مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عارفه جان میشه به من هم کمک کنی زبان نمیدونم چکار کنم فقط لغات 504 وتافل رو با نرم افزار نارسیس خوندم اما الان رفتم سراغ کتاب تافل دیدم نمی تونم متنهاشو معنی کنم و کلی لغت توی متنهاش هست که نمیدونم چطوری در بیارمشون وچطوری بخونمش کتاب تافل رو لطفا راهنمایی کنید

عزیزم...خودت داری میگی تافل....مگه ما قراره امتجن تافل بدیم....در همون حد لغاتش یاد بگیر...به جا خوندن متنهای کتاب تافل ک اونم زمانی باید بخونی ک دیگه اونقدر وقت اضافه بیاری ک از بیکاری نمیدونی باید چیکار کنی....برو تست بزن....کتابهای تست زبان عمومی رو بگیر...لغات 10 سال کنکور رو بخون....کتاب 1100 رو بخون....ابنها از متن تافل به نظرم مهمتره اگه وقت زیاد داری

عارفه جان میشه به من هم کمک کنی زبان نمیدونم چکار کنم فقط لغات 504 وتافل رو با نرم افزار نارسیس خوندم اما الان رفتم سراغ کتاب تافل دیدم نمی تونم متنهاشو معنی کنم و کلی لغت توی متنهاش هست که نمیدونم چطوری در بیارمشون وچطوری بخونمش کتاب تافل رو لطفا راهنمایی کنید

عارفه جان یعنی این همه میگن کتاب تافل رو بخونید منظور اون جملاتی که کلمات رو یاد میده منظوره نیاز به خوندن اون متنهای داخل کتاب نیست؟
کورش خان نظر شما چیه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
The kites always rise with adverse winds.
بادکنک ها همیشه با باد مخالف اوج میگیرند

A distant tour begins with one step…
سفری به طول هزارفرسنگ با یک گام آغاز می شود

The losers find problem in every answer but the winners find an answer in every problem.
بازنده ها در هر جواب مشکلی را می بینند، ولی برنده در هر مشکلی جوابی را می بیند

If you won’t be patient in the flow of river, every driftwood will be a huge problem for you.
اگر در جریان رودخانه صبرت ضعیف باشد هر تکه چوبی مانعی عظیم بر سر راهت خواهد شد

Force yourself to be best that others expect from you.
خود را مقید کنید که از حدانتظاری که دیگران از شما دارند فراتر بروید.هنریواردبیچر

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه جان یعنی این همه میگن کتاب تافل رو بخونید منظور اون جملاتی که کلمات رو یاد میده منظوره نیاز به خوندن اون متنهای داخل کتاب نیست؟
کورش خان نظر شما چیه

ببین اصلش اون لغاته...کتاب تافل کلش برای آزمون تافل مهمه...اولم گفتم مسلط شو رو 504-1100-لغات تافل اونوقت حتما متن کتاب تافل برات 80% راحت میشه و بعد اگه زمان اضافی داشتی اونو دیگه حتما بخون...من خودم یه نیگاه انداختم بیش از حد سخت نیست ولی باید دایره ات بیشتر بشه ک بتونی متنشم راحت بخونی...خودتو ملزم الان نکن...حداقل من الان دارم این کار رو میکنم چون 1000 تا لغت یاد داشته باشی بهتره تا کلی بخونیم و با استرس بخونیم و آخرش 500 تا لغت بشه....

vica

عضو جدید
سلام بچه ها من تازه به گروهتون پیوستم
:)
شاید سوالم تکراریه ولی سوالای درک سالای قبل رو پایین می زنم علاوه بر کلاس با توجه به زمان مونده چی پیشنهاد میکنین واسه تقویت؟؟؟؟؟؟

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ب نظرتون شناور اصلا ارزش داره ثبت نامش؟؟؟شناور چ رشته هایی میشه ثبت نام کرد؟
رشته های ستاره دار رو میتونی ثبت نام کنی. اما من که ثبت نام نکردم و نمی کنم. مثلاً فک کن بخوای مدیریت شرکت کنی. انقد هستن کسایی که 2 3 سال پشت کنکور مدیریت موندن. یا هر رشته ی دیگه یی. کنکور ارشد به نظرم انقدری آسون نیست که بگیم حالا یه تیری در تاریکی میندازم شاید شد:D
اما اگه مثلاً فن رو توپ خوندی میتونی تکنولوژی هم شرکت کنی. اما معمولاً کسایی قبول میشن که هدفشون اون رشته خاص بوده و واسه همون برنامه ریزی کردن.
سلام بچه ها من تازه به گروهتون پیوستم:)
شاید سوالم تکراریه ولی سوالای درک سالای قبل رو پایین می زنم علاوه بر کلاس با توجه به زمان مونده چی پیشنهاد میکنین واسه تقویت؟؟؟؟؟؟
کتاب عصر کنکاش رو بخون و تست سال های قبل رو بزن. انقدر که دستت بیاد چیا مهمه. و یاد بگیری سوال رو تحلیل کنی و جواب بدی. به جمع ما خوش اومدی:)

