نه! مسلما همه چیز یادم نیومد و باید یک باردیگه ام مرور کنم .ولی ببینید مثلا من دارم کتاب بانی مسعود رو می خونم بخش "ارگانیک" بعد میام مقایسش می کنم با ارگانیک وحید قبادیان هم انگار اون مطلب رو دوبار خوندم هم اینکه معاصر غرب قبادیان دور می شه برام .وقتی مبحث به مبحث بخونید این فایده رو داره که لااقل می دونید میزان تسلط تو اون مبحث بیشتر می شه. در آخر هم که همه کتاب ها به قول دوستمون خیلی شیک و مجلسی باید مرور بشه. و تست زدن هم خیلی می تونه کمک کنه موقع آزمون ها مثلا یک تست رو از یه مبحثی که خونده بودیم ولی نتونستیم بزنیم کل مبحثو مرور کنیم .کلا "مرور" به نظر من مهمترین مرحله هست .از هر فرصتی برای مرور باید استفاده کرد . شما 50 درصد منابعو با 100 درصد تسلط (با مرور به دست میاد)بخونید، خیلی بهتره تا 100 درصد منابعو با 50درصد تسلط داشته باشید .در واقع کیفیت مهمه نه کمیت.چون عدم تسلط باعث میشه که تو سوالات دو به شک بمونید و از اونجایی که ماشانسمون در حد لالیگا هست اَد همون گزینه غلطو می زنیم بعد کلا میگیم اگه نخونده بودیم سنگین تر بود .دوستم میگی مثلا همون قبادیان بعد دوبارخوندن همش یادت اومد؟بازم تا ازمون میخونیش یا نه؟چقدر درش ریز میشی مثلا اسم همه ی معمارا حتی غیرمعروفا روهم حفظ میکنی؟

آخرین ویرایش: