مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستم میگی مثلا همون قبادیان بعد دوبارخوندن همش یادت اومد؟بازم تا ازمون میخونیش یا نه؟چقدر درش ریز میشی مثلا اسم همه ی معمارا حتی غیرمعروفا روهم حفظ میکنی؟
نه! مسلما همه چیز یادم نیومد و باید یک باردیگه ام مرور کنم .ولی ببینید مثلا من دارم کتاب بانی مسعود رو می خونم بخش "ارگانیک" بعد میام مقایسش می کنم با ارگانیک وحید قبادیان هم انگار اون مطلب رو دوبار خوندم هم اینکه معاصر غرب قبادیان دور می شه برام .وقتی مبحث به مبحث بخونید این فایده رو داره که لااقل می دونید میزان تسلط تو اون مبحث بیشتر می شه. در آخر هم که همه کتاب ها به قول دوستمون خیلی شیک و مجلسی باید مرور بشه. و تست زدن هم خیلی می تونه کمک کنه موقع آزمون ها مثلا یک تست رو از یه مبحثی که خونده بودیم ولی نتونستیم بزنیم کل مبحثو مرور کنیم .کلا "مرور" به نظر من مهمترین مرحله هست .از هر فرصتی برای مرور باید استفاده کرد . شما 50 درصد منابعو با 100 درصد تسلط (با مرور به دست میاد)بخونید، خیلی بهتره تا 100 درصد منابعو با 50درصد تسلط داشته باشید .در واقع کیفیت مهمه نه کمیت.چون عدم تسلط باعث میشه که تو سوالات دو به شک بمونید و از اونجایی که ماشانسمون در حد لالیگا هست اَد همون گزینه غلطو می زنیم بعد کلا میگیم اگه نخونده بودیم سنگین تر بود .:wallbash:

آخرین ویرایش:

mrabie

عضو جدید
سلام به همگی

مشاور مرکز معماری بهم گفته واسه تاریخ بانی مسعودو نخون فقط از زمان و قبادیان

این قضیه درسته؟

دقیقا به منم همینو گفتن ولی من خودم خیلی با این کتاب راحتم و با جزوه ها کامل می کنم تاریخمو! نمی دونم واقعا باید چی کار کنم !!

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی خلاصه ای از کتاب امیر بانی مسعود نداره یا یک جزوه از اون کتاب؟؟؟؟؟؟

دقیقا به منم همینو گفتن ولی من خودم خیلی با این کتاب راحتم و با جزوه ها کامل می کنم تاریخمو! نمی دونم واقعا باید چی کار کنم !!
به نظرم خيلى هم توجه نكنيد به اين حرفا. نكته ها و مطالبى كه توى اين كتاب هست همشون مهمن ، من سر خريدنش شك داشتم ولى ديدم قباديان خيلى كمه مطالبش راجع به معاصر و الان واقعن خوشحالم كه خريدم و دارم مى خونمش، به اضافه اينكه حجم عكسا و نقشه هاى زيادشم باعث مى شه كاملن بتونيم بناها رو از هم متمايز كنيم ( در واقع رفرنساى بصرى اى كه به حفظ نقشه هاى هر بنا كمك مى كنه بيشتر مى شه) من كه همشو هم جهانشو هم معاصرشو دارم مى خونم. به نظرم با اين در كنار قباديان هيچى كم نيست، از زمان روده درازي زياده، و فلسفه بافى! البته نظر من اينه. و به همين دلايل هم به نظرم خلاصه ش به درد نمى خوره.

زهر ا

عضو جدید
به نظرم خيلى هم توجه نكنيد به اين حرفا. نكته ها و مطالبى كه توى اين كتاب هست همشون مهمن ، من سر خريدنش شك داشتم ولى ديدم قباديان خيلى كمه مطالبش راجع به معاصر و الان واقعن خوشحالم كه خريدم و دارم مى خونمش، به اضافه اينكه حجم عكسا و نقشه هاى زيادشم باعث مى شه كاملن بتونيم بناها رو از هم متمايز كنيم ( در واقع رفرنساى بصرى اى كه به حفظ نقشه هاى هر بنا كمك مى كنه بيشتر مى شه) من كه همشو هم جهانشو هم معاصرشو دارم مى خونم. به نظرم با اين در كنار قباديان هيچى كم نيست، از زمان روده درازي زياده، و فلسفه بافى! البته نظر من اينه. و به همين دلايل هم به نظرم خلاصه ش به درد نمى خوره.
حق بابچه هاست به نظر منم کتاب مفیدیه- منم وقتی خریدم مردد بودم اما وقتی بخشهای اولش رو با کتاب زارعی و پکهای که داشتم مقایسه کردم کاملتر از دو تاکتاب توضیح داده خیلی هم عکسای خوب وبه درد بخوری داره

زهر ا

عضو جدید
بچه ها این کتابای درحال مطالعه منه هرکدوم رو50٪ خوندم - به نظر تون کتاب دیگه ایی باید تهیه کنم یا -----------
- پک های مدرسان
- مبانی فیزیک ساختمان - 1-2-3 قیابکلو
- فضا زمان معماری منوچهر مزینی - مبانی حبیب الله ایت الهی - درک علی عسگری
اجزا ساختمان و ساختمان سیاوش کباری -
- تنظیم شرایط راهیان ارشد
معماری غرب ریشه و مفاهیم بانی مسعود- معماری جهان زارعی -
درک رفتار سازه ها- سازه در معماری
504-تافل - تستهای زبان تخصصی و عمومی
- جزوه های باشگاه

mm.ai

عضو جدید
دوستان میدونم جایه این سوال تو این تاپیک نیست-ولی ناچار شدم اینجا بزارمش-چون بچه ها تو این تاپیک ماشاله همیشه فعالن
یه سوال برام پیش اومده درست جوابشو نگرفتم-من فارغ التحصیل رشته کارشناسی مهندسی تکنولوژی معماری هستم-ثبت نام کنکور سراسری 93 کردم- تا الان رشته شناور رو هیچی انتخاب نکردم -اگر رشته شناورو طراحی شهری انتخاب کنم،میخواستم بدونم آیا بعد از گرفتن این مدرک پس از قبولی می تونم برای مهر نظام مهندسی اقدام کنم-چه مهری به من و افراد مشابه من تعلق میگیره با رشته کارشناسی که من دارم -ممنون میشم اگه جوابشو بدین-که همه بچه های این سایت از جوابتون استفاده کنن-چون سواله خیلیاست-مرسی

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این کتابای درحال مطالعه منه هرکدوم رو50٪ خوندم - به نظر تون کتاب دیگه ایی باید تهیه کنم یا -----------
- پک های مدرسان
- مبانی فیزیک ساختمان - 1-2-3 قیابکلو
- فضا زمان معماری منوچهر مزینی - مبانی حبیب الله ایت الهی - درک علی عسگری
اجزا ساختمان و ساختمان سیاوش کباری -
- تنظیم شرایط راهیان ارشد
معماری غرب ریشه و مفاهیم بانی مسعود- معماری جهان زارعی -
درک رفتار سازه ها- سازه در معماری
504-تافل - تستهای زبان تخصصی و عمومی
- جزوه های باشگاه
عزيزم فك كنم سبك شناسى رو هم اگه بخونى خوب باشه، واسه فنى هم يه كم كمه اينا، شايد جزوه هايى كه بچه ها گذاشتن يا عصر كنكاش خوب باشه. ( البته من نظرى راجع به پك هاى مدرسان ندارم و نمى دونم كيفيتشون چطوريه) منظر كنكاش هم خيلى خوبه. به نظرم فضا زمانو اگه با سبك شناسى جايگزين كنى بهتر باشه، و جزوه معارى اسلامى متدين. :)

زهر ا

عضو جدید
عزيزم فك كنم سبك شناسى رو هم اگه بخونى خوب باشه، واسه فنى هم يه كم كمه اينا، شايد جزوه هايى كه بچه ها گذاشتن يا عصر كنكاش خوب باشه. ( البته من نظرى راجع به پك هاى مدرسان ندارم و نمى دونم كيفيتشون چطوريه) منظر كنكاش هم خيلى خوبه. به نظرم فضا زمانو اگه با سبك شناسى جايگزين كنى بهتر باشه، و جزوه معارى اسلامى متدين. :)

مرسی عزیزم - جزوه متدین باشگاه رو دارم-شما منظور ت همونه؟!!! منظر کنکاش منظورت منظر انتشارات کنکاش باشه؟!یه بار از دوستان پرسیدم کسی جوابمو نداد نمی دونم فضا زمان مفیده یا نه 300 ص خوندم و به هیچ نتیجه ایی نرسیدم

Bionic.arc

عضو جدید

من هم کتابشو خوندم هم یه پاورپوینت از خلاصه ش و به نظرم خلاصه ش کافیه!!! هرکی خواست پیام بده واسه ش میل کنم.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی عزیزم - جزوه متدین باشگاه رو دارم-شما منظور ت همونه؟!!! منظر کنکاش منظورت منظر انتشارات کنکاش باشه؟!یه بار از دوستان پرسیدم کسی جوابمو نداد نمی دونم فضا زمان مفیده یا نه 300 ص خوندم و به هیچ نتیجه ایی نرسیدم
آره عزيزم، يه دونه هم جديدن maryam-freeze عزيز گذاشته توى تاپيك جزوه ها اون بهتره. رتبه ١-سال ٩١ توصيه ش كرد، همونيه كه اولش گفته originكاوى معمارى اسلامى!!!!
اونم آره، منظر انتشارات عصر كنكاش، خيلى خوب و جامعه، پاسخاى تشريحيش هم كامله. فضا زمان و من به نظرم الكى وقت گيره، حتى عكساشم چيز خاصى نداره!

نااا

عضو جدید
کسی نمیدونه هر سوال درست چند درصده؟ و سوال غلط چند درصد کم میکنه؟ و نزنیم چطور؟ فکر کنم این چندمین باره ای سوالو میپرسم :(

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
کسی نمیدونه هر سوال درست چند درصده؟ و سوال غلط چند درصد کم میکنه؟ و نزنیم چطور؟ فکر کنم این چندمین باره ای سوالو میپرسم :(

عزیزم این دیگه مشخصه دیگه فرمول درصدگیری
تعداد صحیح *3)-(تهداد غلط)*100/(3برابر تعدا کل سئوالات)
با این حساب هر 3 تا غلط 1 دونه از درستهاتو می سوزونه...اگه ج هم ندی چیزی از دست نمیدی....

منامنا

عضو جدید
کتاب واقعا خوبیه خیلیم ساده ورونه امروز شروع کنی تا 2 هفته (البته من هر روز 1.2 فصل میخونم) تموم میکنی.
منم تمومش کردم ولی خلاصه برداری نکردم واسه همین خواستم ببینم کسی خلاصه ای داره ازش واسه دوران جمع بندی و مرور یانه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من برا زبان تخصصی کتاب ندارم فقط کتاب 504و تافل و دوتا کتاب زبان پوران پژوهان ، و همین لغات مال کنکورهای سال قبل که توی باشگاه هستش و البته ده سال کنکور معماری از سال 81-92 مال مدرسان را دارم ،کسی جزوه ای چیزی نداره که بدرد زبان تخصصی بخوره اخه من دیگه میخوام سعی کنم کتاب نگیرم چون خیلی چیز دارم که نخوندم استرس می گیرم ، ممنون میشم راهنمایی کنید

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها من برا زبان تخصصی کتاب ندارم فقط کتاب 504و تافل و دوتا کتاب زبان پوران پژوهان ، و همین لغات مال کنکورهای سال قبل که توی باشگاه هستش و البته ده سال کنکور معماری از سال 81-92 مال مدرسان را دارم ،کسی جزوه ای چیزی نداره که بدرد زبان تخصصی بخوره اخه من دیگه میخوام سعی کنم کتاب نگیرم چون خیلی چیز دارم که نخوندم استرس می گیرم ، ممنون میشم راهنمایی کنید
عزیزم سعی کن رو همونها تسلط 10000% پیدا کنی...مطمئنا 50 درصد رو میگیری....تخصصی ک نمیخوای لغت یاد بگیری...میخوای درکتو قوی کنی...اون مهمه ک اینجا هم بچه ها یه سری جزوه تخصصی کذاشته بودند...همونها رو بخون

shima jo0on

عضو جدید
دوستان به نظرتون برای تست و مرور و جمع بندی اخر چقدر زمان نیازه ؟؟؟بهمن امتحانه قبلش چقدر وقت بذاریم خوبه؟؟؟من چیزای زیادی نمیخونم فقط همونا که ضروریه میشه لطفا زمانی که به نظرتون میرسه رو بگین

venus.

عضو جدید
منم کتاب برا زبان تخصصی ندارم میخوام برای زبان تخصصی کنکور 10 سال معماریو مدیریت لغتاشو در بیارم بخونم به نظرم زبان عمومیو یاد بگیرم تخصصیم میتونم بزنم .

venus.

