در تالار عمران، بخش آب مطلب مفیدی در مورد مهندسی رودخونه گذاشته شده بود که پدیده های مهندسی رودخونه رو به صورت ساده و با تصویر مناسب توضیح داده بود .
عنوان: اشنایی با مهندسی رودخانه- جلد اول- شناخت رودخانه-نشریه شماره1- دفتر حفاظت و مهندسی رودخانه و کنترل سیلاب
دنبال جلدهای بعدی این نشریه یا حداقل دنبال کتابی با همین سبک هستم . لطفا راهنماییم کنید.![]()
من درمورد مهندسی رودخانه و خصوصا مطالب زیر سوال دارم. لطفا هرکدوم از دوستان که جواب سوالات زیر رو می دونن راهنماییم کنن.
1- در خم رودخانه چه موقع جریان ثانویه یک سلولی و چه موقع جریان ثانویه دو سلولی تشکیل می شه؟
2- با توجه به اینکه سطح آب در دیواره خارجی بالاتر از سطح آب در دیواره داخلی است. چرا جهت هردو سلول از سمت دیواره است؟دراین صورت سطح آب هم درمورد دیواره داخلی و هم درمورد دیواره خارجی از سطح آب در محور بیشتر است.( این حالت توی همه عکس هایی که جریان ثانویه دوسلولی کشیده شده نشون داده شده)
3- همیشه در طول یک قوس سطح آب در قوس خارجی بیش از قوس داخلی است یا این روند در طول قوس تغییر می کند؟
ممنون می شم اگر یکی از دوستان آشنا به این موضوع جواب سوالاتم روبده.
در تالار عمران، بخش آب مطلب مفیدی در مورد مهندسی رودخونه گذاشته شده بود که پدیده های مهندسی رودخونه رو به صورت ساده و با تصویر مناسب توضیح داده بود .
عنوان: اشنایی با مهندسی رودخانه- جلد اول- شناخت رودخانه-نشریه شماره1- دفتر حفاظت و مهندسی رودخانه و کنترل سیلاب
دنبال جلدهای بعدی این نشریه یا حداقل دنبال کتابی با همین سبک هستم . لطفا راهنماییم کنید.![]()
ممنون ...با سلام،
این گیاه از خانواده ی برگ بیدی اه و بهش می گن: گهواره ی موسی!!
به نظر میاد که محل نگهداریش کم نور بوده و آب زیاد هم بهش دادید که رنگ بنفش کمی که داره از دست رفته و برگ ها بزرگ شدن! پس این دو مورد (نور و آب) رو تعدیل کنید! البته به آفتاب مستقیم هم نیاز نداره!
در مورد آماریلیس هم باید بگم که برگ هاش از بالای پیاز سبز می شه و اصلاً ساقه نداره!
در مورد کرم خاکی هم باید بگم که این موجود بسیار سودمنده اگه تو باغچه و یا جایی باشه که به میزان زیادی برگ و غذا براش باشه! ولی تو گلدون چون غذایی کافی وجود نداره کرم خاکی از گیاه درون گلدون تغذیه می کنه! پس بهتره که نباشه!
برای از بین بردن کرم خاکی از سمومی که برای این کار وجود داره می شه استفاده کرد. ولی راه ساده تر تعویض خاک و استفاده از خاک و گلدون ضدعفونی شده س!
ازتون خیلی خیلی ممنونم. ولی من نتونستم دانلودش کنم. وقتی وارد صفحه دانلود می شم .قبلش ازم اکانت می خواد. چی کار باید بکنم؟دوست عزیز یک بخش از کتاب زیر فکر میکنم مشکلتو حل کنه
سلام بچه ها.کسی راهنمای اتوکد که یه جورایی هم بیشتر به درد رشتمون بخوره،داره؟
ممنون میشم.
سلام بچه ها.کسی راهنمای اتوکد که یه جورایی هم بیشتر به درد رشتمون بخوره،داره؟
ممنون میشم.
کتاب خیلی مفیدیه. یه جورایی باید بگم عالیه. ولی جواب سوال های من در مورد جریان ثانویه که توی پست های قبلی ام هم در موردش پرسیدم ،توی این کتاب نبود
.می شه منبعی بهم معرفی کنید که بیشتر روی جریان ثانویه در خم رودخانه ها زوم کرده
باشه؟
دانلود فرهنگ (لغتنامه) تخصصي كوهسار
کاربرد و قابلیتهای نرم افزار:
اين واژه نامه، نرم افزاري قدرتمند در عرصه تخصصي علوم آب و خاك است و در برگيرنده نزديك به 10000 لغت و اصطلاح تخصصي و 54000 لغت عمومي ميباشد(در حال حاضر نسخه 1.5.0). از ويژگيهاي منحصر بفرد اين لغتنامه امكان گشت و گذار در آن بر اساس حروف الفبا، قابليت سوئيچ كردن روي حالت فارسي به انگليسي و انگليسي به فارسي و همچنين امكان درج لغت جديد توسط كاربر است. اين فرهنگ براي رشته هاي آبخيزداري، آبياري، عمران آب، خاكشناسي،جغرافياي طبيعي، هواشناسي، زمين شناسي و ساير علوم مرتبط قابل استفاده است. فرهنگ انگليسي عمومي آن نيز براي بيشتر رشته ها و تخصصهاي مختلف مي تواند مفيد واقع شود.
(حجم نرم افزار : 2.5 مگابایت )
(منبع : ایران هیدرولوژی )
سلام.من لغت نامه رو دانلود کردم.ولی انگاری فایلش ناقصه.جواب نمیده.![]()
با سلام،ممنون ...
تو گلفروشی ها هم به همین اسم گهواره ی موسی میشناسن ؟
چطوری میتونم خاک و ضد عفونی کنم ؟ ( قبلا بهم گفتن با بخار آب . ولی کاره سختیه )
سلام.من دوباره نصبش کردم ولی بازم همون پیغامو میده.ویندوز سیستمم سونه.ممکنه مشکل از ویندوز باشه؟
سلام
دوباره دانلود کردینش ؟
بله دوباره دانلودش کردم.
سلام کسی اسم این درخت رو می دونه؟
سلام این درخت میوه هم داره ؟
گل های شیپوریش اندازه شون چقدری هست ؟
در طول روز همیشه بسته هستن ؟
1- نه میوه نداره
2- این یه عکس نزدیک تر ازش (من خودم این درخت رو ندیدم یکی از دوستام چند تا عکس ازش فرستاده برام)
3- بله فقط شبا باز می شه و دوستم فکر می کنه یه مقدار هم بو داشته باشه.
ما حدس می زنیم لاله عباسی باشه ولی من خودم هنوز مطمئن نیستم.
1- نه میوه نداره
2- این یه عکس نزدیک تر ازش (من خودم این درخت رو ندیدم یکی از دوستام چند تا عکس ازش فرستاده برام)
3- بله فقط شبا باز می شه و دوستم فکر می کنه یه مقدار هم بو داشته باشه.
ما حدس می زنیم لاله عباسی باشه ولی من خودم هنوز مطمئن نیستم.
درسته گلش خیلی شبیه تاتوره هستش ولی برگاش فرق داره
تاتوره هایی که من الان سرچ کردم برگاش این شکلیه این دوستمم گفت میوه نداره. حالا شاید میوه هاش رو تا حالا ندیده یا دقت نکرده نمی دونم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |