مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rojmanesi

عضو جدید
یه سوال...من درک رفتار سازه و سازه در معماری و مبانی سازه رو تموم کردم و جزوه ی 550 ص سروش نیا رم پیدا کردم .واسه ادامه ی راه همین جزوه رو بخونم کافیه؟؟؟ پشیمون نشم که چرا کتاب نخوندم :(

ببخشید مهندس... این جزوه 550ص سروش نیا دیگه از کجا درومد؟؟ جزوه ی چه مبحثی هستش؟؟...:surprised:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال من منظر اصلا کتاب ندارم کدوم جزوه ها مفیدن جای کتابو میگیره؟؟؟؟؟

واسه منظر من شنیدم جزوه بخونیم کافیه کتاب نمی خواد ،من یک سری جزوه دوستام برام اوردن که بخونم ،فک می کنم جزوه لادن اعتضادی هم خوبه میگن

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید مهندس... این جزوه 550ص سروش نیا دیگه از کجا درومد؟؟ جزوه ی چه مبحثی هستش؟؟...:surprised:

550 نیستش نزدیک هزاره. احتمالا اگه 550 صفحه اس مال چندسال پیشه که نخونینش چون کتابای جدیدو نداره

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
واخنش میشه...مدت زمانی ک وقتی منبع صدا قطع میشه تراز فشار صدا 60دسی بل کم بشه
یعنی منبع ک قطع میشه صدا هنوز باشه اما با افت تراز شدت
با صفحه ی 37 مرتبط میشه ک اگه ب وضوح شنیده بشه میشه پژواک...اگه با صدای اصلی قاطی بشه میشه طنین
خیلی عالی
فقط منم با اجازه یه چیز اضافه کنم. نه حتما قاطی بلکه باید موجش سازنده باشه نه مخرب. یعنی اگه باعث قوی تر شدن صدا بشه میشه طنین

مهسا 67

عضو جدید
فکر کنم منظورشون سید جواد طباطبایی بوده ایستایی ... مثل این که خیلی از روی کارای استاد سروشنیا کپ زده برا همین این لقب رو گرفته...

دقیقا منم همینجوری فک میکنم. نه بگو نگیره بدرد نمیخوره. من تابستون کلاسشو میرفتم جلسه سوم کنسل کردم. کپ که مال یه دیقشه بگو خود طوطی. ولی برعکس سروشنیا که همه چی رو اصولی و پایه ای چیزفهمت میکنه این یکی همش میگه حفظ کنین. نگیرش اصن خوب نیس

قسمت اول سری دوم تست درک

البته من با همه نظر آنیتا جون موافق نیستم و درواقع مزایا و معایبی داره. مزیتش اینه که چون کپیش خیلی شیک و مو به مو هستش پس می تونه جایگزین بشه. چون کپیه دلیلشو نمی دونه و نمیتونه سوالاتو جواب بده که خب تو که کلاس نمی خوای بری جزوس دیگه. بدیشم اینه که چون روند copification حداقل یه ترم وقت میبره جزوهه آپدیت نیستش. با یه مثال روشنت کنم. سروش نیا مث kitkat طباطبایی مث تک تک مینو که کپی همونه ولی کیفیتش زمین تا آسمون......

شناسایی درسته احتمالا

باز خوش به حال تو که جلسه سوم فهمیدی. من قبل ز اینکه با اصل کاری آشنا بشم دو سال پیش گول تبلیغات یه موسسه گندو خوردم رفتم کلاسش تا تهش رفتم به امید اینکه شاید جلسه بعد یه چیزی دستگیرم بشه. اما نشد که نشد. تفاوتشون از اینجا بگم تا کجاست........

دوستای خوبم واقعا ممنونم از راهنماییاتون. پس بگم نگیرتش. توصیه ای ندارین تا پسر خاله م میتونه جزوه بگیره که بگم کدوما رو بگیره؟ من خیلی بی تجربه م به هیشکی دسترسی ندارم:(

n.b1987

عضو جدید
قسمت اول سری دوم تست درک

البته من با همه نظر آنیتا جون موافق نیستم و درواقع مزایا و معایبی داره. مزیتش اینه که چون کپیش خیلی شیک و مو به مو هستش پس می تونه جایگزین بشه. چون کپیه دلیلشو نمی دونه و نمیتونه سوالاتو جواب بده که خب تو که کلاس نمی خوای بری جزوس دیگه. بدیشم اینه که چون روند copification حداقل یه ترم وقت میبره جزوهه آپدیت نیستش. با یه مثال روشنت کنم. سروش نیا مث kitkat طباطبایی مث تک تک مینو که کپی همونه ولی کیفیتش زمین تا آسمون......

شناسایی درسته احتمالا

باز خوش به حال تو که جلسه سوم فهمیدی. من قبل ز اینکه با اصل کاری آشنا بشم دو سال پیش گول تبلیغات یه موسسه گندو خوردم رفتم کلاسش تا تهش رفتم به امید اینکه شاید جلسه بعد یه چیزی دستگیرم بشه. اما نشد که نشد. تفاوتشون از اینجا بگم تا کجاست........

سلام سارای گللللللللم
ساراجون من چند وقت پیش راجبه درک صحبت کرده بودم که طباطبایی کلاس درک هم گذاشته
که مسئول اموزشگاه گفت مث عسگری نیست که این همه جزوه حفظی بگه فقط تحلیل کردنو یاد می ده جزوه اشم فقط نمونه سوال سایه است بقیه تحلیله که سر کلاس هم هست-تو اینجایی که من هستم میخواد تو 5 روز از صبح تا شب بیاد و400بگیره-حالا من چه کنم ؟کلاس درکش چه جوریه؟؟

ویکی دیگه در مورد احسان باقری ...که می گن100 زده.اون چه جوریه؟؟سحرجون گفته بودیکم صبر کنین جزوه اشو میاره اگه درست متوجه شده باشم؟؟
راستش من خرپا و نمودار هارو می لنگم..واسه نمودارها این 90 تا تیر جزوه استادسروش نصفه و نیمه است میتونی حل شده کاملشو بزاری برامون؟
مثب اینکه حل نمودارهاش یه سری نکته تستی داره که سری میشه زد تستو که استاد گفتن؟ازمون جمعه ای که میاد خرپا ونمودار داره مقدوره برات یه جوری یه چیزی بزاری یا بگی واسه این موججل من ..اگه نه غمی نیست گلم یه نیری زدم تو تاریکی JUST...
بازم ممنوننننن :w27:

معمارباشی

عضو جدید
دوستای خوبم واقعا ممنونم از راهنماییاتون. پس بگم نگیرتش. توصیه ای ندارین تا پسر خاله م میتونه جزوه بگیره که بگم کدوما رو بگیره؟ من خیلی بی تجربه م به هیشکی دسترسی ندارم:(
مهسا اگه به جزوه سروشنیا دست رسی نداری ... همین جزوه mr. cop رو بگیر ... از هیچی خیلی بهتره !!!

neda69

عضو جدید
سروش نیا

سروش نیا

بچه ها قضیه این جزوه 550 صفحه ای استاد سروش نیا چیه ؟؟؟؟؟از کجا میتونم گیرش بیارم >>>>>

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سارای گللللللللم
ساراجون من چند وقت پیش راجبه درک صحبت کرده بودم که طباطبایی کلاس درک هم گذاشته
که مسئول اموزشگاه گفت مث عسگری نیست که این همه جزوه حفظی بگه فقط تحلیل کردنو یاد می ده جزوه اشم فقط نمونه سوال سایه است بقیه تحلیله که سر کلاس هم هست-تو اینجایی که من هستم میخواد تو 5 روز از صبح تا شب بیاد و400بگیره-حالا من چه کنم ؟کلاس درکش چه جوریه؟؟

ویکی دیگه در مورد احسان باقری ...که می گن100 زده.اون چه جوریه؟؟سحرجون گفته بودیکم صبر کنین جزوه اشو میاره اگه درست متوجه شده باشم؟؟
راستش من خرپا و نمودار هارو می لنگم..واسه نمودارها این 90 تا تیر جزوه استادسروش نصفه و نیمه است میتونی حل شده کاملشو بزاری برامون؟
مثب اینکه حل نمودارهاش یه سری نکته تستی داره که سری میشه زد تستو که استاد گفتن؟ازمون جمعه ای که میاد خرپا ونمودار داره مقدوره برات یه جوری یه چیزی بزاری یا بگی واسه این موججل من ..اگه نه غمی نیست گلم یه نیری زدم تو تاریکی JUST...
بازم ممنوننننن :w27:

سلام گلم
واقعا اینجوری راجب عسکری حرف زدن نامردیه. خیلی عسکری کارش درسته
من جزوه باقری رو پیگیری کردم گفتن تا چن روز دیگه آماده میشه
عزیز دلم نمودارا که سی دی کاملشو اول تابستون گزاشته بودم همینجا که اون تو جواب همش هس

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهسا اگه به جزوه سروشنیا دست رسی نداری ... همین جزوه mr. cop رو بگیر ... از هیچی خیلی بهتره !!!
مهسا گلی معمار باشی جونم راس میگه بالاخره تک تک مینو هم (نه این مینو) اون مینو :biggrin: آدمو سیر میکنه دیگه. یه کار دیگه هم میتونی بکنی. برا قسمتای محاسباتی جزوه دکتر فیروزی عزیز و بزگوار که خودم تو همین باشگاه آپلودش کردمو بخونی خوبه. از نظر جزوه بودن بهترین جزوس (به نظر من)

n.b1987

عضو جدید
سلام گلم
واقعا اینجوری راجب عسکری حرف زدن نامردیه. خیلی عسکری کارش درسته
من جزوه باقری رو پیگیری کردم گفتن تا چن روز دیگه آماده میشه
عزیز دلم نمودارا که سی دی کاملشو اول تابستون گزاشته بودم همینجا که اون تو جواب همش هس

ای داد
من نقل قول کردم از مسئول آموزشگاه سحرجون
جزوه علی عسگری که خیلی جامع و شامله بابا

نمودارا از رو من خواستم بگیرم از سی دی invalid بود آخه

farzad_fkm

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان برا دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد 93
فقط این سه کتاب را بخونید اینم ویرایش جدید هر سه کتاب که برا سال 92 است
1- سبک شناسی معماری ایران (تالیف:دکتر محمد کریم پیرنیا ، تدوین دکتر غلامحسین معماریان چاپ سیزدهم تابستان 1392 )
2- آشنایی با معماری جهان (تالیف: دکتر محمد ابراهیم زارعی چاپ سیزدهم تابستان 1392 )
3- معماری غرب ریشه ها و مفاهیم ( تالیف : امیر بانی مسعود چاپ پنجم تابستان 1392 )

پیوست ها

• 123.jpg
    123.jpg
    46.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

rojmanesi

عضو جدید
550 نیستش نزدیک هزاره. احتمالا اگه 550 صفحه اس مال چندسال پیشه که نخونینش چون کتابای جدیدو نداره

ما شهرستانیا غیر جزوات موجود در باشگاه که شما و دوستان زحمتشو کشیدید و کتابهای انتشار یافتش(مال سروش نیارو میگم) هیچ چیز دیگری در بسات نداریم...چه برسه به جزوه نزدیک 1000صفحه ای ایشان....:D.....
از بس عدالت فرهنگی در این جامعه فکو فراوونه....:razz::mad::w05::w06::w06::w09:

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما شهرستانیا غیر جزوات موجود در باشگاه که شما و دوستان زحمتشو کشیدید و کتابهای انتشار یافتش(مال سروش نیارو میگم) هیچ چیز دیگری در بسات نداریم...چه برسه به جزوه نزدیک 1000صفحه ای ایشان....:D.....
به نطر من منابع اصلی بخونین کافیه.اتفاقا خیلیا به امید اینکه جزوه معجزه میکنه گول میخورن

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان برا دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد 93
فقط این سه کتاب را بخونید اینم ویرایش جدید هر سه کتاب که برا سال 92 است
1- سبک شناسی معماری ایران (تالیف:دکتر محمد کریم پیرنیا ، تدوین دکتر غلامحسین معماریان چاپ سیزدهم تابستان 1392 )
2- آشنایی با معماری جهان (تالیف: دکتر محمد ابراهیم زارعی چاپ سیزدهم تابستان 1392 )
3- معماری غرب ریشه ها و مفاهیم ( تالیف : امیر بانی مسعود چاپ پنجم تابستان 1392 )

مطمئنی کافیه ؟ میشه جزوه مونا قابوسی رو فقط خوند . کلا میخوام 30 40 درصد فقط تاریخ و مبانی نظری رو بزنم ..

