مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهتره دیگه منبع منبع پیش بری که بار روانیشم کمتره

اره من هم بهش فک کردم که زبان و درک هر روز ثابت بزارم و هر هفته بشینم یک سری از منابع را بخونم مثلا یک هفته تاریخ ،هفته منظر این جوری فک کنم این طوری سرعتم بالاتر باشه نمی دونم
اقا سجاد درک اخرش چی ها را باید خوندم ن از هر چیزی یک نگاهی کردم و دارم تست های پی دی اف عسگری را میزنم؟؟؟؟؟؟؟

شمسه

عضو جدید
سلام بچه ها منم اومدم، پارسال خوندم قبول نشدم امسال فقط زبان شروع کردم خیلیییییییییییییی استرس دارم به نظرتون تست بخونم یا منابع اصلی رو؟:(

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اینو دارم خوبه به نطرتون بخونمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستش دو سال پیش که یکی از ارشدهامون برامون لیست نوشت یک سری از کتابهای ارشد راهیان توش بود ولی زبان راهیان نه این توش نبود،اون کتاب مهردا امیری پوران پژوهان و...توصیه کرده بود من خودم کتاب لغتش که یک مقدار خوندم هر مبحثی خودش بخش بندی کرده حتی بعد لغات ابتدایی اش پیش تافل و بعد تافل داره من یکی که احتمالا اول این کتاب را بخونم بعدش اگه شد لغات تافل تقریبا همه اش توش هست
از درک مطلب ،دت کلوز ولغت همه چیز

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها منم اومدم، پارسال خوندم قبول نشدم امسال فقط زبان شروع کردم خیلیییییییییییییی استرس دارم به نظرتون تست بخونم یا منابع اصلی رو؟:(

سلام خوش اومدی به جمع ما ،استرس نداشته باش انشاله این دو ماه را بخون قبولی ،ببین دوست عزیز یک سری هارا میشه با تست پیشرفت کرد مث درک معماری و یک سری هم باید منابع اصلی خونده شه یک سری هم میشه با جزوه یک کاریش کرد

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز
همگی خسته نباشید.چند تاسوااااال.تافلو تا درس 6 خوندم اما دیگه نمیخوام ادامه بدم به جاش لغاتای کنکورای سالای گذشته که تو باشگاهه بخونم .به نظرتون اینکارو کنم یا همون تافلو بخونم؟؟؟؟؟واسه نانو جزوه طباطباییو دارم میخونم باید ریز ریز خوند؟؟؟مبانی سازه رو هم جزوه تو باشگاهو دارم همون 109 صفحه ایو داره تمو م میشه واسه مبانی سازه همین کافیه ؟؟؟

تافل و سالای اخیر هردو مهمن هرکدوم حذف بشن سوالاشو نمیتونید جواب بدید چون همپوشانی ندارن
نانو رو از رو جزوه جناب سروش نیا بخونید که گفتن همین کافیه و تو باشگاه هم هس

m.a24

عضو جدید
منم همین مشکل شما را دارم،دیگه به خاطر مرور کلا از درس زده شدم.نمیدونم چطور دوباره به حالت اول برگردم.:(
دوستان مرور دوست شماست بهش به چشم یه داستان عاشقانه نگاه کنید.
بعدشم اینکه هر قسمت حداقل دوبار باید مرور شه قسمت اول دو تا سه روز بعد اولین مطالعه قسمت دوم اخر هر هفته و قسمت سوم پایان هرماه و قسمت اخر جمع بندی دم کنکوره
شما میتونید دو قسمت وسط رو در صورت تسلط حذف کنید.

m.a24

عضو جدید
بچه ها من کلا اوضاع ام خرابه اما انشاله میخوام اگه حالم خوب باشه یک مقدار بخونم،کلی از کتابهام حذف کردم و فقط یک سری را را می خوام بخونم که برسونم بخنمومشون و مرور کنم حالا یک نظر بدید ممنون میشم ،واسه درک کلا چی ها را باید بخونیم که بدرد بخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و تنظیم شرایط چی بخونم همون خلاصه اقلیم و معماری کسمایی40 صفحه ، با 6صفحه سامان مرادی و کتاب فیزیک ساختمان 2خوبه ؟؟؟؟؟؟ و اینکه به نظرتون کتاب چه فصل هایش مهمتره و بیشتر روی چی هاش تمرکز کنم کلی بخونم ازش یا ریز شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
و دیگری اینکه من تصمیم گرفتم برنامه ام یکم تغییر بدم مثلا زبان و درک عضو ثابت بزارم و مثلا یک هفته را بشینم فقط تاریخ بخونم ، یک هفته منظر،یک هفته هم استاتیک ،و...که برسونم مرورشون کنم نظرتون دررابظه با این برنامه چیه؟
برا عناصر جزیات چی بخونم سینا شریفی کم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم یه چیزی میگم نظرمنه اینکه زبان مث نون شب هرشب لازمه.
نمیشه خوندشو گذاشتش کنار.

m.a24

عضو جدید
دوستان یه دو سه تا نکته رو هم بگم اینکه برای درک سطح هرکس بادیگری فرق داره یسرسا نمیتونن ازهمون اول تست بزنن وحتی پاسخ تستهارو متوجه نمیشن پس بهتره اول یه جزوه ای چیزی بخونن بعد وارد تست بشن.
نکته دوم اینکه اگه از مطالعه خسته شدید برید بیرون یه قدم بزنید وهرچیزی رو که میبینید رجوع کنید به اطلاعاتتون و اونهارو مرور کنید
مثلا بادیدن نماها انواع سنگها/شیوه اتصال/درجه سختی/دسته بندبها/ملاتها/مزایاو معایب و...رو تو ذهنتون مرور کنید اینطوری هم نقاط ضعفتون معلوم میشن هم از اموخته هاتون لذت میبرین وهم اب وهوایی عوض کردین.
برای اونایی که زیادحال درس خوندن ومرور ندارن عالیه حداقل عملیشون خوب میشه

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرس ی واقعا از جوابی که بهم دادین ن!!!!!!
یعنی اینهمه آدم یکی نبود بشناسه...
خب پسر خوب اگه آدم ميشناخت جواب ميداد ديگه! مريض كه نيستيم جواب نديم. در كل اگه كسى زبانش متوسطه كلاس رفتن نداره ، اونم الان، به نظر من البته، تست زدن خيلى بيشتر كمك مى كنه، :)

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه ای نیست که جایگزین جزوه تنظیم شرایط حیدری بشه :surprised: آخه این جزوه خیلی ریز نوشته و اصلا هیچی ازش نمیفهمم :cry::wallbash::crying:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جزوه ای نیست که جایگزین جزوه تنظیم شرایط حیدری بشه :surprised: آخه این جزوه خیلی ریز نوشته و اصلا هیچی ازش نمیفهمم :cry::wallbash::crying:

من دیشب یه جزوه واسه تنظیم از دکتر بهزادی خوندم توپ عالی قشنگ زیبا جادار مطوئن همه چی بود توش یعنی حال کردم باجزوش........................

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم یه چیزی میگم نظرمنه اینکه زبان مث نون شب هرشب لازمه.
نمیشه خوندشو گذاشتش کنار.

موافقم با حرفت من خودم هرشب برنامه زبانم سر جاشه کلا میخوام زبان درک باشن هر شب تا اخر ،خودم همین چند وقت که حالم خوب نبود و دست و پا شکسته سعی می کردم چیزی نخونم زبان ها را مرور کنم که یادم نره ،تازه برنامه زبانم هم یکم دارم تغییر میدم و بیشترش می خوام بکنم ، تازه همین جور بعد این همه خوندن هنوز توی زبان ،هنوز گاهی اوقات شوکه میشم خدا به داد روزی برسه که زبان بزارم کنار،تازه یک انقلاب بزرگ توی زندگی ام میخوام بکنم دیگه تا اخر عمرم زبان نزارم کنار هر روز توی برنامه زندگی ام باشه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دیشب یه جزوه واسه تنظیم از دکتر بهزادی خوندم توپ عالی قشنگ زیبا جادار مطوئن همه چی بود توش یعنی حال کردم باجزوش........................

