در سایت کنگره انگل شناسی !
10ت تفاوت قیمت داره با دانشجو غیر عضو !!
تو فکرش نرو...
در سایت کنگره انگل شناسی !
10ت تفاوت قیمت داره با دانشجو غیر عضو !!
از استادراهنمات کمک بگیر، یکی از وظایف اساتید راهنما اینه که یه پاورپوینت نمونه برای دفاع به شما بدن و پاور آماده شده ی شما رو اصلاح کننسلام دوستان اینجا کسی هست که واسه جلسه دفاع پاورپینت داشته باشه نمونه میخوام تو روخدا![]()
با سلام در مورد درخت گردو رشد بهترو باردهی بیشتر آن اگه امکان داره توضیح دهید
بااين هواي سرد .. كلن تمام درخت گردوها رو سرمازده.. مهندس افشين ميتونه راهنماييت كنه
با سلام در مورد درخت گردو رشد بهترو باردهی بیشتر آن اگه امکان داره توضیح دهید
بااين هواي سرد .. كلن تمام درخت گردوها رو سرمازده.. مهندس افشين ميتونه راهنماييت كنه
گردو که به سرما مقاومه !!! گرم و سرد شدت هوا گه فقط به درخت اسیب میزنه !
فک کنم اگه با یه چیزی خربزه ها از سطح زمین قاصله بدید دچار پوسیدگی نمیشه !!!سلام دوستان
در مورد کشت خربزه
پیشنهادی جهت افزایش تولید هست؟
تو ایرانشهر سیستان واسه کشت هندوانه نایلون مینداختن و موقع آبیاری آب تا چند روز میموند و رطوبت داشت
ایده ش عملیه ؟ با توجه به مصرف بالای آب خربزه
باعث پوسیدگی یا مشکل دیگه نمیشه ؟
در مورد کشت نشایی مطلب میخواستم
دوستان پیشنهادی ندارین در مورد این روش کاشت؟
سلام دوستان
من برای پایان نامه کارشناسی یک موضوع خوب میخوام رشتم محیط زیسته.در مورد آلودگی ها .لطفا کمکم کنین
ممنون.
گزینه یک ! ازت ؟!؟؟!سلام
یک سوالی برام پیش اومده
کود مرغی میزان چیش بیشتره؟ ازت؟ پتاس؟ یا فسفات؟!
ممنونم
سلام
یک سوالی برام پیش اومده
کود مرغی میزان چیش بیشتره؟ ازت؟ پتاس؟ یا فسفات؟!
ممنونم
مرسیگزینه یک ! ازت ؟!؟؟!
سلام...بله همونطور که الی خانم حدس زدن ازت بیشتری داره...
جالبه بدونید کود مرغی بیشترین کاربردش توی تولید خوراک دام و طیوره!!! خیلی از دامداریها مخصوصا خارج از کشور و شرکتهای تولید کننده خوراک دام ازش استفاده میکنن.از اسیدهای آمینه غنیه..البته با در نظر گرفتن شرایطی
یه توضیح کوچیک
ترکیب نوع کوددامی رو معمولا کیفیت خوراک دام و محیط نگهداری دام تعیین میکنه
حتی کودی که روم به دیوار! با ادرار مخلوط شده از ازت بالاتری طبیعتا برخورداره و کلا همچین مسایلی کیفیت کود رو بالا و پایین میکنه
مرسی
بله ممنونم از جوابتون.اما آیا کود مرغی حاوی فسفر نیست؟ بیشتر از ازت منظورمه....
