مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bionic.arc

عضو جدید
سلام بچه هامن دارم واقعا نومید میشم
پایان نامه دارم ولی کاری نکردم براش تازه فاز2 هم دارم
روزی4ساعت بیشتر نمیتونم بخونم
چه فایده شما ها که درد منو نمیفهمید....................................
خوشبحالتون.......................................................................

من طراحی فنی و روستا دو دارم و 3 روزم کامل تو دانشگاه میره.کاملا حرفتو می فهمم ولی اصلا نا امید نشو و بدون که به زیاد خوندن نیست همون 4 سعتو درست بخونی حله

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ااااخيشششش من امروز دفاع كردم!!! تموم شددددد. حالا مي تونم بشينم مثل ادم بخونممم. رتبه ي ١ تا ١٠٠ مال اين باشكاه مي شههه. من مي دونممم. همه بخخخونيدو خسته مسته نداريما :)

نااا

عضو جدید
اگه یه سوال درک جواب ندیم ازمون درصدی کم میشه؟یه جواب ندادن درصدی کم نمی کنه؟

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اگه یه سوال درک جواب ندیم ازمون درصدی کم میشه؟یه جواب ندادن درصدی کم نمی کنه؟

یعنی چی من نفهمیدم چی گفتین؟!
خب وقتی 20 تا سوال درک داریم هر کدوم از سوالاش 5 دصد به خودش اختصاص میده یه سوال جواب ندین 5 درصد کم میشه!!
ولی من واقعا نفهمیدم منظورتونو :confused:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کتاب تستی هست که از کتابهای دکتر گلابچی باشه؟
من از مرکز یه کتاب تست گرفتم با عنوان تست ایستایی و فن ساختمان.خوبه بد نیست.من به این خاطر انتخابش کرذم چون مبحث بندی شده و حس کردم پاسخ های صحیح تری نسبت به بقیه انتشارات ها داره.

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من از مرکز یه کتاب تست گرفتم با عنوان تست ایستایی و فن ساختمان.خوبه بد نیست.من به این خاطر انتخابش کرذم چون مبحث بندی شده و حس کردم پاسخ های صحیح تری نسبت به بقیه انتشارات ها داره.

تالیف کی بود؟
و اگه قیمتشم بگین ممنون میشم؟

shima jo0on

عضو جدید
بچه ها کتابای مرکز معماریو فقط باید از خود موسسه بخریم؟؟جای دیگه نیست؟راه دیگه نداره؟
من خیلی کتابفروشی رفتم اما نداشتن هیچ کدوم:redface:

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کتابای مرکز معماریو فقط باید از خود موسسه بخریم؟؟جای دیگه نیست؟راه دیگه نداره؟
من خیلی کتابفروشی رفتم اما نداشتن هیچ کدوم:redface:
آری معمولا باید از خودشون بگیرید تازه خودشونم گاهی اوقات ندارن باید سفارش بدن از تهران بیاد اونم یک هفته طول می کشه.

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه من 24 ساعته اومد ولی
آره دیگه شما خودت سفارش دادی اونا بخوان سفارش بدن صبر می کنن یه چندتا سفارش رو هم جمع بشه بعد میدن.یعنی زنگ زدین مرکز معماری تهران گفتین فلان کتابو پست کنن؟چه خوب

mehranisfahani

عضو جدید
بچه هاااااا؟؟؟ ی سوال!
من واس مصالح ساختمانی بدجوری مشکل دارم نمیشه بجای کتاب سام فروتنی یه جزوه ای چیزی معرفی کنین؟؟

ی سوال دیگ به نظرتون واس معماری غرب از زمانو معماری بهتره یا معماری غرب بانی مسعود؟؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاااااا؟؟؟ ی سوال!
من واس مصالح ساختمانی بدجوری مشکل دارم نمیشه بجای کتاب سام فروتنی یه جزوه ای چیزی معرفی کنین؟؟

ی سوال دیگ به نظرتون واس معماری غرب از زمانو معماری بهتره یا معماری غرب بانی مسعود؟؟؟
درسنامه ی مرکز معماری در مورد مصالح

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاریخ اعتضادی خئلیییی دهشتناکه:eek:پر از اسمای عجیب غریب و غیر تکراریه.یعنی حفظ کردی؟
به نظرت با توجه به سوالا ازش خیلی سوال اومده؟یا فصلیش هست که به نظرت مهم تر باشه؟؟

راستش منم تا حالا 3 دور خوندم آره واقعا وحشتناک هم فهمش هم حفظ کردنش
پارسال ازش 3 تا سوال اومد که من سر جلسه یادم بود که اینا را خوندم ولی نمی تونستم جواب بدم
خلاصه من حالا که خوندم یک دور دیگه هم مرور میکنم شاید تو ذهنم موند و تونستم به سوالاش جواب بدم

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
راستش منم تا حالا 3 دور خوندم آره واقعا وحشتناک هم فهمش هم حفظ کردنش
پارسال ازش 3 تا سوال اومد که من سر جلسه یادم بود که اینا را خوندم ولی نمی تونستم جواب بدم
خلاصه من حالا که خوندم یک دور دیگه هم مرور میکنم شاید تو ذهنم موند و تونستم به سوالاش جواب بدم

به نظر من اون سوالاتی که ازش اومد توی از زمان و معماری هم بود . و فکر میکنم از زمان روون تره . البته من دوتاشو هنوز کامل نخوندم .

mahdis_1991

عضو جدید
سلام بر همگی...
من ترم 7 معماریم الان و این ترمم واقعا سنگینه...از امروز میخوام شروع کنم و با شما بخونم:دی
میرسم؟!!

