گل هم خوب نیست..ناقل بیماریهاست..سلام سیمان که وضع بدتر میکنه
برای قسمتی که ضربه دیده رو یا چشب مخصوص یا گل میزنن
من اینو به عنوان یه مهندس آب گفتم از زراعت چیز تخصصی زیاد بلد نیستم
موفق باشید
چسب پیشنهاد بدی نیست
گل هم خوب نیست..ناقل بیماریهاست..سلام سیمان که وضع بدتر میکنه
موفق باشید
سلام...
اول علت پوسیگی باید مشخص بشه..که بیماری بوده یا چیز دیگه.. بعد اگه بیماری بوده با سم مناسبش سمپاشی کنین که بدتر نشه..
پوشوندنش با ماسه و سیمان بدترین راه حل ممکنه..چون منافذ رو می بنده...باکتریهای موجود در ماسه و سیمان به درون تنه نفوذ میکنن و خیلی مشکلات دیگه..
آقای افشین باتمانی می تونه کمکتون کنه..
سلام سیمان که وضع بدتر میکنه
موفق باشید
راجع به سمومی که میشه استفاده کرد خبر ندارم...برای از میان رفتن باکتری ها و قارچ ها و حشرات و .. می شه پیش از اصلاح درخت اونو سمپاشی کرد (اگر صلاح بدونید از سم دیازینون + بردو فیکس + روغن ولک) بهره ببریم.
حالا می مونه چگونگی پوشاندن تنه ی درخت.
من یک جایی خوندم که از سیمان و .. می شه بهره برد. ولی چون موضع مهمی هست گفتم پیش از اون اینجا پرسش رو مطرح کنم
این پوشش دهنده رو نمی دونم از چی استفاده کنم
دوستان اگر می شه در این زمینه هم راهنمایی کنید. این تنهی درخت بادام هست که همونطور که می بینید یک طرفش پوسیده و ... (ولی درخت کاملا سالم هست)
میخواستم بدونم چجوری درستش کنم که درخت احیا بشه و در آینده مشکلی به هم نزنه؟
آیا میتونم با ملات ماسه و سیمان پرش کنم؟ این گونه مشکلات رو باید با چه چیزی حل کرد تا درخت زنده بمونه و به زندگیش ادامه بده
مشاهده پیوست 251499
در ارتباط با سوال اولت اگه عکس ازش بگذاری بهتر میتونیم راهنمایی کنیم ...سلام دوستان. ما یه گل رز هفت رنگ تو حیاطمون داریم،تقریبا بزرگه. یه سری حشرات ریزی عین کنه چسبیدن به غنچه هاش. سبز رنگ و شفافن، نمیذارن گیاه شاداب باشه، کلا این گلمون خیلی حالش خوب بود، با وجود سرما و یخبندون، تا اواسط زمستون هم غنچه میداد، باز میشد غنچه ش. اما از وقتی اون چیز میزا بهش چسبیدن از ریخت و قیافه افتاده. لطفا میشه بگین چیکار میتونم بکنم؟ سمی چیزی داره؟
یه سوال دیگم داشتم، درخت انجیر از پایینش شروع میکنه به برگ دادن، ینی مثه آلبالو نیس که تنه درخت باشه، یه چن متری بره بالا و یهویی شاخو برگ بده، می خواستم بدونم اون برگایی که ته درخت انجیر رشد میکنن رو باید هرس کرد؟یا نه، بذارم رشد کنن؟
دستتون درد نکنهدر ارتباط با سوال اولت اگه عکس ازش بگذاری بهتر میتونیم راهنمایی کنیم ...
با نوع توصیفت من فک میکنم شته هستن که با تغییر فصل و الان که هوا سرد شده دیگه خود به خود میبینی جمعیتشون کم شده و رفتن به فاز زمستان گذران ...
نیاز به سم در این صورت نیس !!
دوستان اگر می شه در این زمینه هم راهنمایی کنید. این تنهی درخت بادام هست که همونطور که می بینید یک طرفش پوسیده و ... (ولی درخت کاملا سالم هست)
میخواستم بدونم چجوری درستش کنم که درخت احیا بشه و در آینده مشکلی به هم نزنه؟
آیا میتونم با ملات ماسه و سیمان پرش کنم؟ این گونه مشکلات رو باید با چه چیزی حل کرد تا درخت زنده بمونه و به زندگیش ادامه بده
مشاهده پیوست 251499
دو پرسش داشتم خدمتتون
1- برای کاشت درختان دیم بهترین چیزی که پیش از کاشت میتوانیم کف گوده درخت بریزیم چیه که آب رو برای طول سال در خودش نگه داره؟
2- اگر نهال درختان دیم رو کاشته باشیم و یک یا دو سال از کاشت گذشته باشه و درون گوده ها رو با کود یا جاذب های آب پر نکرده باشیم، می تونیم در سایه انداز درخت یک متر گوده (دو طرف درخت) بکنیم و سپس اون رو پر از کود حیوانی و کاه و گیاه بکنیم که اینها در آینده آب رو در خودشون نگه دارن؟
ممنونم
مهندس جان اگر دیواره ها و کف گودال و با پلاستیک بپوشانیم درخت در آینده برای گسترش ریشه به مشکل بر نمی خوره؟درمورد سوال اول کف و دیواره گودال رو با پلاستیک بپوشونید...یه لوله 3اینچ رو که پر از شن درشته داخل گودال نصب کنین که از بیرون بشه از طریقاون لوله اب رو وارد گودال کرد درمورد سوال دوم اینکار بازدهی چندانی نداره
سلام
قسمتهای که احیانا سیاه شدن رو بتراشید..قسمتهایی که اسفنجی شدن رو هم بتراشید..بعد قسمت آسیب دیده تنه رو به کمک فرچه به قارچ کش بردو آغشته کنین
آقای باتمانی پس از تراشیدن قسمت های سیاه و اسفنجی نیازی نیست که روی درخت رو با خمیر یا چسب یا ... که دیگر دوستان گفتن بپوشانم که از پوسیدگی های بیش تر جلوگیری بشه؟
همچنین به نظرتون این درخت زنده خواهد موند یا اینکه با توجه به راهنمایی دوستان این درخت امیدی بهش نیست و باید آروم آروم یک درخت دیگه رو جایگزینش کرد؟
مشاهده پیوست 251881
مشاهده پیوست 251882
مهندس جان اگر دیواره ها و کف گودال و با پلاستیک بپوشانیم درخت در آینده برای گسترش ریشه به مشکل بر نمی خوره؟
سبزی فک نکنم تو هوا سرد تو باغچه جواب بده هااا ... تو گلدون تو خونتون بکار !!سلام
دوستان الان فصل کاشت چه سبزیجاتی هست؟من دلم میخواد گیاه بکارم...منظورم تو باغچه...راستی برای منطقه معتدله تا سرد...
مرسی
سبزی فک نکنم تو هوا سرد تو باغچه جواب بده هااا ... تو گلدون تو خونتون بکار !!سلام
دوستان الان فصل کاشت چه سبزیجاتی هست؟من دلم میخواد گیاه بکارم...منظورم تو باغچه...راستی برای منطقه معتدله تا سرد...
مرسی
سبزی فک نکنم تو هوا سرد تو باغچه جواب بده هااا ... تو گلدون تو خونتون بکار !!
سبزی فک نکنم تو هوا سرد تو باغچه جواب بده هااا ... تو گلدون تو خونتون بکار !!
من شنیدم که یک سری سبزی های زمستانه و پاییزه هم برای کاشت وجود داره
اونا ک تو میگی صیفی جات میشه جانم.بلد نیسدی نپرسمن منظورم یه چیزایی مثل کلم و...بود...فکر میکنم فصل کاشت کلم و یه سری ترب ها پاییز باشه...یا حتی سیر....
فکر کنم لفظ سبزیجات مناسب نبوده تو سوالم....
ممنونم
اونا ک تو میگی صیفی جات میشه جانم.بلد نیسدی نپرس![]()
خانم میشه بفرمایید اهل کجایید یعنی چه منطقه ای تا بهتون بگم چه سبزی بکاریدسلام
مرسی
دوست عزیز خاکتون کمی سنگینه بخاطر وجود اهک خاک بازیک هست اما ph خاکتون نشون میده زیاد قلیایی نیست یعنی مشکلی ایجاد نمیکنه خاکتو بور نداره که باید محلول پاشی کنید ازت به مقدار کم استفاده کنید و فسفات و پتاس هم استفاده کنید البته بسته به نوع گیاهتون نیاز اکولوجیک اون گیاه مقادیر مختلفی از این کودها رو به گیاهانتون بدید خاکتون اب رو هم خوب جذب و هم خوب نگهداری میکنهبا درود و خسته نباشید
دوستان گرامی من آزماش خاک رو انجام دادم. لطف می کنید نگاهی به این آزمایش بیاندازید و چندتا نکته رو برای من روشن کنید؟
1- این خاک از نظر نگه داشت آب چه وضعیتی داره و آیا خوب آب رو توی خودش نگه میداره یا خیر؟ (البته توی این خاک سنگ زیاد هست و خاکی که به آزمایشگاه تحویل داده شده مشخصا بدون سنگ بوده)
2- بنده یک سری درخت توی باغ دارم لطفا راهنمایی کنید که چه کودهای شیماییی باید به درختام بدم و با چه شیوه ای؟
درخت ها:
1- بادام دیم (6 ساله)
2- گردو (2 ساله و 6 ساله)
3- پسته (2 ساله)
4- انجیر دیم (2 ساله)
5- زردآلو (3 ساله)
6- سیب و گلابی (4 ساله)
7- انگور دیم
با سپاس
مشاهده پیوست 252075
این لارو سوسک چوبخوار کاپنودیس هست (از خانواده بوپرستیده)دوستان این کرم امروز چهارمین درخت سرو من رو سبزخشک کرده! یعنی درخت ها یکباره درحالی که برگهاشون سبز هست خشک می شن! بعد که از پایین درختو می شکنم می بینم وسط تنه ی درخت یک کرم سفی رنگ کوچک با سری پهن هست.
امروز از ترس و در این فصل! پای درخت های سرو از این گونه (ناز و شیراز) 10 تا 15 لیتر آب + سم دیازینون ریختم. لطفا راهنمایی کنید که این چه کرمی هست که افتاده به جون درخت ها. می ترسم دیگر درخت ها رو هم مورد هدف قرار بده!
البته سروهای نقره ای هیچ مشکلی ندارن و تا حالا هیچ کدوم خشک نشدن و به خوبی رشد کردن
توی باغ همه گونه درختی دارم. می ترسم برای اون درخت ها هم همین مشکل پیش بیاد
مشاهده پیوست 252776
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |