مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bionic.arc

عضو جدید
پولتونو هدر ندین یکی از دوستای من گرفته مال چندسال پیشه پس سوالای این چند سالو نداره تمریناشم کمتره تو این کنکوری که هر روز کتاب چاپ میشه جزوه قدیمی به درد نمی خوره

جزئیات ارتقا دهنده و ساختمان های بلندم داره !
مگه اینا امسال چاپ نشده ؟

Sahar.Pirozmanes

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزئیات ارتقا دهنده و ساختمان های بلندم داره !
مگه اینا امسال چاپ نشده ؟

نانو و جزییات را که تیر گذاشته بودم اینجا. نه جزییات پارسال چاپ شد اما ازش سوال نیومده انگاری

Eagle Golden

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من نرم افزار جی مموری رو دانلود کردم نصبم کردم لغات 504 هم توش ریختم اما کار باهاش و بلد نیسم میشه کمکم کنید؟

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها من ازمون امروزه مرکزو خیلی بددادم.یه قسمتی از سرفصلا رو که نرسیده بودم و یقسه اش هم واسم اشنا بودن یعنی تویاد اوری مشکل داشتم.و اگه یادم میومد تازه میفهمیدم که آیا روش خوندنم درسته یا نه.
به علاوه احساس میکنم خیلی دارم سخت میگیرم.و فک میکنم احتیاج دارم بعد از هر مبحث واسش تست بزنمو کار کنم تا بفهمم خوب خونده شده یا نه.
شما پیشناهادی ندارین واسم؟

اصلا بعضي وقتا تست ميزنيم كه ببينيم ايا اون مبحث رو متوجه شديم يا نه
بعضي وقتام پشت هر مبحث تستاشو ميزنيم كه اون چيزاي مهم و نكات تو ذهنمون جا بيفته
يه سري ادما اصلا كتابو نميخونن (مثلا در طول دانشگاه خوندن) اينا ميان فقط تست ميزنن و نكات رو از رو تست حفظ ميكنن
يه سري تست هم هست كه براي قياس كردنه خودته
يني حالا احساس تسلط ميكني بعد مياي تست ميزني كه ببيني وضعيتت چطوره

به خاطر فاصله ی 1 روزه با کنکور خوبه، آدم ترسش می ریزه برا کنکور بعدی (معمولا معماری 1 روز بعد شناورا برگزار می شه)! مثلا می بینی برا یه درس وقت کم آوردی درس عبرتی می شه که فردا بیشتر حواست باشه ... البته روحیات فرق دارن، ممکنه کسی بیشتر استرس بگیره این طوری ...به نظر من اگه تاریخ و تا حدی درک وضع تون بهتره طراحی شهری شرکت کنین اگه دروس فنی رو بهتر خوندین هنرهای ساخت
با توجه به تاریخی که اعلام کردن (16 تا 18 بهمن) اگه روال هر سال سر جاش باشه شناورا -هنر ساخت، طراحی شهری، برنامه ریزی شهری، مرمت- صبح 5شنبه (17 بهمن) و معماری صبح جمعه (18 بهمن) باید باشه... اکثرا ثابته انگار
راس ميگه بعضي وقتام استرسو ك ميكنه بعضي وقتام زياد
بستگي به خودت داره

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستیا نمیتونم تمرکز کنم.با سیلابس پیش میرم ولی خب کلی جزوه دارم که تو سیلابس نیس نمیدونم چه جوری تو برنامم جاش بدم.فن آوری نوین ، طراحی لرزه ای ، طبیعت منبع الهام ، فصل 3 ساختمانهای بلند ..یکی بیاد منو کمک کنه تورو خدا.