مهندس این جزوه بهزادی توی باشگاه که دانلود نمیشه میتونی اگه داری اپش کنی دوباره؟؟؟؟؟؟؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس این جزوه بهزادی توی باشگاه که دانلود نمیشه میتونی اگه داری اپش کنی دوباره؟؟؟؟؟؟؟؟

همین دیروز یکی از دوستان دوباره آپ کرده بود امتحان کنید نشد آپ میکنم...........اینم پستش .....#975

آخرین ویرایش:

زهر ا

عضو جدید
من اینو دارم خوبه به نطرتون بخونمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من که نتیجه گرفتم زبانم واقعا ضعیف بود اما یک شب 504 وتستای عمومی می خونم یک شبم تخصصی اش رو - تودومین آزمون آزمایشی 25٪ زدم شاید کم باشه اما واقعا برای من که زبانم ضعیفه خوبه- به شما هم پیشنهاد می کنم بخونینش

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان کتاب تستی هست که از کتابهای دکتر گلابچی باشه؟

زهر ا

عضو جدید
مهندسان الان دیگه وقت جمع بندیه و اینکه به اصطلاح زورآخرمون و واسه قبولی باید بزنیم دیگه وقت نتیجه گرفتنه ..............گاهی روزا خوب خوندیم گاهی روزا شیطونی کردیم ساعتها وقت گذروندیم وهیچی نخوندیم گاهی فرجه یک هفته ایی دادیم و ----------- تابه امروز - من متوجه شدم ضعف خیلی ها مون دیگه منبع نیست همه متوجه شدن کجا لنگ میزنن و چه موقع ضریب خوندنشون خوبه و ذهنشون بهتر جواب میده - ضعف اصلی توی برنامه ریزی هامونه- یه جورایی نمیدونیم چطور بخونیم چندساعت بخونیم من معتقدم ذهن هر چقدر از ش کار بکشی بیشتر جواب میده پس لطفا نگید بیشتر از 8 ساعت نمی تونم بخونم ذهنم erorr میده -
می خواهم از دوستانی که سالهای قبل شرکت کردن و موفق شدن که نتیجه بهتر بگیرن یا حداقل خودشون حس می کنن برنامه ریزی شون خاص و جواب میده به بقیه دوستان هم بگن که چطور شروع کنیم-
مثلا اول درسای تخصصی و بخونیم یا درسای عمومی - ایستایی چند ساعت خوبه هرروز باشه یا یک روز درمیان؟ شبا تست بزنیم و چند ساعت ؟دیگه خودتون استاد شدید توی این امر پس یاعلی

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله

جملات انرژی بخش خاله

-***دنیا مانند پژواک اعمال و خواستهای ماست. اگر به جهان بگویی: “سهم منو بده…” دنیا مانند پژواکی که از کوه برمی گردد، به تو خواهد گفت: “سهم منو بده…” و تو در کشمکش با دنیا دچار جنگ اعصاب می شوی. اما اگر به دنیا بگویی: “چه خدمتی برایتان انجام دهم؟…”
دنیا هم بتو خواهد گفت: “چه خدمتی برایتان انجام دهم؟…”وین دایر

-تنها راه تغییر عادتها، تکرار رفتارهای تازه است.وین دایر

-الهی توفیقم ده که بیش از طلب همدردی، همدردی کنم
بیش از آنکه مرا بفهمند، دیگران را درک کنم
پیش از آنکه دوستم بدارند، دوست بدارم
زیرا در عطا کردن است که می ستانیم و در بخشیدن است که بخشیده می شویم و در مردن است که حیات ابدی می یابیم.