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بروبچز..............نانو ، طراحی لرزه ای ، نوز و منظر ، فصل 3 ساختمانهای بلند و فن آوری نخوندم هنوز:w08:مابقیم نصفم................یه کم روحیه میخوام.پیشنهاد ، انتقاد :w18:

آخرین ویرایش:

shahmirzadi

عضو جدید
میشه مشاوره مرکز دیگه بهم زنگ نزنه! >:( بیشتر اعصابو تعادله آدمو بهم میریزن اینا خب >:(
من نمیدونم شما ها روزنامه وار میخونین میرین؟ خب وقتی من میدونم یه مطلبی تا 5 دقیقه دیگه با این وضع خوندن یادم نمیمونه آیا مجبور نیستم دوباره بخونم!!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه مشاوره مرکز دیگه بهم زنگ نزنه! >:( بیشتر اعصابو تعادله آدمو بهم میریزن اینا خب >:(
من نمیدونم شما ها روزنامه وار میخونین میرین؟ خب وقتی من میدونم یه مطلبی تا 5 دقیقه دیگه با این وضع خوندن یادم نمیمونه آیا مجبور نیستم دوباره بخونم!!
والا من گفتم نصف کتابارو خوندم همونارم صدبار مرور کردم باز یادم نمیمونه واسه همین به سیلابس اصلا نرسیدم............بابا با این حجم منابع مرور نداشته باشی یعنی هیچ. بچه ها به نظرتون آزمونای جامع رو ایوانخانه شرکت کنم یا مرکز معماری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

ببخشید دیرمیذارم همین الان از دانشگا رسیدم خونه

-و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.. .

-
وقتی که هدف روشنی داشته باشیم احساس روشنی به ما دست میدهد.انتونی رابینز

-پیترآیزنمن :معماری امروز ما باید منعکس کننده شرایط ذهنی و زیستی ما باشد و آنچه که در معماری امروز ما مورد غفلت قرار گرفته بخشی از زندگی ما است
.

توصیه:بچه ها یک تاپیکی هست به اسم اشنایی و گفتگو با دیگر اعضای تالار که در صفحه اول معماری مختص معماریاست خلاصه واسه گفتگوهای صمیمانه و دردل جای خوبی اونوقت دیگه اسپم هم حساب نمیشه

آخرین ویرایش:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاور تا حالا يك بار هم به من زنك نزده! منو كلا يادشون رفته! زنك مي زنن بهتون حرف درست حسابي مي زنن؟ خوبه؟ جي مي كن؟

shahmirzadi

عضو جدید
مشاور تا حالا يك بار هم به من زنك نزده! منو كلا يادشون رفته! زنك مي زنن بهتون حرف درست حسابي مي زنن؟ خوبه؟ جي مي كن؟

حرفایه مهمش در این حد گفت که واسه زبان متونه فرهادی و رستگار پورو بخون + واسه سازه و سیستم، جزوه سورشنیا و درک رفتار سازه ها کافیه .بقیه کتابا در حد عکسو نمودار یاد بگیرین.بعدشم شرو کرد به با خا ک یکسان کردن >:(

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام .
میخواستم خواهش کنم یکی از صفحه های 104 و 105و 108و109و 112و113و116و117و120و121 کتاب 1 قیابکلو برام عکس بگیره بذاره .
کتاب خودم این صفحه ها چاپ نشده.
ممنون میشم
جای این پست اینجا نیست ولی من جواب دادم..همراهی عزیز بعدا این ببر تو تاپیک جزوه:)
DSC02772.jpg
DSC02773.jpg

DSC02775.jpg
DSC02776.jpg

DSC02777.jpg
DSC02778.jpg

DSC02783.jpg
DSC02785.jpg

DSC02779.jpg
DSC02780.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:

shematik

عضو جدید
بچه ها واقعا کسی نمیدونه واسه تنظیم شرایط ، کتاب عصر کنکاش خوبه یا کتاب قیابکلو؟
:(

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها واقعا کسی نمیدونه واسه تنظیم شرایط ، کتاب عصر کنکاش خوبه یا کتاب قیابکلو؟

به جون مادرم قسم من چند بار جواب دادم این سوالو قیابکلو طراح سواله دیگه....................... جواب از این واضح تر دیگه نمیشه داد ..............

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

من کتاب کنکاشو دارم با اون خوندم البته مرور نکردم هیچی یادم نیس اما خوبه واقعا،ب نظرم جزوه رم کنار این کتاب بخونی خوبه بازم بچه ها واردترن

Farzane.Raisiyan

عضو جدید

سلام دوستان من تازه عضو شدم
من هر دو رو خوندم به نظر من یه چیزایی کنکاش داره که قیابکلو اصلا درست توضیح نداده مثل اقلیم ایران و یه چیزایی قیابکلو داره که کنکاش خوب توضیح نداده مثل اسایش حرارتی و محاسبات. با نظر من هر دوش رو بخون.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنونم از رفقای گلم برای تنطیم یه نکته :خود قیابکلو کافی نیس باید ترکیبی باشه ولی زهرا پایه ثابته مثلا : قیابکلو+کسمایی ، قیابکلو + ساسان مرادی ، قیابکلو+حیدری.اگه هم نرسیدین فقط قیابکلو رو بخونین.بازم اگه نرسیدین جزوشو بخونین.بازم اگه نرسیدین میتونین نخونین:D چون گلاب به این راحتی به کسی میدان نمیده امسال حدس میزنم 25 تا از سوالای فن مال گلاب باشه...........(البته انرژی قضیش فرق میکنه)

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
معماری دیجیتال ،تعامل تکنولوژی و معماری ، آرکی تایپی ،طراحی فولادی و بتنی رو لازمه بخونیم.؟؟:eek:من معماری شرکت میکنم

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
معماری دیجیتال ،تعامل تکنولوژی و معماری ، آرکی تایپی ،طراحی فولادی و بتنی رو لازمه بخونیم.؟؟:eek:من معماری شرکت میکنم
آرکی و دیجیتال رو از جزوه شریفی بخون.......بتن و فولاد رو دکتر سروش نیا عزیز توصیه کرد بخونید...تعامل تکنو رو نمیخواد

arefeh

کاربر ممتاز
آرکی و دیجیتال رو از جزوه شریفی بخون.......بتن و فولاد رو دکتر سروش نیا عزیز توصیه کرد بخونید...تعامل تکنو رو نمیخواد

برای رشته های شناور تکنو و انرژی هم میشه الویت بندیش رو بگید؟؟؟ و پل ها جهان و سازه های پارچه ای؟

zh_Ameli

عضو جدید
سلام.
برای کنکور معماری کدوم کتابای گلابچی از همه مهمترن؟
البته درک رفتار سازه ها و سازه در مماری رو میدونم.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
مباحث21

مباحث21

سلام من کلی وقت گذاشتم همه مباحث خوندم ولی الان نمیتونم تستاشو بزنمممم :w04: باید راهنماهاشو میخوندم؟ حالا اگر راهنماهاشو بخونم حله ؟؟ :weirdsmiley:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من کلی وقت گذاشتم همه مباحث خوندم ولی الان نمیتونم تستاشو بزنمممم :w04: باید راهنماهاشو میخوندم؟ حالا اگر راهنماهاشو بخونم حله ؟؟ :weirdsmiley:
احتياجه خوندن مباحث؟!؟ آخه امتحان نظام نيس كه، هوم؟ البته واسه معمارى مى گم.

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام//مقررات ملی ها ش 19 لازمه؟
بنظرم یکی از بچه ها گفته بود توی فیزیک 4 تا حدودی اینارو اورده
ینی کافیه یا نه ؟ من این کتابو ندارم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
1یا 2تا از سوالات فن از مباحث میدن . نه همش مهم نیست ( مهم هاش 19 - 18 - 6- 15 - 13 - 14 )

سلام//مقررات ملی ها ش 19 لازمه؟
بنظرم یکی از بچه ها گفته بود توی فیزیک 4 تا حدودی اینارو اورده
ینی کافیه یا نه ؟ من این کتابو ندارم
به نظرم ٢تا سوال فنو مى شه با زدن تستاى سالاى پيش پوشش داد، چون كه آخه مباحث خيلى نيست مطلباشون ديگه، اصولن تكرارين. پس اگه تستا رو بزنه آدم ديگه تا يه حد زيادى اوكى مى شه. زوره واسه ٢تا سوال ٥-٦ تا كتاب بخونه آدم، اونم كتاباى خيلى حفظى!:w06:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام//مقررات ملی ها ش 19 لازمه؟بنظرم یکی از بچه ها گفته بود توی فیزیک 4 تا حدودی اینارو اوردهینی کافیه یا نه ؟ من این کتابو ندارم
همراهی جون 19 خیلی مهمه آخر کتاب مبانی طراحی ساختمانهای بلند خود گلابچی خلاصه مباحث 3 -4-6-11-18 گذاشته الان حضور ذهن ندارم ولی تا جای که یادمه فیزک 4 همچین چیزی نداشت مباحث فیزک 4: (1- سامانه های سرمایشی غیر فعال 2-سایه فکنی 3-سرمایش همرفتی 4-سرمایش تبخیری 5- سرمایش تشعشعی 6- زمین سرمایی 7- سبزینگی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.