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستیا نمیتونم تمرکز کنم.با سیلابس پیش میرم ولی خب کلی جزوه دارم که تو سیلابس نیس نمیدونم چه جوری تو برنامم جاش بدم.فن آوری نوین ، طراحی لرزه ای ، طبیعت منبع الهام ، فصل 3 ساختمانهای بلند ..یکی بیاد منو کمک کنه تورو خدا.
ببین بیتا جون..من اخر دفتر برنامه ریزیم یه لیست از درسا یی که باید واسه هر کدوم از درسا بخونم اماده کردم.
مثلا واسه فن :
1-ایستایی
2-فناوری نوین
3-.......
و کل دروس رو به این صورت جمع کردم.بعد اومدم واسه هر درس منبعی که قراره بخونم رو جلوش یادداشت کردم .مرحله بعد طبق سیلابس ازمون و تلفیق با برنامه خودم تا ازمون ششم جلوی هر درس نوبت خونده شدنش رو نوشتم مثلا :
4-جزییات:جزوه.. و...:ازمون 2ام-3ام خوانده شود
بعد جمعه هر ازمون برنامه ریزی 2 هفته ای انجام میدم و دروس رو توی هر روز قرار میدم تا 4 شنبه ازمون و 4ش و5ش مرور و جبران عقب افتادگی هام هستش.اینجوری بعد از ازمون 3ام جزیات یه تییییک خیلی قرمز می خوره و کلیییی ذوق میکنم:lol: :w21: :w42:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این فصل سوم ساختمان های بلند که باید بخونیمش چند صفحه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
آقایون و خانوما همینجوری پیش بریم تو بحث ظرفیت گرمایی بمب هسته ای رو هم کشف میکنیماااااااااااااااااااااااا بیاین بیخیال شین بابا امروز کلن فاز ظرفیت گرفتیم
اخه بدبختي اينه كه همه نميتونن شيوه ي نفر قبيل رو براي موفقيت در پيش بگيرن
واسه همين وقتي يكي ميگه تست ميزنم تو پيش خودت هزار فكر مكني
يني اينقد خونده كه رسيده به تست زدن؟
يني اينقد مسلطه كه ديگه همش تست ميزنه
خدايا من كه هنوز نرسيدم بخونم چه برسه به تست
يني منم ميرسم تست بزنم؟
و اينقد خودخوري ميكني كه ميبيني يه روزتو از دست دادي!
غافل از يانكه اون بنده خدا تا ته هر مبحث 4 تا تست نزنه اصلا اون بحثو متوجه نميشه
گاهي وقتا براي خودم اتفاق افتاده چندين صفحه رو مطالعه كردم و اصلا نميدونم از اينا چطوري تست مياد .گاهيم فك ميكنم اصلا مهم نيستن
اما بعد كه تستاشو ميخونم ميبينم واي اين چقد محتوا داشته من نفهميدم

يكي از اشتباهات كارشناسيم همين بود كه به جاي خوندنه گاج رفتم كانون فرهنگي قلم چي رو خوندم!
گاج تستاي ميكرو طبقه بندي داشت و اون ساال سال اولي بود كه اومده بود
من به يال اينك كانون تستاش اسون تره و گاج سختگيري كرده كانون رو خوندم و قبولم نشدم
امابچه هايي كه گاج خوندن نتيجه گرفتن
چون گاج مجبورشون كرده بود ريزترين نكاتو هم بخونن

بعضي وقتا يه كتاب ميخوني اصلا كنكوري نيستا بدرد كنكورتم نميخوره اما يه چيزا و يه مسائلي رو توي اون يكي كتاب كه رفرنسه كنكوره رو برات جا ميندازه
من سه ساله مونده بودم اقا طايفه ي سومر از كجا اومد وارد بين النهرين شد ؟و ايا سومر همون بين النهرين بود يا نبود بالاخره؟
كه تو كتاب سير انديشه ها فهميدم سومري ها كه منشا پيدايششون معلوم نيست(بنا به برخي مطالعات احتمال ميدن از فلات ايران،يا جيرفت؟ رفته باشن به يبن النهرين)
اصلا ارامش گرفتم اينو فهميدم
اينطوريه
كنكور اينه
تو بايد بدوني سطح خودت كجاس
روش خودت چيه
واقعا پشت كنكور موندن واس من مزايايي غير از قبولي داشت
اينكه روش درست درس خوندن چيه
چطوري بخونيم
سطحمون چيه
و ...
به همين خاطره كه خيليا مث خودم راه رو ميرن اما چون از جاده خاكي ميرن به انتها نميرسن
پس مراقب باشيد
خوب و دقيق و گزيده بخونين

mitra2470

عضو جدید
بچه ها شما واسه معماری معاصر ایران چی میخونین؟
کتاب بانی مسعودو بخونیم؟که جلدش مشکیه؟