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها یه آمار بدین ببینم که تا کجا پیش رفتین.بلکه یه تلنگری شد برا ما تنبلا:cry:

عزیزم به کسی نیگاه نکن کار خودتو بکن...فقط بخون همین...الان امضا منو میبینی کلی دپرس ممکنه بشی درصورتی ک از حال من ک خبر نداری ک از این هفته زمانم نصف بود نصف تر هم میشه و میره واسه خوندن نظام...پس ببین خودت تا کجا پیش رفتی:)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عدالت فرهنگی:biggrin: بابا بیخیال ثابت کنید که میشه بدونه جزوه هم رتبه های خوب آورد البته منکر کمک های دوستان هم نباشید خدایی باشگاه مهندسان جایه خوبیه جزوات زیادی هم بچه ها گذاشتن.......

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به خدا این قدر که به فکر این جزوه و اون کتاب و ... اینهایم اگه هر کی هر چی داره درست بخونه، باور کنید قبولیم خدا را شکر بچه ها اینجا خلاصه همه چیز گذاشتن و جزوه ها جور با جور گذاشتن و این قدر بزرگوارند که دیگه نیازی نیست به این حرفا ،والا من یکی چند تا کتاب بیشتر ندارم همونا را میخوام بخونم با جزوه ها ی که بچه ها لطفش کردن ولی با یک دنیا امیدو توکل میرم سر جلسه بقیه اش باشه دست اون بالایی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
این جزوه هایی رو که دوستات براتون آوردن و میگن خوبه، جزوه ی کدوم استاداس؟

یکی شون مال غزاله روحانی بود بقیه را الان یادم نیست ،غزاله روحانی هم یکی از ارشدامون توی لیست درسهایی که برا ارشد بخونیم نوشته بود برامون واین جزوه لادن اعتضادی هم بچه ها باشگاه میگن خوبه من هم یک چند تا صفحه از کتابش یا جزوه اش یادم نیست دقیق دانلود کرده بودم اونا را هم برا احتیاط میخونم
ولی در کل برا درک میگن جزوه خوندن کافیه

مرسی من خودم جزوه ی لادن اعتضادی رو دارم، میدونی آخه پارسال کتاب نعیما با پارادیمو خوندم هیچ فایده ای نداشت :surprised:

والا من کتاب نعیمابا پارادیمو ندارم و فک کنم ندیده باشم در کل من که جزوه میخونم وقتی هم میشینم تست بزنم با وجودی که منظر خلیی کم خوندم ولی بد هم نیست اوضاع ام در کل با وجودی که خیلی کم خودنم و تازه شروع کردم ولی خدا را شکر راضی ام

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mon-@-rchitect

عضو جدید
بچه ها واسه تاریخ هر فصلی که میخونیدو تست میزنید یا کل کتابو میخونید اخر سر تست میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟
الان من چند فصلی که خوندمو دارم مرور میکنم بعدتستایی که دارم خیلی در همه نمیدونم باید چکار کنم یه راهنمایی میکنید؟
مرسی

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بچه ها واسه تاریخ هر فصلی که میخونیدو تست میزنید یا کل کتابو میخونید اخر سر تست میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟
الان من چند فصلی که خوندمو دارم مرور میکنم بعدتستایی که دارم خیلی در همه نمیدونم باید چکار کنم یه راهنمایی میکنید؟
مرسی
من یه کتاب تست گرفتم واسه تاریخ.
انتشارات مرکز معماری. مهگل مرتهب و مانا قابوسی و یه نفر دیگه جمع آوریش کردن.
فصل به فصل تستاش جداس. هر فصل رو که میخونم مرور میکنم آخر سر تستاشو میزنم. هم میفهمم خوب خوندم یا نه. و هم مطالب و نکات تست ها رو اضافه میکنم به نکاتی که خوندم. کنار جزوم. حالا هایلایتم کنین همونه.
اما یه نکته راجب تست بگم. به نظرم اینکه میگن تستا حالت کلی داره و همه مطالب رو لازم نیست بخونیم اصلاً حرف درستی نیست.:razz: از جزئیات زیاد سوال میاد. باید کامل خوند.

