این 5 تا 4/5 برای وقتی که بود که هرکدوم بلند میشدن و سهم خودشون رو برمیداشتن و یکی مینداختن بیرون
بعد یه مرحله هم هست که همگی باهم بلند میشن و تقسیم میکنن و نارگیل اضافی باقی نمیمونه
خب چیزی باقی نمیمونه که حسابش کنیم
این 5 تا 4/5 برای وقتی که بود که هرکدوم بلند میشدن و سهم خودشون رو برمیداشتن و یکی مینداختن بیرون
بعد یه مرحله هم هست که همگی باهم بلند میشن و تقسیم میکنن و نارگیل اضافی باقی نمیمونه
آفرین درسته
چیزی که یادتون رفته یه 4/5 دیگه برای آخرین باری که نارگیلها رو تقسیم میکنن هست بدون منهای یک ^_^
و بقیه ی حلش هم یه نکات خاصی داره
حالا اگه آقای اولی الباب صلاح دیدن یه راهنمایی بکنن
در نهایت به یک معادله سیاله می رسیم، البته یکی از راه های ساده این مساله، از روش معادله سیاله یا معادله دیوفانتی هست:
معادله سیاله یا معادلهٔ دیوفانتی در ریاضیات معادله ای چند جمله ای است که در آن بیش از یک مجهول داشته باشیم. دستگاه معادلات دیوفانتی دستگاهی از معادلات چند مجهولی است که در آن تعداد مجهولها از تعداد معادلهها بیشتر باشد. ممکن است معادله دیوفانتی جواب نداشته باشد، ممکن است جواب منحصر به فرد و یا بیشمار جواب داشته باشد.
مثالی از معادله دیوفانتی:
![]()
سلام من به این معادله رسیدم که احتمال زیاد غلطه منتها همینم بلد نیستم حل کنم :||
1024a-15625k=7380
a = n-1
k=معادله آخر که ملوان ها تقسیم کردن و هیچی اضافه نموند رو برابر 5k در نظر گرفتم :|
یکی از این عددهایی که نوشتی جواب مسئله هست البته با تغییر خیلی کوچیکی ^_^
15625 رو از کجا آوردی؟![]()
راه حلش اینه ولی خو بلد نیستم حل کنم تا آخر
![]()
جواب رو تقریبا پیدا کردی و خودت خبر نداری ;
اولو نظرت چیه امشب جواب کامل گذاشته بشه؟! دیگه مذاکرات هم اینقدر طول نکشیدا ^_^
16406
؟؟؟؟
اها این بود منظورتون. نه این جواب نیست، نزدیک این هم نیست، حداقل تعداد نارگیل هایی که تو این رابطه صدق کنه با این عدد زمین تا آسمون فرق داره
جواب رو تقریبا پیدا کردی و خودت خبر نداری ;
اولو نظرت چیه امشب جواب کامل گذاشته بشه؟! دیگه مذاکرات هم اینقدر طول نکشیدا ^_^
سلام
با اجازه همگی منم هم به این تاپیک اومدم و فکر می کنم تعداد نارگیل ها در اول کار 3121 دونه بوده.
سلام
با اجازه همگی منم هم به این تاپیک اومدم و فکر می کنم تعداد نارگیل ها در اول کار 3121 دونه بوده.
درسته
معادله حلش هم اینه
![]()
که A تعداد نارگیلها تو تقسیم اخر و N تعداد نارگیلهای اول کار هستن.
من به این معادله رسیده بودم ولی عدد گذاری برا A و رسیدن به N خیلی طولانی میشد منم حوصله اش رو نداشتم نتونستم حلش کنم.
مهندس اگه میشه روش حلت رو هم بزار و اگه شما هم به این معادله رسیدی بگو که چطور حلش کردی؟
قرار تاپیک ب معما بود. سوال جناب اول الالباب تخصصی ریاضی شده :|
من اینطوری حلش میکردم و به اون معادله می رسیدم
مشاهده پیوست 246708
راه حل منم اینطوری است:
پاسخی که دوست خوبمون در این پست (#110) گفتند در نهایت به یک معادله رسیدند، من ادامه حل رو در فایل ضمیمه نوشتم:
راه حلش خیلی جالب بود
باید هی معادله رو تبدیلش کنی به یه معادله کوچیکتر تا آخر سر برسی به یه معادله ساده...
حالا سوال بعدی رو کی باید بذاره؟
نمی دونم، کسی راه حل درست رو ارائه نکرد...
پاسخی که دوست خوبمون در این پست (#110) گفتند در نهایت به یک معادله رسیدند، من ادامه حل رو در فایل ضمیمه نوشتم:
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آرشیو مسابقه "استعداد خودت رو محک بزن!" | ریاضی | 27 |