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
بچه ها شما واسه معماری معاصر ایران چی میخونین؟
کتاب بانی مسعودو بخونیم؟که جلدش مشکیه؟

اون خيلي سنگينه
تو كنكور نهايتا 2 تا از معمار ي معاصر بياد
اول كتاباي مهم تر رو بخون اگه رسيدي اونم بخون

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
ببین بیتا جون..من اخر دفتر برنامه ریزیم یه لیست از درسا یی که باید واسه هر کدوم از درسا بخونم اماده کردم.
مثلا واسه فن :
1-ایستایی
2-فناوری نوین
3-.......
و کل دروس رو به این صورت جمع کردم.بعد اومدم واسه هر درس منبعی که قراره بخونم رو جلوش یادداشت کردم .مرحله بعد طبق سیلابس ازمون و تلفیق با برنامه خودم تا ازمون ششم جلوی هر درس نوبت خونده شدنش رو نوشتم مثلا :
4-جزییات:جزوه.. و...:ازمون 2ام-3ام خوانده شود
بعد جمعه هر ازمون برنامه ریزی 2 هفته ای انجام میدم و دروس رو توی هر روز قرار میدم تا 4 شنبه ازمون و 4ش و5ش مرور و جبران عقب افتادگی هام هستش.اینجوری بعد از ازمون 3ام جزیات یه تییییک خیلی قرمز می خوره و کلیییی ذوق میکنم:lol: :w21: :w42:

روش شما خوبه
من روشی رو پیشنهاد کردم نمیدونم اجرا کردن یا نه؟
گفتم ببینید بطور متوسط تو درسا هر ساعت چند صفحه میخونید؟ یادمه من هر ساعت 10 صفحه میخوندم، بعد میومدم میگفتم فصل سه و چهارو میخوام بخونم، کلش میشه 60 صفحه، پس 6 ساعت وقت میبره، بعد میومدم بر اساس روحیاتم تو اون روز یا هفته، این 6 ساعت رو تو برنامه ام تخصیص میدادم و همینطور چیزای دیگه
بعد میدیدم تو طول هفته مثلا 5 ساعت وقت اضافه میارم، اون 5 ساعتو تخصیص میدادم به منابع دیگه
این روشو امتحان کنید خیلی کمکتون میکنه تو برنامه ریزی صحیح

shokoo.m

کاربر بیش فعال
کسی میدونه چطوری دوتا فایل جدا با پسوند jml ترکیب کنم؟( توی جی ممورایز)
چندتا فصل یه درسو جداگانه درست کردم، حالا چطوری یکیش کنم؟

*.N

عضو جدید
با متنش میخوندم چون لغات اصلی کافی نیست.اگه 504 رو خوب بخونی تافل خوندن وقت کمتری میگیره چون مترادفایی که واسه لغات تافل داده همون لغاته 504:)

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
When the door of happiness closes, another opens But often times we look so long at the Closed door that we don’t see the one which has been opened for us
وقتی در شادی بسته می شود، در دیگری باز می شود ولی معمولاً آنقدر به در بسته شده خیره می مانیمکه دری که برایمان باز شده را نمی بینیم

The happiest of people don't necessarily Have the best of everything They just make the most of Everything that comes along their way
شاد ترین مردم لزوماً بهترین چیزها را ندارند بلكه بهترین استفاده را می كنند از هر چه سر راهشان قرار میگیرد

