سلام
1- قسمت یک خیلی برا من جالب بود.

و این نشون دهنده اینه که، با اینکه چندین وقته دارید کار میکنید باز هم نتونستید اطلاعات دقیق کسب کنید. نفت و گاز هیچ فرقی نداردند!!!! البته برا بقال سر کوچه شاید اما برا ماها نه!! اثبات میکنم

2- به احتمال زیاد شرکت گاز دوباره یه دوره آموزشی میزاره که یا تو دانشگاه صنعتی اصفهانه که خبر دارم طرز آموزششون برا شرکت گاز خیلی توپه (با مسئول اموزشش رفیقم

) و یا محمود آباد شمال

که اونم یه جاییه که همه نفتی ها در به در دنبالش میگرند برند اونجا خوش بگزرونند و خلاصه اینکه اگه آموزش هم داشته باشه عشق و حاله نه مثل آموزش های به درد نخور ره آوران

فقط میمونه حقوق آموزش که من اطلاعی ندارم

3-عدم اطلاع رسانی که معلومه میخواند شر نشه و هر روز هر روز آویزون دفترشاون نشیم

اما من دلیل نگرانی و استرس را نمیدونم چیه

حالا شما اگه تو pogc هم بمونی یه روز تو فاز الف هستی کارش تموم میشه میری تو فاز ب اینا که دیگه استرس نداره یا بچه های عملیات که همین الانشم هر روز تو یه قسمتند استرس مال زمانی بود که آزمون تمام شده بود و خبرتون نمی کردند یا زمان ماهشهر که از شرایط مطلع نبودید یا میترسیدید که استخدامتون نکنند. حالا که دیگه شرایط مطلعید

کلا بهتون بگم من چون پدر خودم نفتی بود و برادرام هم نفتی هستند میدونم که از این چیزا زیاد تو نفت پیش میاد پس اگه بخواید با هر تغییر کوچیک عزا عمومی اعلام کنید

تا پنج شش سال دیگه دوم نمیارید(زبونم لال) کلا توصیه میکنم خودتون را به تغییرات عادت بدید که زیاد اتفاق خواهد افتاد. تغییرات در نفت مسئله ای طبیعی و گاها خوبه و باعث پیشرفت میشه
در کل میخوام بگم اینقدر ها که شما دارید خودتون را قیمه قلوه میکنید خبری نیست به چند علت
1-spgc داره 45 تا 55 درصد گاز مملکت را تامین میکنه و کلی استراتژیکه (تو دوره پدافند غیر عامل هم مقداری توضیح داد) برا همین خصوصی کردنش چیز خیلی خیلی بعیدیه. ضمن اینکه اگه یادتون باشه مهندس سوری کلی در مورد درآمد عسلویه تو جلسات جدید الورود ها توضیح داد

که طبیعتا منبع تولید این درآمد spgc هست (pogc که فقط مصرف کننده پوله و تا به درآمد زایی رسید میدش به spgc

) البته من اون صورت جلسه را هم خوندم، ولی از این بخشنامه ها تو نفت زیاده(بخشنامه هایی که نوشته می شه ولی خونده نمی شه). ضمن اینکه معلوم نیست فردا که دولت عوض شد دوتا آدم با حال نشنند و یه جلسه تشکیل بدند که pogc خصوصی بشه. کسی میتونه با این سابقه درخشان مملکت ما این احتمال را رد کنه

با این حال تو بدترین حالت اگر هم خصوصی بخواد بشه اگه فراموش نکرده باشد تو دوره های ماهشر ا استاد آقایار گفت و خیلی از دوستایی که تو شرکت ها و پترو شیمی توابع نفت که خصوصی شدند تایید کردند. که چون چندین سال سهم بازنشتگی تون(همون چیزی که تو کسورات فیش حقوقیتون هست) به حساب صندوق نفت ریخته شده. پس نمیتونند بیمتون را تامین اجتماعی کنند.

و نمیتونند خصوصیتون کنند(علی رغم اینکه تو قرار داد هاتون هم قید شده که "اگه خواستیم خصوصیتون کنیم حق اعتراض ندارید") برا اون دوستایی که قبلا تو پتروشیمی هایی که خصوصی شده بودند و یا شرکت هایی دیگه توابع نفت که این اتفاق براشون افتاده شرط کردند تا 5 سال فرصت دارید که شرکتی دیگه پیدا کنید که اونجا برید (تو این 5 سال هم حقوق نفت میگیرید) در غیر این صورت با لحاظ شرایط خاص استعفا داده و خصوصی میشید. خلاصه اینکه اگه بخواند خصوصیش کنند
اولا چندین سال طول میکشه که ما رسمی شدیم (همین الان چند تا پتروشیمی عسلویه را چندین ساله میخواند خصوصی کنند و نمیشه چون دولت خودش شدیدا به پول نیاز داره)
ثانیا اون شرکت را موظف میکنند که با شما مطابق قوانین نفت رفتار کنه(همون طور که برا بقیه کردند) البته نه برا همه قوانین اما مثلا امنیت شغلیتون را تضمین کنه و حقوقتون را کم نمی کنه مثل پالایشگاه اصفهان که خصوصی شده
ثالثا فرصت میدند که اگه خواستید برید توابع دیگه از نفت
با این حال باز هم تاکید میکنم احتمال خصوصی شدنش خیلی خیلی کمه چون شرکت هایی به درد نخور تر از اینا میخواستند خصوصی کنند و هنوز نشده
2- یک از دوستان من چند تا از رفیقاش spgc داره (خیلی هم باهاشون شیش دونگه طوری که شبا میره کمپ اونا میخوابه) میگفت فیش حقوقیشون را دیده و
حتی اسم آیتماشون هم با ما فرق نمی کرده چه برسه به مقدارش و در کل بگم حقوقتون (البته به جز آموزشی که نمیدونم) هیچ فرقی نمی کنه که طبیعی هم هست چون آیتم ها را وزارت نفت معیین می کنه و کاری به شرکت گاز یا نفت یا پتروشیمی نداره
در کل میخوام بگم بین pogc و spgc از نظر حقوقی و امنیت شغلی هیچ فرقی نیستالبته نوع کار و شرایط کمپ و... فرق میکنه ضمنا به اونا سه ماه یه بار یه بیس پاداش تولید میدند و جشن و امکانات دیگشون را هم که خودتون تو شرینو دیدید
توصیه میکنم از اینکه مدام خودتون را ذیت کنید و به شایعات دامن بزنید و آرامش خودتون را الکی الکی به مخاطره بندازید بگردید یه کار به درد بخور بکنید مثلا پروژه تحقیقاتی یا ... و خدتون با جستوجو تو ضعف های طرح ها یه پروژه تعریف کنید و انجام بدید (کسی تو pogc کار دستتون نمیده) و از این حرفایی که آدما یاد زنهای بی کار که مدام تو خونه دور هم میشینند و سبزی پاک میکنند و شایعه درست مکنند میندازه دست بردارید (البته این قسمت آخرش خطاب به خودم بود لطفا کسی به خودش نگیره)
جالب اینکه یکی از رفقا چند روز پیش مثلا از طرف spgc برام پیامک داده ورودتان را به spgc تبریک میگم. جوابش دادم آدم ناشی حداقل کاری میکردی شماره تلفنت نیفته
ببخشید طولانی شد