سعید همیشه ساز مخالفه![]()
نخیر منم نظرمو گفتم...چند نفر دیگه هم همین حرفا رو زده بودن!

سعید همیشه ساز مخالفه![]()
من که هیشکی رو حوصله ندارم دعوت کنم و به N نفر بیام لینک بدم..گذاشتم ببینم خدا چی میخواد... .
ولی بنظر من اگه بین همین افراد چند مسابقه بر گزار میشد (مثلا مسابقه بهترین امضاء،بهترین آواتار و ...) فکر کنم معقولانه تر
بود.
چون انگار هدف این مسابقه اینه که ببینه دوست و آشناهای کدوم بیشترن!!
فکر کنم یه نگاه به ادد لیستای فعال هر کدوم مینداختیم به این نتیجه میرسیدیم... .![]()
داداش شهراممو دوردونه جان
![]()
شریک خودمو عشق است ....:دی...هر چند که داش شهرام جدیدا سر سنگین شده ولی ما اونم دوست داریم ... دردونه هم که دیگه گله حرف نداره....![]()
نخیر منم نظرمو گفتم...چند نفر دیگه هم همین حرفا رو زده بودن!![]()
رای من :
وdordoone![]()
**زهره** و .mani24
ممنون دردونه جان البته شما هم زحمت کشیدی و البته اقا مصطفی و شهاب جان و البته دوستانی که تا اینجا همراهی کردن
یه جواب کلی میدم اما چون میخواستم جواب این پیامو هم بدم تو نقل قول میوت نوشتم..
اولا که هر کسی خودش میدونه چند مرده حلاجه و نیازی به این نظر سنجی ها نیست..
این صرفا جهت سرگرمی و مسابقه تفریحانه رو داره نه واسه به رخ کشیدن کسی یا منت گذاشتن...
به جز اینجا که برای اولین باره من توی مسابقات باشگاه خودم شرکت میکنم از اول هم میدونستم صد در صد برنده نیستم...اما دلیلشو چند خط بعد میگم...
(اون 10 دختر بامرام هم من خبر نداشتم و بعدا دیدم اسمم هست که حتی به خودمم رای ندارم که جداست قضیه اش)
اما ببینید حتی اگر مسابقه ای باشه که واقعا به قول شما موضوعی داشته باشه اگر اسم فردی که به قول شما امضا گاشته عکس گذاشته یا دیگر مسابقات هیچ رای گیری عادلانته ای نیست چون اونجا هم هر کسی حتی اگر متن دوستش عالی تر نباشه به اون رو حساب دوست ییا شایدم مطرح بودنش تو باشگاه رای میده و به قول دوستمون هر طوری که مسابقه ای برنده میشه اکثرا نسبت به نتیجه اش معترضن..
این این مسابقه یه چیز جالبی که داشت فراگیر بودنشه...اینکه همه مرحله به مرحله ای میان و پله پله پیش میریم واسم جالبه و فقط هم تفریحه ..
خودمم خدا شاهده واسه ثبت نام تبلیغ کردم اما واسه نظر سنجی نه فقط به یکی پیام دادم که بیاد و به همه رای بده چون تعداد رای دهنده بیشتر باشه جالب تر پیش میریم...
پس دوستان هیچ کس هیچ قصد و غرضی نداره...اگرم دنبال عدالتید بدونید ناخواسته تنها مسابقه ای که عادلانه است اینه که همه یه متنی یا چیزیو خصوصی بفرستند اما اونم مورد داره چون من مثلا تو تبلیغم به دوستان صمیمیم احتمال داره که بگم فلان گزینه منم..درسته؟؟؟؟؟/
پس چون دنیا سایبریه و چشم ها دخالت ندارند آزمون و خطاست..
الکی سخت نگیرید فقط واسه ایجاد شرایط و لحظات خوشه
و ممنونم از یوسف عزیز که اینقد زحمت کشیدن.
قربونت فرانم...
قربونم کامنام جانم..شما هم بیستی...
lمرسی خیلی خوب توضیح دادی.
خب واسه اون تیکه قرمز بگم پس اینطوری که شما گفتین بهتره اصلا مسابقه ای برگزار نشه چون حتی اگه موضوع هم داشته باشه باز پارتی بازی میشه.
واسه اون قسمت آبی هم بگم که کلا فرق نمیکنه این مسابقه با قبلی ها و تنها فرقش مرحله به مرحله بودنشه و اونی که زحمت تبلیغ میکشه (یا براش میکشن) برنده میشه.
خب منم همینا رو گفتم که.
فقط منظور من از داشتن موضوع این بود که تکلیف معلوم بشه بر چه اساس باید رای بدیم..مثل تاپیک با مرام ترین ها.
تنها مسابقه ای که من تووی باشگاه عادلانه میدونمش،مسابقه ادبی هست چون بچه ها متن مینویسن و اسمی نداره و بقیه بر اساس سلیقه به متن مورد علاقه شون نظر میدن.
اما کلا ایده این مسابقه جالب هست و یه جور سرگرمی خوبیه که چند نفر برن مرحله بالاتر و اینا.
منم واسه جنبه تفریحیش شرکت کردم وگرنه اصلا برنده شدن توو هیچ مسابقه ای برام مهم نیست...تفریحشه که مهمه.
ایشالا شما هم اول میشی..نا امید نباش.
ممنون دردونه و یوسف عزیز.![]()
مرسی خیلی خوب توضیح دادی.
خب واسه اون تیکه قرمز بگم پس اینطوری که شما گفتین بهتره اصلا مسابقه ای برگزار نشه چون حتی اگه موضوع هم داشته باشه باز پارتی بازی میشه.
واسه اون قسمت آبی هم بگم که کلا فرق نمیکنه این مسابقه با قبلی ها و تنها فرقش مرحله به مرحله بودنشه و اونی که زحمت تبلیغ میکشه (یا براش میکشن) برنده میشه.
خب منم همینا رو گفتم که.
فقط منظور من از داشتن موضوع این بود که تکلیف معلوم بشه بر چه اساس باید رای بدیم..مثل تاپیک با مرام ترین ها.
تنها مسابقه ای که من تووی باشگاه عادلانه میدونمش،مسابقه ادبی هست چون بچه ها متن مینویسن و اسمی نداره و بقیه بر اساس سلیقه به متن مورد علاقه شون نظر میدن.
اما کلا ایده این مسابقه جالب هست و یه جور سرگرمی خوبیه که چند نفر برن مرحله بالاتر و اینا.
منم واسه جنبه تفریحیش شرکت کردم وگرنه اصلا برنده شدن توو هیچ مسابقه ای برام مهم نیست...تفریحشه که مهمه.
ایشالا شما هم اول میشی..نا امید نباش.
ممنون دردونه و یوسف عزیز.![]()
سلام دوردونه خانومنه عمه جون..من اصلا نگفتم..اما گفتم چون حضور نداریم و همه چیز بر اساس پیام و این چیزارست به قول شما پارتی بازی میشه..اما اصلا مهم نیست به نظر من اینم خودش عرضه و مهارت میخواد که ادم بتونه تبلیغ کنه و به نحوی تبلیغ کنه که بهش رای بدن...اما من حتی این مهارتو هم ندارم که تبلیغ کنم برای خودم...
منظورم این بود گل پسری مهربون....
ای بمیری کرمکیمن شرکت کردم ولی یادم نیست به کی رای دادم....حرومتون![]()
سلام مرسی مرسی که به سه برادران تفنگ دار رای دادیسلااااااااااااام.........ما نیز رای دادیم
مانی
ناصر مکانیک
بهزاد خان
شهرام جون............
ناصر نمیدونستم انقد طرفدار داری کلک.......![]()
خو حالا بهش رای دادی کوفتش نکن:دییییییییییییییمن اشتباهی ب بهزاد خان رای دادم.............اصلا نمیشناسم ایشون روولی عیبی نداره نوش جونشون................
![]()
دخالت نکنخو حالا بهش رای دادی کوفتش نکن:دیییییییییییییی
من اشتباهی ب بهزاد خان رای دادم.............اصلا نمیشناسم ایشون روولی عیبی نداره نوش جونشون................
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه سرعت تایپ انلاین (زمان محدود) | مسابقات تفریحی | 24 | |
![]() |
مسابقه برترین وبلاگ نویس، سری سوم ........ | مسابقات تفریحی | 62 | |
![]() |
مسابقه برترین وبلاگ نویس سری دوم ........ | مسابقات تفریحی | 117 | |
![]() |
مسابقه برترین وبلاگ نویس ........ | مسابقات تفریحی | 83 | |
![]() |