تا نگردی آشنا زين پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پيغام سروش
magsod كاربر فعال مهندسی كامپیوتر کاربر ممتاز Aug 12, 2009 #20,461 تا نگردی آشنا زين پرده رمزی نشنوی گوش نامحرم نباشد جای پيغام سروش
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Aug 12, 2009 #20,462 شهریارا بی حبیب خود نمی کردی سفر این سفر راه قیامت میروی تنها چرا
میتا کاربر بیش فعال Aug 12, 2009 #20,463 ای غایب از نظر به خدا می سپارمت جانم بسوختی و به جان دوست دارمت
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Aug 12, 2009 #20,464 تا که از طارم میخانه نشان خواهد بود طاق ابروی توام قبله جان خواهد بود سرکشان را چو به صاف سرخم دستی نیست سر ما خاک در دردکشان خواهد بود
تا که از طارم میخانه نشان خواهد بود طاق ابروی توام قبله جان خواهد بود سرکشان را چو به صاف سرخم دستی نیست سر ما خاک در دردکشان خواهد بود
محـسن ز مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Aug 13, 2009 #20,465 دل از من برد و روی از من نهان کرد خدا را با که این بازی توان کرد شب تنهاییم در قصد جان بود خیالش لطفهای بیکران کرد
دل از من برد و روی از من نهان کرد خدا را با که این بازی توان کرد شب تنهاییم در قصد جان بود خیالش لطفهای بیکران کرد
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Aug 13, 2009 #20,466 دیدمت دورنمای در و بام ای شیراز سرم آمد به بر سینه سلام ای شیراز توسن بخت نه رام است خدا می داند ورنه دانی که مرا چیست مرام ای شیراز
دیدمت دورنمای در و بام ای شیراز سرم آمد به بر سینه سلام ای شیراز توسن بخت نه رام است خدا می داند ورنه دانی که مرا چیست مرام ای شیراز
محـسن ز مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Aug 13, 2009 #20,467 زدست محبوب ندانم چون کنم وز هجر رویش سینه جیحون کنم
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Aug 13, 2009 #20,468 من دلبخواه خویش نجستم ولی خدا با هر کس آن دهد که به جان دلبخواهش است
محـسن ز مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Aug 13, 2009 #20,469 تا معطر کنم از لطف نسی تو مشام شمه ای از نفخات نفس یار بیار کام جان تلخ شد از صبر که کردم بی دوست عشوه ای زان لب شیرین شکر بار بیار
تا معطر کنم از لطف نسی تو مشام شمه ای از نفخات نفس یار بیار کام جان تلخ شد از صبر که کردم بی دوست عشوه ای زان لب شیرین شکر بار بیار
Mitra_Galaxy کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 13, 2009 #20,470 رخ نتابیم از مه ابر و هلال خویشتن همچو عمرم بی وفا بگذشت ما هم سالها
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Aug 13, 2009 #20,471 ای چشم خمارین تو و افسانه نازت وی زلف کمندین من و شبهای درازت شبها منم و چشمک محزون ثریا با اشک غم و زمزمه راز و نیازت
ای چشم خمارین تو و افسانه نازت وی زلف کمندین من و شبهای درازت شبها منم و چشمک محزون ثریا با اشک غم و زمزمه راز و نیازت
محـسن ز مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Aug 13, 2009 #20,472 تا کی ندهی داد من ای داد ز دستت رحم آر که خون در دلم افتاد ز دستت تا دور شدی از برم ای طرفه بغداد شد دامن من دجلهی بغداد ز دستت
تا کی ندهی داد من ای داد ز دستت رحم آر که خون در دلم افتاد ز دستت تا دور شدی از برم ای طرفه بغداد شد دامن من دجلهی بغداد ز دستت
Mitra_Galaxy کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 13, 2009 #20,473 تا نرگس مست ناز دارد دل با تو سر نیاز دارد کوته نکنم حدیث زلفت کاین رشته سر دراز دارد
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Aug 13, 2009 #20,474 در کهن گلشن طوفانزده خاطر من چمن پرسمن تازه بهار آمده بود سوسنستان که هم آهنگ صبا می رقصید غرق بوی گل و غوغای هزار آمده بود
در کهن گلشن طوفانزده خاطر من چمن پرسمن تازه بهار آمده بود سوسنستان که هم آهنگ صبا می رقصید غرق بوی گل و غوغای هزار آمده بود
Mitra_Galaxy کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 13, 2009 #20,475 دست از طلب ندارم تا کام من برآید یا تن رسد به جانان یا جان ز تن در آید
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Aug 13, 2009 #20,476 دوش در خواب من آن لاله عذار آمده بود شاهد عشق و شبابم به کنار آمده بود با پوزش ،کلیدِ تشکّرم فعّال نیست
دوش در خواب من آن لاله عذار آمده بود شاهد عشق و شبابم به کنار آمده بود با پوزش ،کلیدِ تشکّرم فعّال نیست
Mitra_Galaxy کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 13, 2009 #20,477 دل ما بدور رویت ز چمن فراغ دارد که چو سر و پای بندست و چو لاله داغ دارد
محـسن ز مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Aug 13, 2009 #20,478 دستم نداد قوت رفتن به پیش یار چندی به پای گشتم و چندی به سر شدم
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Aug 13, 2009 #20,479 مستغنی است از همه عالم گدای عشق ما و گدایی در دولتسرای عشق عشق و اساس عشق نهادند بر دوام یعنی خلل پذیر نگردد بنای عشق
مستغنی است از همه عالم گدای عشق ما و گدایی در دولتسرای عشق عشق و اساس عشق نهادند بر دوام یعنی خلل پذیر نگردد بنای عشق
"eli" عضو جدید Aug 13, 2009 #20,480 ي بده! ي بده! قیمت گل برود چون تو به گلزار آیی و آب شیرین چو تو در خنده و گفتار آیی این همه جلوه طاووس و خرامیدن او بار دیگر نکند گر تو به رفتار آیی
ي بده! ي بده! قیمت گل برود چون تو به گلزار آیی و آب شیرین چو تو در خنده و گفتار آیی این همه جلوه طاووس و خرامیدن او بار دیگر نکند گر تو به رفتار آیی
میتا کاربر بیش فعال Aug 13, 2009 #20,481 یا رب به خدایی خداییت وانگه به کمال پادشاهیت کز عشق به غایتی رسانم کاو ماند اگرچه من نمانم
magsod كاربر فعال مهندسی كامپیوتر کاربر ممتاز Aug 13, 2009 #20,482 من از آن حسن روزافزون که يوسف داشت دانستم که عشق از پرده عصمت برون آرد زليخا را اگر دشنام فرمايی و گر نفرين دعا گويم جواب تلخ میزيبد لب لعل شکرخا را
من از آن حسن روزافزون که يوسف داشت دانستم که عشق از پرده عصمت برون آرد زليخا را اگر دشنام فرمايی و گر نفرين دعا گويم جواب تلخ میزيبد لب لعل شکرخا را
sara.sss27 عضو جدید Aug 13, 2009 #20,483 آينه ي خورشيد از آن اوج بلند شب رسيد از ره و آن آينه ي خرد شده شد پراكنده و در دامن افلاك نشست
میتا کاربر بیش فعال Aug 13, 2009 #20,484 تا کی اندر دام وصل ارم تذروی خوش خرام در کمینم و انتظار وقت فرصت می کنم
افشـین مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Aug 14, 2009 #20,485 من عاشقم مرا غم سازگار است تو معشوقی تو را با غم چکار است
m@ys@m عضو جدید کاربر ممتاز Aug 15, 2009 #20,486 اين دو بيت رو هم خارج از مشاعره ازم قبول كنين زشير شتر خوردن و سوسمار عرب را به جايي رسيد است كار كه تاج كياني كند آرزو تفو بر تو اي چرخ گردون تفو نظرتون چيه ؟؟؟
اين دو بيت رو هم خارج از مشاعره ازم قبول كنين زشير شتر خوردن و سوسمار عرب را به جايي رسيد است كار كه تاج كياني كند آرزو تفو بر تو اي چرخ گردون تفو نظرتون چيه ؟؟؟
"eli" عضو جدید Aug 15, 2009 #20,487 نون بده! نون بده! وه که جدا نمیشود نقش تو از خیال من تا چه شود به عاقبت در طلب تو حال من ناله زیر و زار من زارترست هر زمان بس که به هجر میدهد عشق تو گوشمال من
نون بده! نون بده! وه که جدا نمیشود نقش تو از خیال من تا چه شود به عاقبت در طلب تو حال من ناله زیر و زار من زارترست هر زمان بس که به هجر میدهد عشق تو گوشمال من
pink girl عضو جدید کاربر ممتاز Aug 15, 2009 #20,488 ني حريف هر كه از ياري بريد پرده هايش پرده هاي ما دريد
Mitra_Galaxy کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 15, 2009 #20,489 دل خراب من دگر خراب تر نمي شود كه خنجر غمت از اين خراب تر نمي زند گذر گهي است پر ستم كه اندرو به غير غم يكي صلاي آشنا به رهگذر نمي زند ابتهاج
دل خراب من دگر خراب تر نمي شود كه خنجر غمت از اين خراب تر نمي زند گذر گهي است پر ستم كه اندرو به غير غم يكي صلاي آشنا به رهگذر نمي زند ابتهاج
sahar6711 عضو جدید Aug 15, 2009 #20,490 دي شيخ با چراغ گشت همي گرد شهر كز ديو و دد ملولم و انسانم ارزوست