مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shima jo0on

عضو جدید
دوستیا من هنوز هیچ تستی نزدم خیلی از کتابارو تموم کردم اما تست نزدم نمیدونم باید از کجا تست بزنم؟از کجا باید تست بزنم؟؟؟:(
وای چقد شماها میخونین!!!من کل شبم واسه پایان نامه و کارامه گاهی صبحامم میره فقط روزا اونم نهایت نهایت نهاااایت سه چهار ساعت میخونم :(اصلا افسرده شدم دارم فقط به مجاز شدن فک میکنم و بس :(

مهسا 67

عضو جدید
سوال فوری
بچه های mr. cop کیه؟
من تهران نیستم از پسرخاله م التماس کردم بره هنرهای زیبا برایم جزوه کپی بگیره. بنده خدا رشته ش معماری نیست. کلی گیج شده
یه لیست دادم اینا را می خام مخصوصن یکیشو که خیلی تاکید کردم.
اونجا بهش گفتن اینو نداریم به جاش مال mr. cop را ببر
کیه؟ جزوش خوبه؟
تو رو خدا زود جوابمو بدین
ممنون

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستیا من هنوز هیچ تستی نزدم خیلی از کتابارو تموم کردم اما تست نزدم نمیدونم باید از کجا تست بزنم؟از کجا باید تست بزنم؟؟؟:(
وای چقد شماها میخونین!!!من کل شبم واسه پایان نامه و کارامه گاهی صبحامم میره فقط روزا اونم نهایت نهایت نهاااایت سه چهار ساعت میخونم :(اصلا افسرده شدم دارم فقط به مجاز شدن فک میکنم و بس :(

عزیزم به زیاد خوندن نیست ،باور کن یکی از دوستام پارسال کل ترم ول میگشت و بیرون بود اخه پایه کافی شاپ رفتن های من بود ، و بقیه بکوب میخوندن سرکلاس ها که میومدن میرفتن اخر و بشین کتاب خوندن که استاد نبینه ،باور کن همون دوستم فقط 20 روز درس خوند تازه اونم چی بیش از 9ساعت فک نکنم خونده باشه چون همه اش می اومد اتاق من دور از دید بقیه می گرفت می خوابید البته یک روز از اون 20 روز هم ناگفته نماند صب تا ظهر ما دوتا رفته بودیم کافی شاپ و رستوران باور کن اون رتبه اش تو کلاسمون از همه بهتر شد ،به خدا خیلی از بچه ها که می خوندن در حد خودکشی مجاز هم نشدن ،اگه قراره اینقدر ناامید بخونی باور کن نخونی بهتره چون با این حسی که فقط به مجاز شدن فک کنی و قبول نشدن و این حرفا نخونی بهتره
اگه میخونی با امید اینکه انشاله حتما قبول میشی بخون
تو فردا همان خواهی شد که امروز به ان می اندیشی :victory:
به امید قبولی همه مون

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز

دوست عزیز برای تست زدن خیلی زوده (البته منظورم تست تکمیلی و اصلیه ها)
یه ماه و نیم قبل ارشد باید درسا تموم شه بشینید مرور کردن که میشه شروع مرور از اول آذر تا آخرش
بعدش تست و مرور و اگر وقت کردید نکات تکمیلی رو خوندن تا 3 روز مونده به کنکور
بعدم استراحت و تنظیم خواب و تغذیه

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی این همه رو پوشش داده که به نظرتون کامله یعنی لازم نیست کتابای دیگه واسه ارشد بگیریم ؟؟؟؟؟؟؟ پارادایم پردیسو میخواستم بخرم 380000 بود قیمتش نخریدم
کتاب منظر عصر کنکاش واقعا دسته بندی شده و خوب هستش به نظر من به جای این که چندتا منبع دیگه رو دور خودمون بریزیم و الکی به خودمون استرس بی مورد بدیم بهتره که نمونه سوالات سال هال قبل رو کامل و با نکات مطالعه کنیم..یادمون نره که اکثر سوالات تکرار سال های قبل هستش
دوستان سوال
1-یه خلاصه برداری وفیش برداری درست و درمون چه ویژگی هایی باید داشته باشه؟؟
2-چیکار کنم که خلاصه هام زیاد نشه ولی بعدا که میخونم نکاتش کامل باشه؟
برای خلاصه برداری من به این نتیجه رسیدم..ممنون بچه ها اگه روشم درست نظر تون رو بدونم:
تاریخ:جزوهخانوم مانا قابوسی و خانوم عسگری رو به عنوان مرور سریع انتخاب کردم و رفرنس های دیگه که واسه هر درس مطالعه می کنم در کنار مباحث همون درس داخل جزوه خلاصه و نکته برداری میکنم(در کنار عکس ها هم هستداخل جزوه)
فن:طبق صحبت ها و پیشنهاد های همه ی بچه ها:high light و نکات زیر هر تصویر
زبان:فلش کارت و خلاصه قواعد
کلا کتایای کنکاش خیلی خوبه و جامع .من تنظیم شرایطشو خریدم و تقریبا تموم کردم ب نظرتون کافیه یا حتما باید کتابای قبایلکو خوند چون وقتم کمه و منابع زیاد میسه مرورش سخت بازم نظر بدید کسایی،ک خوندن
قسمت های مهم و تست خیز رو در کنارش جزوه قیابکلو رو جا بده
بچه ها شما کی تست میزنین اصلا وقت میکنین برای تست زدن؟من که همش عقبم
روزانه 5-6 ساعت بیشتر نمیتونم بخونم:cry:.
منم هنوز تست نتونستم کار کنم..اگه یه مبحث رو کامل نخونم و برم سراغ تستاش اگه چیزی رو بلد نباشم میزارم رو حساب قسمتایی که هنوز نریسدم و تنبل میشم..گذاشتم اخر هر فصل

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس استرس نگیر اصلا و ابدا که بدترین چیزه -پایان نامه رو بپیچون -اینو من نمیگم خیلیا به من گفتن -ارزش نداره ...............منم هم در این راستا به گفته دوستان گوش دادم و الان به طور کاملا ماهرانه استادو در حاله پیچوندنم -اونم هنوز متوجه نشده فکر میکنه من دارم کار میکنم آخرشم با یه کاره توپ میرم دفاع .........اما یکی از دوستای من پیام داده میگه میخوام شروع کنم برای خوندن (این توش پر نکته است )............... همه ما معمارییم و هممون هم میدونیم معماری یعنی چی ................اگه اینجوری نبود میانگین درصدا این نبود .................همینجا میگم برو یه بار دیگه جدول معمار باشیو ببین (دمت گرم معمار باشی کارت خیلی ارزش داره و خواهد داشت)...............هر روز برو ببین ...........خیلی چیزا توش داره ......... پس استرس ممنوع که من دیروزم به خاطرش پرید ولی امروز خوب خوندم چون هدفم بزرگه

زهر ا

عضو جدید
من قبلا به دوستان گفتم بازم می گم استرس زیاد م بدنیست خیلی هم بی خیال باشیم که اصلا یادمون میره هدف اصلی مون چیه - اگه می خوایم به جایی که باید برسیم هم باید استرس داشته باشیم هم باید به فکر زمان از دست رفته باشیم وهم باید به خودمون امید بدیم که جای ما خیلی بالاتر از اینجایی که هستیم - من با red موافقم تست زدن یک ماه قبل آزمون باید باشه- اما از همین حالاهم می تونی هر چند وقت یکبار تستای کنکورای سال قبل رو مرور کنیم گاهی نباید به چیزی اطمینان 100٪ داشت چون ممکنه یک ماه قبل آزمونمون کارایی پیش بینی نشده پیش بیاد که نشه تمام وکمال وقتمون رو صرف تست کنیم.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تاریخ:جزوهخانوم مانا قابوسی و خانوم عسگری رو به عنوان مرور سریع انتخاب کردم و رفرنس های دیگه که واسه هر درس مطالعه می کنم در کنار مباحث همون درس داخل جزوه خلاصه و نکته برداری میکنم(در کنار عکس ها هم هستداخل جزوه)

منم هنوز تست نتونستم کار کنم..اگه یه مبحث رو کامل نخونم و برم سراغ تستاش اگه چیزی رو بلد نباشم میزارم رو حساب قسمتایی که هنوز نریسدم و تنبل میشم..گذاشتم اخر هر فصل
منابعت واسه مرور سریع رفرنسهای اصلی منن مهندس.حالا رفرنسهای اصلی شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به قول دونفی این تست زدن رو اینقد سانتیمانتالش نکنین بابا
تستهم روایت داریم که میگه اگه وقت داری بزن اگه نداری نزن
بستگی به دیدگاهت:tooth: داره اگه میخوای خودتو بسنجی الان خوب نیس
اگه میخوای نکته یاد بگیری از تو تستها و ببینی سوالا چه جوریه بزن برادر من:w10:
ولی درک رو توصیه میکنم بزنین تو گوشش که از کریم آق منگول نامردتره:w08:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
یعنی همه کتابا تا آخر آذر باید کتابا تموم شه؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیرسم!:(

عمرا منم برسم...سرکار ک میرم...آزمون نظارت - آزمون اجرا-...یعنی الکی میخونم برا ارشدهاااا...پارسال ک هیچ کدوم از اینها نبود و فقط مشکلات و درگیری های خونوادگی داشتم رتبم اون شد...امسال ک به مجازم نمیرسم ...کلا خوشم من:biggrin: ولی از بیکاری ک بهتز...شوهر موهر هم ک نمیکنیم ...چ کاریه تفریحی میخونم شاید ایشالله تا سال 1400 یه دهکوره قبول شدیم....خخخخخخخخخخخخخخ
بچه ها میگم...این منابعی ک تو سیلابس مرکز هست یه سریشو من نمیخونم مثلا تو تاسیسات فقط سلطاندوست کتاب تاسیسات برا معماری....اون تجهیزات و تهویه مطبوع ک لازم نی دیگه...همینو بخونیم کفایت میکنه؟و اینکه چرا صفحه اشتباه داده مرکز نوشته مولد دو فصلی هم بخونیم اما تو صفحه اش تا اول اونه:surprised:
و یه چی دیگه به خدا این مشق معماری چیه؟؟؟من خریدم فکر میکنم اصلا اشتباه خریدم صفحه اولشو خوندم نفهمیدم اصلا موضوع کتاب چی هست؟!!!هر جند ک شاید جو خوندنش نبوده و اینم به موقعه اش بخونم اما دوستانی ک خوندن میگن چجوری اینو بخونیم؟

آخرین ویرایش:

memari1900

عضو جدید
سلام من اومدم با اجازتون که همراهتون منم شروع کنم البته ترم از کارشناسیم مونده ولی شروع میکنم استه استه!!!!تقریبا کامل تاپیک هارو خوندم به این نتیجه رسیدم زبان و دروس فنی اول بخونم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام من اومدم با اجازتون که همراهتون منم شروع کنم البته ترم از کارشناسیم مونده ولی شروع میکنم استه استه!!!!تقریبا کامل تاپیک هارو خوندم به این نتیجه رسیدم زبان و دروس فنی اول بخونم
خوش اومدی .به نطر من اول عینکتو درست کن اینجوری :cool:بعدش همه دروسو باهم پیش ببر مهندس شما معلوم نیست پست چه تاریخی رو خوندی الان بیشتر بچه ها با هم پیش میبرن

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
عمرا منم برسم...سرکار ک میرم...آزمون نظارت - آزمون اجرا-...یعنی الکی میخونم برا ارشدهاااا...پارسال ک هیچ کدوم از اینها نبود و فقط مشکلات و درگیری های خونوادگی داشتم رتبم اون شد...امسال ک به مجازم نمیرسم ...کلا خوشم من:biggrin: ولی از بیکاری ک بهتز...شوهر موهر هم ک نمیکنیم ...چ کاریه تفریحی میخونم شاید ایشالله تا سال 1400 یه دهکوره قبول شدیم....خخخخخخخخخخخخخخ
بچه ها میگم...این منابعی ک تو سیلابس مرکز هست یه سریشو من نمیخونم مثلا تو تاسیسات فقط سلطاندوست کتاب تاسیسات برا معماری....اون تجهیزات و تهویه مطبوع ک لازم نی دیگه...همینو بخونیم کفایت میکنه؟و اینکه چرا صفحه اشتباه داده مرکز نوشته مولد دو فصلی هم بخونیم اما تو صفحه اش تا اول اونه:surprised:
و یه چی دیگه به خدا این مشق معماری چیه؟؟؟من خریدم فکر میکنم اصلا اشتباه خریدم صفحه اولشو خوندم نفهمیدم اصلا موضوع کتاب چی هست؟!!!هر جند ک شاید جو خوندنش نبوده و اینم به موقعه اش بخونم اما دوستانی ک خوندن میگن چجوری اینو بخونیم؟

سلام
شالی کوبی و ناهارخوران و ... اینهمه جای خوب، تازه هوای این روزای گرگانم که رویاییه
بگذریم از شوخی
معمولا ا این مولدهای دو فصلی زیاد سوال اومده مثل جریان زنت و چیزهای دیگه شما تا آخرش بخون احتمالا صفحه هاشو اشتباه گفتن
کتاب مشق معماری هم بیشتر بحث مبانی نظریه و توصیه میشه بعد از تموم کردن گروتر و مناظر و مرایا و اون مقاله هایی که قبلا ذکر شد و نویفرت اگر وقت داشتید بخونید، نخونیدم چیز خاصی پیش نمیاد
کلا وقتتون رو تو درک عمومی زیاد تلف نکنید، جاییه که رتبه 1 کنکورم شک نکنید با شانس و بخت و اقبال و اشتباه زدن و درست اعلام کردنش از سوی سازمان سنجش بهش دست پیدا میکنه
چیزایی که ملموس تره (زبان و تاریخ و فن) رو روشون سرمایه گذاری کنید و البته از اینها هم تا حد امکان نه حد افراط غافل نشید

معمارباشی

عضو جدید
سوال فوری
بچه های mr. cop کیه؟
من تهران نیستم از پسرخاله م التماس کردم بره هنرهای زیبا برایم جزوه کپی بگیره. بنده خدا رشته ش معماری نیست. کلی گیج شده
یه لیست دادم اینا را می خام مخصوصن یکیشو که خیلی تاکید کردم.
اونجا بهش گفتن اینو نداریم به جاش مال mr. cop را ببر
کیه؟ جزوش خوبه؟
تو رو خدا زود جوابمو بدین
ممنون
فکر کنم منظورشون سید جواد طباطبایی بوده ایستایی ... مثل این که خیلی از روی کارای استاد سروشنیا کپ زده برا همین این لقب رو گرفته...

shahmirzadi

عضو جدید
بچه هااااا بنظرتون واسه مروور آسه آسه کنار خووندن برنامه گذاشتن بهتره یا یهو تموم کنمو آخر سر وقت بدارم یا تو هر روز واسه مرور درسای همون روز وقت بدارم؟
خیلی خوبین .مرسی از کمک.

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
منابعت واسه مرور سریع رفرنسهای اصلی منن مهندس.حالا رفرنسهای اصلی شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به قول دونفی این تست زدن رو اینقد سانتیمانتالش نکنین بابا
تستهم روایت داریم که میگه اگه وقت داری بزن اگه نداری نزن
بستگی به دیدگاهت:tooth: داره اگه میخوای خودتو بسنجی الان خوب نیس
اگه میخوای نکته یاد بگیری از تو تستها و ببینی سوالا چه جوریه بزن برادر من:w10:
ولی درک رو توصیه میکنم بزنین تو گوشش که از کریم آق منگول نامردتره:w08:
من درست یا غلط زیاد حوصله منابع زیاد رو ندارم..دیروز داشتم کتب خونم رو نگا می کردم قفسه مال ارشدو کنکور م زیاد کتابی داخلش نبود کلی ذوق کردم که وقت میکنم بخونمشوون:w01:
مثلا واسه جهان زارعی-معاصر بانی مسعود و قبادیان-اسلامی سبک شناسی....خیلی کم به نظرتوون؟؟؟؟

یه سوالی اقا سجی...به نظر شما واسه درک عصر کنکاش کدوم بخش ها مهم تره؟اخه بعضی مباحثش خیلی تکرار شده و وقت گیره

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من درست یا غلط زیاد حوصله منابع زیاد رو ندارم..دیروز داشتم کتب خونم رو نگا می کردم قفسه مال ارشدو کنکور م زیاد کتابی داخلش نبود کلی ذوق کردم که وقت میکنم بخونمشوون:w01:
مثلا واسه جهان زارعی-معاصر بانی مسعود و قبادیان-اسلامی سبک شناسی....خیلی کم به نظرتوون؟؟؟؟

یه سوالی اقا سجی...به نظر شما واسه درک عصر کنکاش کدوم بخش ها مهم تره؟اخه بعضی مباحثش خیلی تکرار شده و وقت گیره
والا اگه وقت بکنبن بخونین خوبه اگه نه هم پارسال ابرام که درصد بالایی زده بود تو درک فقط پرسپکتیو و تاریخ و اقلیمشو خونده بود.............

holooooooo

کاربر ممتاز
حتمـــــــــــــــــا تــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــست بزنین...

حتمـــــــــــــــــا تــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــست بزنین...

پستارو خوندم دیدم بحث تست زدنو اینا بود...
بچه ها یه نصیحت از من داشته باشید:
تجربه اش کردم که میگم، به هیچ عنوان تست رو نذارین برای 1 ماه آخروووو اینا...
همین حالا که دارید درساتونو میخونید همون روز بعد از خوندن اون مبحث یا فرداش تستاشو بزنید(یا اگه خواستین میتونین آخر هفترو 1 روز اختصاص بدین به تست که به قولی مرور هم به حساب میاد) مخصوصا اوناییکه بار اولشونه دارن کنکور میدن و خیلی از روشای خوندن واسه ارشدو اینا اطلاع ندارن (من که خودم هنوزم انگار دارم واسه امتحان تشریحیه مدرسه و دانشگاه درس میخونم کلی وقت میذارم مطالبو میجوم :D) وقتی تست می زنین 1) دستتون میاد چطوری باید درس بخونین و به چه مطالبی توجه کنین که شاید قبلش بهش بی توجه بودین 2) اون مبحث خیلی خوب ملکه ی ذهنتون میشه و خوب یاد میگیرینش... :w26:
:cowboy:
اینکارووووووووووووووووووو انجام بدین از من به شما نصیحت...
یه نصیحت دیگه ام دارم که بعدا میگم واسه درس خوندن نیستاااا
این کتاب منظر عصر کنکاش که میگین خوبه این؟
قیمت 14000 تومن

معماری غرب بانی مسعود رو چطور می خونین؟حجم مطالبش بالاس تو حافظه نمیمونهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/frown.gif
من خیلی نخوندمش اما همین جاهایی رو که میخونم اون قسمتایی که مهمه رو زیرش خط میکشم آخه خیلی جاهاش فقط توضیح اضافس که اصلا بدرد نمیخوره پس سریع بخون و زیر مهما خط بکش حتما نباید همش تو ذهنت بمونه یه مقداریشم بمونه خوبه، بعدش دفعه ی دوم که خواستی بخونی فقط زیر اونایی رو که خط کشیدی بخون اینطوری حجم مطالبتم کم میشه و سریع پیش میری و تو ذهنت میمونه

بچه هااااا بنظرتون واسه مروور آسه آسه کنار خووندن برنامه گذاشتن بهتره یا یهو تموم کنمو آخر سر وقت بدارم یا تو هر روز واسه مرور درسای همون روز وقت بدارم؟
خیلی خوبین .مرسی از کمک.
یهو تموم کنین که اصلا!!! آخه مثلا 3 هفته طول میکشه که که کتابو تموم کنی بعد 3 هفته بیای تازه مرور کنی انگار داری از اول میخونی، بعد از 48 ساعت بیشتر مطالب از ذهنت پاک میشه، یه مرور سریع و کلی آخر شب قبل خواب داشت باش،
بعد 24 ساعت بعد ( فک نکن وقتت گرفته میشه اینهمه مرور کنی نه اصلا چون هر بار که مرور میکنی سرعتت خیلی بیشتر از بار قبله)
یک هفته بعد دوباره مرور و 2 هفته بعد و 1 ماه بعد و 2 ماه بعد و 3ماه بعد :D

پیوست ها

• 2013-264-100628-MEMARIMANZAR.jpg
    2013-264-100628-MEMARIMANZAR.jpg
    11.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 2013-264-100628-MEMARIMANZAR.jpg
    2013-264-100628-MEMARIMANZAR.jpg
    41.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

*.N

عضو جدید
سلام خسته نباشید.به نظرتون این جزوه جزییات ارتقا دهنده که واسه استاد سروش نیاست کافیه بخونم؟چون کتابشو نگرفتم:(یه سوال دیگه من از مرداد شروع کردم الان طبق سیلابس مرکز برنامه آزمون سومو تموم کردم اما یه مشکلی پیش اومده که فرصت کافی واسه خوندن ندارم:cry:به نظرتون باقیه برنامه رو تا کی باید تموم کنم؟

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی همه کتابا تا آخر آذر باید کتابا تموم شه؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمیرسم!:(

خب اره دیگه ته ته ته اش هم به نظرم دیگه بیشتر ازهفته اول دی باشه دیگه برا مروزوقت کم میاری
خب من هم نمی رسونم که همه را بخونم عزیزم اولویت بندی کن و مهم ترها را بخون من که این کار را میکنم چون ارزش نداره ادم یک کتاب بخونه ولی نرسون مرورش کنه و جمع بندی کنه ،من یکی ترجیح میدم 1کتاب درست بخوم تا اینکه 3تا کتاب بخونم ولی سطحی
ببین طوری بخون که برا چیزی که وقت میزاری بتونی ازش نتیجه بگیری

زهر ا

عضو جدید
اگه قبل ازاینکه فصل دوم هر کتاب روشروع کنی یک رب اول رو به مرور فصل قبلت بپردازی خیلی بهتره- چون اون وقت به هرفصلی که برسی مثل اینکه همه ی فصلهارو به اندازه فصلهای توی کتاب مرورکردی ( اگه کتابی 7فصل داشته باشه 7 بار مرور کردی ) دیگه محاله فراموش کنی - مرورتون فقط در حد یاد آوری باشه نه اینکه نیم ساعت طول بکشه و 45 دقیقه وواسه درس جدید بذارین-
ا*گه آزمون آزمایشی شرکت کردین* قبل اینکه جوابا توی سایت بیاد دوتا برگه بذارین جلوی دستتون یکی توش بنویسن*درصدهایی که احتمال درست بودن داره ویکی هم توش بنویسن *خیلی کم احتمال داره درست باشه-* اونوقت که تستا رو زدین با جواب درست مقایسه کنین - خیلی موثره قدرت تشخیص تست زدنی تون رو خودتون میتونین بسنجین

shahmirzadi

عضو جدید
متوسط هر وعده تنظیم شرایط چقد باید خوند.وعده های 3 4 ساعته×!!! فک کنم من خیلی به خودم کم فشار میادم.!!چون هنوز هیچ کتابیو تموم نکردم !! و همه رو دارم با هم میخونم.باید بجنبم نه؟

arefeh

کاربر ممتاز
سلام خسته نباشید.به نظرتون این جزوه جزییات ارتقا دهنده که واسه استاد سروش نیاست کافیه بخونم؟چون کتابشو نگرفتم:(یه سوال دیگه من از مرداد شروع کردم الان طبق سیلابس مرکز برنامه آزمون سومو تموم کردم اما یه مشکلی پیش اومده که فرصت کافی واسه خوندن ندارم:cry:به نظرتون باقیه برنامه رو تا کی باید تموم کنم؟

عزیزم تا 2-3 هفته از بقیه بچه ها جلوتری...پس سعی کن مشکلت رو زودتر حل کنی....البته ایشالله خیر باشه و شر نباشه....برای کتاب جزئیات ارتقا دهنده اگه بتونی کتابشو بخری بهتره...چون تصاویر رنگی و واضح است و این کتاب امثال میگن مهمتر شده...حالا شاید تو معماری زیاد نه....

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-پل آندرو :اخلاق معماری حکم می‌کند که معمار در خدمت بنایی باشد که می‌سازد.

-از سوى كارشناسان علوم انسانى و روان شناسى براى دستیابىبه آرامش جسمى و روانى آموزه هاى تجربى زیر پیشنهاد شده است:

1. آرام و شمرده سخن بگویید.

2. همیشه پاكیزه باشید و لباس راحت به تن کنید.

3. گشاده رو و خوشخو باشید.

4. آرام و با دید روبه رو (افقى) راهپیمایى كنید.

5. سپاسگزار و خوشبین باشید.

6. همیشه به خود و دیگران احترام بگذارید.

7. طبیعت را دوست بدارید.

8. خود و دیگران را ببخشید و بخشنده باشید.

9. فهرستى از موفقیت هاى خود را همراه و به یاد داشته باشید.

10. براى رسیدن به هدف هاى خود برنامه ریزى كنید.

11. خوراك هاى سالم و میوه تازه بخورید.

12. شیر و آبمیوه طبیعى بنوشید.

13. شادى هاى خود را با دیگران تقسیم كنید.

14. خود و دیگران را دوست داشته باشید.

15. با دوستان خوشرو و بذله گو دوست شوید.

16. لبخند را فراموش نكنی

- مديران اثر بخش در زمان حال زندگي مي كنند اما هميشه به فكر آينده هستند.((ال هيز))

Bionic.arc

عضو جدید
یه سوال...من درک رفتار سازه و سازه در معماری و مبانی سازه رو تموم کردم و جزوه ی 550 ص سروش نیا رم پیدا کردم .واسه ادامه ی راه همین جزوه رو بخونم کافیه؟؟؟ پشیمون نشم که چرا کتاب نخوندم :(

arefeh

کاربر ممتاز
یه سوال...من درک رفتار سازه و سازه در معماری و مبانی سازه رو تموم کردم و جزوه ی 550 ص سروش نیا رم پیدا کردم .واسه ادامه ی راه همین جزوه رو بخونم کافیه؟؟؟ پشیمون نشم که چرا کتاب نخوندم :(

اگه به اون 3 تا کتاب تسلط پیدا کردی و زمان کافی داری و با توجه به اینکه کدوم گرایش میخوای امتحان بدی خوب ضرر نداره کتابهای دیگه رو هم بخونی...

venus.

عضو جدید
بچه ها کتاب اکوستیک قیابکلو منظورش از زمان واخنش چیه؟؟؟؟

یه سوال من منظر اصلا کتاب ندارم کدوم جزوه ها مفیدن جای کتابو میگیره؟؟؟؟؟

بچه ها یه سوال دیگه من کتاب تست ندارم چه کتابی خوبه اونو بخرم؟ یا سوالای ازمونای مرکزو ایوان کافیه؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کتاب اکوستیک قیابکلو منظورش از زمان واخنش چیه؟؟؟؟
واخنش میشه...مدت زمانی ک وقتی منبع صدا قطع میشه تراز فشار صدا 60دسی بل کم بشه
یعنی منبع ک قطع میشه صدا هنوز باشه اما با افت تراز شدت
با صفحه ی 37 مرتبط میشه ک اگه ب وضوح شنیده بشه میشه پژواک...اگه با صدای اصلی قاطی بشه میشه طنین

وضعیت
موضوع بسته شده است.