سلام به همه
من چند تا سوال دارم امیدوارم اینجا کسی بتونه جوابمو بده

اول اینکه:ی بامبو ای دارم که تقریبا سه ماهی هست که ساقه هاش زرد شده وقتی بهش دست میزنی انگار ساقه هاش خشک و چوبی شده نمیدونم باید چیکارش کنم

حسن یوسفم هم همیشه برگهاش حالت پژمرده و افتاده داره جلوی نور میزارم خوب میشه اما بعد مدتی دوباره برگهاش میوفته
و در اخر میخواستم بدونم چطوری میشه خرمالو قلمه زد

ببخشید اگه با سوالام خسته شدید
سلام بر شما...

يك ساعت برات نوشتم كامپيوترم ريست كرد....
اول : بامبوت رو با دقت نگاه كن ببين براي ريشه هاش مشكلي پيش نيومده ..اول حسابي ريشه ها رو بشورشون بعد بررسي كن اگه پوسيدگي ريشه داره ..ريشه هاي پوسيده رو ببر و جدا كن ..بعد كه خواستي دوباره بذاري تو ظرفش آب ظرف رو هم تعويض كن و يه مقدار پودر قارچ كش به آبش اضافه كن ..هر روز هم روي شاخه هاش رو اسپري كن ...ايشالا دوباره سرحال ميشه..اگر هم ديدي شاخه هاي خشك داره اونا رو هم دلت نسوزه حذفشون كن تا دوباره گياهت جون بگيره...
دوم : همونطور كه افشين خان فرمودند حسن يوسف به نور خيلي حساسه ...گياهت رو بايد يه جاي خيلي پرنور اما دور از نور مستقيم آفتاب قرار بدي ...
آبدهي گياهت بايد دقيق باشه سعي كنه هرموقع خاكش خشك شد بهش آب بدي اين روش براي كليه گياهان مناسبه البته بغير از گياهان باتلاقي و آبدوست...
خاك گياهت رو بررسي كن ببين آفتي نداره ؟ روي شاخه هاش حشرات پنبه اي شكل نيست؟ اگه بود كه بيا بگو كه بهت بگم چيكار كني...
با يه وسيله تيز خاك گلدونت رو كمي خراش بده تا هوادهي خاك بهتر بشه...البته مواظب باش به ريشه هاي سطحي آسيبي نرسوني ..
برگهاي خشكيده و پژمرده رو خودت زودتر جدا كن كه گياه تقويت بشه...و نيروش رو كمتر تلف كنه...
اگر ديدي ديگه گياهت در حال نابوديه...زودتر چندتا از بهترين شاخه ها رو جدا كن و قلمه بزن تا ديرنشده...
سوم : براي خرمالو هم بهترين روش تكثير پيوند هست اما اگه ميخواي قلمه بزني بايد از سرشاخه هاي يكساله و از قسمت مياني شاخه كه حداقل سه جوانه و حداكثر 5 جوانه داشته باشه انتخاب كني.
خواهششش..نه خسته نشدم ...شادباشي عزيز...