مهندسان الان دیگه وقت جمع بندیه و اینکه به اصطلاح زورآخرمون و واسه قبولی باید بزنیم دیگه وقت نتیجه گرفتنه ..............گاهی روزا خوب خوندیم گاهی روزا شیطونی کردیم ساعتها وقت گذروندیم وهیچی نخوندیم گاهی فرجه یک هفته ایی دادیم و ----------- تابه امروز - من متوجه شدم ضعف خیلی ها مون دیگه منبع نیست همه متوجه شدن کجا لنگ میزنن و چه موقع ضریب خوندنشون خوبه و ذهنشون بهتر جواب میده - ضعف اصلی توی برنامه ریزی هامونه- یه جورایی نمیدونیم چطور بخونیم چندساعت بخونیم من معتقدم ذهن هر چقدر از ش کار بکشی بیشتر جواب میده پس لطفا نگید بیشتر از 8 ساعت نمی تونم بخونم ذهنم erorr میده -
می خواهم از دوستانی که سالهای قبل شرکت کردن و موفق شدن که نتیجه بهتر بگیرن یا حداقل خودشون حس می کنن برنامه ریزی شون خاص و جواب میده به بقیه دوستان هم بگن که چطور شروع کنیم-
مثلا اول درسای تخصصی و بخونیم یا درسای عمومی - ایستایی چند ساعت خوبه هرروز باشه یا یک روز درمیان؟ شبا تست بزنیم و چند ساعت ؟دیگه خودتون استاد شدید توی این امر پس یاعلی
سلام
نمی دونم من جز موفقان پارسال بودم یا نا موفقان پارسال رتبم شد 380
از تجربه پارسالم بگم براتون
من پارسال دوره را از اواسط دی شروع کردم و یک هفته قبل از کنکور تمام شد این خیلی به ضرر من بود چون تو اون یک هفته چون تمام کتابا را دوره کرده بودم دیگه برام تکراری شده بود و جرات خوندن کتاب جدید هم نداشتم به خاطر همین ساعت درس خوندنم اومد پائین و روحیما بد جور خراب کرد
به این علت میگم اول تمام مطالبی را که تا حالا خوندید نگاه کنید یه حساب سرانگشتی انجام بدید ببینید چه قدر دورش طول میکشه مثلا تاریخ جهان زارعی دو روز - معاصر قبادیان نصف روز و ......
اینا را جمع بزنید مثلا میشه یک ماه
اگه یک ماه شد الان زوده شروع کنید حداقل تا آخر آذرا به خوندن اختصاص بدید بعد برید سراغ مرور
مرور بیش از حد درست که مفید ولی خسته کننده و کسل کننده هم هست
یک نکته دیگه اگه دیگه نمی خواید منبع بخونید منابعی را که نخوندید خلاصشا یه جا پیدا کنید و بخونید حتی اگر چیزی ازش نمی فهمید
مثال میزنم من پارسال نانو فناوری را نخوندم ولی خلاصشا یک روز خوندم اونم خیلی سرسری و تو کنکور یه سوال اومد که تونستم بزنم همین خلاصه چند تا کتاب دیگه را
خودتون را تو تمام مباحث بسنجید اگه همش در حد متوسط و در حد هم دیگه هست خوبه ولی اگه تو یکیش خیلی ضعف دارید یه خلاصه یا کتاب مفید و کم حجم را پیدا کنید بخونید
اگر تو تمام مباحث متوسط باشید خیلی بهتر است تا در یکی خیلی قوی و یکی خیلی ضعیف باشید
برای تست زدن بهتر که آزمونهای کلی بدید تا تست تالیفی را جدا گونه بزنید
توصیه میکنم در هفته حداقل دو یا 3 آزمون بدید
آزمون ها هم جامع باشه و تو همین باشگاه هست
حدود 7 تا کنکور هست + هرسال هم مرکز معماری و ایوانخانه هر کدوم 4 تا جامع برکزار میکنند که خودش کلی می شه
توصیه میکنم آزمونهای هنر و ساخت سالهای پیش را هم بدید چون بارها شده که سوالی که تو هنر و ساخت اومده سال بعد یا چند سال بعد تو معماری مطرح شده
ببخشید سرتون را درد آوردم موفق باشید
درس بخونید - تفریح کنید ولی خودتون را خسته نکنید