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان کسی مجله معمار شماره 51 رو داره؟:redface:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه نمیرسی .بیخیال شو.

چرا نا امیدش میکنی رک میگی نمیرسونی.حدقلش ک دو سه کتاب ک میتونه بخونه برای سال بعدشم خوب میشه

خیلی بده که اینطور نا امید کننده بحرفید ،تمایز این باشگاه و این سایت

ب انگیزه و انرژی ک بچه ها،بهم میدن و کمک میکنن بهم

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

* اكثر دانه ها هرگز رشد نمي كنند پس اگر واقعا مي خواهيد چيزي اتفاق بيفته بهتره بيش از يكبار تلاش كنيد . *

* براي داشتن چيزي كه تا به حال نداشته ايد بايد كسي باشيد كه تا به حال نبوده ايد . *

* نگراني هرگز از غصه فردا كم نميكنه بلكه فقط شادي امروز رو از بين مي بره . *

mrabie

عضو جدید
سلام بر همگی...
من ترم 7 معماریم الان و این ترمم واقعا سنگینه...از امروز میخوام شروع کنم و با شما بخونم:دی
میرسم؟!!

همه چی به خودت بستگی داره و توقعت از خودت. و وضعت توی دانشگاه. ... یکی از دوستای من سال 3 دانشگاه شرکت کرد و رتبش شد 900. پارسال رتبش شد 1100 ... در حالی که زبانش زیاد خوب نبود و تنها درسیو که یکم می خوند زبان بود. درسای دیگه هم چیزیو برای کنکور نمی خوند... هر چی که از قبل برای ترما خونده بود ...
من خودم انقدر ترم 7 ام سنگین بود که حتی وقت فکر به کنکورم نداشتم. ولی اگه میرسی بخون. حداقل تجربه سر جلسه نشستن با اطلاعات متوسطم برات خوبه

shahmirzadi

عضو جدید
یچه ها شما هر درس رستگار پورو تو چقد میخونید؟؟ :| من 3 وعده ی 2 ساعته ازم زمان میبره. :|

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام خدمت عزیزان تالار کارشناسی ارشد:gol:

بر آن شدیم جهت تشویق عزیزانی که واقعا برای دوستان وقت میذارند و فعالیت ها و راهنمایی های خوب و مفیدی داشتند و دارند ؛ این زحمات دوستان مورد تقدیر بیشتری قرار بگیره
البته به این معنی نیست که کمک و همدلی سایر دوستان کمرنگ دیده شده ولی محدودیت هایی در معرفی داشتیم و انشالله سایر عزیزان در ماه های اتی معرفی میشوند.

• خانم مهندس maryam_freeze جهت فعالیت خوبشون در تاپیک

• خانم مهندس ghasedakkk جهت فعالیت خوبشون در تاپیک

• خانم مهندس 3ara6erafat جهت فعالیت خوبشون در تاپیک

• اقای مهندس atrali جهت فعالیت مفیدشون در تاپیک

• اقای مهندس کورش68 جهت فعالیت مفیدشون در تاپیک

از زحمات عزیزان تشکر میکنم و امیدوارم در زندگی موفق باشند به رسم قدردانی امتیازاتی در نظر گرفته شده که به حسابشون واریز میشه
از سایر دوستان نیز تشکر میکنم انشالله نتیجه زحماتتون رو در ازمون 93 ببینید.

موفق باشید:gol:

shokoo.m

کاربر بیش فعال
من از برنامم 15 روز عقب افتادم:cry:
حالا چیکار کنم؟ از کجا دوباره باید شروع کنم؟
زمان داره میگذره. من از برنامه طبق سیلابس عقب موندم
ازهمونجا باید بخونم یاازش بگذرم اونایی که واسه ازمون بعدیه بخونم؟

shematik

عضو جدید
bache ha man do se ta az ketabamo hanooz shoro nakardam
be nazaretoon una ro ham shoro konam bekhunam? ya ketabaei ke nesfe khundamo bekhunam?
miresam jam bandi konam?

(bebakhshid windowsamo avaz kardam/farci nadashtam)

shima jo0on

عضو جدید
دوستان گلم خسته نباشید و همیشه پر سرعت تر از قبل یه سوال داشتم
من غرب قبادیان غرب بانی مسعود مانا جون و نسیم جونو میخونم به نظرتون نیازه متدین گرام رو هم بخونم؟؟؟(وقت ندارما:cry:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.