مشاوره، پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با نظر دوستمون سبزانگشتی موافقم این گیاه ریشه ها اصلا فعال نیستن شما تو این فصل به راحتی میتونید گیاه رو از خاک خارج کنید و ریشه های سیاه و مرده رو جدا کنید و گیاه رو در گلدان جدید با خاک خوب که من طبق تجربه خودم میگم 2/4خاکبرگ+1/4پیت+1/4 کوکوپیتو پرلیت استفاده کنید.

شمشاد

عضو جدید
يه سوال دوستان
از آب تعويضي ماهي قرمز ميشه براي آبياري گياهان آپارتماني استفاده كرد؟
آره :فايدش چيه ؟
نه :ضررش چيه ؟

milad gholami

عضو جدید
سلام به همه دوستان
اگر امكان دارد مطالبي در مورد (ارزش كودمرغي در كشاورزي)با منبع اگر كتاب باشه بهتره واسم بگذارين ممنون مي شم

milad gholami

عضو جدید
يه سوال دوستان
از آب تعويضي ماهي قرمز ميشه براي آبياري گياهان آپارتماني استفاده كرد؟
آره :فايدش چيه ؟
نه :ضررش چيه ؟

من كه ميگم عالي
به اين دليل كه در آب ماهي آمونياكي كه بوسيله ماهي توليد و در آب آزاد شده باعث افزايش رشد گياه مي شود

elaale

عضو جدید
حل تمرین هیرولیک کانالهای باز فصل اول ابریشمی

حل تمرین هیرولیک کانالهای باز فصل اول ابریشمی

حل تمرین هیدرولیک کانالهای بازفصل اول ابریشمی

image369

عضو جدید
سلام من يه كاج مطبق دارم كه حدود شش ماهه رشدش متوقف شده قبلا فقط خاكشو عوض ميكردم اما وقتي ديدم رشد نميكنه طي دو ماه كذشته دو بار بهش كود كريستالون دادم اما هيچ خبري از رشد جوانه انتهايي نيست لطفا كمكم كنيد بايد چي كار كنم؟ ميترسم از قسمت ريشه مشكلي پيدا كرده باشه.ضمنا عكساشم براتون گذاشتم شايد كمك كنه بهتر مhttp://www.www.www.iran-eng.ir/asset.php?fid=51508&uid=400072&d=1307368575توجه مشكل بشين منتhttp://www.www.www.iran-eng.ir/asset.php?fid=51510&uid=400072&d=1307368613ظرم.......file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINS%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg:(:que:

به طور معمول سرعت رشد کاج مطبق چه جوریه
و چه شرایطی لازم داره
من حدود یکماهه یک کاج مطبق هدیه گرفتم ولی رشد خاصی نداشته

image369

عضو جدید
دوستان میخواستم چند تا گیاه اپارتمانی بخرم

اگر لطف کنید (((قیمت یک بوته متوسط . سرعت رشد . و اینکه در بازار برای خرید))) وجود داره بفرمایید ممنون میشم

الوورا

Licuala grandis

Ravenea rivularis (این گیاه در ایران با همین اسم شناخته میشه ؟؟)

از دوستان کسی با این گلها اشنایی داره ما را راهنمایی کنه

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر جواب نشد كتاب معرفي كنيد

کود مرغی هم مثل کود حیوانی هست و به عنوان کود عالی به کار می ره فقط ازت بیشتری داره
البته فراوری شده ها ریز مغذی هم بهشون اضافه شده و علف هرز و قارچ و باکتری نداره

reza_197

عضو جدید
بچه ها برگای سدوم من داره از پایین میریزه؟ به نظرتون مشکلی داره یا عادیه؟

در ضمن جای هر برگ یه چیزه سفید مثله ریشه است اونا چیین؟

نارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام از دوستان کسی کار با نرم افزار crop wat4 windows کار نکرده؟
فایل اموزشی چیزی ازش ندارید؟

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
بچه ها برگای سدوم من داره از پایین میریزه؟ به نظرتون مشکلی داره یا عادیه؟

در ضمن جای هر برگ یه چیزه سفید مثله ریشه است اونا چیین؟
با سلام،
در مورد ریزش برگ های پایینی که تقریباً طبیعیه! اما اون ریشه ها اغلب در نتیجه آبیاری خیلی کم به وجود میان تا از رطوبت هوا استفاده کنه!
فکر می کنم برعکسش هم صادق باشه که رطوبت زیاد محیط باعث ریشه زایی شده!

z_kahdouei

عضو جدید
سلام دوستان. من چند وقت پیش عکس ریحانم رو گذاشتم که روش نقطه های زرد بود و پرسیدم گفتن جای تغذیه حشراته. ولی من هرچی نگاه میکنم اونا سوراخ نیستن رنگشون زرده. در ضمن گیاه رونده م هم به همین حال دچار شده. برگها سبز و شاداب نیستند بلکه سبز کمرنگ با نقطه های زرد یا سفیدند. و در ضمن دور و بر گلدون هام هیچ اثری از هیچ حشره ای نیست!!

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان. من چند وقت پیش عکس ریحانم رو گذاشتم که روش نقطه های زرد بود و پرسیدم گفتن جای تغذیه حشراته. ولی من هرچی نگاه میکنم اونا سوراخ نیستن رنگشون زرده. در ضمن گیاه رونده م هم به همین حال دچار شده. برگها سبز و شاداب نیستند بلکه سبز کمرنگ با نقطه های زرد یا سفیدند. و در ضمن دور و بر گلدون هام هیچ اثری از هیچ حشره ای نیست!!
احتمالا کنه زده ... بزار رضا بیاد اون گیاهپزشکه ببینم نظرش چیه

sayyad84

متخصص زبان Assembly
کاربر ممتاز
با سلام،
فکر می کنم اگه ازشون عکس بذارید بهتر باشه!
برگ ها رو لا دقت بررسی کنید، به خصوص کنار رگبرگ ها رو! اگه مطمئنید که هیچ آفتی نیست ممکنه مشکل تون ازکمبود عناصر مورد نیاز گیاه، بسته به شرایط، آهن یا منیزیم باشه و یا یه بیماری قارچی یا باکتریایی!

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام
اگه عکس بزاری بهتر می شه نتیجه گرفت
اگه لکه ها نامنظم و بزرگ باشه کمبود روی و منگنز هست و رنگ پریدگی برگ ها هم در اثر کمبود ازت می تونه باشه البته مشکل نور هم ممکنه باشه ها
در صورت امکان عکس گل ها + میزان نور و آبیاری آنها رو هم بنویس

سبزانگشتی

عضو جدید
از دوستان کسی با این گلها اشنایی داره ما را راهنمایی کنه

سلام
آلوئه ورا: قیمتش از حدود 3 هزارتومن برای نهال های کوچیک (مثلا قد 20 سانت با 5-6 برگ) شروع میشه تا حدود 20 تومن برای پایه های مادری بزرگ. اگه شرایط نور مناسب باشه رشد خوبی داره و می تونیدکم کم ازش برای مصرف برداشت کنید.
نخل بادبزنی: اطلاع زیادی از قیمت و سرعت رشدش ندارم ولی تو بازار وجود داره و حتما خودتون می دونید که به آب و هوای گرم و مرطوب نیاز داره و نور مناسب. نمی دونم نگهداریش توی آپارتمان چقدر موفقیت آمیز خواهد بود.
آخریش هم به اسم نخل زینتی باید تو بازار باشه ولی من اطلاع زیادی ازش ندارم.
البته اگه از اسمش صرف نظر کنیم عکسی که گذاشتید خیلی شبیه نخل کامه دورآ (parlor palm- Neanthe palm) هست. نهال های کوچیکش حدود 4 هزار تومنه ( 15 سانت قد با 3-4 برگ) سرعت رشدش نسبتا کمه اگه شرایط مناسب باشه همیشه جوانه وسطش در حال رشده اما کند رشده. من 3سال پیش یه نهال کوچیک 3 برگی خریدم الان نیم متره و 10 برگ داره و بسیار گیاه دوست داشتنیه که فکر کنم بیشتر از 2تا نخلی که شما در نظر دارید با شرایط آپارتمان سازگاری داشته باشه.
البته قیمت گیاه به جایی هم که خرید میکنید بستگی داره. اگه تهران هستید از بازار گل( اتوبان آهنگ) بخرید ارزون تره و بیشتر گیاه های مورد نظرتون رو پیدا می کنید.
امیدوارم تا حدی مفید بوده باشه.
موفق باشید:gol:

علی12

عضو جدید

ارزیابی سیستم های هوشمند عصبی در کاهش
پارامترهای تخمین تبخیر تعرق گیاه مرجع

نويسندگان: حمید زارع ابیانه.مریم بیات ورکشی.صفر معروفی.رضا امیری

(9 صفحه )
(فايل :پي دي اف)
(حجم : 1 مگابايت)

مرسی بابت کمکتون
خیلی متشکرم

wating-savior

عضو جدید
کمممممک!!!! احداث باغ سیب

کمممممک!!!! احداث باغ سیب

سلام دوستان عزیز!
من قصد دارم یک باغ سیب در مناطق کوهپایه استان مازندران احداث کنم،اما اطلاعات چندانی ندارم،یعنی میخوام از صفر شروع کنم!
در ضمن نو سیب پیشنهادی سیب مالینگه!
به اطلاعات کامل و جامع نیاز دارم!
لطفا کمکم کنید!

wating-savior

عضو جدید
کمک! احداث باغ سیب

کمک! احداث باغ سیب

سلام دوستان عزیز!
من قصد دارم یک باغ سیب در مناطق کوهپایه استان مازندران احداث کنم،اما اطلاعات چندانی ندارم،یعنی میخوام از صفر شروع کنم!
لطفا کمکم کنید!

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تفاوت یک باغبان درس خوان با یک باغبان بی سواد درچیست،؟

تفاوت یک باغبان درس خوان با یک باغبان بی سواد درچیست،؟

برام این تفاوتها رو بگید،؟ چه تفاوتی باهم دارن؟:)

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
برام این تفاوتها رو بگید،؟ چه تفاوتی باهم دارن؟:)

تفاوت زیادی با هم ندارن
فقط اگه بخواد فوق بخونه مهندس درس خون راحت تره
توی بازار کار هم اونی که کار بلده بهتره نه اونی که درسش بختره
اگر هم بخواد مدرکش رو بزاره لب کوزه از پایینش آب بخوره اونی که درس نخونده بهتره

dalin

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز!
لطفا کمکم کنید!

خب یه سرچ کنی اطلاات خوبی از سیب مالینگ و احداث باغ توی گوگل به دست می یاری
برای مدیریت باغ و رشد بهتر نهال ها در خدمت هستیم

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز!
لطفا کمکم کنید!
خوب بسلامتی اول اینکه بگو کدوم منطقه ای دوم برا کاشت سیب مالینک باید اول ازمایش خاک بدی نوع خاک باغ مشخص بشه تا ببینی کدوم پایه مالینگ بدردت میخوره در مورد احداث باغ هم باید تو منطقه شیبدار سطح تراز رو پیدا کنی نوع پایه مالینگ نیاز به داربست داره مقدماتشو باید انجام بدی