عضو جدید
بچه ها من برا منظر جزوه عظمتی و بهبهانی و خلاصه کتاب نعیمارو دانلود کردم اینا کافین پرینت بگیرم ؟؟؟؟؟

یا این جزوه ها اگه بدرد نمی خورن کدومش خوبه دانلود کنم؟؟؟؟؟
:que:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلا م دوستان میشه یکی من وراهنمایی کنه - کتاب فضا زمان معماری منوچهرمزینی 680 صفحه اس- تاحالا 300ص روخوندم اما باورتون نمیشه چیزی متوجه نشدم خیلی کم در حد5ص نت برداری حالا سوال این جاست که :
میشه بدونم کسی از شما این کتاب رو خونده ؟ میدونه کدام قسمتاش مهمتره؟ تاحالا سوالی ازش اومده یا وقت تلف کردنه ؟ یاشایدم خوندن من اشتباهه

نخون خواهر من این کتابارو نخونید چرا آخه وقتتونو تلف میکنین سر این کتاب وقتی بانی خلاصه این کتابو جمع کرده بعدشم نسیم خلاصه ی بانیو حالا من بگم نخونید شما برید بخونید..................اگه وقت کردی عکساشو ببین

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله

جملات انرژی بخش خاله

-از دست دادن امیدی پوچ و آرزوئی محال ، خود موفقیت و پیشرفت بزرگی است ...شکسپیر ..

-خدايا!

آرامشي ده تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم؛

شهامتي ده تا تغيير دهم آنچه را كه مي توانم تغيير دهم؛

دانشي ده تا تفاوت اين دو را بدانم؛

و مرا فهم ده تا متوقع نباشم دنيا ومردم آن مطابق ميل من رفتار كنند!

به اميد رحمتت اي مهربان ترين مهربان ها***

-اتو واگنر :هنر به طور كلي و معماري به طور خاص نشانگر سيستم معتبر ارزش گذاري در هر دوره هستند.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها این مبانی سازه خیلیه .200 صفحشو خوندم مابقیشو میخوام فقط شکلاشو ببینم................شما که تستهای سالای گزشته رو زدین میشه بگیم چن درصد از متن سوال اومده(آخه این کلی عکس داره طراح داره با زبون بی زبونی میگه عکساشو بخونین خودشم انصاف داره دیگه به خاطر 1-2 سوال همچین کتابی رو ریز بخونی ستمه خداییش

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این مبانی سازه خیلیه .200 صفحشو خوندم مابقیشو میخوام فقط شکلاشو ببینم................شما که تستهای سالای گزشته رو زدین میشه بگیم چن درصد از متن سوال اومده(آخه این کلی عکس داره طراح داره با زبون بی زبونی میگه عکساشو بخونین خودشم انصاف داره دیگه به خاطر 1-2 سوال همچین کتابی رو ریز بخونی ستمه خداییش

ریسکه ... بهتر اول عکساشو بخونی برنامه مرورتونو تنظیم کنی بعدش ببینی اگر وقت هست متنشم بخونی

shima jo0on

عضو جدید
اره ستمه به خدا ...منم 200خورده ای ازش خوندم اما دیگه بیخیالش شدم و بقیشو عکساشو خوندم به نظرم بهتره به جای اینکه وقتمو بذارم رو مبانی بذارم واسه درک وسازه ....:redface:
:)

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز

مطالب مربوط به عکسها را بخون هرچند واضح و چرت باشه. چون سر کنکور میگی ا اینو دیده بودما چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

بعدشم سخت نگیرید. راحب بخونید. خیلی کتاب روونیه سعی کنید ازش لذت ببرید.

m.a24

عضو جدید
سلام دوستان میشه یه عزیزی زحمت بکشه ازبین جزواتی که تو تاپیک دانلود هست مهمترینهاشو و بهترینهاشو برامون جداکنه؟ ممنون میشم
بعدشم یه سوال این جزوات موسسات و ازمونهاشون برای مایی که هیچ هزینه ای نکردیم استفادش مشکل شرعی نداره؟

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان میشه یه عزیزی زحمت بکشه ازبین جزواتی که تو تاپیک دانلود هست مهمترینهاشو و بهترینهاشو برامون جداکنه؟ ممنون میشم
بعدشم یه سوال این جزوات موسسات و ازمونهاشون برای مایی که هیچ هزینه ای نکردیم استفادش مشکل شرعی نداره؟
درس خوندن مشكل شرعي نداره كه. خوب يكي تو شهرستان دور دسترسي به جزوه نداره جيكار كنه؟ درس نخونه. اكثر جزوه هايي كه تو سايت هست با اجازه استادا اين جاست. جزوه هاي سروشنيا همه با اجازه خودش اينجاس. بقيه هم اكثرا از سايت خود اموزشكاه ها مثل اكادمي برداشته شده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.