مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته من بیشتر از ی ماه شروع کردم اما دست کمی از این گروه ندارم .
این تاسیسات حمیدی پیدا نکردم ؟؟؟میشه آدرسشو بذارید ممنون میشم .منم ی نصیحتی ب اونایی ک امسال سال اولشونه آزمایشی شرکت میکنن دارم بهتره درسای تاریخ رو با جی 5بخونید ک برای.سال بعدتون خیلی عالی تنها کار مفیدم از سال پیس این بود ک معاصر غرب قبادیان با زارعی اینجور کردم و الان دو.ساعته معاصر غربو نصف کردم چون ملکه ذهنم شده بوده با اوندروش.آکوستیک ایزدی دانلود کردم اما بازنمیکنه ارور میده؟چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟

جزوه تاسیسات حمید رضا حیدری از بچه های باشگاه خداییش خیلی خوبه من اینو میخونم.k-1.pd

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها منکتاب مشق معماری دکتر حجت گرفتم ،خب این کتاب چطور باید بخونم کسی راه حلی ،پیشنهادی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها منکتاب مشق معماری دکتر حجت گرفتم ،خب این کتاب چطور باید بخونم کسی راه حلی ،پیشنهادی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نطرم
عکسها و مطالبشو خیلی دقت کن.....من خوندم ولی کلا دیدم رو راجع به معماری باز کرد.شاید مساقیم از توش سوال نیاد ولی به نطرم با درک مطالبش حداق چند تارو میتونین پاسخ بدین

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نطرم
عکسها و مطالبشو خیلی دقت کن.....من خوندم ولی کلا دیدم رو راجع به معماری باز کرد.شاید مساقیم از توش سوال نیاد ولی به نطرم با درک مطالبش حداق چند تارو میتونین پاسخ بدین

یعنی به نظر شما روی تصاویر تمرکز کنم و متن فقط روخوانی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی قرسی آمپولی چیزی واسه زبان نداره؟؟؟؟؟؟؟:wallbash:
فکر کنم آخرش دیوونه بشم و از روی جنون برم هر چی انگلیسی زبانه به قتل برسونم:w08::w08::neutral:

maryam6299

عضو جدید
سلام
دوستان.... چرا هیشکی آزمونایی ک شرکت کرده رو نمیذاره؟:razz:
اکسین... پارسه.... و.....:w05::w19:
واسه سنجش خودمون بد نیستن
البته با تشکر از زهرا جان ک آزمونهای مدرسان رو گذاشت:w27::w36:

من آزمون پارسه رو دارم، عکس میگیرم و میذارم:smile:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی قرسی آمپولی چیزی واسه زبان نداره؟؟؟؟؟؟؟:wallbash:
فکر کنم آخرش دیوونه بشم و از روی جنون برم هر چی انگلیسی زبانه به قتل برسونم:w08::w08::neutral:
گلم من خودم از 6 سالگی همش عشق زبان بودم .. الانم فیلم یا آهنگ هارو کامل میفهمم ..اما امان از زبان کنکور... ک انگار میخوان مچتو بگیرن ک دیدییییی بلد نبودیییییییییییییی
الان من خودم هر شب 20 تا کلمه حفظ میکنم...شب دوم 20تا جدید با 20تای شب قبل...خدایی جواب داده تا الان
ی هفته امتحان کن

Bionic.arc

عضو جدید
مرسي مرسييي. :) من از طريق سايت سوال كردم توي كارنامه ننوشته بود. خانمه نوشت از ١٠٠٠ نفر بيشتر بود ولي دقيق نمي دونست

منم 10 معماری و 7 منظر شدم ولی مشکوکم به جامعه آماریشون :( فکر نمیکنم به 500 ام رسیده باشه حتی !!!

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم 10 معماری و 7 منظر شدم ولی مشکوکم به جامعه آماریشون :( فکر نمیکنم به 500 ام رسیده باشه حتی !!!
نه فكر مي كنم امار درسته من سر جلسه رفتم خيلي زيادتر از مركز بودن تازه تو كل ايران اينترنتي هم بود. به نظرم تعداد شركت كننده ها زياد بود. ولي افرين افرين براي ١٠ :)

m.a24

عضو جدید
برنامه زمانی

برنامه زمانی

دوستان میشه هرکس هرکتاب یاجزوه ای رو که خونده بگه حداقل و حداکثرزمانی که میبره چقدره؟
این مبتونه تو بازده هممون تاثیر داشته باشه
مثلا من کتاب معماری معاصرقبادیان رو تو1هفته روزی1.5ساعته خوندم البته حواسمو کاملا جمع کردم و امتیاز iq 220
یعنی اگه کسی بیشترازمن باشه باکمترازمن زمان یا تمرکز کمترمیتونه زودتر بخوندش
اینم بگم که بار اولم بود
حالا لظفا شمابگین مخصوصا فنیا چقدر وقت میگیرن؟
ممنون:gol:

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی لطفا به من بگه واسه درک چه کار کنم ؟! :cry:یه بار 50 می زنم یه بار صفر!!!!!! هر دفعه یه طور میشه اصلا ثابت نیست.شماها چی می خونید واسه درک...

