلم.خسیسم میشه پول بدم اخه چقد کتاب،!!میشه سالای پیشو ده سال کنکورو ک برای کنکاشه فقط خوند اخه اونجاهم خیلی خوب تشریح کرده ؟؟؟
ایماه جون لطف کرده بودن جزوه گذاشته بودن برا منظر دان کردم اما اگه پرینت اونا با کتاب یکی درمیاد ،بین دوتاش کدوم؟؟کتاب بگیرم یا این جزوه ها؟؟درضمن دیگه هرکدومو گرفتم اونو انتخاب میکنم ن وقت دارم ک ی چیز دیگه ام بخونم ن حوصله
عااااااالى!
خواهش مى كنم گلم، قابلى نداشت.اوکی ی دنیا ممنون بابت راهنماییت ،میدونم پست موقت اما باید خب تشکر کنم چطوری این پست بعدا حذف کنم ک برای همراهی جون زحمت نشه
قبلا یکی توی تاپیک زبان گفته بود اول متن های تخصصی کنکورای سالهای قبل توی سایت ویکی پدیا سرچ کنین پیدا میکنین ! من هرچی سرچ میکنم پیدا نمیکنم یه نگاهی بندازین به من بگین پیدا کردین یا نه دستتون درد نکنه
من از جزوه طباطبايي عكس ميگيرم ميزارمکسی کتاب ساختمانهای بلندو داره؟؟؟؟؟؟؟
میتونم ی خاهشی کنم از کسیایی ک دارن؟؟؟؟
میشه از فصل 3 عکس بگیرن بذارن مثل فصل 17ساختمانها چگونه عمل میکنن ک همراهی جون گذاشتن.
ممنون میشم این لطف بکنید!!!
فصل 17ک چیز خاصی نداشت چرا اینقد تاکید بهش میکنن ؟؟ب کجاهاش بیشتر توجه کنم؟اخه درک رفتارو توضیخ داده و مطلب جدیدی نیست میشه کسایی ک میدونن بگن کجاهاش مهمتره و ممکنه چطور سوال بیاد؟شکلاش؟متنش؟!
لطفا برای مهارت های درک مطلب منبع معرفی کنین جامع باشه ولی مث دلتا انگلیسی نباشه ممنون
بچه ها شما منظرو شورع کردین؟
ممنووووون انتشاراتش چی هست؟کتاب درک مطلب قاسمی را اگر بتوانید پیدا کنید عالی است .
در این کتاب به شما توضیح داده می شود که همه ی متن را لازم به خواندن ندارید . و نحوه ی برخورد صحیح با متون را به شما یاد می دهد .
داخل کتاب تافل یه قسمتی هست مهارت های سیزده گانه درک مطلب خیلی خوبه بچه ها تایپیک جزوه ها گذاشته بودن ولی الان خودم پیدا نکردم.خودت یه سرچ بزن ببین پیدا می کنی..بچه ها برا درک مطلب زبان کسی نمی دونه چی بخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |