مشاوره، پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروزه کودهای خوبی اومده توی بازار که تغذیه درختان رو ساده کرده و تاثیرشون فوق العاده هست

river8

عضو جدید
در تالار عمران، بخش آب مطلب مفیدی در مورد مهندسی رودخونه گذاشته شده بود که پدیده های مهندسی رودخونه رو به صورت ساده و با تصویر مناسب توضیح داده بود .
عنوان: اشنایی با مهندسی رودخانه- جلد اول- شناخت رودخانه-نشریه شماره1- دفتر حفاظت و مهندسی رودخانه و کنترل سیلاب
دنبال جلدهای بعدی این نشریه یا حداقل دنبال کتابی با همین سبک هستم . لطفا راهنماییم کنید. :cry:

Sinai

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
در تالار عمران، بخش آب مطلب مفیدی در مورد مهندسی رودخونه گذاشته شده بود که پدیده های مهندسی رودخونه رو به صورت ساده و با تصویر مناسب توضیح داده بود .
عنوان: اشنایی با مهندسی رودخانه- جلد اول- شناخت رودخانه-نشریه شماره1- دفتر حفاظت و مهندسی رودخانه و کنترل سیلاب
دنبال جلدهای بعدی این نشریه یا حداقل دنبال کتابی با همین سبک هستم . لطفا راهنماییم کنید. :cry:

سلام دوست عزیز سعی میکنم برات پیدا کنم

Sinai

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
:que::que:من درمورد مهندسی رودخانه و خصوصا مطالب زیر سوال دارم. لطفا هرکدوم از دوستان که جواب سوالات زیر رو می دونن راهنماییم کنن.
1- در خم رودخانه چه موقع جریان ثانویه یک سلولی و چه موقع جریان ثانویه دو سلولی تشکیل می شه؟
2- با توجه به اینکه سطح آب در دیواره خارجی بالاتر از سطح آب در دیواره داخلی است. چرا جهت هردو سلول از سمت دیواره است؟دراین صورت سطح آب هم درمورد دیواره داخلی و هم درمورد دیواره خارجی از سطح آب در محور بیشتر است.( این حالت توی همه عکس هایی که جریان ثانویه دوسلولی کشیده شده نشون داده شده)
3- همیشه در طول یک قوس سطح آب در قوس خارجی بیش از قوس داخلی است یا این روند در طول قوس تغییر می کند؟
ممنون می شم اگر یکی از دوستان آشنا به این موضوع جواب سوالاتم روبده.

دوست عزیز یک بخش از کتاب زیر فکر میکنم مشکلتو حل کنه :gol:

oli

عضو جدید
با سلام،
این گیاه از خانواده ی برگ بیدی اه و بهش می گن: گهواره ی موسی!!
به نظر میاد که محل نگهداریش کم نور بوده و آب زیاد هم بهش دادید که رنگ بنفش کمی که داره از دست رفته و برگ ها بزرگ شدن! پس این دو مورد (نور و آب) رو تعدیل کنید! البته به آفتاب مستقیم هم نیاز نداره!
در مورد آماریلیس هم باید بگم که برگ هاش از بالای پیاز سبز می شه و اصلاً ساقه نداره!

در مورد کرم خاکی هم باید بگم که این موجود بسیار سودمنده اگه تو باغچه و یا جایی باشه که به میزان زیادی برگ و غذا براش باشه! ولی تو گلدون چون غذایی کافی وجود نداره کرم خاکی از گیاه درون گلدون تغذیه می کنه! پس بهتره که نباشه!
برای از بین بردن کرم خاکی از سمومی که برای این کار وجود داره می شه استفاده کرد. ولی راه ساده تر تعویض خاک و استفاده از خاک و گلدون ضدعفونی شده س!
ممنون ...
تو گلفروشی ها هم به همین اسم گهواره ی موسی میشناسن ؟
چطوری میتونم خاک و ضد عفونی کنم ؟ ( قبلا بهم گفتن با بخار آب . ولی کاره سختیه )

river8

عضو جدید

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.کسی راهنمای اتوکد که یه جورایی هم بیشتر به درد رشتمون بخوره،داره؟
ممنون میشم.

river8

عضو جدید
کتاب خیلی مفیدیه. یه جورایی باید بگم عالیه ;). ولی جواب سوال های من در مورد جریان ثانویه که توی پست های قبلی ام هم در موردش پرسیدم ،توی این کتاب نبود:razz:.می شه منبعی بهم معرفی کنید که بیشتر روی جریان ثانویه در خم رودخانه ها زوم کرده باشه؟

Sinai

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کتاب خیلی مفیدیه. یه جورایی باید بگم عالیه ;). ولی جواب سوال های من در مورد جریان ثانویه که توی پست های قبلی ام هم در موردش پرسیدم ،توی این کتاب نبود:razz:.می شه منبعی بهم معرفی کنید که بیشتر روی جریان ثانویه در خم رودخانه ها زوم کرده
باشه؟

دوست عزیز من جستجو کردم تو بعضی از مقالات درباره جریان ثانویه مطالبی وجود داره ولی نه به شکل کامل و جامعی که شما نیاز داری!

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانلود فرهنگ (لغتنامه) تخصصي كوهسار

کاربرد و قابلیتهای نرم افزار:

اين واژه نامه، نرم افزاري قدرتمند در عرصه تخصصي علوم آب و خاك است و در برگيرنده نزديك به 10000 لغت و اصطلاح تخصصي و 54000 لغت عمومي ميباشد(در حال حاضر نسخه 1.5.0). از ويژگيهاي منحصر بفرد اين لغتنامه امكان گشت و گذار در آن بر اساس حروف الفبا، قابليت سوئيچ كردن روي حالت فارسي به انگليسي و انگليسي به فارسي و همچنين امكان درج لغت جديد توسط كاربر است. اين فرهنگ براي رشته هاي آبخيزداري، آبياري، عمران آب، خاكشناسي،جغرافياي طبيعي، هواشناسي، زمين شناسي و ساير علوم مرتبط قابل استفاده است. فرهنگ انگليسي عمومي آن نيز براي بيشتر رشته ها و تخصصهاي مختلف مي تواند مفيد واقع شود.

(حجم نرم افزار : 2.5 مگابایت )
(منبع : ایران هیدرولوژی )

سلام.من لغت نامه رو دانلود کردم.ولی انگاری فایلش ناقصه.جواب نمیده.;)

Sinai

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام.من لغت نامه رو دانلود کردم.ولی انگاری فایلش ناقصه.جواب نمیده.;)

سلام
همین الان دانلود کردم؛ خودم تو ویندوزم نداشتمش ، نصبش کردم مشکلی نداره داره کار میکنه، احتمالا فایل دانلودی شما مشکل داره یا شاید با ویندوزتون سازگاری نداره

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
ممنون ...
تو گلفروشی ها هم به همین اسم گهواره ی موسی میشناسن ؟
چطوری میتونم خاک و ضد عفونی کنم ؟ ( قبلا بهم گفتن با بخار آب . ولی کاره سختیه )
با سلام،
نام علمی گیاه تون هست: Rhoeo spathacea
تا اون جایی که من می دونم به همون نامی که گفتم یا "موسی در گهواره" می شناسنش!
برای ضدعفونی خاک هم می تونید از مواد شیمیایی مثل زینب یا مانکوزب استفاده کنید. البته می تونید خاک رو زیر آفتاب پهن کنید و روش رو با یه پلاستیک بپوشونید و چند روزی تو همین وضعیت بذارید بمونه!

**زهره**

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.من دوباره لغت نامه رو نصبش کردم ولی بازم همون پیغامو میده.ویندوز سیستمم سونه.ممکنه مشکل از ویندوز باشه؟

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
سلام کسی اسم این درخت رو می دونه؟

پیوست ها

• Gole.jpg
    Gole.jpg
    59.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Gols.jpg
    Gols.jpg
    78.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

reza_197

عضو جدید
سلام
اسم این چیه؟

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
سلام این درخت میوه هم داره ؟
گل های شیپوریش اندازه شون چقدری هست ؟
در طول روز همیشه بسته هستن ؟

1- نه میوه نداره

2- این یه عکس نزدیک تر ازش (من خودم این درخت رو ندیدم یکی از دوستام چند تا عکس ازش فرستاده برام)

3- بله فقط شبا باز می شه و دوستم فکر می کنه یه مقدار هم بو داشته باشه.

ما حدس می زنیم لاله عباسی باشه ولی من خودم هنوز مطمئن نیستم.

پیوست ها

• Golb.jpg
    Golb.jpg
    36.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
1- نه میوه نداره

2- این یه عکس نزدیک تر ازش (من خودم این درخت رو ندیدم یکی از دوستام چند تا عکس ازش فرستاده برام)

به داتوره بیشتر میخوره

09381597072

عضو جدید
سلام به بچه های باغبانی
من یه مقاله در مورد شرایط احداث گلخانه در منطقه ی خشک می خوام خیلی ضروریه اگه کمکم کنید ممنون میشم

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- نه میوه نداره

لاله عباسی که نیست مطمنا
گل هاش بزرگه ؟ گیاه تاتوره گل های شیپوری سفید بزرگ داره و بعدش هم تبدیل می شه به میوه های خارداری
نکته این که این گیاه جزو گیاهان سمی طبقه بندی می شه مراقب باش

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
یه سؤال دیگه گیاه گل کاغذی رو می شه تو شهرهای مرکزی ایران که یه مقدار گرم و خشکه کاشت؟ رشد می کنه؟

reyhaneh919

کاربر بیش فعال
درسته گلش خیلی شبیه تاتوره هستش ولی برگاش فرق داره

تاتوره هایی که من الان سرچ کردم برگاش این شکلیه این دوستمم گفت میوه نداره. حالا شاید میوه هاش رو تا حالا ندیده یا دقت نکرده نمی دونم.

پیوست ها

• thome00132-datura-stramonium.jpg
    thome00132-datura-stramonium.jpg
    40.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
درسته گلش خیلی شبیه تاتوره هستش ولی برگاش فرق داره

تاتوره هایی که من الان سرچ کردم برگاش این شکلیه این دوستمم گفت میوه نداره. حالا شاید میوه هاش رو تا حالا ندیده یا دقت نکرده نمی دونم.

برگهای داتوره ای که تو باغچه ما هست ساده و مثل همین عکسیه که از دوستت گذاشتی، البته مال ما گلش یه کمی فرق داره و رنگ بنفش هم قاطیشه... تنوع داره!
میوه هم نه اونی که بین عوام رایجه، منظور همون کپسول بذری هست که بعد از خشک شدن گل ایجاد میشه، که اونم ممکنه از هر چندتا گل فقط یکیش به بذر بشینه!