خانم دکتر قیابکلو
آقای دکتر شاهین حیدری
بستگی داره مدیر گروه کی باشه
الان مدیر گروه انرژی حیدریه پس تاثیر اون تو طرح سوالا بیشتره
خانم دکتر قیابکلو
آقای دکتر شاهین حیدری
بستگی داره مدیر گروه کی باشه
الان مدیر گروه انرژی حیدریه پس تاثیر اون تو طرح سوالا بیشتره
یعنی الان من که درک رو 68 زدم ترکوندم دیگه.............میشه میانگین درصدارو هم بزاریدافراد برترو منظورمه
کتاب خیلی خوبیه من دارم می خونمش ولی یه کچولو زیاد توضیح داده..به نظر من جمع بندی خوبی از کتابای مربوط به درک داره..واسه دانلود که انگار فقط معماری جهان داره..درک عمومی معماری منظر عصر کنکاش در چه حدیه؟ من روش دریافت با دانلود رو تو فروشگاهش زدم، لینک دانلود هنوز نفرستاده![]()
چرا پاسخنامه ی من اینجوریه
من واسه هر سوال ی جواب زدم اما نصف سوالام 3تا خونش سیاهه جالب اینجاس ک 3 تاشم اون گزینه هاس ک غلطه
یعنی انقد خنگم ک هر سوالو 3تا جواب بدم
مثلا منظر 33.33 زدم واسم زده 5 درصد
خاطره ی کنکور پارسالم زنده شد... من هرجا باشم آباد میشه
مشاهده پیوست 177977 مشاهده پیوست 177978
اره عزیزم چرا امید نباشه خیلیا تازه شروع کردن فقط بدون نگرانی و وسواس بیش از حد منابعت رو انتخاب کن هر چه زودتر شروع کن و در انتخاب منتبع هم بهتره واقعیت رو و زمان کم رو ببینی و تا جای ممکن منابعت رو کم کنی اول اصلیا رو بخون بعد اگه وقت شد بقیه رو هم میخونی انشالله اخه باید حتما وقت برای مرور و تست وجمع بندی هم بذاری پیشنهادم بهت اینه که با سیلابس پیش برو حالایا مرکز یا ایوان اینجوری دیگه تو این موقعیت نیاز به برنامه ریزی نداری و سر در گم نمیشی پس این دستمال و اشکو حمش کن بریز بیرون بیشین در نهایت ارامش و با تفکر و انرژی مثبت به خوندن .....موفق باااااشیمن تازه میخوام شروع کنم امیدی هس آیااااااا![]()
زبان 54
فن 11
تنظیم 52
تاریخ 36
درک 51
منظر 20
رتبه:44
من بیشتر وقتمو گذاشتم واسه فن،ولی خیلیییی خرابش کردم.هنوز در غصه و شوکشم
هر سه کتاب بازنگری و افزوده های داردچاپ جدید با قدیمشون چه فرقی داره مگه؟؟
اگه منظورت اون دیتیل هاییه که بعد از هر نمونه موردی آورده شده خودم پرسیدم از دکتر قبلا گفت نمیخواد بخونینتو قسمتهایی از نمونه موردیهای کتاب جزئیات ارتقادهنده جزئیات قسمتی از ساختمان رو تشریح میکنه، از قسمتها سوال میاد؟ نمونه سوالی از این کتاب کسی داره؟
بچه ها به نظرتون اگه مواد و مصالح اصلا نخونده باشی و ایستایی و سازه هم در حد کنکور معماری... تو رشته شناور هنرهای ساخت ومعماری احتمال قبولی دارم؟اصلا شرکت کنم؟
بچه ها به نظرتون اگه مواد و مصالح اصلا نخونده باشی و ایستایی و سازه هم در حد کنکور معماری... تو رشته شناور هنرهای ساخت ومعماری احتمال قبولی دارم؟اصلا شرکت کنم؟
البته این حرف واسه انرژی و تکنولوژی صحیح...(البته تصحیح میکنم تو تکنو هم به قول استاد بزرگ دکتر سروش نیا عزیز باید کل کتابهای ایستایی دکتر گلابچی رو خورده باشیشرکت کن، مصالح تو هیچ رشته ای زیاد تاثیر گذار نیست