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان میشه هرکس هرکتاب یاجزوه ای رو که خونده بگه حداقل و حداکثرزمانی که میبره چقدره؟
این مبتونه تو بازده هممون تاثیر داشته باشه
مثلا من کتاب معماری معاصرقبادیان رو تو1هفته روزی1.5ساعته خوندم البته حواسمو کاملا جمع کردم و امتیاز iq 220
یعنی اگه کسی بیشترازمن باشه باکمترازمن زمان یا تمرکز کمترمیتونه زودتر بخوندش
اینم بگم که بار اولم بود
حالا لظفا شمابگین مخصوصا فنیا چقدر وقت میگیرن؟
ممنون:gol:
معماری قبادیان در 2 روز ...ولی تقریبا فشرده /اما قبلا یه با خونده بودم. فنی ها هم اگر علاقه مند بشی خیلی سریع پیش میره ..
البته به نظر من تو فنی ها و حتی تاریخ یکسره یک کتاب رو مطالعه نکنید بهتره. مبحث مبحث بخونید.مثلا سازه ی هوای فشرده .کلا منابعی رو که واسش دارین بخونین.... البته این نظر منه .و باعث میشه تنوع بیشتری داشته باشه و همینطور تسلط روی اون مبحث بیشتر بشه .بعضی ها هم نمی تونن اینجوری درس بخونن باید یک کتاب وتموم کنن برن سراغ بعدی.;)

mitra2470

عضو جدید
بچه ها جزوه نسیم عسکری و مانا قابوسی که همون خلاصه سبک شناسی و جهان زارعیه که!!!!
منظورتون همینا بود که میگقتین بخونیم دیگه؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جزوه نسیم عسکری و مانا قابوسی که همون خلاصه سبک شناسی و جهان زارعیه که!!!!
منظورتون همینا بود که میگقتین بخونیم دیگه؟؟
اینارو دانلود کردی؟
کلا تاریخ ی چیزه اما ب زبونهای مختلف گفته میشه
این جزوه ها چون هم جامع هستند و هم کامل ب این دلیل توصیه شدند:)
اما من خودم کتابو با هیچی عوض نمیکنم

m.a24

عضو جدید
معماری قبادیان در 2 روز ...ولی تقریبا فشرده /اما قبلا یه با خونده بودم. فنی ها هم اگر علاقه مند بشی خیلی سریع پیش میره ..
البته به نظر من تو فنی ها و حتی تاریخ یکسره یک کتاب رو مطالعه نکنید بهتره. مبحث مبحث بخونید.مثلا سازه ی هوای فشرده .کلا منابعی رو که واسش دارین بخونین.... البته این نظر منه .و باعث میشه تنوع بیشتری داشته باشه و همینطور تسلط روی اون مبحث بیشتر بشه .بعضی ها هم نمی تونن اینجوری درس بخونن باید یک کتاب وتموم کنن برن سراغ بعدی.;)
دوستم میگی مثلا همون قبادیان بعد دوبارخوندن همش یادت اومد؟بازم تا ازمون میخونیش یا نه؟چقدر درش ریز میشی مثلا اسم همه ی معمارا حتی غیرمعروفا روهم حفظ میکنی؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی لطفا به من بگه واسه درک چه کار کنم ؟! :cry:یه بار 50 می زنم یه بار صفر!!!!!! هر دفعه یه طور میشه اصلا ثابت نیست.شماها چی می خونید واسه درک...
تا میتونی تست های کنکورهای قبلو بزن ...اصلا هر چی سوال گیرت اومد بزن تستشو
فقطم اونایی ک مطمئنی بزن:cool:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست من تاریخ مرور زیاد داره دقیقا همون وقتی که گزاشتی خونی باید بزاری برای مرورش.............ولی فن قضیش فرق میکنه ماندگاریش تو ذهن بیشتره..........وبرای مرورای آخرم سعی کن تاریخارو بندازی آخر..........هر چی منابعت کمتر باشه امکان موفقیتت بیشتره..هر کتابی هم سه بار مروز میخواد .یه دور کلی..............دور دوم که شاید به همون اندازه دور اول وقت ببره و دور سوم که یک پنجم وقت میبره و تثبیت میشه مطالب.................البته این نظر منه .بعد از هربار خوندنم آدم تا وقتی تست نزنه فک میکنه همه رو فوت آبه (بعد از دور دوم تست زدن واجبه تو هر درس) مثلا من اکوستیک رو یه دور خوندم قبلا شاید الان بیست درصد مطالبشم یادم نباشه ولی میدونم با یه دور سریع دیگه هر تست از اکوستیک رو میتونم بزنم
خیلی از منابعم هم کم میشه و تا رسیدن با اول دی مطمئنم بازم کم میشه تر تمیز و شیک و مجلسی بخونین (خانوما که بیشترتر واردن:D

