مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mitra2470

عضو جدید
یعنی الان من که درک رو 68 زدم ترکوندم دیگه.............میشه میانگین درصدارو هم بزاریدافراد برترو منظورمه

اینا بالاترین درصداست
زبان عمومی-100
تخصصی -91
ایستایی -64
جزییات-85
مصالح -100
تنظیم -100
جهان -80
ایران -86
معاصر -70
درک -68
منظر-78

mitra2470

عضو جدید
زبان 54
فن 11
تنظیم 52
تاریخ 36
درک 51
منظر 20
رتبه:44
من بیشتر وقتمو گذاشتم واسه فن،ولی خیلیییی خرابش کردم.هنوز در غصه و شوکشم

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
درک عمومی معماری منظر عصر کنکاش در چه حدیه؟ من روش دریافت با دانلود رو تو فروشگاهش زدم، لینک دانلود هنوز نفرستاده :mad:
کتاب خیلی خوبیه من دارم می خونمش ولی یه کچولو زیاد توضیح داده..به نظر من جمع بندی خوبی از کتابای مربوط به درک داره..واسه دانلود که انگار فقط معماری جهان داره..
:eek::eek::eek:
چرا پاسخنامه ی من اینجوریه:eek:
من واسه هر سوال ی جواب زدم اما نصف سوالام 3تا خونش سیاهه جالب اینجاس ک 3 تاشم اون گزینه هاس ک غلطه:eek:
یعنی انقد خنگم ک هر سوالو 3تا جواب بدم:eek:
مثلا منظر 33.33 زدم واسم زده 5 درصد:razz:
خاطره ی کنکور پارسالم زنده شد... من هرجا باشم آباد میشه:(
مشاهده پیوست 177977 مشاهده پیوست 177978
:surprised::surprised:اااااااااااا؟!!!!!!!!!
imah جون بررسی کن ببین واقعا چرا اینجری شده؟اگه اشکال از خودشون بوده که مشکل از شمت نیست ولی اگه می دونی خودت یه جایی اشتباه کردی حتما بررسی کن که حل بشه..استرس نگیریاااااااااااااااا:w24:معتاد نشیااااااااااااااااااااااااااااااا.....

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
I don't know the key to success, but the key to failure is to try to please everyone.
نمی دانم کلید موفقیت چیست اما کلید شکست این است که تلاش کنی همه را راضی نگه داری.

I am Thankful...I can walk There are those who have never taken their first step.
خدا را سپاس من میتونم راه برم ..کسانی هستند که هیچوقت نتونسته اند. حتی یک قدم بردارند

Did you know that when you help someone, the help is returned in two folds?
آیا میدانستید که زمانی که به کسی کمک میکنید اثر آن دوبار به سوی شما بر میگردد

shima jo0on

عضو جدید
من تازه میخوام شروع کنم امیدی هس آیااااااا:crying2:
اره عزیزم چرا امید نباشه خیلیا تازه شروع کردن فقط بدون نگرانی و وسواس بیش از حد منابعت رو انتخاب کن هر چه زودتر شروع کن و در انتخاب منتبع هم بهتره واقعیت رو و زمان کم رو ببینی و تا جای ممکن منابعت رو کم کنی اول اصلیا رو بخون بعد اگه وقت شد بقیه رو هم میخونی انشالله اخه باید حتما وقت برای مرور و تست وجمع بندی هم بذاری پیشنهادم بهت اینه که با سیلابس پیش برو حالایا مرکز یا ایوان اینجوری دیگه تو این موقعیت نیاز به برنامه ریزی نداری و سر در گم نمیشی پس این دستمال و اشکو حمش کن بریز بیرون بیشین در نهایت ارامش و با تفکر و انرژی مثبت به خوندن .....موفق باااااشی:w40:

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
همایش از امروز تا کنکور چگونه درس بخوانیم (مخصوص دانشجویان معماری)

دوستان اگه کسی این همایشو شرکت میکنه ،برای ما هم یه توضیحاتشونو بگه . 112111.jpg

ایوانخانه معمار

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان 54
فن 11
تنظیم 52
تاریخ 36
درک 51
منظر 20
رتبه:44
من بیشتر وقتمو گذاشتم واسه فن،ولی خیلیییی خرابش کردم.هنوز در غصه و شوکشم

کلا فن خاصیتش همین
بیشتر از تمام درسها باید وقت بذاری کمترین درصد هم مال فن
پارسال هم که همه این قدر بالا زدند دلیلش این بود که بیش از اندازه آسون بود و میانگین 40 بوده وگرنه به جز پارسال فن به ندرت کسی می تونست بالای 50 بزنه میانگین رو 20 بوده
غصه نخور

mahboooobeh

عضو جدید
بچه ها....تو جزوه معماری اسلامی نسیم عسگری که بچه ها تو باشگاه گذاشتن،صفحه اول شیوه رازیش نیست،اگه کسی جزوشو داره میتونه عکس بگیره بذاره؟

