مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
نیکی جونم.. وضعیت ترازها چطور بود؟ ماکسو میدونی؟
رديفگرايش.تراز.بيشترين تراز.رتبه کل
1معماري673071505
2منظر713877112

راستي كسي ازمون اكادمي شركت كرد لطفا ازمون رو براي بقيه بزاره. من تو ماشين دوستم جا كذاشتم :(

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال دارم اگه توی کنکور معماری همه درصدا روی 30 باشه حدودا رتبه چند میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی باشگاه ازش جزوه ای نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ماری**/page2?p=4125388&viewfull=1#post4125388

ولى بچه ها اگه تا حالا پاى حرفاى حجت نشسته باشين، خلاصه كل حرفاش ظرف و مظروفه! تناسب ظرف و مظروف ( معمارى ظرف عملكردشه) و اين تناسبو بررسى مى كنه از نظراى مختلف، كلن هرجا حرفى از ظرف و مظروف شنيدين، بدونين حجت ازونجا رد شده! :w08:
البته من خيلى هم بهشون ارادت دارما! برداشت اشتباه نشه! :w38:

اين دوست من كه رتبه ١ شده بود، مى گفت اگه همه درصدات روى ٥٠ باشه، دقت كنين همه ش نه ميانگينش، رتبه ت ١-٢٠ مى شه. :)

shematik

عضو جدید
من آخرش نفهمیدم این سرمایش غیرفعال و کتاب استاد کسمایی مهمه یا نه؟
اگه منظورتون کتاب سرمایش غیرفعال قیابکلو هست، باید بگم که مهندس فاطمی گفتن که فکر نمیکنن ازش سوالی بیاد امسال
یعنی یه جورایی زیاد مهم نیست

زهر ا

عضو جدید
سلا م دوستان میشه یکی من وراهنمایی کنه - کتاب فضا زمان معماری منوچهرمزینی 680 صفحه اس- تاحالا 300ص روخوندم اما باورتون نمیشه چیزی متوجه نشدم خیلی کم در حد5ص نت برداری حالا سوال این جاست که :
میشه بدونم کسی از شما این کتاب رو خونده ؟ میدونه کدام قسمتاش مهمتره؟ تاحالا سوالی ازش اومده یا وقت تلف کردنه ؟ یاشایدم خوندن من اشتباهه

Anita.Mosavi

عضو جدید
اگه منظورتون کتاب سرمایش غیرفعال قیابکلو هست، باید بگم که مهندس فاطمی گفتن که فکر نمیکنن ازش سوالی بیاد امسال
یعنی یه جورایی زیاد مهم نیست
رسی دوست عزیز که جوابمو دادین. مگه مهندس فاطمی به جز ایستایی تاسیسات هم درس میدهن؟

morteza2010

عضو جدید
من هفته بعد میام تهران دوستانی که هستن تهران دانلود نکن چند سری از عکس ها رو دی وی دی میزنم
میارم با خودم این طوری بهتره
حجم شون 15 گیگ هست
امید ندارم تموم بشه انشالله چند نفری تمامش اپلود میکنیم

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی

مشاور مرکز معماری بهم گفته واسه تاریخ بانی مسعودو نخون فقط از زمان و قبادیان

این قضیه درسته؟

منامنا

عضو جدید
سلام به همگی

این قضیه درسته؟
به نظر من که این یه نظر کاملا شخصیه ...حالا منبع هر چیم که باشه تاریخ یه چیزه دیگه ...عوض که نمیشه
شمام مراجعه کن به اون چیزی که به نظر خودت درست تره ...با حرفای این و اون هم استرس نگیر:smile:

morteza2010

عضو جدید
لیست عکس کتاب ها

از زمان معماری
ارکی تایپی
درک معماری
جزئیات ارتفا دهنده
مبانی سازه
فیزیک 4
فناوری نویین
معماری اسلامی4معماری معاصر
ممعاری جهان
معماری ایرانی
سازه در معماری
طبیعت منبع
تعامل و تکنولوژی
ایستای فاطمی
و دو یا چهار کتاب دیگه
فکر کنم یکیش معماری معاصر
از صفحه اولش نگرفتم نمیدونم چی هستن

shahmirzadi

عضو جدید
منم هی بهم سقارش میکنن فقط قبادیان و خوب بخوون بانی مسعودو بذا کنار!!!! هااا!!!چی میشه ینی؟

madani5441

عضو جدید
فقط عصر كنكاش ، مهندس روحي زاده با معماري و كنكور معماري پير شده كلي تجربه داره ، از اساتيد خوب ايران ، پس از زحمت هايي كه كشيده در كتاباش استفاده كنيم قطعا جواب ميگيريم

shahmirzadi

عضو جدید
لیست عکس کتاب ها

از زمان معماری
ارکی تایپی
درک معماری
جزئیات ارتفا دهنده
مبانی سازه
فیزیک 4
فناوری نویین
معماری اسلامی4معماری معاصر
ممعاری جهان
معماری ایرانی
سازه در معماری
طبیعت منبع
تعامل و تکنولوژی
ایستای فاطمی
و دو یا چهار کتاب دیگه
فکر کنم یکیش معماری معاصر
از صفحه اولش نگرفتم نمیدونم چی هستن
کاش بانی مسعوده جلد آبی هم توش بوود :/

venus.

عضو جدید
سلام بچه ها
من هر چی فایل جزوه ساختمانهای بلند سروش نیا رو میزنم دانلود نمی شه همش مینویسه این فایل موجود نیست
میشه کمکم کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

venus.

عضو جدید
سلام بچه ها
من هر چی فایل جزوه ساختمانهای بلند سروش نیا رو میزنم دانلود نمی شه همش مینویسه این فایل موجود نیست
میشه کمکم کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

منم هی بهم سقارش میکنن فقط قبادیان و خوب بخوون بانی مسعودو بذا کنار!!!! هااا!!!چی میشه ینی؟

نه به نظرم کاملا اشتباه کتاب امر بانی مسعود واقعا کتاب خوبو مفیدیه قبادیانو من سال پیش خونده بودم به نظرم کتاب بانی خیلی بهتره

بچه ها یه کتاب یا جزوه خوب برای رسم نمودارو پایدار یا ناپایدار بودن خرپا و بدست آوردن گشتاور ماکزیمم می تونین معرفی کنین؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همگی

این قضیه درسته؟

به نظر من که این یه نظر کاملا شخصیه ...حالا منبع هر چیم که باشه تاریخ یه چیزه دیگه ...عوض که نمیشه
شمام مراجعه کن به اون چیزی که به نظر خودت درست تره ...با حرفای این و اون هم استرس نگیر:smile:

فقط عصر كنكاش ، مهندس روحي زاده با معماري و كنكور معماري پير شده كلي تجربه داره ، از اساتيد خوب ايران ، پس از زحمت هايي كه كشيده در كتاباش استفاده كنيم قطعا جواب ميگيريم

نه به نظرم کاملا اشتباه کتاب امر بانی مسعود واقعا کتاب خوبو مفیدیه قبادیانو من سال پیش خونده بودم به نظرم کتاب بانی خیلی بهتره
من همزمان قبادیان ، بانی مسعود و از زمان و معماری رو شروع کردم..که دیدم واقعا بانی مسعود از همشون کاملتره به خاطر همین از زمان و معماری رو گزاشتم کنار والان بانی مسعود و قبادیان رو میخونم...........به نطرم کاملترین کتاب تو معماری غرب کتاب بانی مسعوده (این نطر منه)

بچه ها یه کتاب یا جزوه خوب برای رسم نمودارو پایدار یا ناپایدار بودن خرپا و بدست آوردن گشتاور ماکزیمم می تونین معرفی کنین؟؟؟؟؟؟
یه جزوه خانم شرافت گزاشته بودن مال آقای فیروزی تو تاپیک جزوه ها هس...........من خودم ایستایی عصر کنکاشو میخونم که ازش راضیم البته فعلا به خرپا نرسیدم ولی نمودارارو قشنگ توضیح داده

m.a24

عضو جدید
سلام دوستان میشه بگین فنیهارو از چی شروع کنیم که اسون باشه وبترتیب باچی پیش بریم که گیر نکنه تو گلومون خفمون کنه؟
ممنون

زهر ا

عضو جدید
من در مطالعاتم به این موارد برخوردم :
- اول تستها را ببینید و بعد فصل رو بخونید.اینجوریه ناخدآگاه ذهنتون تمام تمرکز تون روی مطلبه که چه زمانی به سوال پرسیده شده می رسید.
- هرتسی رو متوجه نشدید به جواب نگاه نکنید همان قسمت رو دوباره بخونید - واقعا این مهمترین نوع مطالعه اس
-اگر از هر10 تست یک فصل ٰ؛ 5تا رو اشتباه زدید از اول همه فصل روبخونید.
- اگر از مطالعه خسته شدید مطالعه رو کنار بذارید اما فقط برای لحظاتی که هوای آزاد تنفس کنین( حتی اگه شده چند دقیقه بگذارید مغزتون هوای آزاد حیاط رو استشمام کنه بعد دوباره ادامه بدید- مطالعات نشان داده هوای آزاد 20٪ مفیدتر مرور رو توی ذهن جا می ذاره)
- برای خواندن زبان به دلیل اینکه خیلی از دوستان مطالعه عمومی رو کنار گذاشتن وفقط دارن تخصصی می خونن پس بهتره توجه تون رو معطوف کنید به خوندن تستای عمومی زبان - این یه پون مثبت براتون محسوب میشه ( من یک روز تخصصی می خونم - یک روز تستای عمومی با لغات 504 یا تافل ) -
این نوع. مطالعه منه امیدوارم بهتون کمک کرده باشه اگه نظری دارید خوشحال می شم بهم بگید-

یه عذزخواهی بهتون بدهکارم چون امروز یادم اوم که بودجه بندی آزمونهای مدرسان رو براتون بذارم
مشاهده پیوست آزمونهای آبان ماه.pdfمشاهده پیوست آزمونهای آبان ماه.pdf

وضعیت
موضوع بسته شده است.