آقایون و خانوما همینجوری پیش بریم تو بحث ظرفیت گرمایی بمب هسته ای رو هم کشف میکنیماااااااااااااااااااااااا بیاین بیخیال شین بابا امروز کلن فاز ظرفیت گرفتیم
اخه بدبختي اينه كه همه نميتونن شيوه ي نفر قبيل رو براي موفقيت در پيش بگيرن
واسه همين وقتي يكي ميگه تست ميزنم تو پيش خودت هزار فكر مكني
يني اينقد خونده كه رسيده به تست زدن؟
يني اينقد مسلطه كه ديگه همش تست ميزنه
خدايا من كه هنوز نرسيدم بخونم چه برسه به تست
يني منم ميرسم تست بزنم؟
و اينقد خودخوري ميكني كه ميبيني يه روزتو از دست دادي!
غافل از يانكه اون بنده خدا تا ته هر مبحث 4 تا تست نزنه اصلا اون بحثو متوجه نميشه
گاهي وقتا براي خودم اتفاق افتاده چندين صفحه رو مطالعه كردم و اصلا نميدونم از اينا چطوري تست مياد .گاهيم فك ميكنم اصلا مهم نيستن
اما بعد كه تستاشو ميخونم ميبينم واي اين چقد محتوا داشته من نفهميدم
يكي از اشتباهات كارشناسيم همين بود كه به جاي خوندنه گاج رفتم كانون فرهنگي قلم چي رو خوندم!
گاج تستاي ميكرو طبقه بندي داشت و اون ساال سال اولي بود كه اومده بود
من به يال اينك كانون تستاش اسون تره و گاج سختگيري كرده كانون رو خوندم و قبولم نشدم
امابچه هايي كه گاج خوندن نتيجه گرفتن
چون گاج مجبورشون كرده بود ريزترين نكاتو هم بخونن
بعضي وقتا يه كتاب ميخوني اصلا كنكوري نيستا بدرد كنكورتم نميخوره اما يه چيزا و يه مسائلي رو توي اون يكي كتاب كه رفرنسه كنكوره رو برات جا ميندازه
من سه ساله مونده بودم اقا طايفه ي سومر از كجا اومد وارد بين النهرين شد ؟و ايا سومر همون بين النهرين بود يا نبود بالاخره؟
كه تو كتاب سير انديشه ها فهميدم سومري ها كه منشا پيدايششون معلوم نيست(بنا به برخي مطالعات احتمال ميدن از فلات ايران،يا جيرفت؟ رفته باشن به يبن النهرين)
اصلا ارامش گرفتم اينو فهميدم
اينطوريه
كنكور اينه
تو بايد بدوني سطح خودت كجاس
روش خودت چيه
واقعا پشت كنكور موندن واس من مزايايي غير از قبولي داشت
اينكه روش درست درس خوندن چيه
چطوري بخونيم
سطحمون چيه
و ...
به همين خاطره كه خيليا مث خودم راه رو ميرن اما چون از جاده خاكي ميرن به انتها نميرسن
پس مراقب باشيد
خوب و دقيق و گزيده بخونين