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
تو قسمت‌هایی از نمونه موردی‌های کتاب جزئیات ارتقادهنده جزئیات قسمتی از ساختمان رو تشریح میکنه، از قسمت‌ها سوال میاد؟ نمونه سوالی از این کتاب کسی داره؟

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو قسمت‌هایی از نمونه موردی‌های کتاب جزئیات ارتقادهنده جزئیات قسمتی از ساختمان رو تشریح میکنه، از قسمت‌ها سوال میاد؟ نمونه سوالی از این کتاب کسی داره؟
اگه منظورت اون دیتیل هاییه که بعد از هر نمونه موردی آورده شده خودم پرسیدم از دکتر قبلا گفت نمیخواد بخونین
بچه ها چرا کسی آزمونهای ایوانخانه رو نمیزاره؟یعنی اینجا کسی شرکت نکرده؟؟؟؟؟

juju_memar

عضو جدید
سلام دوستان من برای ارشد هنوز هیچی مخوندم به نظرتون اگه الان شروع کنم می تونم به کنکور امسال برسم؟

shematik

عضو جدید
بچه ها به نظرتون اگه مواد و مصالح اصلا نخونده باشی و ایستایی و سازه هم در حد کنکور معماری... تو رشته شناور هنرهای ساخت ومعماری احتمال قبولی دارم؟اصلا شرکت کنم؟

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
بچه ها به نظرتون اگه مواد و مصالح اصلا نخونده باشی و ایستایی و سازه هم در حد کنکور معماری... تو رشته شناور هنرهای ساخت ومعماری احتمال قبولی دارم؟اصلا شرکت کنم؟

شرکت کن، مصالح تو هیچ رشته ای زیاد تاثیر گذار نیست
دلیلشم اینه که مصالحی که تو کتابای مصالح ذکر شده برا احد تیرکمون شاه هستن و دیگه خیلی قدیمی شدن و طراحام اینو خوب میدونن و راغب نیستن ازشون سوال بدن

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز

شرکت کن، مصالح تو هیچ رشته ای زیاد تاثیر گذار نیست
دلیلشم اینه که مصالحی که تو کتابای مصالح ذکر شده برا احد تیرکمون شاه هستن و دیگه خیلی قدیمی شدن و طراحام اینو خوب میدونن و راغب نیستن ازشون سوال بدن
البته این حرف واسه انرژی و تکنولوژی صحیح...(البته تصحیح میکنم تو تکنو هم به قول استاد بزرگ دکتر سروش نیا عزیز باید کل کتابهای ایستایی دکتر گلابچی رو خورده باشی:D).نه واسه مدیریت که مصالح یه درسه مهمه تو این گرایش که همه ازش نالانن:cry:....
من توصیه میکنم اگه نخوندید شرکت نکنید چون واقعا باید کتابها رو خیلی عالی خونده باشی وگرنه پولت هدر میره.....البته این نظر منه......
و ایستایی رو هم باید همه کتابها رو خونده باشی..........
و زبانت که باید بالای 50 حداقل بزنی:cry:

*.N

عضو جدید
من هر چی میگردم پیدا نمیکنم...قبلا هم چند تا از دوستان اشاره کردن ولی فقط نور و آکوستیک و اگه اشتباه نکنم الکتریکیش رو هم دیدم...مگه واسه تاسیسات مکانیکی هم داره؟

بله عزیزم واسه مکانیکی هم داره.من قبلا کتاب سلطاندوستو کامل خوندم این جزوه رو هم یکی از بچه ها از ایوانخانه گرفته بود.اما دقیقا مطالب کتابه اما بیشتر رو قسمتهای مهم تاکید کرده .که تو کتابم علامت زدم ولی خود کتابو بخونی بهتره.ا

نظرتون در مورد تهیه فلش کارت (خودم بسازم) واسه معماری اسلامی چیه؟ وقتی تصاویرشو میخوام حفظ کنم احساس کند ذهنی میکنم :D

آره خیلی خوبه منم اینکارو تا یه جاهایی انجام دادم ولی من فقط تصویرو اسمشو اینکه مربوط به چه سبکیه رو توش نوشتم .اما جواب میده.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

arc_saba

عضو جدید
البته این حرف واسه انرژی و تکنولوژی صحیح...(البته تصحیح میکنم تو تکنو هم به قول استاد بزرگ دکتر سروش نیا عزیز باید کل کتابهای ایستایی دکتر گلابچی رو خورده باشی:D).نه واسه مدیریت که مصالح یه درسه مهمه تو این گرایش که همه ازش نالانن:cry:....
من توصیه میکنم اگه نخوندید شرکت نکنید چون واقعا باید کتابها رو خیلی عالی خونده باشی وگرنه پولت هدر میره.....البته این نظر منه......
و ایستایی رو هم باید همه کتابها رو خونده باشی..........
و زبانت که باید بالای 50 حداقل بزنی:cry:
به نظر شما الان دیره واسه خوندن؟ آخه من تازه شروع کردم. فقط کتاب درک رفتارو خوندم. زبانم هم خوبه...

simin_sm

کاربر فعال

به نظر من شناور شرکت کردن برای کسی که رشته دوم رو نخونده اشتباهه

Bionic.arc

عضو جدید
09195549488 آقای حمیدی
همه ی جزوه ها + جزوه ی پرشده ی سروش نیا رو از ایشون گرفتم
دوستانی که پرسیده بودن چه جوری میشه جزوه رو گرفت با ایشون تماس بگیرن
pdf ش رو ارسال میککنن و البته هزینه شم میگیرن گویا!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر شما الان دیره واسه خوندن؟ آخه من تازه شروع کردم. فقط کتاب درک رفتارو خوندم. زبانم هم خوبه...

نه دوست عزیز هر وقت ماهی را از اب بگیری تازه است همین که میگی زبانت خوبه یعنی کلی از راه رفتی بقیه اش تلاش کنی موفق میشی

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه سوالی؟
من زبان رو گذاشتم اخر شب 10-11 به بعد ..ولی وقتی می رم سراغش اصلا کشش ندارم و حس می کنم چیزی یاد نمی گیرم..:cry:
شما هر روز چند تا لغط زبان کار می کنین که بازده خوب داشته باشه؟چه تایمی ؟

*.N

عضو جدید
دوستان یه سوالی؟
من زبان رو گذاشتم اخر شب 10-11 به بعد ..ولی وقتی می رم سراغش اصلا کشش ندارم و حس می کنم چیزی یاد نمی گیرم..:cry:
شما هر روز چند تا لغط زبان کار می کنین که بازده خوب داشته باشه؟چه تایمی ؟

خوب دوست عزیز اون موقع به نظرم تایم مناسبی واسه خوندن زبان نیست.من هر روز صبح اولین درسی که تا الان خوندم زبان بوده با روزی 1.5_2 ساعت ومرورش هم همون شب یک ربع البته با روش جی ممورایز یا جی5 .که 504 تموم کردم تافلو همونطوری شروع کردم این تجربه من بود .این ساعتی که گفتی بذار واسه مرور.

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان شما روزی چند ساعت درس میخونید؟من هر کاری میکنم نمیتونم بیشتر از 4-5 ساعت بخونم...:(

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان شما روزی چند ساعت درس میخونید؟من هر کاری میکنم نمیتونم بیشتر از 4-5 ساعت بخونم...:(
اگه م4-5 ساعت مفیده خوبه به نطرم...................منم کرنومتر میگیرم فقط ساعتایی رو که میخونم به 5 ساعتم نمیرسه............ولی سعی کن بیشترش کنی ..........موقعهایی که نمیکشه تست بزن یا درسی رو که دوس داری بخون

خوب دوست عزیز اون موقع به نظرم تایم مناسبی واسه خوندن زبان نیست.من هر روز صبح اولین درسی که تا الان خوندم زبان بوده با روزی 1.5_2 ساعت ومرورش هم همون شب یک ربع البته با روش جی ممورایز یا جی5 .که 504 تموم کردم تافلو همونطوری شروع کردم این تجربه من بود .این ساعتی که گفتی بذار واسه مرور.
این504 رو که تموم کردین فقط لغات اصلیشه یا متنشم هس؟؟؟؟؟؟؟؟

09195549488 آقای حمیدی
همه ی جزوه ها + جزوه ی پرشده ی سروش نیا رو از ایشون گرفتم
دوستانی که پرسیده بودن چه جوری میشه جزوه رو گرفت با ایشون تماس بگیرن
pdf ش رو ارسال میککنن و البته هزینه شم میگیرن گویا!

پولتونو هدر ندین یکی از دوستای من گرفته مال چندسال پیشه پس سوالای این چند سالو نداره تمریناشم کمتره تو این کنکوری که هر روز کتاب چاپ میشه جزوه قدیمی به درد نمی خوره

Sahar.Pirozmanes

عضو جدید
کاربر ممتاز
پولتونو هدر ندین یکی از دوستای من گرفته مال چندسال پیشه پس سوالای این چند سالو نداره تمریناشم کمتره تو این کنکوری که هر روز کتاب چاپ میشه جزوه قدیمی به درد نمی خوره

منم با اقا حمید موافقم. من و سارا که داریم همه جزوه های 92 استادو رایگان میگذاریم اینجا دیگه چرا پولتونو حروم می کنین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.