The brightest future will always be based on a forgotten past You can't go forward in life until You let go of your past failures and heartaches
همیشه بهترین آینده بر پایه گذشته ای فراموش شده بنا می شود نمیتوانی در زندگی پیشرفت كنی مگر غمها و اشتباهات گذشته را رها نكنی

shokoo.m

کاربر بیش فعال

دوست عزیز این مدلی نمیشه، از مولتی مدیاش عکس توش اوردم با کپی پیست نمیشه

کسی میدونه چطوری دوتا فایل جدا با پسوند jml ترکیب کنم؟( توی جی ممورایز)
چندتا فصل یه درسو جداگانه درست کردم، حالا چطوری یکیش کنم؟

کسی نمیدوونه؟

arefeh

کاربر ممتاز
دوست عزیز این مدلی نمیشه، از مولتی مدیاش عکس توش اوردم با کپی پیست نمیشه

کسی نمیدوونه؟
چرا میشه برو تو نمودار درختیت باید یکی یکی منظورم فولدر فولدر کات کنی بعد اون فایلی ک میخوای توش بریزی رو باز کنی از سربرگ بالا ادیت رو بزنی و دگه past یا جایگذاری رو انتخاب کنیwww.jpg

arefeh

کاربر ممتاز
آزمون های آزمایشی سازمان سنجش شرکت میکنین ؟ نظرتون در باره این آزمونها چیه ؟ :gol:

به نام خدا....ضمن سلاو و عرض خسته نیاشی به شما دوستان و دست اندرکاران باشگاه مهندسان...و با درود و صلوات بر مقام معظم رهبری و شهدای 8سال دفاع مقدس و با تسلیت به مناسبت ایام سوگواری و عاشورای حسینی...
در پاسخ سئوال شما بنده نظری ندارم...اما تنها یه کلمه و تنها یه کلمه میتونم بگم ک برای شرکت در آزمون باید سئوالات رو با قاچاق وارد کنید و براش پول ندید ک پشیمون میشید...البته مرکز شااااااااااااید تا حدی خوب باشه...
و در آخر هم مرگ بر منافق...مرگ بر آمریکا ...:w39:

alikarampour2010

عضو جدید
سلام من دانشجوی ترم هفت معماری ام و از مهر شروع کردم برای خوندن واسه ارشد اون هم با سری کتابای راهیان ارشد، بنظر شما چقد احتمال دولتی قبول شدنم وجود داره؟ این رو هم بگم چون روزا سر کلاسم روزانه بیشتر از 6 ساعت نمیتونم بخونم.
اسکیس و راندوم تعریفی نداره اما پشت کار خوندن دارم باید چیکار کنم راهنماییم کنین لطفاً...

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من دانشجوی ترم هفت معماری ام و از مهر شروع کردم برای خوندن واسه ارشد اون هم با سری کتابای راهیان ارشد، بنظر شما چقد احتمال دولتی قبول شدنم وجود داره؟ این رو هم بگم چون روزا سر کلاسم روزانه بیشتر از 6 ساعت نمیتونم بخونم.
اسکیس و راندوم تعریفی نداره اما پشت کار خوندن دارم باید چیکار کنم راهنماییم کنین لطفاً...

سلام به جمع ما خوش اومدی

راهیان ارشد دیگه از مد افتاده دوست عزیز روی اونا وقت نذاره بجاش کنکاش بخون برایدرک و منظر برای تاسیسات فیزیک 1و3 تاسیسات مکانیکی نمیدونم کتاب جامع چی معرفی کنم چون الان وقت خیلی کمه برای ایستایی هم طبق فرمایش استاد گرامی آقای سروش نیا سه کتاب اصلی درک -سازه در معماری- مبانی سازه برای معماران - و صفحات طوسی کتاب استاتیک کاربردی و مقاوت مصالح - ساختمانهای فولاد و بتنی طراحی لرزه ای فناوری های نوین ساختمانی نانو فناوری و فصل 3 مبانی ساختمانهای بلند اینا مهم هاش هستن اگر 100 ص آخر تاپیک مطالعه کنی بیشتر دستت میاد برای تاریخ هم با این وقت کم فقط کتابهای پایه رو بخونی 50 میزنی جهان زارعی و معماری غرب ریشه ها و مفاهیم بانی مسعود سبک شناسی پیرنیا معماری ایرانی معماریان جزواتی که بچه ها لطف کردن توی تاپیک جزوه های ارشد گذاشتن خیلی عالی هستن جزوه قابوسی و سروش نیا دانلود کن همینارو بخونی من مینویسم پاشم امضا میکنم قبولی:w16: زیاد هم خوندن این کتابا سخت نیست اگر پشت کار خوبی داری پس 1 ماه تموم میکنی
زیادم خودتو درگیر کنکورهای آزمایشی موسسه هات مختلف نکن باز مرکز معماری بهتر اونیکی ها اصلا به درد نمیخوره

موفق باشی

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان پارسال ایوان خانه نزدیک کنکور کارگاه یه روزه برگزار کرد . دقیقا چه تاریخی میشه ؟ دی یا بهمن؟ من یادم نیس :D

کسایی که کلاس سروش نیا نرفته بودن میتونستن شرکت کنن؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میتونید یه منبع خوب برا تست زدن بهم معرفی کنید؟؟؟؟؟؟؟

بهترین منابع تست کنکورهای سالهای قبل و آزمونهای مختلف موسسات که دانلود کنی بشینی حل کنی سراغ تست تالیفی نرو

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
معماری معاصر باید کدوم صفحات رو بخونیم؟
:O
من فکر کنم
از زمان و معماری فصل 5 قبادیان فصل 4
بانی مسعود 20 و 21اعتضادی هم یه فصلش که اسمش خرد گرایی متاخر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
درسته، اما الان که دیگه وختی نمونده تا بهمن که تازه شروو کنم واسه خوندن :(
بعدشم دانشگاه خودمون اگه بخوام بمونم واسه ارشد، معدل تا آخر ترم هشت مهمه،
می ترسم واسه کنکور بخونم که از معدل تا ترم ششم استفاده کنم، اما باز معدل ترم هفت و هشتم هم بیاد پایین و به اصلاح از اینجا رونده، از اینجا مونده شم!!! :(
ببین من دو جور شنیدم قانونشو ، یکی می گن که همون سال فارغ التحصیلی می تونی از این سهمیه استفاده کنی (فقط هم یک بار) در این صورت خوب بهتره ریسک کنی به ریسکش می ارزه چون واقعا اثرگذاره این سهمیه،... یه جورشم که می گن 1 بار می شه از این سهمیه استفاده کرد اما لازم نیست همون سال فارغ التحصیلی باشه و می تونه سال بعدشم باشه که در این صورت بهتره نگهش داری برا سال بعد و الکی سهمیه تو سال اول نسوزونی...
من نمی دونم کدوم یکی از اینا درسته ولی می دونم که این سهمیه -طبق چیزی که تو دفترچه نوشته- برا شاگرد اولاست و شامل حال شاگرد سوم نمی شه!!! پس به نظر من شما که امسال سهمیه ی خاصی نداری تو کنکور و فرصت کافی برای خوندن هم نداری -با توجه به سنگین بودن ترم 7- رو همون معدلت بیشتر تمرکز کن (البته اگه مطمئنی دانشگاه تون قراره شاگرد سومو بدون کنکور قبول کنه چون مثلا دانشگاه ما فقط شاگرد اولو برمی دارن) حالا این طوری یا به شاگرد اول می رسی -و اگه حالت دوم درست باشه می تونی سال بعد کنکور بدی و از سهمیه ی شاگرد اولی استفاده کنی- و یا شاگرد سومی تو حفظ می کنی و همون دانشگاه خودتون بدون کنکور می خونی و خلاص... بچه ها راست می گن ارشد زیاد ارزش پشت کنکوری رو نداره

وضعیت
موضوع بسته شده است.