ببینید فسفر کود مرغی از ازت کود مرغی کمتره حتی برخی منابع کود مرغی رو از نظر فسفر شاخص میدونن.اما من معتقدم رژیم غذایی دام در تعیین ترکیب کود حرف اول رو میزنه
سلام دوستان، میخواستم راهنمایی کنین اگه کسی خارج از دانشگاه بخواد کتاب علمی ترجمه کنه از کجا باید شروع کنه. مراحلش چطوریه ؟ سخته؟
چون من فارغ التحصیل شدم، دیگه با مجموعه دانشگاه زیاد سر وکار ندارم. دوست دارم یه کتابی ترجمه کنم. اما نمیدونم از کجا شروع کنم. (ترجمه و چاپ رو خودم انجام بدم).سلام
منظورتونو لطفا واضحتر بگین...ترجمه کنه یا بده ترجمه کنن؟
چون من فارغ التحصیل شدم، دیگه با مجموعه دانشگاه زیاد سر وکار ندارم. دوست دارم یه کتابی ترجمه کنم. اما نمیدونم از کجا شروع کنم. (ترجمه و چاپ رو خودم انجام بدم).
چون من فارغ التحصیل شدم، دیگه با مجموعه دانشگاه زیاد سر وکار ندارم. دوست دارم یه کتابی ترجمه کنم. اما نمیدونم از کجا شروع کنم. (ترجمه و چاپ رو خودم انجام بدم).
باید با معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه یا یه انتشاراتی صحبت کنین...مراحل خاصی داره و همچنین ضوابط خاص.یه سری استعلامات و شرایط باید احراز بشه
قانونش اینه که اول شما یه جا کتابی که تصمیم دارید ترجمه کنید ثبت کنید چون بعد ممکنه حقتون خورده بشه !! اما با فارغ شدن قطعا دسترسی ندارید !! دو تا پیشنهاد ...
1- به یکی از اساتید دوران تحصیلتون مراجعه کنید و بهش بگید !! ترجمه با شما ویرایش و امتیاز حق ترجمه کتاب با استادتون !!
البته اگه کتاب واقعا بدرد بخور و بیسی میباشد !! اینشکلی میتونید از چاپخونه یونیتون استفاده کنید هزینه ای براتون نداره!!
2- اگه صرفا میخواید سی وی پر کنید سعی کنید کتاب ها کوچک انتخاب کنید و انتشاراتی اشنا پیدا کنید که در حجم کم با قیمت مناسب براتون چاپ کنه !!
سلام اول باید ی کتاب رو انتخاب کنید و بهتر چاپ 2013 به بعد باشه بعد باید با ی استاد هماهنگ کنی که نفوذ داشته باشه چون اساتیدی که نفوذ زیادی ندارند هم براتون نمی تونن کار خواصی انجام بدهند بعد از ترجمه کار اصلی شروع میشه باید چند استاد اون رو بخونن و متقاعد بشن این کتاب خوبه و اگر استادی انتخاب کنی که در دانشگاه محل تدریسش انتشارات داشته باشن کلی جلو می افتی استاد با نفوذ برای دو مورد اخر خیلی مهمهچون من فارغ التحصیل شدم، دیگه با مجموعه دانشگاه زیاد سر وکار ندارم. دوست دارم یه کتابی ترجمه کنم. اما نمیدونم از کجا شروع کنم. (ترجمه و چاپ رو خودم انجام بدم).
سلام اول باید ی کتاب رو انتخاب کنید و بهتر چاپ 2013 به بعد باشه بعد باید با ی استاد هماهنگ کنی که نفوذ داشته باشه چون اساتیدی که نفوذ زیادی ندارند هم براتون نمی تونن کار خواصی انجام بدهند بعد از ترجمه کار اصلی شروع میشه باید چند استاد اون رو بخونن و متقاعد بشن این کتاب خوبه و اگر استادی انتخاب کنی که در دانشگاه محل تدریسش انتشارات داشته باشن کلی جلو می افتی استاد با نفوذ برای دو مورد اخر خیلی مهمه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ارزش علمی مطالب ارسالی | مهندسی کشاورزی | 1 | |
![]() |
بحث های علمی و تجربی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 34 | |
![]() |
معرفی گرایشهای رشته مهندسی کشاورزی و مهندسی منابع طبیعی | مهندسی کشاورزی | 16 | |
![]() |
نحوه تاسیس شرکت خدمات فنی مهندسی کشاورزی | مهندسی کشاورزی | 36 | |
![]() |
مهندسی ژنتيک پنبه | مهندسی کشاورزی | 8 |