گل خورشیدی خاک سبک نیاز ابی کم کود بهش ندین دمای هوا معتدل سرد رو میپسنده زیاد نیاز به تعویض گلدان نداره نیاز نوری افتاب دوست
زنبور مغزخوار بادامبا درود
دوستان درخت های بادام دیم بنده به یک مشکل برخوردن اگر ممکنه راهنمایی کنید.
1-
پس از اینکه بدبختانه همگی گلها و میوههای درختهای بادام بنده به دلیل سرمای بهاره و سرمازدگی از میان رفتند یکی دو درخت بودند که به دلیل دیرگل بودن دارای مقدار کمی بادام بودند ولی اون بادام ها هم به این صورت در اومدن. یعنی از درون همگی بادام ها یک شیره یا ماده اینجوری بیرون اومده و زمانی که بادام ها را می شکنم درونش یک کرم سفید رنگ وجود داره. می خواستم بدونم این کرم چیه و چگونه می تونم برای سال آینده باهاش مبارزه کنم ( لطفا تصاویر را مشاهده نمایید)
مشاهده پیوست 258933مشاهده پیوست 258932
2-
برگهای برخی از درختان بادام من در تابستان به این شکل در میان. لطفا بگین این چه بیماری هست و آیا خطرناک هست و باید چگونه باهاش مبارزه کرد؟
زنبور مغزخوار بادام
مهمترین راه کنترلش جمع آوری و معدوم کردن میوه های آلوده کف باغ و احیانا روی درخت
البته اگه باغهای اطراف شما هم بادام داشته باشن و مبارزه نکنن ممکنه از اونجا دوباره بیاد تو باغ شما
سلام دوستان
میوه درخت انجیر می خواهد کامل رسیده شود به درخت می گندد علت آن چیست؟؟
لطفا مرا راهنمایی کنید
با تشکر
سلامسلام دوستان. ما دو تا گل رز داریم، یکیش هفت رنگ گل میده، یکیشم قرمزه. اینا دو ماه پیش پر شته بودن، ینی طفلکیا فک کنم جا برا نفس کشیدنم نداشتن. روش های سنتی و ارگانیک و یه مدتی نزدیک یکی دو هفته استفاده کردم. مثه آب صابون، آب تنباکو و ...خیلی موقتی جواب داد ولی اصلا فایده نداشت. دوباره همون آش و همون کاسه شد. فقط چون تو باغچه ای که رزا هستن، کلی گوجه فرنگی کاشتیم، نمی خوام سم بزنم بهشون. خلاصه این رزا علاوه بر شته، همش مگس میشینه روشون. یه جوریه انگار گاومیش مرده. چرا اینجوری میشه به نظرتون؟
برا شته؟ ممنونم ازتون، حتما امتحان می کنم. ببخشید نمیدونید مگسا چرا روش میشینن؟سلام
میتونید آب و فلفل قرمز رو هم اسپری کنید که اثر بخش هست.
برا شته؟ ممنونم ازتون، حتما امتحان می کنم. ببخشید نمیدونید مگسا چرا روش میشینن؟
همونطور که میدونید شته ها از شیره گیاهی تغذیه می کنن و درصد زیادی از حجم شیره گیاهی رو قند تشکیل میده درحالی که این حشرات به پروتئین نیاز دارن. بنابراین قند اضافی رو دفع می کنن. اگه دقت کرده باشید برگها هم چسبنده میشن.برا شته؟ ممنونم ازتون، حتما امتحان می کنم. ببخشید نمیدونید مگسا چرا روش میشینن؟
جناب مهندس حتما این روشی که گفتین رو امتحان می کنم. راستش مگسا از اون مگس درشتان.کلا برای اثر آفات این روش ارگانیک پیشنهاد میشه.
مگس سفید که زیر برگها متمرکز میشن؟
پس برا از بین رفتن مگسا، اول باید شته نابود بشه. البته شهر ما همش سرده، ولی چن هفته پیش، دو سه روز هوا خیلی گرم شد، یکم از شته ها و مگسا کم شده. ولی هنوزم تعدادشون قابل توجهههمونطور که میدونید شته ها از شیره گیاهی تغذیه می کنن و درصد زیادی از حجم شیره گیاهی رو قند تشکیل میده درحالی که این حشرات به پروتئین نیاز دارن. بنابراین قند اضافی رو دفع می کنن. اگه دقت کرده باشید برگها هم چسبنده میشن.
مگس ها هم که عاشق قند و شیرینی! بنابراین به احتمال زیاد حضور مگسها برای تغذیه از این مدفوع شیرین شته ها هست!
سوسک چوبخوار (کاپنودیس)دوستان اگر ممکنه راهنمایی کنید
این دومین درختی هست که کاملا خشک شده. بعد از خشک شدنش می بنیم که درست وسط درخت چنین کرم های سفیدرنگ! وجود داره که نوک این کرم ها سیاه رنگ هست. گویا لارو یک گونه از پروانه هست
پارسال هم حدود 3 تا از درخت های سرو و امسال هم دوتا از درختهای آلبالو رو کاملا خشک کرده و سبز خشک شده. دقیقا بعد از سبز خشک شدن درختو که می شکنم این کرم وسطش هست!
می ترسم چند تا از درخت های دیگه از جمله آلو و .. یا سرو که توی باغ هستن این کرم وسطشون باشه. باید چکار کرد؟ فرو کردن میخ فولادی وسط درخت می تونه کارایی داشته باشه؟ البته می دونم که آب دادن به درخت و تقویت درخت و رعایت بهداشت باغ مهم هست. ولی الان بحث سر اینه که احتمال داره درخت های دیگه هم وسطشون این لارو وجود داشته باشهمشاهده پیوست 259758
.مشاهده پیوست 259757
سوسک چوبخوار (کاپنودیس)
مهمترین دلیل حمله ضعف درخت
بنابراین بهترین روش کنترل تقویت درخت با چالکود و بخصوص آبیاری کافی و منظم
سلامدوستان سلام شنیدم تا زمانیکه شکوفه روی درخت میوه هست نباید آبیاری کنیم آیا این مطلب درسته
فاکتور اصلی برای گلدهی هر گیاهی بخوص شمعدانی نیاز نوری بالا هست ، البته چه نوع شمعدانی ؟ بعد سایز گلدان مناسب و کیفیت بستر !!!سلام
دوستان گلهای شمعدونی مادر من گل نمیدن.
هزار نوع کود شیمیایو غیره ریخته پاشون ولی اصلا تاثیری نداشته و اونا فقط همینطور بلندتر و پر برگ تر شدن. باید چیکار کنه؟؟
نوع شمعدانیشو نمیدونم اما خب بقیه گلهایی ک کنارشن گل میدن.
ما گلهامونو پشت پنجره قدی ک از صبح تا بعد از ظهر بهشون آفتاب میخوره گذاشتییم. البته توع شیشه های پنجره انعکاسیه این فک کنم مشکلش باشه. ولی بازم نور میرسه حالا ن ب اون شدت .
سلامسلام. دوستان. یه سوال دارم. میشه در مورد روش قلمه زدن گلهای رز راهنماییم کنید.
کم و بیش قلمه زدن گیاهان رو بلدم و نسترن های رونده رو هم تونستم قلمه بزنم ولی در مورد تکثیر رز های شاخه ای زیاد موفق نبودم. قلمه هام جوونه میزنن و برگ میدن ولی بعد از مدتی میبینم از قسمتی که داخل خاکه شروع به قهوه ای شدن میکنه و در نهایت از بین می رن. ممکنه تجربیاتتون رو در اختیار منم بذارید؟ ممنون
ممنونم از راهنماییتون
چندتا سوال برام پیش اومد
1- اینکه گفتید پنجره جنوبی یعنی اگه آفتاب مستقیم به قلمه ها برسه مشکلی نداره؟ چون معمولا قلمه ها رو میگن باید تو نور غیر مستقیم باشن.
2- من از خاک پیت ماس مخلوط با پرلیت استفاده کردم که نتیجه نداد به نظرتون پیت ماس میتونه مناسب باشه؟
3- اندازه قلمه چقدر باشه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |