مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m.a24

عضو جدید
درس خوندن مشكل شرعي نداره كه. خوب يكي تو شهرستان دور دسترسي به جزوه نداره جيكار كنه؟ درس نخونه. اكثر جزوه هايي كه تو سايت هست با اجازه استادا اين جاست. جزوه هاي سروشنيا همه با اجازه خودش اينجاس. بقيه هم اكثرا از سايت خود اموزشكاه ها مثل اكادمي برداشته شده.
ممنونم.برای این گفتم نکنه یوقت بدبخت شیم اون دنیا سر کارمون با... بیافته.
تازه ارزشیم نداره که.اگه ادم بدونه راضی نیستن پولشو واریز میکنه دیگه.
از استاد صدیق چی؟میدونین ایشونم راضین من کتاب اسکیسشونو دانلودیدم.بچه هایی که دسترسی دارن بپرسن خواهشا.

mitra2470

عضو جدید
بچه این درصدای منه
زبان 53
فن 30
تاریخ 40
درک 40
منظر 63
رتبه هم 58
بقیه بچه ها هم اگه میتونن بذارن تا حدودش دستمون بیاد

من واسه فن نگرانم کل 2 هفته رو فن میخونم اما بازم تو ازمون خراب میکنم ،از ترس ازمون تو کتابا کلا به ی چیزایی گیر میدم و اسما و ریز به ریز کلمات و همه چی دقت میکنم که گاهی خودمم خندم میگیره:razz:
احساس میکنم ازمونا از جزییات زیاد میدن که کنکور اصلی اینطوری نیس.اما یکی بهم گفت ممکنه کنکورو همینقدر از گوشه ها بدن!!!!!!!!!اره؟!!!:cry:

m.a24

عضو جدید
بچه این درصدای منه
زبان 53
فن 30
تاریخ 40
درک 40
منظر 63
رتبه هم 58

من واسه فن نگرانم کل 2 هفته رو فن میخونم اما بازم تو ازمون خراب میکنم ،از ترس ازمون تو کتابا کلا به ی چیزایی گیر میدم و اسما و ریز به ریز کلمات و همه چی دقت میکنم که گاهی خودمم خندم میگیره:razz:
احساس میکنم ازمونا از جزییات زیاد میدن که کنکور اصلی اینطوری نیس.اما یکی بهم گفت ممکنه کنکورو همینقدر از گوشه ها بدن!!!!!!!!!اره؟!!!:cry:

دوستم میشه بگی کدوم ازمون و مربوط به کدوم موسسه است؟
واینکه به نظرمن زیاد ریز شدن حجم اطلاعات رو زیاد میکنه اونوقت مث کامپیوتر مغز ارور میده در حقیقت بازدهت میاد پایین:cool:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان میشه یه عزیزی زحمت بکشه ازبین جزواتی که تو تاپیک دانلود هست مهمترینهاشو و بهترینهاشو برامون جداکنه؟ ممنون میشم
بعدشم یه سوال این جزوات موسسات و ازمونهاشون برای مایی که هیچ هزینه ای نکردیم استفادش مشکل شرعی نداره؟
روایت داریم هرکی جزوات رو دانلود کنه (بخصوص فن بیشتر) سوسک میشه:D بابا بیخیال مشکل شرعی کجا بود

بچه این درصدای منه
زبان 53
فن 30
تاریخ 40
درک 40
منظر 63
رتبه هم 58

درصدات خوبه جز فن...............کلی بخون خواهر من............اکلو وشربو لا تصرفو

واینکه به نظرمن زیاد ریز شدن حجم اطلاعات رو زیاد میکنه اونوقت مث کامپیوتر مغز ارور میده در حقیقت بازدهت میاد پایین:cool:
مرکز معماری ان ایشون فک کنم

mitra2470

عضو جدید
ازمون مرکز معماری
خب احه وقتی سوال از خط به خط کتاب میده...بعضی وقتا وقتی میرم پیداش میکنم خودم حیرت میکنم:surprised:

morteza2010

عضو جدید
دستتون درد نکنه اما اینهارو چجوری بخونیم؟؟متن نداره...حتی زیر شکل هم یه خط نوشته نداره ک بدونیم چی به چیه؟؟!!!!راهنمایی میکنید برای خوندنش؟
یا فقط واسه درست کردن فلش کارت خوب هستن
دوستان این عکس کتاب های که قراره بذارم
فقط عکس هست هیچ توضیحی داخلشون نیست و
فایل خام هست و فقط برای فلش نویسی خوبه
و باید ویرایش بشه از نظر اندازه

آخرین ویرایش:

Bionic.arc

عضو جدید
بچه ها این مبانی سازه خیلیه .200 صفحشو خوندم مابقیشو میخوام فقط شکلاشو ببینم................شما که تستهای سالای گزشته رو زدین میشه بگیم چن درصد از متن سوال اومده(آخه این کلی عکس داره طراح داره با زبون بی زبونی میگه عکساشو بخونین خودشم انصاف داره دیگه به خاطر 1-2 سوال همچین کتابی رو ریز بخونی ستمه خداییش

من کامل خوندمش.مفهومیه.اگه فقط عکساشو ببینی واست جا نمیفته. وقتی میدونیم 100% سوال میاد ازش باید بخونیش پس

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها این مبانی سازه خیلیه .200 صفحشو خوندم مابقیشو میخوام فقط شکلاشو ببینم................شما که تستهای سالای گزشته رو زدین میشه بگیم چن درصد از متن سوال اومده(آخه این کلی عکس داره طراح داره با زبون بی زبونی میگه عکساشو بخونین خودشم انصاف داره دیگه به خاطر 1-2 سوال همچین کتابی رو ریز بخونی ستمه خداییش
سروش به من گفت 12-13 و فک کنم 11 هم گفت نخونم اگه اشتباه نکنم ) 5 هم فک کنم برا معماری حذفه.ولی سوالاش در حد عکس هاش میاد

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
یا فقط واسه درست کردن فلش کارت خوب هستن
دوستان این عکس کتاب های که قراره بذارم
فقط عکس هست هیچ توضیحی داخلشون نیست و
فایل خام هست و فقط برای فلش نویسی خوبه
و باید ویرایش بشه از نظر اندازه
ولی مثلا منی ک این کتاب فاطمی رو نداشتم باید اینقدر به عکسهای کتابهای دیگه مسلط باشم تا بتونم یگم این عکس مربوط به چه ساختمانی هست و چه ویژگی داره...ای کاش عکسها یه زیر نویسی هم میداشت...شما خیلی زحمت کشیدید اگه کتاب هم این نوشته رو زیرش قرار میداد عالی بود...بر اون اساس ما فلش کارت درست میکردیم...ولی بازم خیلی خوبه دستتون درد نکنه

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من کامل خوندمش.مفهومیه.اگه فقط عکساشو ببینی واست جا نمیفته. وقتی میدونیم 100% سوال میاد ازش باید بخونیش پس
سوالاش زیاد نیست در حد 1 یا 2 تا .........اونم عکسو کپی میکنن.......ولی بعد از صفحه 200 یه خورده سنگین تر میشه .........

morteza2010

عضو جدید
ولی مثلا منی ک این کتاب فاطمی رو نداشتم باید اینقدر به عکسهای کتابهای دیگه مسلط باشم تا بتونم یگم این عکس مربوط به چه ساختمانی هست و چه ویژگی داره...ای کاش عکسها یه زیر نویسی هم میداشت...شما خیلی زحمت کشیدید اگه کتاب هم این نوشته رو زیرش قرار میداد عالی بود...بر اون اساس ما فلش کارت درست میکردیم...ولی بازم خیلی خوبه دستتون درد نکنه
اینا مربوطه به تابستان که خوب حجم کار خیلی بالا بود هم میخوندم هم عکس میگرفتم
فقط هدفم این بود که عکس ها رو داشته باشم و بعد بنویسم اینها رو

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
فروش دو جلد کتاب فاطمی

فروش دو جلد کتاب فاطمی

سلام بچه ها. من دو جلد کتاب فاطمی رو قبل از همین چند روز تعطیلی از مرکز معماری خریدم واسه ایستایی و سیستم. اما من واسه منظر میخونم و دیدم واسه من مطالبش زیاده و نمیرسم بخونمش. آخه فنم هم خوب نیست. میخواستم پسشون بدم. اما گفتم اول اینجا بگم اگه کسی میخواد واسه اون بفرستم. بعضی شهرا این کتاب پیدا نمیشه و شاید کسی خواست. اگه خواستین پیام خصوصی بدین. قیمت دو جلدش هم 45 تومنه. قطع مربع تقریباً کوچیکن. هر کتابش حدود 450 صفحه س.
KBF01.jpg
از مدیر محترم هم عذر میخوام بابت اسپم. در اولین فرصت پاک میکنم پستمو.:gol:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها. من دو جلد کتاب فاطمی رو قبل از همین چند روز تعطیلی از مرکز معماری خریدم واسه ایستایی و سیستم. اما من واسه منظر میخونم و دیدم واسه من مطالبش زیاده و نمیرسم بخونمش. آخه فنم هم خوب نیست. میخواستم پسشون بدم. اما گفتم اول اینجا بگم اگه کسی میخواد واسه اون بفرستم. بعضی شهرا این کتاب پیدا نمیشه و شاید کسی خواست. اگه خواستین پیام خصوصی بدین. قیمت دو جلدش هم 45 تومنه. قطع مربع تقریباً کوچیکن. هر کتابش حدود 450 صفحه س.
مشاهده پیوست 179929
از مدیر محترم هم عذر میخوام بابت اسپم. در اولین فرصت پاک میکنم پستمو.:gol:
اونایی که تازه شروع کردن میتونن اینو بخونن به جای حجم زیاد کتابا خیلی کتابه خوبیه( هر چی فروختی نصف نصف رفیف:w08:)

m.a24

عضو جدید
ایا کسی هست اندکی امیدوارمان کند؟
بابا شماها خیلی اکتیوید.
میخواید یه دور منابع رو دوره کنیم چندتا کتابم خودمون بهش اضافه کنیم؟
ایا کسی هست مث من بیخیال خیلی از منابع شده باشد؟مسئله اینست

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
salam
man mitonam etelaati az reshte modiriyat va sakht az shoma begiram?
اگه منظورتون مدیریت پروژه هست اینجاس http://www.www.www.iran-eng.ir/forumdisplay.php/593-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA
اگه منظورتون رشته های هنر های ساخت هست باز هم تو این سایت هست. کافیه از نوار بالا سمت چپ search کنین.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالاش زیاد نیست در حد 1 یا 2 تا .........اونم عکسو کپی میکنن.......ولی بعد از صفحه 200 یه خورده سنگین تر میشه .........
وای تو قسمت جزوه ها چقد پست اضافه شده باید همه اون جزوه هارو خوند درگیری فکری پیدا کزدم من از صب شروع میکنم کم میارم چ برسه ب اینکه....؟؟؟من با برنامه مرکز پیش میرم و این دوهفته ک مرور همه درساست ب نظرتون بخونم یا کتاب جدیدی بخونم ،تقریبا برنامه مرکزو خوب،پیش رفتم و دروس تاریخ و فن تا اونجایی ک هست رسوندم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وای تو قسمت جزوه ها چقد پست اضافه شده باید همه اون جزوه هارو خوند درگیری فکری پیدا کزدم من از صب شروع میکنم کم میارم چ برسه ب اینکه....؟؟؟من با برنامه مرکز پیش میرم و این دوهفته ک مرور همه درساست ب نظرتون بخونم یا کتاب جدیدی بخونم ،تقریبا برنامه مرکزو خوب،پیش رفتم و دروس تاریخ و فن تا اونجایی ک هست رسوندم
میتونی منابعی که تو سیلابس نیس بخونی.مثلا فن آوری.فصل 3 ساختمانهای بند.دیجیتال.طبیعت منبع الهام و آرکی تایپی

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله

جملات انرژی بخش خاله

-
Life is not a problem to be solved, but a gift to be enjoyed”
زندگی یک مشکل نیست که باید حلش کرد
بلکه یک هدیه است که باید ازش لذت برد.چارلی چاپلین

-اگر نمیدانی به کجا میروی به هیچ کجا نخواهی رسید. سعی نكنیم بهتر یا بدتر از دیگران باشیم، بكوشیم نسبت به خودمان بهترین باشیم.

-بن فارمر:معماری هنری است که نمی تواند از بافت پیرامون طبیعی و مصنوع جدا باشد.اگر قرار است مفاهیم معماری را درک کنیم تبحر فنی نیازیست اساسی. معماری خوب نیزمند کارفرمای خوب است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خودم همه این جزوه هایی که دانلود کردم رو نخوندم شاید 10 درصدشو خوندم فقط اونایی که میدونستم میشه به جای کتاب خوند چون این جزوات اکثرا خلاصه کتابا هستن ......اینا برا مرور خوبه و زمانی که شما وقت نداری کتاب رو بخونید در هر صورت من خودم ترجیح میدم اول منبع اصلی رو بخونم ..........اگه وقتت کمه جزوه های اصلی هم جواب میده

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم همه این جزوه هایی که دانلود کردم رو نخوندم شاید 10 درصدشو خوندم فقط اونایی که میدونستم میشه به جای کتاب خوند چون این جزوات اکثرا خلاصه کتابا هستن ......اینا برا مرور خوبه و زمانی که شما وقت نداری کتاب رو بخونید در هر صورت من خودم ترجیح میدم اول منبع اصلی رو بخونم ..........اگه وقتت کمه جزوه های اصلی هم جواب میده
جزوه های اصلی منظورت کدوما میشه؟؟این تاریخ متدین خیلی مهمه خوندنش؟من این ساعتا واقعا نمیکشم درس بخونم چیکار کنم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جزوه های اصلی منظورت کدوما میشه؟؟این تاریخ متدین خیلی مهمه خوندنش؟من این ساعتا واقعا نمیکشم درس بخونم چیکار کنم
بله متدین رو باید خوند
خب راستش من نمیتونم نسخه ای تجویز کنم چون خودمم این مشکلو دارم........بهتره این ساعتها منبعی که دوس داریو بخونی یا تست بزنی...........
راجع به جطوه های مهم بقیه رو نمیدونم ولی من 70 درصد منابعم جزوس........اکوستیک .نور..تاسیسات....لرزه ای....بتنی ،نانو.......فولادی و .............

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام و درود بر تمام دوستان ... امیدوارم خوب خونده باشید..... ;)
مهندس حالا که اومدی توصیت به بچه ها چیه تو این فرصت.تا کی منابعشونو تموم کنن...............من خودم تا آخر آذز تموم میشن..........کلا هر چه دل تنگت میخواهد بگو

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس حالا که اومدی توصیت به بچه ها چیه تو این فرصت.تا کی منابعشونو تموم کنن...............من خودم تا آخر آذز تموم میشن..........کلا هر چه دل تنگت میخواهد بگو

تاریخ را دیگه تا اوایل آذر جمو و جور کنید بعدش مرتب دوره کنبد... تو تاریخ اصلا گیر ندید.. هر چی دیدید یادتون رفته تو دلتون بگید الان دیگه یادم می مونه... شما تاریخ 60 بزنید به بالا عالیه.. پس 80 درصد چیز هایی که خوندید هم تو ذهنتون بمنونه کافیه .. 20 تا 30 درصد سوال تاریخ هم همیشه سوپپرایزند... از این عدد رقم ها بگذریم . به تاریخ به دیده مرور مرور و مرور فکر کنید. بازم گفتم الان هم می گم . تاریخ اسلام را ریز بخونید و تاریخ معاصر را مفهومی و تاریخ جهان را سطحی ......
فن را تا اوایل دی تموم کنید عالیه... دیگه خودتون کاملا به کتب آقای گلابچی واقفید ... کاملا سطحی بخونید.. سوالات ایشون مفهومی نیست .. جز قسمت نمودار و خرپا ها و ناپایداری - پایداری ها که بسیار ریز باید بخونید....
زبان هم دیگه شروع کنید به دوره کردند....
درک و منظر هم به صورت جدی شروع کنید و کلی تست حل کنید .... دیگه کم کم شروع به تست زدن کنید..

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من دارم دیونه میشم برنامه به کل بهم ریخته اون هم دست خودم نبوده،تازه از امروز هم مریض شدم ،فقط 4ساعت خوندم ،به خدا برگه ها504 ام بردم با خودم بیمارستان به زور فقط 2درسش خوندم نمی دونم چیکار کنم ؟؟؟؟؟
من خیلی دوست دارم قبول شممممممم:cry::cry:
حتی امروز از منابع ام هم کم کردم
بچه ها مایم و دو ماه ،چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.