آخرین ویرایش:

m.a24

عضو جدید
دوست من تاریخ مرور زیاد داره دقیقا همون وقتی که گزاشتی خونی باید بزاری برای مرورش.............ولی فن قضیش فرق میکنه ماندگاریش تو ذهن بیشتره..........وبرای مرورای آخرم سعی کن تاریخارو بندازی آخر..........هر چی منابعت کمتر باشه امکان موفقیتت بیشتره..هر کتابی هم سه بار مروز میخواد .یه دور کلی..............دور دوم که شاید به همون اندازه دور اول وقت ببره و دور سوم که یک پنجم وقت میبره و تثبیت میشه مطالب.................البته این نظر منه .بعد از هربار خوندنم آدم تا وقتی تست نزنه فک میکنه همه رو فوت آبه (بعد از دور دوم تست زدن واجبه تو هر درس) مثلا من اکوستیک رو یه دور خوندم قبلا شاید الان بیست درصد مطالبشم یادم نباشه ولی میدونم با یه دور سریع دیگه هر تست از اکوستیک رو میتونم بزنم
خوب همون دور اول چقد وقت گرفت؟
به نظرتون خلاصه نویسی ارزش وقتی که میزاریمداره؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب همون دور اول چقد وقت گرفت؟
به نظرتون خلاصه نویسی ارزش وقتی که میزاریمداره؟
برای فن که خلاصه نویسی نمیخواد همون تو کتاب نکات مهم رو خط بکش ولی تاریخ میخواد..................مثلا من یه بخش از خلاصه هام فقط جمله هاست.یه بخش نمایشگاهاها و اهدافشون..............یه بخش معمارا و بناهای هر دوره رو با ویژگی خیلی مهمشونو خلاصه وار نوشتم.تاریخ رو جدی بگیرین.................خیلی خیالتون راحته هیشکی ازش حرف نمیزنه.........

morteza2010

عضو جدید
سلام کتاب ها
اول ایستای فاطمی چون بزرگه
حجم 3 گیگ با پارتهای 10 مگ
شده 324 بخش 10 مگ
خوبه یا بزرگتر بشه
یک نمونه عکس هم همین جا ضمینه شد
کیفیت عکس های اصلی 10 برابر این عکس زیره
ببنید بدردتون میخوره بگید تا اپلود کنم

آخرین ویرایش:

منامنا

عضو جدید
بچه ها به نظرتون مرور یه کتاب چقد وقت میبره؟ البته درسته واسه هر کس متفاوته ولی نظرتونو بگین لطفا...

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به نظرتون مرور یه کتاب چقد وقت میبره؟ البته درسته واسه هر کس متفاوته ولی نظرتونو بگین لطفا...

یه کتاب با متن متوسط تقریبا هر صفحه ای 1:30 دقیقه یعنی اگه 300 صفحه هست میشه 7.5 ساعت
البته اگه کتبش خیلی آسون باشه سریعتر پبش میره یا متنش سنگین باشه کند تر
اگه خلاصه هم داری که قضیهش فرق داره

نااا

عضو جدید
سلام من یه سوال داشتن. میشه بقیه درسارو هم مثل درک فقط تا می تونیم تست بزنیم. اخه من تازه شروع کردم و اصلا نمیتونم منابع رو بخونم و وقت دوره هم ندارم. به نظرتون با زدن تست مکرر میتونم... خواهش میکنم نظراتونو بگید.. من واقعا دقیق نمیدونم چیکار کنم.. فقط میدونم وقت کمه...و من هیچ کاری نکردم.. و یه سوا دیگه کسی میدونم من چه جوری میتونم نام کاربریمو ویرایش کنم؟؟؟

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من یه سوال داشتن. میشه بقیه درسارو هم مثل درک فقط تا می تونیم تست بزنیم. اخه من تازه شروع کردم و اصلا نمیتونم منابع رو بخونم و وقت دوره هم ندارم. به نظرتون با زدن تست مکرر میتونم... خواهش میکنم نظراتونو بگید.. من واقعا دقیق نمیدونم چیکار کنم.. فقط میدونم وقت کمه...و من هیچ کاری نکردم.. و یه سوا دیگه کسی میدونم من چه جوری میتونم نام کاربریمو ویرایش کنم؟؟؟

به نظر من فقط درک رو میشه با تست زدن بالا برد درصدو
بقیه درسا خوندن منابع لازمه

وضعیت
موضوع بسته شده است.