دلیلشم اینه که مصالحی که تو کتابای مصالح ذکر شده برا احد تیرکمون شاه هستن و دیگه خیلی قدیمی شدن و طراحام اینو خوب میدونن و راغب نیستن ازشون سوال بدن
من هر چی میگردم پیدا نمیکنم...قبلا هم چند تا از دوستان اشاره کردن ولی فقط نور و آکوستیک و اگه اشتباه نکنم الکتریکیش رو هم دیدم...مگه واسه تاسیسات مکانیکی هم داره؟
نظرتون در مورد تهیه فلش کارت (خودم بسازم) واسه معماری اسلامی چیه؟ وقتی تصاویرشو میخوام حفظ کنم احساس کند ذهنی میکنم![]()
به نظر شما الان دیره واسه خوندن؟ آخه من تازه شروع کردم. فقط کتاب درک رفتارو خوندم. زبانم هم خوبه...البته این حرف واسه انرژی و تکنولوژی صحیح...(البته تصحیح میکنم تو تکنو هم به قول استاد بزرگ دکتر سروش نیا عزیز باید کل کتابهای ایستایی دکتر گلابچی رو خورده باشی).نه واسه مدیریت که مصالح یه درسه مهمه تو این گرایش که همه ازش نالانن
....
من توصیه میکنم اگه نخوندید شرکت نکنید چون واقعا باید کتابها رو خیلی عالی خونده باشی وگرنه پولت هدر میره.....البته این نظر منه......
و ایستایی رو هم باید همه کتابها رو خونده باشی..........
و زبانت که باید بالای 50 حداقل بزنی![]()
به نظر شما الان دیره واسه خوندن؟ آخه من تازه شروع کردم. فقط کتاب درک رفتارو خوندم. زبانم هم خوبه...
دوستان یه سوالی؟
من زبان رو گذاشتم اخر شب 10-11 به بعد ..ولی وقتی می رم سراغش اصلا کشش ندارم و حس می کنم چیزی یاد نمی گیرم..
شما هر روز چند تا لغط زبان کار می کنین که بازده خوب داشته باشه؟چه تایمی ؟
اگه م4-5 ساعت مفیده خوبه به نطرم...................منم کرنومتر میگیرم فقط ساعتایی رو که میخونم به 5 ساعتم نمیرسه............ولی سعی کن بیشترش کنی ..........موقعهایی که نمیکشه تست بزن یا درسی رو که دوس داری بخوندوستان شما روزی چند ساعت درس میخونید؟من هر کاری میکنم نمیتونم بیشتر از 4-5 ساعت بخونم...![]()
این504 رو که تموم کردین فقط لغات اصلیشه یا متنشم هس؟؟؟؟؟؟؟؟خوب دوست عزیز اون موقع به نظرم تایم مناسبی واسه خوندن زبان نیست.من هر روز صبح اولین درسی که تا الان خوندم زبان بوده با روزی 1.5_2 ساعت ومرورش هم همون شب یک ربع البته با روش جی ممورایز یا جی5 .که 504 تموم کردم تافلو همونطوری شروع کردم این تجربه من بود .این ساعتی که گفتی بذار واسه مرور.
09195549488 آقای حمیدی
همه ی جزوه ها + جزوه ی پرشده ی سروش نیا رو از ایشون گرفتم
دوستانی که پرسیده بودن چه جوری میشه جزوه رو گرفت با ایشون تماس بگیرن
pdf ش رو ارسال میککنن و البته هزینه شم میگیرن گویا!
پولتونو هدر ندین یکی از دوستای من گرفته مال چندسال پیشه پس سوالای این چند سالو نداره تمریناشم کمتره تو این کنکوری که هر روز کتاب چاپ میشه جزوه قدیمی به درد نمی خوره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |