حتمـــــــــــــــــا تــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــست بزنین...
حتمـــــــــــــــــا تــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــست بزنین...
پستارو خوندم دیدم بحث تست زدنو اینا بود...
بچه ها یه نصیحت از من داشته باشید:
تجربه اش کردم که میگم، به هیچ عنوان تست رو نذارین برای 1 ماه آخروووو اینا...
همین حالا که دارید درساتونو میخونید همون روز بعد از خوندن اون مبحث یا فرداش تستاشو بزنید(یا اگه خواستین میتونین آخر هفترو 1 روز اختصاص بدین به تست که به قولی مرور هم به حساب میاد) مخصوصا اوناییکه بار اولشونه دارن کنکور میدن و خیلی از روشای خوندن واسه ارشدو اینا اطلاع ندارن (من که خودم هنوزم انگار دارم واسه امتحان تشریحیه مدرسه و دانشگاه درس میخونم کلی وقت میذارم مطالبو میجوم

) وقتی تست می زنین 1) دستتون میاد چطوری باید درس بخونین و به چه مطالبی توجه کنین که شاید قبلش بهش بی توجه بودین 2) اون مبحث خیلی خوب ملکه ی ذهنتون میشه و خوب یاد میگیرینش...
اینکارووووووووووووووووووو انجام بدین از من به شما نصیحت...
یه نصیحت دیگه ام دارم که بعدا میگم واسه درس خوندن نیستاااا
این کتاب منظر عصر کنکاش که میگین خوبه این؟
قیمت 14000 تومن
معماری غرب بانی مسعود رو چطور می خونین؟حجم مطالبش بالاس تو حافظه نمیمونهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/frown.gif
من خیلی نخوندمش اما همین جاهایی رو که میخونم اون قسمتایی که مهمه رو زیرش خط میکشم آخه خیلی جاهاش فقط توضیح اضافس که اصلا بدرد نمیخوره پس سریع بخون و زیر مهما خط بکش حتما نباید همش تو ذهنت بمونه یه مقداریشم بمونه خوبه، بعدش دفعه ی دوم که خواستی بخونی فقط زیر اونایی رو که خط کشیدی بخون اینطوری حجم مطالبتم کم میشه و سریع پیش میری و تو ذهنت میمونه
بچه هااااا بنظرتون واسه مروور آسه آسه کنار خووندن برنامه گذاشتن بهتره یا یهو تموم کنمو آخر سر وقت بدارم یا تو هر روز واسه مرور درسای همون روز وقت بدارم؟
خیلی خوبین .مرسی از کمک.
یهو تموم کنین که اصلا!!! آخه مثلا 3 هفته طول میکشه که که کتابو تموم کنی بعد 3 هفته بیای تازه مرور کنی انگار داری از اول میخونی، بعد از 48 ساعت بیشتر مطالب از ذهنت پاک میشه، یه مرور سریع و کلی آخر شب قبل خواب داشت باش،
بعد 24 ساعت بعد ( فک نکن وقتت گرفته میشه اینهمه مرور کنی نه اصلا چون هر بار که مرور میکنی سرعتت خیلی بیشتر از بار قبله)
یک هفته بعد دوباره مرور و 2 هفته بعد و 1 ماه بعد و 2 ماه بعد و 3ماه بعد