آخرین ویرایش:

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندسان الان دیگه وقت جمع بندیه و اینکه به اصطلاح زورآخرمون و واسه قبولی باید بزنیم دیگه وقت نتیجه گرفتنه ..............گاهی روزا خوب خوندیم گاهی روزا شیطونی کردیم ساعتها وقت گذروندیم وهیچی نخوندیم گاهی فرجه یک هفته ایی دادیم و ----------- تابه امروز - من متوجه شدم ضعف خیلی ها مون دیگه منبع نیست همه متوجه شدن کجا لنگ میزنن و چه موقع ضریب خوندنشون خوبه و ذهنشون بهتر جواب میده - ضعف اصلی توی برنامه ریزی هامونه- یه جورایی نمیدونیم چطور بخونیم چندساعت بخونیم من معتقدم ذهن هر چقدر از ش کار بکشی بیشتر جواب میده پس لطفا نگید بیشتر از 8 ساعت نمی تونم بخونم ذهنم erorr میده -
می خواهم از دوستانی که سالهای قبل شرکت کردن و موفق شدن که نتیجه بهتر بگیرن یا حداقل خودشون حس می کنن برنامه ریزی شون خاص و جواب میده به بقیه دوستان هم بگن که چطور شروع کنیم-
مثلا اول درسای تخصصی و بخونیم یا درسای عمومی - ایستایی چند ساعت خوبه هرروز باشه یا یک روز درمیان؟ شبا تست بزنیم و چند ساعت ؟دیگه خودتون استاد شدید توی این امر پس یاعلی

سلام
نمی دونم من جز موفقان پارسال بودم یا نا موفقان پارسال رتبم شد 380
از تجربه پارسالم بگم براتون
من پارسال دوره را از اواسط دی شروع کردم و یک هفته قبل از کنکور تمام شد این خیلی به ضرر من بود چون تو اون یک هفته چون تمام کتابا را دوره کرده بودم دیگه برام تکراری شده بود و جرات خوندن کتاب جدید هم نداشتم به خاطر همین ساعت درس خوندنم اومد پائین و روحیما بد جور خراب کرد

به این علت میگم اول تمام مطالبی را که تا حالا خوندید نگاه کنید یه حساب سرانگشتی انجام بدید ببینید چه قدر دورش طول میکشه مثلا تاریخ جهان زارعی دو روز - معاصر قبادیان نصف روز و ......
اینا را جمع بزنید مثلا میشه یک ماه
اگه یک ماه شد الان زوده شروع کنید حداقل تا آخر آذرا به خوندن اختصاص بدید بعد برید سراغ مرور

مرور بیش از حد درست که مفید ولی خسته کننده و کسل کننده هم هست

یک نکته دیگه اگه دیگه نمی خواید منبع بخونید منابعی را که نخوندید خلاصشا یه جا پیدا کنید و بخونید حتی اگر چیزی ازش نمی فهمید
مثال میزنم من پارسال نانو فناوری را نخوندم ولی خلاصشا یک روز خوندم اونم خیلی سرسری و تو کنکور یه سوال اومد که تونستم بزنم همین خلاصه چند تا کتاب دیگه را

خودتون را تو تمام مباحث بسنجید اگه همش در حد متوسط و در حد هم دیگه هست خوبه ولی اگه تو یکیش خیلی ضعف دارید یه خلاصه یا کتاب مفید و کم حجم را پیدا کنید بخونید

اگر تو تمام مباحث متوسط باشید خیلی بهتر است تا در یکی خیلی قوی و یکی خیلی ضعیف باشید

برای تست زدن بهتر که آزمونهای کلی بدید تا تست تالیفی را جدا گونه بزنید
توصیه میکنم در هفته حداقل دو یا 3 آزمون بدید
آزمون ها هم جامع باشه و تو همین باشگاه هست
حدود 7 تا کنکور هست + هرسال هم مرکز معماری و ایوانخانه هر کدوم 4 تا جامع برکزار میکنند که خودش کلی می شه

توصیه میکنم آزمونهای هنر و ساخت سالهای پیش را هم بدید چون بارها شده که سوالی که تو هنر و ساخت اومده سال بعد یا چند سال بعد تو معماری مطرح شده

ببخشید سرتون را درد آوردم موفق باشید

درس بخونید - تفریح کنید ولی خودتون را خسته نکنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.