مرگ تدریجی که می گن همینه احتمالا اینجوری که داره پیش میره دعوت بکار پذیرفته شدگان میشه اردیبهشت سال 1400 شمسی![]()
اداره هایی که ساعت کاری مفیدشان در روز به زور یک ساعت هم نمیشه بیشتر از این هم نمیشه انتظار داشت، صبح که میان فقط یه صبحانه نوش جان می کنند و بعدش دیگه مقدمات نماز جماعت و دیگه تمام، نتیجه ش هم این میشه که 2.5 ماهه که میخوان چندتا اسامی رو اعلام کنند اونم نتونستن، فقط تنها چیزی که بلدند اعلام آمارهای آنچنانیه که ما فلان کردیم، آخه وزارتی با این همه دبدبه که نمیتونه این دودوتا چارتا رو تو این مدت انجام بده چه کار دیگه ای بلده انجام بده؟ هر روز هم اعلام میکنند که در عرض نمیدونم چند ساعت به فلان فناوری کاملاً داخلی دست یافتیم، والا خجالت هم خوب چیزیه، از این فعالیت و سرعت عملی که ما دیدیم معلومه بقیه کاراشون به چه صورته، همینه دیگه مملکت هی داره پیشرفت میکنه، به قول آقایون پیشرفت ها و موفقیت ها روزانه شده
با این اوصاف اشتغال به کار پذیرفته شدگان هم باید به سال 92 موکول بشه
اگر میخاستند به شکل عادی و منصفانه نتایج رو اعلام کنند همین یک ساعت کار مفید در روز هم کافی بود.ولی اعمال همه سهمیه ها و پارتی بازی ها قطعا زمان بیشتری میخاد.ضمن اینکه اینها خودشون هم منتظر هستندتا ببینند بحث تحریم نفت به کجا میکشهو اگه این بحث جدی باشه میزان پذیرش رو تا حد خیلی خیلی خیلی خیلی زیادی بیارند پایین.اداره هایی که ساعت کاری مفیدشان در روز به زور یک ساعت هم نمیشه بیشتر از این هم نمیشه انتظار داشت، صبح که میان فقط یه صبحانه نوش جان می کنند و بعدش دیگه مقدمات نماز جماعت و دیگه تمام، نتیجه ش هم این میشه که 2.5 ماهه که میخوان چندتا اسامی رو اعلام کنند اونم نتونستن، فقط تنها چیزی که بلدند اعلام آمارهای آنچنانیه که ما فلان کردیم، آخه وزارتی با این همه دبدبه که نمیتونه این دودوتا چارتا رو تو این مدت انجام بده چه کار دیگه ای بلده انجام بده؟ هر روز هم اعلام میکنند که در عرض نمیدونم چند ساعت به فلان فناوری کاملاً داخلی دست یافتیم، والا خجالت هم خوب چیزیه، از این فعالیت و سرعت عملی که ما دیدیم معلومه بقیه کاراشون به چه صورته، همینه دیگه مملکت هی داره پیشرفت میکنه، به قول آقایون پیشرفت ها و موفقیت ها روزانه شدهبا این اوصاف اشتغال به کار پذیرفته شدگان هم باید به سال 92 موکول بشه
در کل با این وضع اقتصاد و تحریم زیاد به نفت امیدوار نباشیدشاید اگه همون مرحله اول رد میشدیم بهتر بود و اینقدر الاف نمیشدیم.
شرکت نفت و گاز پارس زیر مجمعه شرکت نفته نه پالایش و پخش چون منم واسه نفت و گاز پارس مصاحبه دادمآره مطمئنم واسه خودمم جالب بود نمیدونم حالا چی میشه نتایج من با نفت و گاز پارس می یاد یعنی با جایی که مصاحبه دادم یا اینکه جور دیگه ای هست.
فکر کنم منتظر هستن تا ببینن این جریان تحریم نفت چی میشه! اگه تحریم کنن خود اونایی که الان شاغل هستن باید برگردن برن خونه هاشون! ما اگه بریم باید یه پولی دستی کمک کنیم به شرکت نفت اونوقت!
والا اگه دروغ می گم شما بزن پس کله ام
دقیقا داشتم الان به همین موضوع فکر میکردم
خوشبحال شما نفتی ها که تاریخ اعلام نتایجی دستتون هست که روش هی بحث کنید ما پخش و پالایش ها که واسه بعضی ها دعوت نامه گزینش زدن و شاید همینا قبول شدن و واسه من و تعدادی ازدوستان نزدن و اصلا معلوم نیست تکلیف ما چی میشه و از طرفی هم اصلا تاریخی واسه اعلان نتایج نزدن چی باید بگیم همینطور موندیم و هیچ حرفی نمیزنیم.
شماها که حس شایعه پراکنی تون حرف نداره....یه تاریخ واسه خودتون شایعه کنین مثلا 15 بهمن بعد وایسین سرش بحث کردن که بیکار نباشین....
پذیرش ربطی به تحریم نداره...اون دوستیم که گفتن دارن واسه تحقیقات پرونده ها رو اماده میکنن اینجوری نیست و تا قبل از اعلام نتایج هیچ گزینشی برای نفت انجام نمیشه و طبق برنامه کاری شرکت نفت بعد از اعلام نتایج مصاحبه علمی و آزمون کتبی تحقیقات محلی واسه قبول شده ها صورت میگیره....اگه کسی مشکلی داشته باشه تو تحقیقات محلی ممکنه واسه گزینش حضوری دعوت بشه (دقیقا پروسه استخدام گاز)در غیر اینصورت بعد از طب صنعتی مرحله پیمانی استخدام به مدت 2 سال شروع میشه و بعد از 2 سال روی افراد شناخت پیدا میکنند و اونایی که مشکل داشتن حذف میشن........
دست شما درد نکنه یعنی همه ی ما که رفتیم گزینش پالایش و پخش ،توی تحقیقات مشکل داشتیم!شماها که حس شایعه پراکنی تون حرف نداره....یه تاریخ واسه خودتون شایعه کنین مثلا 15 بهمن بعد وایسین سرش بحث کردن که بیکار نباشین....
پذیرش ربطی به تحریم نداره...اون دوستیم که گفتن دارن واسه تحقیقات پرونده ها رو اماده میکنن اینجوری نیست و تا قبل از اعلام نتایج هیچ گزینشی برای نفت انجام نمیشه و طبق برنامه کاری شرکت نفت بعد از اعلام نتایج مصاحبه علمی و آزمون کتبی تحقیقات محلی واسه قبول شده ها صورت میگیره....اگه کسی مشکلی داشته باشه تو تحقیقات محلی ممکنه واسه گزینش حضوری دعوت بشه (دقیقا پروسه استخدام گاز)در غیر اینصورت بعد از طب صنعتی مرحله پیمانی استخدام به مدت 2 سال شروع میشه و بعد از 2 سال روی افراد شناخت پیدا میکنند و اونایی که مشکل داشتن حذف میشن........
دست شما درد نکنه یعنی همه ی ما که رفتیم گزینش پالایش و پخش ،توی تحقیقات مشکل داشتیم!
دست شما درد نکنه یعنی همه ی ما که رفتیم گزینش پالایش و پخش ،توی تحقیقات مشکل داشتیم!
سلام داداشبا من تماس گرفتن و پرسیدن معدلم چنده اخه تو مدرکم ذکر نشده .پرسیدن که ایا معدلم بالای 15 هست که گفتم اره و گفتن اسم شما رو جزو قبول شدگان اعلام میکنیم و وقتی برای تشریفات اومدی مدرک مربوط به معدلت رو هم بیار .کسی میدونه تشریفات چیه؟
ایولدست شما درد نکنه یعنی همه ی ما که رفتیم گزینش پالایش و پخش ،توی تحقیقات مشکل داشتیم!
فرش قرمز و عکاس و مصاحبه گر و ماشیین مدل بالابا من تماس گرفتن و پرسیدن معدلم چنده اخه تو مدرکم ذکر نشده .پرسیدن که ایا معدلم بالای 15 هست که گفتم اره و گفتن اسم شما رو جزو قبول شدگان اعلام میکنیم و وقتی برای تشریفات اومدی مدرک مربوط به معدلت رو هم بیار .کسی میدونه تشریفات چیه؟
با من تماس گرفتن و پرسیدن معدلم چنده اخه تو مدرکم ذکر نشده .پرسیدن که ایا معدلم بالای 15 هست که گفتم اره و گفتن اسم شما رو جزو قبول شدگان اعلام میکنیم و وقتی برای تشریفات اومدی مدرک مربوط به معدلت رو هم بیار .کسی میدونه تشریفات چیه؟
من يه سوال دارم: اگه مي خواستين واسه ارشد تغيير رشته بديد .چه رشته اي رو انتخاب مي كردين؟؟؟با توجه به بازار كار
عزیزجان این تاپیک برای مطرح کردن این سوال مناسب نیست
ولی من یه توصیه ی دوستانه بهت میکنم که اصلا تغییر رشته نده
من این کار را کردم خیلی اذیت شدم
از اون گذشته رشته ی برق رشته ی خیلی خوبی برای خواسته یتان است