آخرین ویرایش:

shahmirzadi

عضو جدید
بچه ها من ازمون امروزه مرکزو خیلی بددادم.یه قسمتی از سرفصلا رو که نرسیده بودم و یقسه اش هم واسم اشنا بودن یعنی تویاد اوری مشکل داشتم.و اگه یادم میومد تازه میفهمیدم که آیا روش خوندنم درسته یا نه.
به علاوه احساس میکنم خیلی دارم سخت میگیرم.و فک میکنم احتیاج دارم بعد از هر مبحث واسش تست بزنمو کار کنم تا بفهمم خوب خونده شده یا نه.
شما پیشناهادی ندارین واسم؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی
شما این دوتا کتاب ساختمانهای بلند گلابچی چطوری میخونین هر کدوم 800 ص هستش :surprised:
سلام
نمیخووونییییم:)
ب جاش اون جزوه هایی ک بچه ها گذاشتنو میخوونییم
چووون...... وقت طلاس.... ب مرور نمیرسیم:smile:

جزوه اش تازه گذاشتن؟ کجاست ؟
همون ک چند ماه پیش بچه ها گذاشتن
یا ب اسم high rise building

آخرین ویرایش توسط مدیر:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فر یعنی نور هنگم یعنی عزم رو جزم کردن بیاین عزم خودمون جزم کنیم واسه رفتن به سوی نور....(قربون دل نازکت شم عیب نداره ما شهرستانیا یارانمونو قطع نکن جزوه نمیخوایم:eek:........فورمول نور چی بود؟؟؟؟؟؟تو قیابک نبود

بچه ها یه آمار بدین ببینم که تا کجا پیش رفتین.بلکه یه تلنگری شد برا ما تنبلا:cry:
من که هنوز نرسیدم یه دونه کتابم تموم کنم..........از هرکتابی یه مقدارشو خوندم و خیلیام هنوز لاشونو وا مکردم

سلام به همگی
شما این دوتا کتاب ساختمانهای بلند گلابچی چطوری میخونین هر کدوم 800 ص هستش :surprised:
عزیز دلم من سفیده رو دارم(هنوز تو حفط کردن اسمش مشکل دارم چه برسه به مطالب) والا اونجوری که دیدم فقط فصل 2 و 3 مهمه که تو یه روز ضریه میشه البته جناب سروش نیا فرمودن فصل 3 رو بخونین ماهم رو حرفشون حرف نمیزنیم:)

shahmirzadi

عضو جدید
من مشورت خاسته بودم .دوستا شما که ماشالا صاحب نظرین، بنظر کم لطف میرسین چرا ! :confused:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مشورت خاسته بودم .دوستا شما که ماشالا صاحب نظرین، بنظر کم لطف میرسین چرا ! :confused:
ببخشید..الان پستتو دیدم
ب قول یکی از دوستان باید از سرفصل ها جلوتر باشیم نه ک طبق اونا پیش بریم
منم خودم مصالحو تاسیسات مکانیکیو نخوندم...اما بحاش خیلی از جزوات فنی رو ک داشتم خوندم
وسواس خیلی خوبه اما باید حواست ب زمان بندیت باشه
تست زدن واسه تثبیت خیلی خوبه اما الان چون زمان تست زدن نیست بهتره زیاد روش تاکید نکنی
یک ماه آخر فقط تست و مرور نکاته
من خودم فعلا فقط زبانو تاریخو تست میزنم اونم نه بلافاصله.... مثلا اگه امروز هند رو خوندم....3 روز بعد تو تایمه استراحتم چندتا تست ازش میزنم...چون تاریخ فراره

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم کتابای معماریه memrise
برای علاقه مندان:D
http://www.memrise.com/courses/english/architecture/

http://www.memrise.com/course/39896/...-for-persians/
این تافله

آباج واسه من کلاس میزاری :w00:(دوستان ببخشید این پستها پاک خواهند شد)..............خب چه جوریاس.........چیکار باید بکنم
وقتی لینکشو زدی...رو دکمه سبزه کلیک کن
بعد رو level هاش برو
بعد planting
11111.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است.