مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه

parichehr20

عضو جدید
سلام دوستای عزیزم.:w32:
مرسی از اطلاعات خوبی که میدید:w27:. چقدر این اطلاعاتی که به هم میدیم عالیه:w42:
.واقعا از این که در جمع شماها هستم خوشحالم.:w14:
دوستای خوبم با تشکر از عکسای قشنگ همگیتون، برنده رو اعلام میکنم.
برنده: :w33:
عکس اول گلابتون جان هست.:w23:

گلابتون

مدیر بازنشسته
آخ جونمي جووون...مرسسسسسي پريچهر جان....

دوستان بفرماييد يه عكس خوشگل و ناز از گل درخت نارنج...يا همون بهارنارنج بگذاريد.

آرزوها

عضو جدید
ارزوی عزیزم
ممنون که این مطلب مفید رو گداشتی فقط یه خواهش دارم گلم سعی کن منبع رو تا اونجا که امکان داره قید کن و یا تجربه خودته حتما بگو... من خودمم اولا منبع رو معرفی نمیکردم حالا میبینم گاهی لازمه.

یه چیز دیگه اون قسمتی که قرمز کردم رو ببین بلاخره مقاوم و نیمه مقاوم به چی؟؟؟؟

بازم مرسی عزیزدلم
مرسیییییی گلم به روی چشم سعی میکنم از این به بعد نتیجه گیری های خودم رو بگم راستش هم مقاوم هم نیمه مقاوم هستش این گیاه دارای گونه های زیادی هستش همون طور که گفته 400 گونه شناخته شده که حدود 27 گونه هم در ایران پرورش داده شده. با این حال حتما پیگیر میشم.http://www.golestan-ali.com:heart::gol:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسیییییی گلم به روی چشم سعی میکنم از این به بعد نتیجه گیری های خودم رو بگم راستش هم مقاوم هم نیمه مقاوم هستش این گیاه دارای گونه های زیادی هستش همون طور که گفته 400 گونه شناخته شده که حدود 27 گونه هم در ایران پرورش داده شده. با این حال حتما پیگیر میشم.http://www.golestan-ali.com:heart::gol:
منظورم مقاوم به سرما ، گراست خشکی ، شوری ...بلاخره مقاوم به چیه؟

آرزوها

عضو جدید
منظورم مقاوم به سرما ، گراست خشکی ، شوری ...بلاخره مقاوم به چیه؟
مرسی زهرا جونم خب من از بچه های جهاد شهرمون پرسیدم گفتن اتفاقا تو مناطق ما زیاد هستش و چون مناطق ما اب و خاک اون شوره پس مقاوم به شورین. تو بهار زیاد هستش اینبار حتما ازشون عکس میگیرم.:gol::heart:

گلابتون

مدیر بازنشسته
برنده اعلام نمیشه؟؟؟؟:razz:
,واااااااااي خدا اخمها رو ببين....باشه چشم عزيزم...حتما اعلام ميكنم

با اينكه واقعا همه عكسها قشنگ و زيبا بودن....و انتخاب واقعا سخت هست...با اين حال با اجازه دوستان عكس مريم جون رو برنده اعلام ميكنم چون تمام زواياي اين گل زيبا رو در بر داشت...متشكرم مريم جون بدو بيا سوال بعدي رو بذار....

قربون هميگيتون. :w17:

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

با اينكه واقعا همه عكسها قشنگ و زيبا بودن....و انتخاب واقعا سخت هست...با اين حال با اجازه دوستان عكس مريم جون رو برنده اعلام ميكنم چون تمام زواياي اين گل زيبا رو در بر داشت...متشكرم مريم جون بدو بيا سوال بعدي رو بذار....

کدوم مریم؟؟؟:question:(اخه متاسفانه من بقیه دوستامونو به اسم نمیشناسم) و از اونجایی که همیشه گل (مریم) بارونه...
:w40:شک کردم که دقییییییییییقا منظورت با کیه:D

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز

مریم کیه؟؟؟من از مریم عکسی نمیبینم که

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مریم کیه؟؟؟من از مریم عکسی نمیبینم که

فهمیدی کیه به منم بگو http://www.iran-eng.../images/smilies/icon_razz.gif
بقیه رو نمیشناسم اما من سه تا عکس گذاشتم که اولیش مد نظرم بود (از یه درخت نارنج همراه نارنح و بهار نارنجاش)

kaghaz rangi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مريم جون من كه گفتم عزيزم منظورم خودتي گلم..مگه چندتا مريم داريم...من كه فقط تورو ميشناسم...

حالا چرا دعوام میکنی... :( شک داشتم خوب...

سپاسگذارم از لطفت گلاب خاتون..

دوستان گلم لطف کنید یه عکس زیبا از هیپوستس بذارید...

گلابتون

مدیر بازنشسته
حالا چرا دعوام میکنی... :( شک داشتم خوب...

سپاسگذارم از لطفت گلاب خاتون..

دوستان گلم لطف کنید یه عکس زیبا از هیپوستس بذارید...

فدات بشم خانومي...مگه من دلم مياد تورو دعوا كنم...اصلا بهم مياد...؟؟؟؟
قربون اون لباي آويزونت....

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
دوستانی که عکس میزارن خدمتتون بگم که توجه داشته باشید اینترنت بعنوان مرجع معتبر نیست بنا بر این هر عکسی که با اسمی سرچ بشه لزوما اون گیاه نیست
تو عکسای بالا هیپوستس هست فیتونیا هم دیده میشه