مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahmirzadi

عضو جدید
ببخشید..الان پستتو دیدم
ب قول یکی از دوستان باید از سرفصل ها جلوتر باشیم نه ک طبق اونا پیش بریم
منم خودم مصالحو تاسیسات مکانیکیو نخوندم...اما بحاش خیلی از جزوات فنی رو ک داشتم خوندم
وسواس خیلی خوبه اما باید حواست ب زمان بندیت باشه
تست زدن واسه تثبیت خیلی خوبه اما الان چون زمان تست زدن نیست بهتره زیاد روش تاکید نکنی
یک ماه آخر فقط تست و مرور نکاته
من خودم فعلا فقط زبانو تاریخو تست میزنم اونم نه بلافاصله.... مثلا اگه امروز هند رو خوندم....3 روز بعد تو تایمه استراحتم چندتا تست ازش میزنم...چون تاریخ فراره
مرسی عزیزم.مرسی.یسوال دیگه من چیکار کنم که برسم به سرفصلا!!ینی ببینین من احساس میکنم چون خیلی ریز به ریز میخام بخوونم خیلی کند پیش میرم.چه پیشنهادی داری؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی عزیزم.مرسی.یسوال دیگه من چیکار کنم که برسم به سرفصلا!!ینی ببینین من احساس میکنم چون خیلی ریز به ریز میخام بخوونم خیلی کند پیش میرم.چه پیشنهادی داری؟
خواهش میکنم:smile:
همه ی درسارو کنار هم بخون
مشاور مرکز ک بم زنگ زد گفت... جوری بخون ک وقتی ی هفته تموم شد...برنامتو ک چک کردی ببینی ک تو اون هفته از همه ی دورس خوندی
نه فقط تاریخ یا فن
منم همینکارو کردم
تقسیم بندی کردم...همه رو هم مینویسم ... بعد هر چی ک جا مونده باشه رو گفت واسه آزمون مرور بخون
ریز ب ریز خوندن خوبه اما مثلا بعضی از دروس یادگیری شکل هاش بیشتر از متنش با ارزشه پس میشه از ریز خوندنش گذشت اینجوری زمانت زنده میشه و ب درس دیگه ای میرسی

قول میدم موقت بااشههه..ببخشید واسه پر حرفیم.ولی من نمیذوونم کذوماا عکساشوون مهم تذهه.میشه بگییینن راجبه این همو؟؟
مثلا درسای فن... البته ی سریشون...کلیتو ک یاد گرفتی بیشتر ب نکات تو عکسا دقت کن
خیلی از این مدل سوال ها میاد جدیدا

آخرین ویرایش توسط مدیر:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش کوچولو خاله

جملات انرژی بخش کوچولو خاله

-سید هادی میرمیران : معماری رد زمان است برفضا.

-آرام باش،توكل كن، تفكر كن،آستینها را بالا بزن آنگاه دستان خداوند را می بینی كه زودتر از تو دست به كار شده اند
(امام علی (ع))

-ناراحتید؟احساس غمگینی می کنید؟ احساس دلتنگی می کنید؟ من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم.با من حرف بزنید .خدا

Sahar.Pirozmanes

عضو جدید
کاربر ممتاز
فر یعنی نور هنگم یعنی عزم رو جزم کردن بیاین عزم خودمون جزم کنیم واسه رفتن به سوی نور....(قربون دل نازکت شم عیب نداره ما شهرستانیا یارانمونو قطع نکن جزوه نمیخوایم:eek:........فورمول نور چی بود؟؟؟؟؟؟تو قیابک نبود

من که هنوز نرسیدم یه دونه کتابم تموم کنم..........از هرکتابی یه مقدارشو خوندم و خیلیام هنوز لاشونو وا مکردم

عزیز دلم من سفیده رو دارم(هنوز تو حفط کردن اسمش مشکل دارم چه برسه به مطالب) والا اونجوری که دیدم فقط فصل 2 و 3 مهمه که تو یه روز ضریه میشه البته جناب سروش نیا فرمودن فصل 3 رو بخونین ماهم رو حرفشون حرف نمیزنیم:)

ببخشید من به عنوان کسی که دکتر سروش نیا رو خیلی خوب می شناسم و تو دانشگاه دو تا درس باهاش داشتم اینو میگم که حرفای ایشون کهنعوذ بالله وحی نیستش که فقط جنبه مشورتی داره با توجه به زمان. ینی وقتی میگه فصل سه ینی بیشترین پتانسیل سوال نه اینکه بقیه فصلا هیچ. اگه با ایشون حرف یا یهش ایمیل زده باشین متوجه شدین همیشه میگه توصیه می کنم یا پیشنهاد می دم نه اینکه حتما این کارو بکنید یا نکنید

ایستایی و سیستم
جزوه ی کامل سروش نیا 500 ص است.همه می دونن :)

واله اینی که من تا حالا دیدم خیلی بیشتر از این حرفاس. فقط جزوه سازه های کششیش 200 صفحه است

آخرین ویرایش توسط مدیر:

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها توی این سایت زبان 504که معنی فارسیش باشه کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه درباره روش استفاده ازش یکم توضیح بدید؟؟؟

اینجا به نظر من بهترینه برا 504 با معنی فارسی... درس 34 لغتای اصلیش تموم می شن، تا درس 42 هم 125 تا لغت اضافه رو داره و بعدشم 7 درس از لغاتی که بین جملات کتاب تکرار شدن (البته اینا دیگه زیاد جامع نیستن، من خودم تا درس 42 خوندم فقط)
http://www.memrise.com/course/2168/504-essential-words/

برا تافلم من خودم دیگه ترجیح می دم انگلیسی به انگلیسی بخونم (چون از مترادفای تافل خیلی سوال دیدم تو کنکور) ولی فارسیشم هست...

http://www.memrise.com/course/44059/essential-words-for-the-toefl-2/

http://www.memrise.com/course/39896/toefl-essential-words-for-persians/1/

در مورد روشم فقط بگم که خیلی خیلی ساده ست، برای هر مجموعه ایستارت لرنینگ رو می زنی شروع می کنی به خوندن بقیه ش دیگه انقد واضحه خود به خود هر مرحله که می ری جلو مشخصه چی کار باید بکنی... یعنی اومدم توضیح بدم 5 خط تایپ کردم بعد گفتم حتما خودت به من می خندی پاکش کردم :D

آخرین ویرایش:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم:smile:
همه ی درسارو کنار هم بخون
مشاور مرکز ک بم زنگ زد گفت... جوری بخون ک وقتی ی هفته تموم شد...برنامتو ک چک کردی ببینی ک تو اون هفته از همه ی دورس خوندی
نه فقط تاریخ یا فن
منم همینکارو کردم
تقسیم بندی کردم...همه رو هم مینویسم ... بعد هر چی ک جا مونده باشه رو گفت واسه آزمون مرور بخون
ریز ب ریز خوندن خوبه اما مثلا بعضی از دروس یادگیری شکل هاش بیشتر از متنش با ارزشه پس میشه از ریز خوندنش گذشت اینجوری زمانت زنده میشه و ب درس دیگه ای میرسی

مشاور به شما زنگ می زنه؟ به من تا حالا زنگ نزدن. خودت موقع ثبت نام جدا برای مشاور هم ثبت نام کردی؟

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام....
من یه هفته رو تقریبأ فشرده خوندم و تونستم یه جورایی برسونم خودمو ولی بازم عقبم ... البته خوشحالم که این دفعه رو بی وقفه خوندم.... با روش دوستمون imah موافقم منم تقریبأ اینجوری میخونم و در واقع همه دروس رو میخونم.

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
دوستای خوبم واقعا ممنونم از راهنماییاتون. پس بگم نگیرتش. توصیه ای ندارین تا پسر خاله م میتونه جزوه بگیره که بگم کدوما رو بگیره؟ من خیلی بی تجربه م به هیشکی دسترسی ندارم:(

آره سایت خیلی خوبیه.پس لطف کنین جزوه رو بزارین.ممنون
ميگن كه 10 قورباغه رو يمفرستن كه زا يه برج برن بالا همينطور كه ميرفتن يكي يكي مي افتادن پايين تا اينكه فقط يكيشون ميرسه به نوك برج
وقتي ازش ميپرسن دليل موفقيتت چي بود هيچ جوابي نميده
ميدونين چرا؟
چون كر و لال بوده
باقي قورباغه ها افتادن و نتونستن به نوك قله برسن چون ادمايي كه پايين واستاده بودن هي ميگفتن نميتونين،نميتونين،كار شما نيست
اين قورباغه كه برنده ميشه چون كر بوده حرف كسي رو نشنيد و تضعيف روحيه نشد و راهشو پيش گرفت و موفق شد
مگه نميگين اقاي كپ ؟به فرضم اينطوري باشه پس جزوش همون جزو ي دكتر سروشه ديگه
من پارسال جزوشو خوندم كلاسم نرفتم 60 زدم
دگه ميخاين چيكار كنين مگه؟

cna12

عضو جدید
سلام مردم ...نشد یه بار بیام اینجا یه سکته ی خفیف نکنم بابا ...چرا اینجا اینقد تو بگو من بگوِ...وا بدین بَره
2 ماهه شمالم .هم مشغوله پایانّاممم که جنگلبانیه (توی جنگلهای گیلان)...هم ارشد
تو این مدت تمرکزم فقدوفقد رو فنی و زبان بوده حالا که برگشتم بعد از یه دوره که فولی دیسکانکتد بودم و خبری از بچه ها نداشتم (شنیدم حسین به حسن زنگ زده...جداٌ...بابااا)تصمیم گرفتم که از این به بعد با سیلابس مرکز معماری پیش برم ...adroit گرام هم روو این نکته تاکید کرده بنظرم این بهترین کاره چرا ؟خب معلوومه چرا تجربه ثابت کرده که آدم تو محدودیتها ستاره میشه ....این سیلابسها با محدودیت زمانی که ایجاد میکنه آدمو به حرکت وا می داره...(مثلا دیدی تو کتابخونه وقتی میگن 10 مین مونده یهو چتو به اوج راندمان میرسین)...فهوایه کلام سیلابسو در یابید

راستی من خیلی شیک و مجلسی دارم استادو پایانّامه و دانشگاه و دفاع و سربازی و همه رو می پیچونم کسی هست اینجا مثه من باشه یکم روحم شاد شه...

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید من به عنوان کسی که دکتر سروش نیا رو خیلی خوب می شناسم و تو دانشگاه دو تا درس باهاش داشتم اینو میگم که حرفای ایشون کهنعوذ بالله وحی نیستش که فقط جنبه مشورتی داره با توجه به زمان. ینی وقتی میگه فصل سه ینی بیشترین پتانسیل سوال نه اینکه بقیه فصلا هیچ. اگه با ایشون حرف یا یهش ایمیل زده باشین متوجه شدین همیشه میگه توصیه می کنم یا پیشنهاد می دم نه اینکه حتما این کارو بکنید یا نکنید
خواهش میکنم ولی خب این کتابش خیلی تابلوه .اگه کتابو داشته باشین و ببین متوجه میشین که کجاهاش مستعد هستش برای سوال اومدن.البته این یکیم که بچه ها ایمیل داده بودن تاکید کرده بود که فقط فصل 3 حالا باز بچه ها اگه میلشون کشید میتونن کسب فیض کنن و همشو بخونن

آخرین ویرایش:

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميگن كه 10 قورباغه رو يمفرستن كه زا يه برج برن بالا همينطور كه ميرفتن يكي يكي مي افتادن پايين تا اينكه فقط يكيشون ميرسه به نوك برج
وقتي ازش ميپرسن دليل موفقيتت چي بود هيچ جوابي نميده
ميدونين چرا؟
چون كر و لال بوده
باقي قورباغه ها افتادن و نتونستن به نوك قله برسن چون ادمايي كه پايين واستاده بودن هي ميگفتن نميتونين،نميتونين،كار شما نيست
اين قورباغه كه برنده ميشه چون كر بوده حرف كسي رو نشنيد و تضعيف روحيه نشد و راهشو پيش گرفت و موفق شد
مگه نميگين اقاي كپ ؟به فرضم اينطوري باشه پس جزوش همون جزو ي دكتر سروشه ديگه
من پارسال جزوشو خوندم كلاسم نرفتم 60 زدم
دگه ميخاين چيكار كنين مگه؟

take off عزیز ولی من متاسفانه سر کلاسش بودم. چون کپه علت خیلی چیزا رو نمی دونه آدمو می پیچونه. خب همین ضعف تو جزوه هم خودشو نشون میده دیگه. اگر بنا بر حفظ کردن باشه اونم این حجم کتاب که دیگه جزوه چیه خود کتابو بخونیم. ضمنا ما نگفتیم کپ اینو افکار عمومی میگه و بحث سر کار زشته عزیز دلم که کارها و ایده ها و روش های یه نفرو به اسم خودت جا بزنی (آخه تو باید ببینی ینی می گن کپ مو به مو ها!!!!!!!!!!!!!:eek: نه فقط تو مطالب درسی حتی تو شوخی ها و خاطرات و خلاصه کپ کپ حتی تو فرمت جزوه و کلیدای استفاده شده تو ارائه برا نمایش فیلم و خلاصه همه چییییییییییز) وگرنه منم فردا می تونم جزوه استادمو به نام خودم بزنم میشم استاد سارا شرافت؟ ما مهندسای فردا نباید بزاریم اینجور رفتارای زشت جا بیوفته. مگه سینا شریفی نیس پارسال جزوه جزییات ارتقادهنده سورش رو داده بود به دانشجوهاش اما اولش تشکر کرده بود نه اینکه به نام خودش جا بزنه. همینه که تو دنیا بهمون میگن سارق علمی. حالا از اون زشت تر اینه که به همون استادت که ازش کپ می زنی توهین کنی و بهش تهمت بزنی و بگی بیسواده و اون از من کپ زده.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها من یه نطری دارم.........بیاین به جای نامه های فدات شوم و جمله های فلسفی هر کدوم از ما تو امضاش با خط درشت یه نکته بنویسه.......خیلی کوتاه و گیرا باشه که آدم رغبت کنه بخونه اینجوری کلی نکته یاد میگیریم (بعد که خواستیم عوض کنیم همونا رو بزاریم تو تاپیک نکات مهم من)

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من دیروز امتحان مرکز شرکن کردم بنظرم بعضی سوالات خارج از سیلابس بود شمام اینطور فک میکنید؟
میشه سیلابس و بزارید فک میکنم سیلابس من اشتباس

qazal.

عضو جدید
اگه منظورت سلطاندوسته.میتونی جزوه ایزدی رو بخونی.

من هر چی میگردم پیدا نمیکنم...قبلا هم چند تا از دوستان اشاره کردن ولی فقط نور و آکوستیک و اگه اشتباه نکنم الکتریکیش رو هم دیدم...مگه واسه تاسیسات مکانیکی هم داره؟

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
درک عمومی معماری منظر عصر کنکاش در چه حدیه؟ من روش دریافت با دانلود رو تو فروشگاهش زدم، لینک دانلود هنوز نفرستاده :mad:

moeinz

کاربر بیش فعال
سلام لیدیز اند جنتلمن
ببخشین ی سوال
منو ب زور یکی تو فراگیر پیام نور ثبت نام کرد
29آذر کنکورشه
میگم اگه فرضن اونجا قبول شم برا قبولی تو کنکور سراسریم درد سر ساز نباشه؟؟؟؟؟

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
در چه حدیه منظورتون چیه؟ اگه اینه که کتاب خوبیه ، به نظر میاد از بقیه کتابای جامع بهتر باشه. هنوز کسی کامل نخونده که نظر قطعی بده. اما اولین گزینه واسه کتابای جامع منظره.

آره منظورم خوب بودنشه! یکی قبلنا گفته بود رفیقش فقط با خوندن 50 زده، یکی گفته قطعا 50 رو میزنید و.... به هر حال خوب یا بد خریدیمش ولی لینک دانلودشو نفرستادن، یکم کلافه شدم!! فروشگاه عصرکنکاش معتبره؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره منظورم خوب بودنشه! یکی قبلنا گفته بود رفیقش فقط با خوندن 50 زده، یکی گفته قطعا 50 رو میزنید و.... به هر حال خوب یا بد خریدیمش ولی لینک دانلودشو نفرستادن، یکم کلافه شدم!! فروشگاه عصرکنکاش معتبره؟
بله دوست من با خوندن همین 50 زد........منم گرفتم.......جزوه های دیگم داشتم با بررسی هایی که کردم دیدم به صرفه تر فقط عصر کنکاشو بخونم.این بین جزوه لادن اعتضادی یا جزوه منصوری برای یه درصد خوب کافیه و به قولی خودتونو تضمین کردین تو منطر
بچه ها این جزوه ای که سحر جان گذاشته کامله وشما رو از خریدن اون کتاب گران قیمت بینیاز میکنه(ساختمانهای بلند :#881)

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تاکید روی چند نکته ی تکراری اما بسیار مهم

تاکید روی چند نکته ی تکراری اما بسیار مهم

دوستان باز هم رو تست زدن تاکید میکنم. چون بسیار مهمه. تو تست ها از جزئیات سوال میاد. خیلی از نکات رو باید مو به مو بخونین.:book:
اما نکته ی مهم اینه که انتظارتون رو از خودتون بالا نبرید. تلاشتون رو بیشتر کنین اما انتظارتون رو نه! چون منابع یه چیز 100% نیست که فک کنین همه رو خوندین پس به همه سوالا جواب میدین. نه از این خبرا نیست. تست که بزنین متوجه میشین که به یه درصد نسبتاً خوب باید امیدوار باشین نه 100%! :w16: چون هیچ چیز قابل پیش بینی نیست. هرچی بخونین باز نکاتی هست که ممکنه بلد نباشین. اینارو از این بابت نمیگم که استرسی شین :D اتفاقاً برعکس. وقتی با انتظار معقولی از خودتون برین سر جلسه ، آرامشتون هم به هم نمیریزه.
اما نکته ی بعدی تست اینه که وقتی تست میزنین باید ببینین چقدر از مطالبی که میخونین جواب میگیرین. اگه درست جواب نگیرین، یا خوب نخوندین یا منبعتون مناسب نیست یا ته تهش سوالات سخته و نباید ناامید شین ;)
تست هم که میزنین درصدتونو هم با احتساب بی دقتی ها و هم کلی حساب کنین. مثلاً با بی دقتی 60 زدم. اگه دقت میکردم 76 میزدم. اینا باعث میشه تو تست زدن خیلی هم عجله نکنین و به سوال دقت بیشتری بکنین. چون هیچی بدتر از این نیست که چیزی رو بلد باشین اما اشتباه بزنین و با یه بی دقتی سه نمره مثبتتون تبدیل به یه نمره منفی شه. :evil:
در کل باز میخوام بگم که منابع کم و مهم رو بخونین اما با دقت بالااااا. که هرچی رو که خوندین بتونین درست جواب بدین. مهم هم همینه. موفق باشین :gol:

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هر چی میگردم پیدا نمیکنم...قبلا هم چند تا از دوستان اشاره کردن ولی فقط نور و آکوستیک و اگه اشتباه نکنم الکتریکیش رو هم دیدم...مگه واسه تاسیسات مکانیکی هم داره؟
آقایی رو بخون. فک کنم بهترم هس (مخصوصا تو تنظیم)

مرسی بابت راهنمایی...دنبال آقایی هم گشتم سارا جون...ولی باشگاه نداره ...سایت ایوانخانه رو هم زیرو رو کردم چیزی واسه دانلود نبود ....
عزیز دلم غزلکم رو سایت نمی زارن باید بری انتشاراتش بگیری گلم

دوستان کسی از کتابای سلطانپرست خلاصه داره؟

حمید جان سلطانپرست نیس سلطاندوسته:D خلاصه نداره ولی جزوه دانشگاه تهرانش هس

آخرین ویرایش توسط مدیر:

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها یه پیشنهاد هم من میکنم برای زبان حتما حتما لغات رو دائم مرور کنید...من امسال هر دو تا آزمون مرکز معماری 10 تا سئوال اول رو خیلی راحت تر میزنم...حالا با نرم افزار شده با همین سایت memrise شده هر روز از همون اول بخونید...این سری من 2 درس از 504 و 4 درس از تافل رو نرسیدم بخونم اما 10 تا سئوال اول رو 6 تا درست زدم...برای آزمون اولم 9 تا درست زدم و یکیشم ک نزدم...حتما تکرار کنید...و بعدم تست بزنید خانوم ها و آقایونی ک بیشتر از من و امثال من وقت دارند حتما زبان رو از دست ندید...;)

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
نظرتون در مورد تهیه فلش کارت (خودم بسازم) واسه معماری اسلامی چیه؟ وقتی تصاویرشو میخوام حفظ کنم احساس کند ذهنی میکنم :D

آخرین ویرایش:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله

جملات انرژی بخش خاله

سلام
من نمیخوام استرس وارد کنم ولی گفتم ازقبل بگم فعلا برای یک هفته میرم شاید بیشتر هم بشه نمیدونم
نصیحت های خاله :
درساتون خوب بخونید با پشتکار مث همیشه
باهم دعوا نکنید
اسپم هم ندیدددددد
سوالات درخواست جزوه و کتاب تو تایپک خودش بنویسد
بهم انرژژژژژژژژی بدین(جملات میدم به همراهی عزیز که رحمتش بکش براتون بذاره)
مث همیشه بچه های خوب من باشید که با پشتکار درس میخونن:smile:
دلم برای همه تون تنگ میشه تا برگردم بچه های خوبی باشین:w35:

-بگذار سرنوشت هر راهی که میخواهد برود ، ما راهمان جداست
.این باران تا می تواند ببارد ما چترمان خداست

-آنان كه مي خواهند خوب زندگي كنند بايد به حقيقت نزديك شوند؛ زيرا پس از نيل به مقام حقيقت يابي است كه دست از غم و اندوه دنيا برمي دارند
افلاطون.

-تك تك ما سرانجام، روزي داوري خواهيم شد. مهم اين است كه چقدر زندگي كرده‌ايم، نه چقدر زنده بوده‌ايم. چقدر بخشيده‌ايم، نه چقدر داشته‌ايم
. چقدر خوب - صرفاً خوب - بوده‌ايم، نه چقدر بزرگ جلوه كرده‌ايم.((ويليام آرتور وارد))

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کسی میدونه طراح سوال تنطیم کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mitra2470

عضو جدید
سلام من دیروز امتحان مرکز شرکن کردم بنظرم بعضی سوالات خارج از سیلابس بود شمام اینطور فک میکنید؟
میشه سیلابس و بزارید فک میکنم سیلابس من اشتباس

منم اول فک میکردم بعضی سوالا خارج از سیلابسه ولی باید دقت کنیم
مثلا وقتی میگه انواع تنش های سازه ای،توی سازه در معماری فقط فصل 5 به اسم تنشه ولی اگه برنامه بقیه آزمونا رو نگاه کنین میبینین توی هیچ آزمونی نگفته تیر و ستون یعنی همون آزمونی که گفته تنش باید همه فصلایی که به تنش و تیر و ستون ومصالح و مقاطعه بخونیم
یا مثلا جزییات سازه بتنی فقط توی سیلابس آزمون سوم هست،پس باید جزییات ارتقا دهنده و ساختمان بتنی گلابچی یا ایستایی فاطمی یا حتی توی کتاب درک یا سازه در معماری اگه جزییاتی دربارش گفته بخونیم(مثلا اتصال مفصلی بتنی توی درک و سازه اومده)
کلا وقتی درباره محتویات آزمون با شک روبرو میشین به آزمونای بعدی نگاه کنین ببینین اسمی ازش اومده اصلا !!چون کلید واژه ها محدوده نباید بهشون اکتفا کرد

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا اونجاییکه میدونم قیابکلو

خانم دکتر قیابکلو
آقای دکتر شاهین حیدری
بچه ها یه نکته :تو مطالب که میخونین(به غیر از کتابای گلابچی که چند گانگی و دو گانگی در اونا به چشم نمیخوره) ببینین طراح سوال کی هست رو مطالب اون تمرکز کنین یه مثال بزنم
من تو کتابهای مختلف تنطیم دیدم جهت معابر رو هر کی یه جور گفته.............کاری نداریم کی درست میگه (متاسفانه ) ولی خب زهرا گفته گرم و خشک معابر باید شمالی جنوبی باشه............. ما هم به حرف زهرا گوش میدیم
برای تاریخ هم چنانچه تو مطالب پیرنیا و سایرین تناقض وجود داشت ، پیر نیا رو حذف کنین(به هر حال بنده خدا دستش از دنیا کوتاس و هستند کسایی که نفس میکشن)

زهر ا

عضو جدید
خوبه البته که فلش کارت روباید خودتون تهیه کنید- چون هیچکس جز خودتون نمی دونه که چطور نکته برداری کنه که تا جملاتش رودید ؛ یادش بیاد چی بوده ، از چی خلاصه شده-
بهتره برااشکالش از روش تداعی استفاده کنی یعنی هر شکل رو یک نماد یا نشونه براش بذار مثلا تعداد پله های بنا- یا نوع درختاش -با این روش از هر 10 شکل حداقل 6 تاش بادت می مونه

وضعیت
موضوع بسته شده است.